Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2012
őstag
erre valaki??
-
polgi803
őstag
válasz
Real Ghoost #40683 üzenetére
Hát,akkor egyre több a biztató jel...köszi! Mindenképpen írok!
-
szegto
senior tag
válasz
sixpak #40663 üzenetére
Igen megtaláltam..... működik is néha, viszont tök sokszor azt írja ki hogy nem sikerült csatlakozni a tvhez.... pedig be van kapcsolva a Miracast.
Van hogy rányomok a kis ikonra, villan egyet a TV és annyi.... de pl egyszer már bejött a Youtube progi és el is indult a video... egyszer. -
Tirexi
addikt
válasz
huncutka1029 #40690 üzenetére
Nos már itt vannak gondok.
1) Nem tudok belépni a router-be se ezzel: 192.168.1.1 sem pedig ezzel amit a TV ír: 192.168.1.6
Nem tölt be semmit sem.2) Az LG oldaláról a Plex Media Server-t tudom csak letölteni ami jelenleg is fut és adtam is hozzá a megosztott tartalmat.
Tehát valszeg router lesz a gond. Na de hogyan lépjek bele?
Ezzel sikerült: http://192.168.1.254/
Na de most meg Login/Pass... Halvány lila gőzöm nincsen mit írjak oda bele.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Tirexi #40688 üzenetére
Ahhoz, hogy a PC és a Tv lássa egymást a routeren be kell kapcsolni a DHCP forwardingot.
Ez annyit tesz, hogy minden rá kapcsolódó eszközt egy közös hálózatra fűz fel.Nézd meg, a tűzfaladat is a pc-n és a routeren is, hogy átengedi e a tv-t
Használd az LG oldaláról letölthető mediashare progit.
Azon belül állítsd be a megosztani kívánt mappákat, könyvtárakat, akkor indexeli, ésa tv-n is a mediashare opcióra kattintva egyszerűen betallózod a megtekinteni kívánt tartalmat. -
Tirexi
addikt
válasz
Biga123 #40674 üzenetére
Kösz, de ez nekem annyit mond mint neked az atomfizika.
Lényeg, hogy se a TV se a PC nem lát más eszközt a hálózaton.
Próbáltam ezt a Plex Server-t is vagy mit de ez sem jó. A TV nem látja.Az igazat megvallva még egy nyomtatót sem tudtam soha megosztani egy hálózaton pedig minden itthoni PC a rúteren van.
-
petya2012
őstag
sziasztok
nekem LM széria van,de nekem nincs ilyen hbbtv vagy mi!!
egyébként az opció,smart beállítás alatt nektek mi van megadva,milyen ország???
nekem most auto-n van -
dunc
nagyúr
Igazán nincs mit!
Mondjuk még így se az igazi, de bízok az új frissítésbe!
A beállításoknál lehet kikapcsolni. -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
polgi803 #40680 üzenetére
Írd majd meg mindenképp, hogy mi lett a dologból, nekem eddig nagyon szimpatikus volt ez a cég, 2 tv-t vettem tőlük, és amikor az egyikkel volt egy kis gondom (user error volt egyébként, hibátlan terméket küldtek mind2szer) akkor az e-mailre nekem se válaszoltak olyan gyorsan, mint amikor megrendeltem a cuccot, de a telefonban tök értelmesen el tudtunk beszélgetni a problémáról, meg utána e-mailben is próbáltak segíteni. Több barátom is vásárolt már náluk és mindene estben minden rendben ment.
-
mazacar
tag
Kikapcsoltam en is a Hdd-t..nekem is jobb lett koszi!
-
bulldoser222
csendes tag
válasz
bulldoser222 #40678 üzenetére
Ok, visszaolvastam, meg van. Igy már tényleg használhatóbb, bár most sem hasit
-
polgi803
őstag
Na! Fejlemények a TV-m ügyében...Ma felhívott a Digitalko-s szervizes munkatárs és sűrű bocsánatkérések közepette elvitette a tv-t. Ő betegszabin volt és nem is tudott még arról sem,hogy az ügyfélszolgálatossal már le van vajazva az elszállítás,sőt még csak az első levelemet olvasta és amiben a fogyasztóvédelmet megemlítettem mint opciót nem is látta,de komolyan le a kalappal a stílusa előtt. Tök normálisan, korrektül mondta hogy ne haragudjak amiért eddig nem tudott válaszolni és ma el is vitette a tv és hétfőre igérték az újat,ha minden rendben megy. Ő pl egy szóval nem elmítette,hogy "azért megnézzük rendetetésszerűen használta-e a vevő és ha igen akkor csere...ez azt mondta,hogy elviteti,megnézi, ha amit írtam hibajelenséget ős is ott hallja,akkor egyből jön a csere készülék...így nem is tudom visszaadni,milyen normális volt velem.180 fokos ellentéte a többinek. Mondtam is hogy bocs hogy beletettem a fogyasztóvédelmet,de legalább annyi lehetett volna a kollégáiban,hogy legalább azt megírják a 3 nap alatt,hogy bocsi,de beteg a szervizes,de mondtam neki hogy semmit nem reagáltak,csak mikor fenyegettem. Azt mondta, Ő is ezt tette volna és igazam volt...szóval reménykedem a hétfőben! ...
-
farkas-j
őstag
Lehet, hogy nem is lesz hosszú életű az LG WEB OS és a Samsung új TV-re készült operációs rendszere? A Sony is úgy tűnik átáll Androidra.
-
LucasGrant
aktív tag
-
huncutka1029
addikt
Ez butaság, miért kellene több táp????
Ne vezesd félre.
Az lehet, hogy a HDD 7200-as fordulatú, vagy engedélyezve van rajta az energiatakarékos mód, így idővel leáll, vagy lassabban pörög fel mint amíg a tv kapcsolódni próbál.Ettől függetlenül nem árt egy külső táp.
Alternatívaként egy usb-s telefontöltő + 1 usb Y kábel is megteszi tesztelésre, mielőtt beruház valami más HDD-be -
szente
addikt
A HbbTV kikapcsolása után nálam is remekül működik a Youtube.
-
fricc_
tag
Sziasztok!
Idősebb ismerősöknek kértek meg hogy segítsek nekik választani egy TV-t.
232-es méretben gondolkozunk, nagyobb nem fér be
Digitális kábel TV-van (UPC) a meglévő ledes Tv-jükkel működik szépen az adás.
A legfontosabb szempont hogy a készülék tudjon pendrive-ra esetleg (winyóra) felvenni.
Ha meg akar nézni valamit, de nincs otthon, vagy alszik, akkor fel tudja vetetni a készülékkel.Az külön hab lenne a tortán ha tudna olyat a készülék, hogy egy adást nézek és egy másikat vesz fel, de szerintem ezt a funkciót a lenti készülékek nem tudják.
Legyen könnyű a menü kezelése.
Ha már vesznek tudjon 3d-t is a smart funkció nem fontos, de ahogy néztem a 3d a felvétel és a smart együtt jár :-)Ezt a négy modellt néztem ki, mondjuk a 620S-t már az LG oldala ki sem hozza...
Van lényegi különbség köztük?Azt olvastam, hogy a 620S-nek a hangja hagy némi kívánnivalót maga után.
A 650V webOS-ét nem ismerem, nekem egy nagyobb 620S-em van, annak jó a kezelése.32LA620S
32LB650V
32LA660S
32LA667SKöszönöm.
-
Gabor8634
tag
Sziasztok nem tudom jó helyre írok e az lenne a problémám ,hogy van egy GIGABYTE Pure Classic 750GB USB 3.0 külső merevlemezem melyekre filmeket pakoltam de mikor a tv-re dugom nem mindig indul el illetve mikor megy a film egyszer csak leáll nem játsza tovább ! ezt csinálja mind a két tv-n ugyan azokat a filmeket kipróbáltam egy Silicon Power A10 250Gb USB 2-es merevlemezen azon tökéletesen le tudom játszani ! Ha a számítógépre vagy laptopra kötöm a GIGABYTE-ot ott nincs semmi probléma mindent lejátszik! A tvm egy LG 32LW4500 ! Valahogy megoldható lenne hogy az usb3 mas merevlemezröl is lejátszak filmeket gond nélkül ?
Esetleg van valamilyen átalakító a tvhez hogy menjen? -
dunc
nagyúr
A HBB Tv kikapcsolásával, jobb lett a youtube alkalmazás! Amúgy mire jó a HBB?
-
SteveL
aktív tag
Nálam a frissítés előtt jól ment a YouTube, tabletről rá tudtam két gombnyomással küldeni a videót. Most ha ráküldöm, egy pillanatra elsötétedik a kijelző, majd visszaugrik a TV műsorra, és nem nyílik meg a YouTube alkalmazás, a tableten végtelenül a "Csatlakozás..." felirat látható.
LA620S a tévém.
Sem a "Prémium inicializálása", sem az "Alkalmazástár inicializálása" nem segített...
-
Yogi Bear
aktív tag
Sziasztok!
Elsősorban LW sorozatú készülékek tulajaitól érdeklődnék, főleg LW659 típussal kapcsolatban.
UPC digitális kábel van a tv-ben UPC CI+ kártyával.
1) Másnak is csinál olyat a készülék, hogy ha kilépek az EPG-ből <EXIT> gombbal, akkor az információs sávon jó adatokat ír (csatornaszám, adó neve), de egy teljesen más adónak az adását látom. Nálam már többször előfordult, hogy néztem mondjuk a 17 csatornán a Viasat 3-at beléptem az EPG-be, lapozgattam, majd amikor <EXIT>-tel kiléptem az információs sávon azt láttam, hogy 17 Viasat3, de a műsor az RTL Klub HD volt, ami amúgy a 6-os csatornán van.
2) Néhány csatornánál csinálja, hogy belépek az EPG-be, egy pillanatra felvillan a szürke, üres EPG háttér és ezzel a lendülettel ki is lép az EPG-ből. Nem rendszeres a dolog, máskor ugyanannál a csatornánál nem csinálja.
3) Főleg sport közvetítéseknél vettem észre, hogy függőlegesen csíkos a kép (olyan 5-7 cm széles sötétebb-világosabb csíkok váltják egymást szabálytalanul) és nem mozdul a képernyőhöz képest, olyan mintha koszos lenne a képernyő vagy a kamera lencséje, de egyszínű tesztábrát kitéve a képre már nem látszik semmi probléma. Más is találkozott már hasonló jelenséggel?
Köszi, Üdv
YB -
zso79
őstag
válasz
bulldoser222 #40635 üzenetére
Nekem jobb lett a frissítés óta, teljesen használható. Telóról is kiválóan megy, átveszi a lejátszást a tv app.
-
dunc
nagyúr
válasz
bulldoser222 #40635 üzenetére
Nem találok ilyen menüt!
"Alap esetben se lenne villámgyors. Böngészőn keresztül próbáltad már? Lehet jobb lenne."
Nem lassú használhatatlan! Úgy is lassú. -
bulldoser222
csendes tag
Én is ezzel küszködök, nekem LA 660S van kb 5 napja
Második nap frissítettem, azóta szar. Lassabb mint egy régi 386-os PC-n a GTA V
Egy forumtárs és ma az LG costumer service-nél is ezt ajánlották:
LG Electronics Magyarország: A távirányítón a smart gomb
LG Electronics Magyarország: ezen belül a beállítások
LG Electronics Magyarország: itt a támogatás
LG Electronics Magyarország: és alkalmazástár inicializálása.Én ma ezt fogom kipróbálni ha hazaértem. A prémium inicializálást már próbáltam, nem változott semmi.
Sok csodát ettől sem várok, de hátha...
-
dunc
nagyúr
Elegem lett......tényleg nem lehet mit kezdeni ezzel a lomha, szar használhatatlan youtubeval? Nem lehet valahogy másikat felrakni?
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Most vásároltam egy LG 42LB650 készüléket.
A kérdésem az lenne ,hogy 3d filmeket milyen formátumban és mivel tudom lejátszani ?
Mit tud a tv maga lejátszani illetve külső lejátszót mit ajánlotok mellé pc-n kívül ?
Köszi. -
StSanya
senior tag
válasz
egonca #40630 üzenetére
Külön HDD/pendrive hurcolni az adatokat... Illetve ezért (is) van a Net/WIFI/DLNA, hogy a PC-ről megosztott képeket is lehet akár pakolás nélkül nézni.
A három USB is elég: Amíg mondjuk rádugod a hurcolós HDD/pendrive-ot, addig a rögzítős HDD-t lehúzod, s mehet annak helyére...
-
egonca
csendes tag
válasz
StSanya #40627 üzenetére
Hm, értem, ettől tartottam. Akkor hogy "kerül" például fotó a HDD-re? Ebben az esetben kell még egy külön USB memória is pl. a fotóknak vagy házi videóknak. Sajna, bonyolódik a helyzet. Ugyanis 3 USB csatlakozó van, ebből lesz 1 HDD, már most van 1 egér, és kell még 1 USB memória is.
-
Szulita28
senior tag
Akinek 42LA660s készüléke van, megtenné, hogy lemérné nekem a talp állványon fekvő (azzal érintkező) részének a szélességét/"mélységét"? Nem a tévé talppal együtt meglévő max. vastagsága érdekelne, hanem kimondottan annak a résznek a "mélysége", ami a talp lappal érintkező felületét adja.
-
StSanya
senior tag
-
egonca
csendes tag
válasz
F_Zolee #40624 üzenetére
Van egy 3,5-ös HDD-m, amin vannak képek és videók. Ezeket szépen lejátsza. Viszont, ha fel akarok venni, akkor figyelmeztet, hogy inicializálni kell (formattálni?), ezért elveszik minden adat. Ha most lementek mindent pc-re, utána engedem, hogy inicializálja, akkor működni fog a felvétel opció? Vagyis elindul ez a Time masina? Illetve az előzőleg lementett képeket és videókat vajon vissza tudom másolni a pc-ről erre a HDD-re?
-
egonca
csendes tag
Végül is tudja valaki, hogy milyen USB pendrive-al hajlandó együttműködni a 42LA620S tv felvétel funkciója? Vagy csak HDD lehet?
Üdv. -
-
dunc
nagyúr
Lehet valahogy pendriveonról telepíteni előző szoftvert? (LA691S)
-
bexinho23
őstag
válasz
Tirexi #40610 üzenetére
Köszönöm, így már érthető. Tehát ha optikaival kötöm össze, akkor csak sztereóban jön a hang, ha lenne audio kimenete a tv-nek, akkor 6 csatornásan is működhetne?
Amúgy a fő kérdésem elsősorban a konzolozás miatt érdekel, mert ugye azon egy hdmi és egy optikai kimenet van. A hdmi egyértelmű hogy a tv-be megy, az optikai pedig szintén a tv-be, vagy magába a hangfalszettbe kell hogy menjen?
-
Szulita28
senior tag
Sziasztok!
42LA660S-hez melyik fali tartó ajánlott? Stabilok közül vmi normál árú érdekelne. Van bejáratott?
(biztos volt már korábban ajánlás, de hadd ne kelljen visszaolvasnom, ha vki bedob egy linket, amiért előre is nagy köszönet). -
bexinho23
őstag
válasz
Tirexi #40607 üzenetére
Szóval ha jól értelmezem az általad leírtakat, akkor egy sima optikai kábeles összekötés (ha tudja fogadni az erősítő, ami nálam jelen esetben sajnos nem alkalmas) megoldás lesz az én problémámra (tv-n csak egy optikai csatlakozó adott a hang kivitelére).
Amúgy a Z5500-en ahogy nézem, nem igazán van optikai csati. [link]
Vagy a kapcsoló alatt az az lenne (homályos a kép azon része)? -
gurabli
őstag
Sziasztok!
Két dologban szeretnék segítséget kérni tőletek. Megvan szüleinek a 39LB5610. Hétvégén megyek haza, be is tudom majd állítani.1) Nem sok tapasztalatom van LCD téren, kizárólag plazmáim voltak, vannak. Van esetleg javasolt beállítás ehhez a modellhez? Főleg foci és sport, semmi játék
2) mire számíthatok a beépített USB-s lejátszónál? Vinnék haza külső HDD-n pár filmet, sorozatot. A legtöbb mkv, a sorozatok főleg xvid (mind group release). Lejátssza ezeket rendesen, 1080 mkv 720p mkv is, valamint SD xvid is? A hang van ahol DTS.
A feliratokat (srt) kezeli rendesen? Gondolom a fájlnévnek egyeznie kell. A betűk méretét lehet pl. változtatni?Köszönet!
-
Tirexi
addikt
válasz
bexinho23 #40605 üzenetére
Ha erősítés vagy DVD/Blu-ray lejátszós házimozid van akkor be tudod kapcsolni mind a hat hangszórót. Sima PC-s 5.1-nél nem tudok ilyenről, de lehet hogy tudja valamelyik.
Asszem Z5500 tudott ilyet, hogy váltogathattad 5.1 vagy 2.1 között.(#40606) petroczi:
Az én kérdésem az lenne, hogy frissítetted a TV-t? Ha igen akkor mi a tapasztalat? -
petroczi
csendes tag
Sziasztok!
Múlt hét óta egy 47LA660s boldog tulaja vagyok. Még csak ismerkedünk, de egyszerűen le vagyok nyűgözve
Segíteséget kérnék: hagyományos távot és skype kamerát jó áron merre lehet beszerezni mostanság?
Köszi!
Attila
-
bexinho23
őstag
válasz
Tirexi #40604 üzenetére
Hmmm... ez nem jó hír. Bár sejtettem, hogy nem lesz egyszerű. Nekem usb-lejátszós a tv, de biztosan nem fogom használni semmire. Elsősorban konzolozásra, laptopról filmezésre használom majd a tv-t. Akkor ezek szerint egy sima optikaival semmiképp sem oldható meg, hogy 5.1-re kössem ki...
-
bexinho23
őstag
válasz
bexinho23 #40537 üzenetére
A válaszok csekély mennyiségéből arra következtetek, hogy sajnos nincsen normális megoldás arra, hogy a tv-t összekössem a logitech hangfalszettemmel. Így egyszerűbb, ha lecserélem. Viszont akkor ez irányú lenne a kérdésem:
Ha ilyen minimalista csatlakozó elosztással van ellátva ez az LG tv, akkor szerintetek milyen megoldással hozzam össze a tv hangjának kivezetését egy külső eszközre? Hangtechnika terület sajnos nem vagyok képben, így lehet butaságot is kérdezek. Ha az optikai kábellel összekötöm a tv-t egy 5.1-es Optikai kábel bemenetű hangrendszerrel, akkor működőképes megoldás ez? Vagy ez önmagában nem elég?
-
Tirexi
addikt
válasz
LucasGrant #40600 üzenetére
Hát ha meg jön valszeg én is rányomom a frissítést lesz ami lesz.
Mondjuk én nem a TV-ről hanem a Blu-ray lejátszó USB-jéről játszom le a filmeket. -
boksz
senior tag
Az, hogy az Lg660-n a 3D filmeknél a kép két szélén elmosódik a kép az általános ?
Gondolom függ attól is, hogy a 3D filmnél hogy van megoldva a kép ( felezi, elmossa stb. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- ASUS routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyaralás topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest