Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
-
weresgyufa
tag
Sziasztok segítsetek mit tegyek...
Adott egy tv LA620s... Frissített a drága sw-t, azóta a menüben inaktív azaz nem kiválasztható a gyári beállítások visszaállítása, így resetelni nem tudom. Pihent 2 hetet konnektorból kihúzva, ez sem segített, nem látja a wifit, lan-on sem talál hálózatot, pedig a settopbox meg igen, mit tudok ezzel kezdeni, mert a smart-nak most lőttek 😭. Létezik valamilyen más resetelési mód?- www.bolondsagokboltja.hu -
-
weresgyufa
tag
-
weresgyufa
tag
válasz huncutka1029 #59311 üzenetére
Háááát szerintem ebből szerviz lesz mindenképpen
Router restart volt TV-re firmware össze vissza cserélgetés megvolt, áramtalanítás megvolt.
Azért érdekes a dolog, mert néztük a Youtube-ot 3D tartalommal, egyszer csak megállt a stream, kiírta hogy nincs net kapcsolat, és gyakorlatilag azóta sincs semmilyen hálózati kapcsolatMinden eszköz tud netezni, set-top-box, 3PC, 4 telefon, 2 laptop, 1 tab, szóval nem hiszem hogy a routerrel lenne gond, mert akkor miért pont a tv adta meg magát...
Ami még érdekes, hogy piszkosul belassul a menü, ha a hálózati menüben vagyok és a kapcsolat állapotát akarom lekérdezni, vagy azt felépíteni, mp-es késések vannak a menüben le/fel lépkedésnél, de ez is csak ebben a menüben észlelhető...- www.bolondsagokboltja.hu -
-
weresgyufa
tag
Sziasztok.
Gyors kérdés... mi lehet a gond a készülékemmel, LA620S, a hétvégén olyat csinált, hogy kis gyerkőcöknek játszottam pár Youtube 3D videót, aztán az egyik közepén egyszer csak megfagyott, azt mondta nincs hálózat és azóta tényleg nincs hálózat azaz hiába dugom vissza a LAN kábelt azt mondja nem tud kapcsolódni a hálózathoz
Hétvégén előkotrom a Logitech Harmony-m és kipróbálom hogy az IN_Star alatt van e MAC address hogy esetleg nem a hálókártya adta be a kulcsot.
Amit eddig csináltam: kb 4 firmware up/downgrade de semmi most 4.27 van rajta, ezzel sincs hálózat, nem igazán értem miért... Garanciaplusz+ van rá, hamarosan értesítem őket, csak előtte ki akarom próbálni amit csak lehet.
Esetleg valakinek valami tipp, mit tehetek még?
Köszi előre is.Gyuri
- www.bolondsagokboltja.hu -
-
weresgyufa
tag
Tapasztalt vagy találkozott esetleg már valaki olyannal (LA620S), hogy a tv, ha olyan kedve van, nem mindíg ad képet. Nálam ez úgy jelentkezett, eddig szinte mindíg, hogy este kikapcsoltam, majd reggel mikor vissza akartam kapcsolni, nem volt kép. Box-ál sem és belső tuneren sem, eco módot kapcsolgatva sem történt semmi... Konnektorból kihúzva kb 20-40 perc pihenő után ismételten működik hiba nélkül... Eddig 6x játszotta ezt el, ebből 2x sw frissítést követően azonnal, a többi esetben pedig ahogyan mondtam, reggelre nem volt kép. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy mi okozhatja ezt?
Válaszaitokat köszönöm előre is.- www.bolondsagokboltja.hu -
-
weresgyufa
tag
Sziasztok.
Szerintetek, megérné váltani LA620-ról LB650-re? Mi az amiben jobb a webOS-es cucc, érdekelne, hogy hogyan birkózik meg mondjuk a Flash videókkal, online filmek pl...
Az is érdekelne hogy HW szinten mi a különbség, esetleg Quad core, RAM eltérések... lehet ezt tudni?- www.bolondsagokboltja.hu -
-
weresgyufa
tag
-
weresgyufa
tag
válasz huncutka1029 #40410 üzenetére
Megcsináltam és most működik... hát ez nem egyszerű menet
-
weresgyufa
tag
válasz huncutka1029 #40410 üzenetére
Ok, de azt hogyan is kell? Bocsi a buta kérdésért
-
weresgyufa
tag
válasz Tamás34 #40403 üzenetére
Én Samuról váltottam LG-re,mert pixelcsíkos lett 4 hónap után magűtól, mit utánaérdeklődtem ez ilyen gyártástechnológiai baki... szal a D6500-as széria... ha ablakhoz közel van és szellőztettek akkor készüljetek meglepetésekre
Nagy huzavona volt, de csere lett belőle, mert volt mikor volt csík, volt mikor nem, aztán az egy csíkból lett 5 majd megint eltűnt, meguntam visszavittem... LG jobban bejön, csak sajnálom hogy ez is felhős, samu is az volt, de nem ennyire...- www.bolondsagokboltja.hu -
-
weresgyufa
tag
válasz Tamás34 #40385 üzenetére
Nekem is felhős, csak nem tudom hogy ezzel vissza vihetem e vagy sem, mert az a baj, hogy este, ha maximális energiatakarékosságot állítok be akkor is látszik a felhősödés a közepén Nappal persze semmi gond, csak akkor ki van kapcsolva az energiagazdálkodás, mert semmit nem látnék.
-
weresgyufa
tag
válasz LucasGrant #40320 üzenetére
Ezt magyarázd el kérlek?
Ha bedugom a vezeték nélküli Sony fülesem adó egységének kábelét, a tv azonnal elhallgat, menüből nem igazán tudtam a hangot visszaadni a hangszórókra, vagy én vagyok balfék- www.bolondsagokboltja.hu -
-
weresgyufa
tag
Sziasztok.
Buta kérdés, ha van az LA620s-ben BT, akkor headset-et hogyan tudok rákötnu, vagy ez lehetetlen? Azért érdekel, mert a vezeték nélküli fülest ha bedugom akkor elhallgat a tv. A Samsung is ezt csinálta, nekem ez kicsit vicces, mert a falon eleg kellemetlen es kényelmetlen bedugni a fülest, a kepcsöves Thomson tv-nk alapból úgy működik, hogy a fülest ha bedugod akkor nincs hangja, de a tv-nek van, ha megnyomom a mute gombot akkor a Tv elhallgat es megszólal a füles. Azért akarok valami megoldást, mert kicsit gazdaságtalan egy esti tv-zéshez belőnöm a házimozit csak azért hogy legyen fejhalgatón hang es ne keltsek fel senkit otthon. Dühítő egy dolog, hogy ez nem megy, Pláne hogy a drágább modellek is ilyenek, felelőtlen tervezés...- www.bolondsagokboltja.hu -
-
weresgyufa
tag
válasz yodamester10 #38841 üzenetére
Tulajdonképpen asszony mániája igaz hogy van lakásbiztosítás, de egyszer már volt villámkáruk, akkor 2TV, 1 hifi 1dvd lejátszó meg 1 PC köszönt le monitorostól, azóta inkább kihúz mindent... nem bírok vele
Szerintem ez akkor is hiba, vagyis nekem az, ok hogy ne húzzam ki, de ilyet akkor sem kéne csinálnia...- www.bolondsagokboltja.hu -
-
weresgyufa
tag
Sziasztok.
Olyan érdekességet tapasztaltam, eddig 3x, hogy mióta lefrissítettem az LA620S-en a SW-t azóta olyat csinál, hogy ha kihúzom a TV-t a konnektorból és nem dugom vissza csak másnap, akkor nem ad képet kb 10-15percig, csak hangot... Ez mitől lehet? Reset-re sem javult a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.