Hirdetés
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- ASUS ROG Flow Z13: A világ (egyik) legdurvább táblagépe
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
petya2012 #40897 üzenetére
ir hack, vagy olyan okos teló amin van IRDA akkor letöltöd az LG service menu explorert, és azzal be tudsz lépni.
0413 a belépési kód a service menübe.
ott a region code-ot állítsd 04-re (EU)
a back gombbal lépj ki, ne az exittel vagy ok-val.
Kapcsold ki a tv-t várj kb 30 m-t aztán kapcsold vissza.
Utána mondjuk újra be kell állítani mindent Csatornákat kell keresni, de ennyit megér. -
MarcGab
csendes tag
Szép estét!
Ma is nézegettem a televíziókat egy Nagy áruházban.Próbáltam különbséget keresni a látott képek között,Elsőre nem egyszerű feladat.LG vagy más tv ?Miért jobb az LG mint más tv ? -
polgi803
őstag
Egyenlőre annyit mondanék hogy Isten irgalmazzon a Digitalko gariztatástól Mindenkit...még mindig nincs tv-m...talán holnap...
-
petya2012
őstag
válasz
huncutka1029 #40894 üzenetére
tehát akkor hagyhatom GMT+1-en is?majd frissül??
sajnos nincs Magyarország,webáruházból vettem(csak nyugati országok vannak)most ilyen 2 vonalon van
-
petya2012
őstag
sziasztok
nállatok az idő(óra)hogy van állítva??
mert ha automatikusra van,akkor 1 órával kevesebbet mutat
ha meg kézire,akkor az EPG nem stimmel -
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Nekem egy LW659S lg -m van és abban a szervízmenüjében aktiválva volt a HbbTv funkció, de a menüben sehol nem jelent meg.
gulyasa írására én is átállítottam az országot, és lám megjelent a menüben a HbbTV.
A szervizmenübe androidos samsung telefonnal, LG szervizmenü progival mentem be.
Köszönet -
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #40887 üzenetére
És ez a bluetooth rész mire használható?
Billentyűzet és egér csatlakozásra, esetleg headsethez, vagy mondjuk máshoz is?Gondolom régebbi modellekkel úgyse kompatibilis.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LucasGrant #40883 üzenetére
Egyébként 2013asokhoz még jó az an-wf100?
-
PHenis
senior tag
válasz
LucasGrant #40883 üzenetére
Sosem volt még plazmám, 55-ös crt-m van
nem tudom, hogy szeretem-e.
De mindig is egy jó nagy TV-t képeltem el... A mostani tv-m legalább 20 éves és az újjal is tervezek vagy 10 évre, ezért nem szeretnék mellélőni.
Köszönöm a válaszokat! -
LucasGrant
aktív tag
válasz
PHenis #40880 üzenetére
Netcast 4.5-t használ mint az LB490/570/580, persze lanon keresztül is tudsz csatlakozni, ha vezetéknélkül akarsz akkor AN-WF500 fog kelleni.
Van 3D-s plazma is, csak az a PB690V, de ott csak az aktív 3D megoldott, mivel plazma.
Ha szereted a plazmát, vagy volt már plazmát és szeretted, vagy ismerősnél tetszett, akkor ár/méret/érték arányban nem rossz választás ez. -
superg
senior tag
Azért annyira nem kell hanyatt esni a direkt(hátsó) ledes megvilágítástól.
Itt van egy teszt.Ennek az alján a kommnetek közt valaki lefotózott egy 50LB671v-est zöld háttérnélNálam csak 650-es volt de detto így nézett ki.A kijelző középtáján lehet látni a ledek helyét a fotón.Ha ez egy focipálya zöldje és svenkel egy kamera jobbra balra akkor szépen észre lehet venni.Az illető vissza is küldte.Persze az edge ledes nél is lehet ilyen.
A fényerő egyenletes elosztása inkább függ attól hogy sikerült az adott darab,a direkt ledet is el lehet kúrni és a edge ledet is meg lehet jól csinálni
Még annyit hozzá tennék hogy sötét háttérnél viszont egyenletesebb volt a kép a 650-esen.Mielőtt vki azt hinné hogy akkor szar a lb 6 széria -
huncutka1029
addikt
Ez csak elvi rajz (kép)
A valóságban nem ilyen a kép.
Az Edge led semmivel nem sötétebb, mint a direct led, csak nem olyan homogén a képe.
Általában 16 blokkban vannak a ledek Legalább is LW 5590 42"-nál. A direct lednél sincs több, csak mátrix szerűen a kijelző mgött vannak.
Ergo ez a kép nagyon megtévesztő, és fals képet ad a valóságról. -
PHenis
senior tag
válasz
LucasGrant #40872 üzenetére
És az egyéb szolgáltatások? PL láttam hogy alapból nincs benne wifi, de lan csati igen. Ettől még ugyanazt tudja mintha lenne benne wifi (dlna, internet böngészés) csak vezetéken? A smart része ugyanaz mint a többi nem webos tv-nél? Usb-ről ugyanúgy visz mindent mint a többi?
Csak keresem hol a nagy hiba, mert mondjuk egy 50lb650v 10 collal kisebb és 65 ezerrel drágább. Ez kinek éri meg? A 3D annyira fontos (mert a plazmában nincs)? -
Szulita28
senior tag
Este - a szerviz javaslatára - gyári alapra visszaraktam, és újra beállítottam mindent a 660s-en, hátha az fw-frissítés után megjavul a jútyub. Eredmény: még xarabb (már nem is tudom, melyik is volt a legxarabb
).
Ha be is tölt (nem mindig, sokszor lefagy..), akkor vmi koreai hieroglifák jönnek be, vegyesen a magyar szavakkal, és használhatatlanul lassú. Szóval ez a része fos a tévének.
Viszont a böngészőn keresztül egész korrekten megy a net, és ott bejön a jútyub is viszonylag jól. No nem egy gyors vmi, de használható. -
Tirexi
addikt
válasz
Zsmester89 #40873 üzenetére
A méret a lényeg.
-
Zsmester89
őstag
A kérdés, h a méretet (+5') feláldozzam-e a direct ledért? 55la660s vagy 50LB671
-
weresgyufa
tag
válasz
huncutka1029 #40410 üzenetére
Megcsináltam és most működik... hát ez nem egyszerű menet
-
Thunder78
őstag
válasz
Zsmester89 #40868 üzenetére
Lb650 belépőszint. Én is azt akartam, de hallgatva a fórumozók tapasztalataira inkább LB671et vettem. Nem bántam meg.
-
Thunder78
őstag
válasz
LucasGrant #40799 üzenetére
Köszönöm, ez működött.
ScreenMirroring a neve nálam, de AllShare Cast-ként is megtaláltam a playen hozzá a patch-t, ami kellett a működéshez. -
PHenis
senior tag
Sziasztok,
nézegettem ezt a TV-t: [60PB660V]
Az LB széria képe nagyon tetszik, de az ára nem. Ha a plazmát választom, a fogyasztáson kívül milyen hátrány érhet még?
Képminőség-e milyen lehet? Nem találtam róla semmi, hány valós hz stb...? Vagy plazmánál mindegy? LB szériával hasonlítva jobb vagy rosszabb? -
Bozso68
őstag
válasz
Danika256 #40864 üzenetére
Nem mélység, meg beállítási különbség volt. Egyszerűen kifinomultabban oldja meg a konverziót az idei vas.
Pl a 660-ason emlékeim szerint a bemondó teste teljesen síknak látszott, a keze meg térben kalimpált a teste előtt, a 671-esen meg térbelibbnek tűnt az egész hatás. A 671-esen youtube videókat nézek konvertálva, és élvezhető.Igaz, eladótérben néztem anno a készülékeket, és lehet, tele van a mondandóm szubjektummal, de akkor nagyon látszott a különbség.
Zsmester89: szerintem az LA még Edge ledes, az LB650 meg belépőszint, az LA 620 vagy 640 utódja, ezt hozzáértőbbek megmondják majd.
-
Danika256
aktív tag
-
Bozso68
őstag
válasz
Zsmester89 #40861 üzenetére
Nekem 50LB671 van. A 670-től csak a keret színében tér el.
Én is az 5" különbségen rágódtam tavalyi és idei között, de végül inkább a kisebb ideit választottam.
Nagyon szép képe van, és a 2D-3D konverziója mérföldekkel jobb a 660-asnál. Volt szerencsém összehasonlítani. -
Danika256
aktív tag
válasz
Zsmester89 #40859 üzenetére
Én 55-ös méretben már nem ajánlanám az Edge Ledes LA szériát. A 47 " is éppen elég ennek az ügyefogyott technológiának. Az LB-sek direkt megvilágításúak, talán azért azokkal jobb a helyzet, legalábbis a sávosodással biztosan.
Még jó, hogy vége lassan a világbajnokságnak, úgy sem fogok ezután sem már meccset nézni. -
Zsmester89
őstag
válasz
rocket #40860 üzenetére
Ez már egész korrekt ár, csak két hét míg megjön
Viszont felvetődik a kérdés, hogy a led "láthatóság" mennyire vészes az idei szériánál? Több helyen olvastam, hogy nagyon észrevehető.LG 55LB650V egész jó árban van, a másik lehetőség az 55la660s (20e olcsóbb) (3D és a képvilág fontos, netes tartalom nem) valamint találtam itt egy 50LB671V ami még ennél is olcsóbb..
Továbbá LG 50LB671V és 670V -- Ezek egy árban vannak kb az 55LA660s-el, jobbak is nála? Mit jelent, hogy 0-ra vagy 1-re végződik?Nah most már a bőség zavara van..
-
rocket
nagyúr
válasz
Zsmester89 #40859 üzenetére
Itt is latni zuhannak az arak
Ha fontos a Smart akkor a webOS miatt mindenkeppen inkabb 2014-es modellt vennek.
-
rocket
nagyúr
Kozeleg a foci vb vege, kezdenek zuhanni az LG 2014-es modellek arai
-
rocket
nagyúr
válasz
Zsmester89 #40856 üzenetére
Szia!
310k korul van nehany helyen 55"-os LB650, ennyi a kinalat ebben az arkategoriaban. -
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Szeretném jelenlegi LW szériás led tvm egy újabb, 55" 3D smart lg led tvre cserélni. Olyan 270-310e ft-ot szánok rá, most melyik az, amelyik ebben a kategóriában a legszebb képet tudja produkálni?
Köszönöm a segítségeteket! -
Danika256
aktív tag
válasz
jujeana #40853 üzenetére
Hali,
Mivel a hangrendszereddel már van erősítőd, ezért csak egy decoder kell hozzá. Ami optikáról a bitfolyamot csatornánként analóg jellé alakítja, ezt már fogadni tudja RCA-n a Genius.
A decoder annyiban jobb a konverternél, hogy sztereo jelet is el tudja osztani több csatornára megadott hangzásmódokban.pl. Pro logic II. Tehát a sima TV is tud szólni mind a 6 hangszórón.Nekem éppen van egy tartalék, ha érdekel, írj privit.
-
gulyasa
őstag
válasz
jujeana #40853 üzenetére
Remélem ugye hallottál már arról, hogy léteznek mindenféle jack-RCA/RCA-jack átalakítók? Tele van velük a teszkósanjúroniksz...
Amúgy a legelegánsabb megoldás az lenne, ha közbülső elemnek ~ 10eFt-ért beszereznél egy optikai-RCA konvertert - létezik belőlük 5.1-es is:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=5.1+optical+rca+converter&_sop=15(Persze a legeslegjobb megoldás egy házimozi erősítő és egy 5.1 vagy 7.1 hangfalszett lenne, de hát az sok pénz...)
-
jujeana
csendes tag
Sziasztok!
Régóta agyalok egy problémán, de nem jutok előbbre. A segítségeteket kérem!
LG 42LN5400 TV-m van.Van egy klasszikus Genius 5.1 hangfalszett régről, tudjátok ami mindenkinek van.
(Csináltam képeket, hogy könnyebb legyen)
tehát ez:
[link]Na most.. ugye a TV-n nincs jack, de hát az amúgy is csak stereo-t tud, de van optikai kábel kimenet.
Viszont a hangfal elég régi, azon nincs. Azon az 5.1-et az RCA, vagy a DIN adja le.
Ezek a csatlakozói a hangfalnak:
[link]Nekem ebből a DIN-es verzió van hozzá annak ilyen a másik vége:
[link]Ez meg nem megy bele a TV-be mert ezek Jack méretűek, és amik a TV-n vannak bemenetek kisebbek.
Na mutatom mi van a TV-n:
[link]Két oldalról fotóztam hogy minden látszódjon.
Szóval a kérdésem a következő:
HOGY A ...-BA DUGJAM RÁ A HANGFALAT A TV-RE?Remélem érthetően írtam. Bocs ha hülyeségeket írtam, de nem értek hozzá
Köszönöm előre is!!!!!!
-
gulyasa
őstag
válasz
Zirowe #40849 üzenetére
Tudok róluk, a ledes megoldásra is emlékszem (sokan már nem tudtak venni fully8-ast és ez volt a szervizmenübe jutás alternatívája).
Mivel én nem használok mp3 lejátszót, meg amúgy is szeretem a kényelmesebb megoldásokat, meg kellett egy multifunkciós távirányító, ezért én még tudtam szerezni magamnak egyet.
Egy dolgot nem tudok vele irányítani, az Egreat R6S-emet - de multimédia lejátszókhoz eleve nem is ajánlják/ajánlották. -
gulyasa
őstag
válasz
Zirowe #40847 üzenetére
Vagy ezer évvel ezelőtt volt egy Asus A696 PDA-m, annak volt IrDA portja. Arra pl. voltak annak idején Windows CE/Mobile/PocketPC-s tanítható távirányító segédprogramok.
A tanítás szó szerint értendő, mivel az IrDA jelet is tudott fogadni - ez volt a jó benne -, pl. mindenféle kódok ismerete nélkül egy létező távirányító összes funkcióját be lehetett "scannelni" vele és aztán akár kombókba szedve többlépéses feladatokat is meg lehetett oldani egy érintéssel (vagy "koppintással"...) -
huncutka1029
addikt
LW sorozatnál ,még működik a downgrade.
van egy speckó "üres SW" amit ha felteszel, akkor utána szépen 2 lépésben vissza lehet tenni 5.1.08-ig a firmwareket, ahol még állítható a tool option 3.
Ha szükséges...itt van minden ami kell hzzá. -
veze
őstag
a csatornalistat hogy tudom itt lementeni? idáig eljutottam..
[link]
tv: LA620S
usb cloning; set id setup mire valók? ( mielőtt még valamit elszúrnék. inkabb kérdezek) -
etooo
senior tag
válasz
gulyasa #40842 üzenetére
Köszi a tippet, be is állítottam, működik rendesen, ami kicsit szomorú, hogy amelyik csatornán van HbbTV, ott nincs DVR
Egyébként 06.01.28-as firmware-el csináltam 32LW5500-on, igaz Tool Option3-ban már nem tudok állítani, de a korábbi beállítások megmaradtak, így van DVR is. -
gulyasa
őstag
válasz
Hofeher #40838 üzenetére
Elvileg csakis szervizes távirányítóval - megfelelő kódok ismeretében.
Én a meliconi Fully8-at használom.
És persze azt is említettem, hogy ez nagyjából a v05.11.08 és az azelőtti firmware-ekre érvényesEgyébként egy tényt elfelejtettem leírni.
A tévé minden egyes újra ki/bekapcsolása után eltelik kb. max fél perc, mire használatra kész a HbbTV (Médiaklikk).
Azután már bármelyik támogatott csatornára váltasz, azonnal megjelenik a "piros gombra kattintás lehetősége". -
gulyasa
őstag
válasz
HDDFHD #40827 üzenetére
LW5500 + DigiTV kábelszolgáltatás
Na emberek, köszi a segítséget, némi próbálkozással működésre tudtam bírni a tévémen a HbbTV szolgáltatást.A helyes "kombináció" (az én tévém esetében):
- szervizmenüben a HBBTV értékét "2"-esre kell állítani
- a BEÁLLÍTÁS-on belül az OPCIÓ menüben az országot "Németország"-ra kell állítani
- az előbbi lépés miatt hagyni kell, hogy újrahangolja a tévé a csatornákat (én még a régi bevált edanktll szerkesztőt használom, abban nem találtam meg, hogy lehetne a csatornamentésemben - TLL - az országot átállítani)
- vissza a BEÁLLÍTÁS / OPCIÓ menübe, ahol ezek után megjelent a "HbbTV" menüpont, ezt "Be"-re állítani.Valójában kész is vagyunk.
Ezután már ha olyan csatornára váltasz, ahol van HbbTV szolgáltatás, akkor annak neve megjelenik a bal alsó sarokban (egyelőre csak a "Médiaklikk" nevű létezik a "birodalmi" csatornákon: m1, m2, Duna, Duna World és a tévével digitálisan fogható Petőfi, Kossuth, Bartók rádiókra kapcsolva). Ezzel jelzi, hogy a távirányító piros gombjával indítható a Médiaklikk. -
Szulita28
senior tag
válasz
superg #40835 üzenetére
Köszi neked is.
Megrendeltem egy 2.5" 500 gb-os usb 2.0-t. Nincs kedvem vele szarakodni, h esetleg összeakad-e. Ez amíg a tévé menni fog, rá lesz dugva, és elfelejtem. Csak felvételhez kell, másra nem fogom használni.
Amúgy igen, a 3.0 tényleg áldás, ha pl. adattárolásra használja az ember (van nekem is). Ahhoz eszembe se jutna venni 2.0-t. -
superg
senior tag
válasz
Szulita28 #40831 üzenetére
Usb 3-ast vegyél.A tv ugyan usb 2 de amikor rámásolsz gépről(feltételezve hogy van usb 3 portod)akkor áldani fogod.A tévének egyébként tökmindegy milyen.Usb 2-est csak akkor vegyél ha jóval olcsóbb.
A 3,5" -hoz pedig több áram kell és valószínű külső táp is maradj a kisebbnél. -
Szulita28
senior tag
Köszönöm
-
Szulita28
senior tag
válasz
Szulita28 #40812 üzenetére
Ehhez tipp?
42LA660S.
Nevezett tévéhez milyen külső vinyót ajánlanátok felvételhez?Visszaolvastam, sajnos az LG 500 GB a Tescoban már nem kapható (legalábbis ahol én néztem). Más típus esetleg? Szerviz mindenképpen 2.0-ás USB-t javasol. 2.5"-es HDD amúgy inkább elmegy az USB-n, mint a 3.5"-es (külső táp nélkül)?
Egy 1.5 órás HD-adás felvétele amúgy nagyjából mennyi helyet foglal? 4-5 GB?
-
-
gulyasa
őstag
válasz
HDDFHD #40796 üzenetére
Még mindig az LW5500-ról van szó.
Kipróbáltam a Csehországra átállítást.
Először azért idegenkedtem tőle, mert tudom, hogy ilyenkor törlődnek a beprogramozott csatornák és újra kell hangolni a tévét. A lementett TLL fájlból visszatöltés a mostani kérdéses esetben nem használható, mert abból nem csak a csatornákat kapom vissza, hanem visszaáll Magyarországra is.Na de most rászántam egy kis időt, átállítottam Csehországra és megvártam a csatornák automatikus lehangolását/tárolását.
Időközben megnéztem a szervizmenüben a HBBTV opció 0-3 értékek között változtatható - ilyenkor ugyanott az "area code" értéke is automatikusan megváltozik.
Próbáltam az összes variációban, de sehogy sem jelenik meg a tévé menüjében a HbbTV.Szóval egyelőre passzolok...
Ha valaki másnak van egyéb ötlete, én nyitott vagyok rá. -
-
Watt25
veterán
Csak egy érdekesség, amit nemrég tapasztaltam az LV5590-es tévémmel.
DVB-T használata esetén a Guide gomb megnyomása ráteszi a tévéképre az EPG-t, úgy, hogy közben a háttérben látszik az adás és hallatszik a csatorna hangja.
Azonban nemrég szolgáltatót váltottam, ezzel pedig DVB-C -re váltottam. Ilyen beállítás esetén a Guide gomb megnyomására eltűnik a háttérből a csatorna képe és hangja is.
Ez mekkora butaság már? Rohadtul kíváncsi lennék, hogy ennek mi a technikai oka. (Mert szerintem nincs...) -
farkas-j
őstag
válasz
MarcGab #40816 üzenetére
Itt van egy 209-es cikk: Így működik az LCD-tévék 100 Hz-es képfrissítése Az alapok benne vannak.
-
chatran
őstag
LA660s saját hangszórójával melyik a legjobb hangbeállítás filmnézéshez? Filmeknél gyakran előfordul, hogy a háttérzajok nagyon hangosak a szereplők szövegéből meg néha alig hallani valamit.
-
MarcGab
csendes tag
Kedves válaszadók! A 100 Hz hol érezhető?Annyival jobb a 100 Hz képfrissitésü tv ?Nagy áruházban ahol sok a televízió ott megtudom nézni?Érezhető szemmel?
-
Szulita28
senior tag
42LA660S.
Igen, írtad. De annyira dög lassú volt, h úgy gondoltam, sokat nem veszíthetek vele. Most még lassabb lett
De amúgy nem igazán érdekel, én nem fogom nézegetni a jútyubot, max. a kislányom. Viszont bosszantó, h ennyit tud csak. És hátha lehet vmivel gyorsítani.
Más. Nevezett tévéhez milyen külső vinyót ajánlanátok felvételhez? Gondolom, fél tera körül érdemes választani vmi megbízhatót. Miket használtok? -
Szulita28
senior tag
Fw frissítés csont nélkül felment, beállítások megmaradtak. Viszont a dög lassú jútyub használhatatlanná vált
. Mivel lehetne gyorsítani? Wifi helyett lan segíthet? Hbb-t kikapcsoltam már.
-
MarcGab
csendes tag
Szép napot estét mindenkinek!
Vélemény,tapasztalatért fordulok ide!
Televízió vásárlás elöt vagyok.
LG 42la620s vagy 42la660s melyiket válasszam,vagy van más típus ezek helyett?
Köszönöm válaszotokat. -
farkas-j
őstag
válasz
Zirowe #40806 üzenetére
Hát ebben nem tudok sajnos segíteni. Nálunk a rendszerbe be van forgatva a Mindig TV-ből az "A" és a "B" mux, így tudom venni. Hogy valamit mókoltak e rajta azt nem tudom. Lementettem a TV-ről a csatornalistát, és a ChanalShort progival kiexportáltam a csatornalistát. Ezen egyértelműen látszik, hogy a TV DVB-T-ként kezeli.
Most néztem meg jobban, biztosan belenyúltak a mux-okba, mert az adott frekvenciákon más a csatorna-összeállítás. Eddig ezt nem is figyeltem. Viszont továbbra is DVB-T azonosítóval tették ki, talán hogy a DVB-C-re nem képes készülékek is venni tudják.
-
farkas-j
őstag
válasz
petya2012 #40804 üzenetére
Értem a problémádat. Nekem is ez a gondom az LG 23MA73D hálószobai TV-vel. Ugyan úgy beállítom a kedvenceket mint az LA660-nál, ám tojik rá, minden csatornát sorba léptet. Érdekes, mert ha lehívom a csatornalistát, ott csak azok az adók szerepelnek, amiket betettem a kedvencekbe. Ami még érdekes, hogy ha a FAV gombot nyomogatom, akkor viszont helyesen csak azokra lép ami a kedvencekben szerepel. Így viszont visszafelé lépni nem lehet.
Pont emiatt van most szervizben a 23MA73D TV. A jövő héten hozza vissza a futár a Székesfehérári központi LG szervizből. Mivel ez monitornak számít, így ott szervizelik.Elismerték a hibát, de nem tudnak vele mit kezdeni, mert nincs újabb firmware. Jelezték az LG-nek, de 22 nap elteltével még választ sem kaptak tőlük.
Abban maradtunk, hogy visszaküldik a TV-t, és ha lesz új javított firmware, akkor vagy elküldik, vagy újra elviszik a TV-t.
-
farkas-j
őstag
válasz
Zirowe #40795 üzenetére
Én tudom, hogy mire szolgál az auto updae, csak te azt írtad, hogy ha átkapcsolod manuálisra, akkor a leírásod alapján mellékhatásként jelentkezik az EPG probléma. Na erre adtam neked egy tippet, ami neked nem szimpatikus. Lelked rajta. Én nem próbálgattam a hotel menü beállításokat mert nem volt még rá szükségem, így tapasztalatom sincs vele.
Az említett "csatornafrissítés" opciót meg azért nem találtad, mert a csatorna üzemmódod valószínűleg "antennára" van állítva. Nekem "kábelre" van állítva, ezét jelenik meg ez az opció. Nálam kábelmódra állítva is bejönnek a MindigTV csatornák. Lehet, nálad is meg kellene nézni, bejönnek e erre átállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest