Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
Hali !
Sajnos mégsem főpanel hiba.
A probléma a következő:
Valószínű, hogy egy vagy több led (pixel) nem működik. Ilyenkor a készülék érzékeli, hogy kevesebb áramot vesz fel és letilt.
Ez sajnos minden újabb tv-k nél így van és lesz, kiiktatni nem lehet. (LG,Samsung, Sony, Philips stb)
Hogy miért?
Azért, hogy a kedves ügyfél csak tökéletes képet lásson. Már nem úgy van, hogy 1-2 pixel nem világít vagy éppen folyamatosan világít.
A te LG 42LM3450 is Direkt LED-es, de az Edge (kijelző keretébe integrált megvilágítás) sem kivétel.
Még a CCFL-es megvilágítású notebook-oknál is így van.És azért, hogy vegyél újat !
(ha nem garis szvsz pl Samsung UE 40 C 6000 lcd display 162.679+ÁFA )
Sorry
(#41965) apszi : nyugi az LG ettől függetlenül jó márka. Ha nem lenne jó akkor nem vennék, persze nem azt jelenti, hogy hosszú évekig semmi baja nem lesz. Tökéletes autó sincs, láttam már sajnos új Mercit is az út szélén
De azt tudni kell, hogy ezek a mai TV-k már nem fognak 15-20 éveket menni mint anno a CRT. Direkt nem is úgy gyártják... -
Zsmester89
őstag
Web-os nagyon gyors, nálam egyszer sem fagyott le, a varázs távirányítóval iszonyatosan egyszerű irányítani.
Képernyővel sincsen bajbeégés nem tudom, hogy tudna egyáltalán keletkezni
Full fehér képnél látszik, hogy nem 100% homogén a fehér
akit ez zavar, vegyen olyat, amin gyönyörűen néz ki a full fehér kép és nézegetheti rajta órákig
A net tényleg nem alkalmas rajta torrentezésrehihetetlen...
(tv-n a legújabb frissítés)
-
izomhod
őstag
heló!
26 col méretben van ajánlott full hd tévéje az LG-nek?
nem kell bele semmi extra, ha van távirányítója, akkor már jó
köszi
-
dunc
nagyúr
A TVn a netem sebességének kb az 1/10 e megy át! Vezetékkel is! Mit lehet esetleg routerbe állítani, melyik portot érdemes nyitni? Esetleg érdemes valamit állítani?
-
chatran
őstag
LG LA660s is kémkedik a szokásaimról? Hol lehet az adatküldést kikapcsolni a menüben?
-
nejad
aktív tag
hellosztok! LB700 tv van lehet valahogy finomhangolni mint a régi tv-ket? analóg adáson mivel lehet javítani? valaki adhatna pár tanácsot. kösz előre is
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
Mooka-Miki #41984 üzenetére
Köszi.
Érdekes hogy nem fóliázzák a kávát,az la szérián tuti hogy volt.
A 220V-tól vettem,nem hinném hogy ők trükköznének a készülékekkel.
Egyébként magyon tetszik a tv,gyönyörű a képe.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
Gameboy77 #41981 üzenetére
Szia!
Én is nem régen vettem ilyen TV-t.
- A káván nekem sem volt fólia, de nem is volt karcos. (Itt megjegyezném, hogy azért én sem szeretem ha hímes tojásként kell kezelni valamit mert a strapabíróságot feláldozzák a dizájn oltárán)
- Nincs STB-m, így ez ügyben nem tudok nyilatkozni. -
DaemonX
HÁZIGAZDA
Üdv mindenkinek!
Szeretnék a közeljövőben (1-2 hónapon belül) TV-t vásárolni, PlayStation 4-en való játék és filmezés céljából.
130-150 ezer forintos árfekvésben gondoltam választani, és eddig két olyan modell van, amikkel nagyon szemezek, de még nem tudtam döntésre jutni. Ebben kérném a segítségeteket.1. Az egyik az LG 42LA660S. Az argep.hu-n ez a legkeresettebb TV, nem hiába, mert kiváló az ár/érték aránya, és akárhogy nézelődtem, 3D TV-k közül ez tűnt a legszimpatikusabbnak. LA620S-t, 641S-t, tehát kisebb számozású modellt azért nem vennék, mert azok még nem Cinema Screen-nel rendelkeznek. Az egyetlen aggályom a TV-vel kapcsolatban az esetleges felhősödés. Erről tud valaki mondani valamit? Esetleg valaki tapasztalt ilyet?
Ár: 141 ezer forint2. A másik tv az LG 50PB5600, amire véletlenül találtam rá tegnap az aqua.hu akcióit böngészve (mellesleg közben kiderült, hogy máshol ennek ellenére olcsóbban kapható). Azért keltette fel nagyon az érdeklődésemet, mert a kijelzőméretéhez képest már-már nevetségesen olcsó. Utánanéztem, nem sokat írtak eddig még róla, tekintve, hogy új, 2014-es modell. Mindenesetre amit leszűrtem az alábbi videóból és az Amazon-on található felhasználói kritikából, hogy ez pont gamerek és filmesek számára kiváló választás. Méghozzá azért, mert plazma TV, és sokkal jobb a látószög, jobb a színmélység, életszerűbbek a színek, és természetesen itt a fekete is sokkal inkább feketének hat. Viszont ezzel a TV-vel is volna egy aggályom. Külföldi oldalakon olvastam erről a bizonyos image retention-ről. Tehát ha beleég valamilyen kép a kijelzőbe. Ez már csak azért is lehetséges probléma, mert a játékok java részében van valamilyen folyamatosan jelenlévő dolog (itt a HUD-ra gondolok, tehát életerőjelző csík, vagy éppen térkép, stb). Ezek, mivel folyamatosan a képernyőn vannak, beégést okozhatnak. Arról speciel nem tudok semmit, hogy külső adattárolóról olvas-e a készülék, mert nekem az is fontos volna, hogy MKV filmeket tudjak nézni.
Ár: 135 ezer forintA kérdésem tehát az volna, hogy ti melyik TV-t választanátok a helyemben? Illetve ha van ebben az árfekvésben véleményetek szerint jobb lehetőség, akkor írjátok le nyugodtan, lehetőleg megindokolva. Köszi a válaszokat előre is.
-
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Most üzemelem be a 47lb650v-t.
Lenne pár kérdésem azokhoz akiknek ilyenjük van:
-az normális hogy nincs a tv káváján semmi fólia,és pár nagyon apró karc is látható a jobb oldalán az elő-,ill hátlap összeillesztésénél?
Egyébként minden tartozék eredeti lematricázott csomagolásban volt.
A t-home-os beltéri egységet be tudtam jelölni a beállítás során mint a gyártmányt,de a tv távirányítója nem vezérli a set top boxot,így nem tudok tovább lépni a konfigurálásban.(persze részemről nem elvárás hogy kezelje,csak nem lép tovább a beállításokban.)
Köszi.
-
Shingen
addikt
Hát ez sajnálatos dolog!
De legalább abban kimondtad az igazságot, eddig mindenki az Lg gyári garanciával volt elfoglalva hónapokon keresztül, meg a szürke importos Tv-kel.
De nem jó hír hallani hogy a gyári Lg garira is ilyen hozzáállást gyakorolnak.
Remélem lesz vmi megoldás.
Én ezért nem merem lefrissíteni a Tv-met.
Nekem sem vmi jó a youtube, de mennyire használható a gyári sw-vel. -
apszi
őstag
LG-nél, tv regisztrációja jár bármilyen előnnyel is? Úgy értem érdemes feltétlen magyar importőrös tévét vásárolni?
-
Laca0
addikt
Ha harmadjára is ugyanazt az alkatrészt érintő problémád van, kérheted a vételár visszafizetését. Így lett nekünk az LW helyett LM, amivel eddig semmi probléma sem volt. De a barátaim több LW és LM tévét is vettek összesen, egyikkel sem volt semmi baj. Ők nem fórumoznak, nincs rá szükségük. Úgyhogy természetes, hogy itt a fórumon sok hibával találkozunk, miközben esetleg több ezren boldogan tévéznek.
-
apszi
őstag
válasz
#94529552 #41971 üzenetére
Én is csodálkozva fogadtam, ezért is érdekelne, hogy valóban így van-e.
Fiuk lányok?
LB671-nek ugyan az a panel megvilágítás konstrukciója (tudom, hogy ez ia direkt ledes) mint az LB730-nak?
Maszatos anomáliák tekintetében valahogy nekem sokkal tisztábbnak tűnik mint a 730. Vagy csak egy szerencsés darabot láttam panel ügyben? -
-
dunc
nagyúr
válasz
szente #41969 üzenetére
Ez igaz, de mivel ezért is vettem (kb két hónapja) használni akarom, ha nem tudom, nem tudják megoldani akkor sajnos lépni fogok. Csere másikra, vagy pénz vissza. Jelenleg bejelentettem, hívott a szerelő aki e mailozgat egymérnökkel, akivel én nem beszélhetek :-) (biztos ő az isten). És arra akarnak rábeszéni, hogy user error, a szolgáltató a hibás, tehát mossák kezeiket! Tehát azt beszéltem meg, jöjjön ki nézze meg, és ha nincs megoldás kapok jegyzőkönyvet, amivel a fogyasztóvédelemhez mehetek! :-) Tehát olyan, hogy LG megoldás szervíz nem létezik! Tehát aki nem hivatalos LG szwrvizpartnertől vásárol nem veszítt semmit! :-)
-
dunc
nagyúr
válasz
szente #41964 üzenetére
Használhatalan! A LG Magyarország szerint szolgáltatói hiba! Az ügyfél hibája, mert biztos szar az internetje. Érdekes a 640s jó. :-) Cashe t kell törölni, meg visszaállítani alapba XD! Ennyit mondtak, most kihívom a szerelöket, ha nem tudják megoldani akkor sajna, csere, de jeleztem kérem a jegyzőkönyvet mert a fogysztóvédelemnél kérni fogják! Jah és közölték havonta jön új frimware...persze......ez a 23 as végű borzalom mikor s jött?
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Kérdezném az LB730-as tulajokat, hogy tapasztalt-e a linkben [link] szereplő hozzászólásban leírt problémákat valaki. Válaszokat köszönöm!
-
apszi
őstag
válasz
#94529552 #41937 üzenetére
Szia!
Eddig én is így tudtam...godoltam, de Genyiko most elbizonytalanított. Nézegettem, de nem találtam erre konkrét írásos bizonyítékot egyelőre...mind1, reméljük gyakorlatban nem lesz rá szükség, hogy ezt bizonygassam(#41953) krida: Nyugtassatok meg, hogy azért ennél tartósabbak az LG tévék.
-
dunc
nagyúr
Jöhetne már egy frissítés.....(691s) nagyon bosszantó ez a fos smart rész.........
-
ÁDI
aktív tag
válasz
LucasGrant #41940 üzenetére
Hol van a 2nd tv funkció? Én nem találom az app-ban...
-
izomhod
őstag
sziasztok!
szerintetek ez egy második tévének megfelelne?
LG 28MT45D-PZnem kell semmi extra
van erről tapasztalata valakinek?
ez full hd, vagy csak hd ready?köszi
-
Zsmester89
őstag
Örülök, hogy mindenki aki vett, elégedett az 55lb730al.
nekem egyre jobban tetszik, gyönyörű a képe!
-
krida
csendes tag
Sziasztok!
LG 42LM3450 -es TV -m van. Egyik este kapcsolnám be, bejön az LG logó, meg alatta az óra, aztán sötét és újraindul, megint logó és óra, megint sötét...
Ezt játsza, próbáltam így hagyni 1 órán át, csak csinálja. Nem reagál sem a távirányítóra, sem a tv -n található gombokra.
Csak úgy tudom kikapcsolni, ha áramtalanítom.Tudtok erre valami okosat mondani, mitől lehet?
-
szucsinka
őstag
hogy lehet egyszere a hangszoron és a fülesen hangot varázsolni?csak forrasztással?
adott egy 50LA660S az a szitu hogy kicsit süket vok és az asszonnyal eggyütt nézem a tv ét akkor már neki ordit és nekem ugy jó a hangerö.
vagy van vlami HM erösitö amin lehet egyszere a hangfalon és a fülesbe is hang?
mondjuk a 2008as philipsz fostalicskán ezt simán meg tudtam oldani .ekkora low szar lett a technika azota. -
törölt tag
válasz
Gameboy77 #41939 üzenetére
Csak szükségmegoldásnak jó. Telefon 5"os kijelzővel, a Remote TV program állandóan bekapcsolva nagyon sokat fogyaszt egész nap. Ha meg állandóan aktiválod minden gombnyomáshoz, az meg nyűgös meg lassú.
Magic nem annyira fontos, de jó ha van, legjobban netezéshez jó.
@Mozso26 Ugyanaz a kettő, csak a design más: 670 ezüstszürke(világos) csik az alsó szélén, másikon titánszürke(sötétebb árnyalat). Pont azt kell kihasználni, hogy másképp árazzák be a két tv-t.
@petya2012 Már többször ajánlottunk általunk megbízhatónak számító webshopokat, pl nemrég apszi,
thunder78, polgi,... meg én is. Én 671-et tartom a legjobbnak. -
nejad
aktív tag
hellosztok! Pc-t melyik hdmi-be dugjam? 1. arc, 2., 3.mhl vagy mind1? kösz
-
petya2012
őstag
nekem valaki segít??
-
Mozso26
senior tag
Az lg lb670 és lb671-nél mi a különbség?
-
petya2012
őstag
üdv újra
légyszives segítsetek,szerintetek melyik tv a jobb??
LA660 ,ez 150000 hivatalos garival
LB671 EZ 158 BOLTI GARIVALha vkinek van LB 671,az írjon nekem legyenszives,lenne pár kérdésem privibe
köszi előre is
(#41937) Pumma
a kettő között 7000 a különbség
a 650+magic 143000
660 150000-hivatalos gari -
törölt tag
Én úgy értelmeztem, lehet hogy rosszul, hogy 14 napon belül indoklás nélkül elállhatunk a vételtől, tehát ha elromlik, nem indokoljuk meg csak visszaküldjük. A legjobb talán 3 napig nyúzni, éjjel-nappal, ha nem romlik el, valószínű hogy 3 évig se fog.
Ha valaki neten rendeli a 14 nap miatt, és mégis személyesen akarja átvenni a tv-t, van olyan opció is a rendeléskor, hogy bolti átvétel. Meg olyat is olvastam, hogy a boltban a cég laptopjáról engedték megrendelni, és azonnal átvette az illető.petya2012, 650+magic remote, vagy 660.
-
CyborgX
csendes tag
válasz
Zsmester89 #41914 üzenetére
Hány szemüveget adtak a 730hoz?
-
CyborgX
csendes tag
Na LG55lb730V berendelve...varom az smst es az érkezest.
-
petya2012
őstag
sziasztok
olyan kérdésem lenne,hogy szerintetek ????
LA 660
LB 630
LB 650(#41932) baaka
fordítva bele se megy,egyébként jah úgy kell
-
baaka
tag
hi!
A CA modulnak ugye, úgy kell elhelyezkednie a tv-ben, hogyha szemből nézem a tv-t, hogy a logós oldala(szolgáltató márka stb) az hátra fele néz míg a másik oldala, ahol a vonalkód stb. van, az pedig velünk szembe nézzen.
LA690 tv.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
gyeniko #41930 üzenetére
Én is az AtomTV-ben vettem a masinám (47LB650V), s ott kibontotta nekem az úriember, pendrive-on vittem tesztképeket a gradiens stb vizsgálathoz és ezt is meg tudtuk ejteni minden további nélkül. (Bár nem tetszett neki, hogy kibontjuk a TV-t vásárlás előtt de úgy láttam, ha érzi a vételi hajlandóságot a vevő részéről, akkor ő is hajlandó többet megtenni az üzlet nyélbe ütését illetően).
Gari ügyben nem tudok beszámolni, remélem nem is fogok tudni mert nem lesz semmi baja a TV-mnek. -
mazacar
tag
ATOMTV-t en is ajanlom..toluk vettem la 660s tv-m...
Kerdeseimre gond nelkul valaszoltak telefonon..segitokeszek.. -
roomi
tag
válasz
CyborgX #41915 üzenetére
Hi. Szerintem jó
. Na most vannak leírva dolgok . Papirforma. Feltetelezem Ti sem vagytok vájt szemuek es fuluek. A legjobb pelda az en esetemben. Plazma parti voltam es tavaly megis egy 55" Tosiba led lett a fiamnak pedig Lg. Nincs hianyerzetem, a sajat erzekszerveimre hagyatkoztam. 4m fölé lehet, h 60" vennék. En 2-3 napot mentem a nagyobb uzletekben. A fanatikus tagok tanacsainak, eszreveteleinek orultem. Milyen es mennyi bemenet van. Hangszorok teljesitmenye. Van e melysugarzoja. Stb. Lg oldalat bongeszed. Nekem most a 730 as jo opcionak tunik. Szerintem az 55" jo lesz. A fullos uberfaxa tv t ugysem fogd kihasznalni. De ez csak az en amator velemenyem.
-
apszi
őstag
válasz
gyeniko #41926 üzenetére
Én is így gondolnám, bár pl. az NFH oldalán található internetes vásárlás fogalmát nézve, nem biztos, hogy mégis annak számít. Mindenesetre könnyen csőbe lehet kerülni.
És a 14 napos elállási idő kitolódik annyival amennyi ideig én nem tudom rendeltetésszerűen használni a terméket, azaz mondjuk az a szervizben dekkol?
-
gyeniko
őstag
Megnéztem a honlapjukat.
Ha a felkínált formula kitöltésével megrendeled a cuccot és ők házhoz szállítják, akkor ez távvásárlás és 14 napos elállási lehetőséged van. Ez szerintem akkor is így van, ha ezt ők esetleg nem így gondolnák. Szándékosan írom, hogy "táv vásárlás", mert a szóban forgó EU eredetű jogszabálynak pontosan az az logikája, hogy a vevő nem tudhatta kipróbálni, megvizsgálni a terméket abból a szempontból, hogy neki megfelel-e, ezért elképzelhető, hogy otthon jön rá, hogy nem felel meg az igényeinek.
Ha a termék 3 napon túl hibásodik meg, akkor a jótállási szabályai érvényesek rá. Magyarul: megkísérlik megjavítani, de a javítás határidejére már nincsenek kötelező - csak ajánlott - határidők. -
apszi
őstag
válasz
gyeniko #41922 üzenetére
Csak, hogy kerek legyen a kép...
"Cégünk nem WEB áruház, hanem a hagyományos üzlet előnyeit a web nyújtotta reklámmal és kényelmi szolgáltatásokkal ötvözi.Bármilyen termékkel kapcsolatos kérdése van hivjon minket bizalommal!
Cégünkre a hatályos törvények szerint a 3 napos csere vonatkozik, amennyiben vásárolt termék hibás.Cégünk az elirás jogát fenntartja,kérjük minden esetben egyeztessen eladóinkkal.Az árváltozás joga fenntartva."
Egyébként netes vásárlás esetén, most nem a fent említett céggel kapcsolatban, hanem úgy általánosan, ha 14 napon belül, de 3 napon túl, meghibásodik a termék akkor már nem élhetek cseregaranciával? És elállni sem tudok?
-
Pandi83
újonc
Sziasztok! egy kis segítséget kérnék! Most szeretnék LG LED tv-t vásárolni t-home-tól részletre. Az LG42LB5700 típust néztem ki. Van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel a készülékkel, ill. bármilyen t-home-tól vásárolt led tv-vel kapcsolatban?
-
gyeniko
őstag
Amit ír, az a hibás termékre vonatkozik és így helyes.
A "táv" vásárlás esetén (ilyen a netes rendelés is) érvényes elállási jog hibátlan termékre vonatkozik.
A hatályos jogszabály szerint egyébként az eladó köteles közzétenni (webshop a weboldalán) a 14 napos elállási joggal összefüggő minden tudnivalót és eljárást. -
apszi
őstag
Szia! Én személy szerint első körben vagy az ATOMTV-t, vagy az INTERHIFI-t választanám. Mindkettő korrektnek tűnik, bár személyes tapasztalatom még nincs. ATOM-nál van gyári, és bolti gari is, erre rá kell kérdezni. InteHIfi-nél gyártói van, de nem magyar importörtől jön a masina, így nem árt erre is rákérdezni, főként, hogy adott típusban megtalálható-e a magyar lokalizáció. Interhifinél még van egy olyan érdekesség, hogy ugyan neten leadhatod a rendelést egy "űrlapon", viszont a bolt leírása szerint idézem
"Cégünkre a hatályos törvények szerint a 3 napos csere vonatkozik, amennyiben vásárolt termék hibás.Cégünk az elirás jogát fenntartja,kérjük minden esetben egyeztessen eladóinkkal.Az árváltozás joga fenntartva."
Hogy az elállásra vonatkozó rész mennyire szabályos azt nem tudom, mert elvileg netes a megrendelés, de mégsem? Erre is érdemes rákérdezni, ezt leszámítva korrekt boltocskának tűnik.
-
roomi
tag
-
ezozo
tag
válasz
MIHI111 #41916 üzenetére
Hali,nekem pont egy éve volt hasonló egy LE5300-as tipussal,nem mindig csinálta,lefotóztam levideóztam,amikor jött a szerelő pont nem produkálta a hibát,a tévé hátulján lévő összes számot bekérték és gondolom valami tipushibát vagy valamit visszaigazolt az LG,mert mondta hogy nem éri meg javítani és csereutalványt kapok,gondolom nem vizes helyiségbe nézed a tévét és nincs a tetején akvárium
nekem a legnagyobb nyári melegbe csinálta ezt a zöld csikozódást,velem korrekt volt az LG
-
MIHI111
csendes tag
Helló!
Két hete írtam , hogy csíkok jelentek meg az LG képernyőjén, ami 20 perc alatt eltűnt.
Azóta semmi.
Most újra megjelentek és beborítják az egész kijelzőt.
a szervizzel beszéltem, azt mondják nedvességet kapott/szerintem ködösítés/
Valakinek tapasztalata?
Köszi! -
CyborgX
csendes tag
válasz
Zsmester89 #41914 üzenetére
Es ha 3.5-4m-rol nézzük elég az 55"-s?
-
ng0ofy
KORREKTOR
LG LB58 TV idei, de régi menüvel. Ezt hogy lehet vajon rávenni, hogy játssza le a hálózatra kötött NAS-ról a filmeket? NAS UPNP, DLNA szabványokat tudja.
-
törölt tag
Ha a tudásszintjéhez az ára neked megfelel, akkor igen, bár 670-671 inkább ajánlott. Jár hozzá a két távirányító,
2x10W helyett 2x12W + 10W subwoofer, jobb fekete szín megjelenítés( local dimming ) stb.Az oldal ezt írja: " Magic Remote - mozgásérzékelős távirányító előkészítés", de lehet venni kb.8-10 ezer Ft.-ért.
Garanciáról többen is írtak itt véleményt, kár hogy senki nem olvas vissza., de röviden , bárki bármit is ajánl
ezzel kapcsolatban, ez saját döntés, át kell olvasni az adott üzlet feltételeit, rákérdezni a gyári garanciafüzetre, hol szervízelnek, oda-vissza szállítás, cserekészülék, stb. (Én se fizetnék + 37K-t a 650-esre.) -
ImI87
őstag
Sziasztok, két kérdésem lenne.
Egyik, hogy a kiszemelt TV 42LB650V ajánlott vételnek számít-e?
(A tudása nekem maximálisan elegendő, sőt sok is, de ebben az árban többet tud, mint a konkurencia, így megéri.)Másik a garancia kérdése. Rendes garis helyeken 170K, edigital-nál most akcióban 152K, a nem rendes garis helyeken meg 133K (pl aqua). 133 és 170 között óriási különbség van, ami nagyon elgondolkodtató. Hajlanék, hogy megvegyem olcsón. Ha esetleg később beszarik, akkor milyen hátránnyal járhat egy aqua-s bolti garancia? Vagy tudtok olyan boltot ajánlani, ami bár nem hivatalos viszonteladó, de megbízható garanciális szempontból? itt a lista
-
hitchins
őstag
Sziasztok
lassacskán csereérett lesz a régi tv-m emiatt kérnék segítséget.
Csak most érlelődött meg a gondolat, szóval per pillanat még nem nagyon nézegettem semmit.
48 col-os 3d képes tévét keresnék, nagyon max 300e-ig, de ha csak 200 akkor sem sírom el magamJ
Melyek ebben a kategóriában melyek a jónak számító modellek, és már értékelhető 3d élményt is nyújtanak?
Jelenleg egy 37-es panasonic lcd-m van gyakorlatilag a méret miatt váltok elsősorban, de úgy gondoltam, ha már váltok akkor jó lenne ha néha napján 3d-t is tudnék nézni?
Preferált gyártók ebben a sorrendben.
Sony-Panasonic-Philips-Samsung......talán LG
-
CyborgX
csendes tag
Kérdés : 400korul inkabb idei 55"t vennetek? Vagy 60"ast de pl a 740s szeriabol...
Valamint megéri az 55s UHD az arat?
55la965v 400.000.
60la7408 377.000
55lb730v 365.000
55la740s 320.000 ( lehet ez éri meg a legjobban?)Vélemény?holnap kellene vennem de nem tudom melyik legyen a 3 közül.
-
limpfred
csendes tag
Egy 47LB671V teven elore beprogramoztam egy felvetelt es mentettem. Sajnalattal tapasztaltam hogy a teve nem rogzitett semmit. Mi lehet a gond?
-
petya2012
őstag
sziasztok
LG 42LB630V
erről a tv-ről mi a véleményetek??
-
goro1000
aktív tag
Sziasztok
Két TV néztem ki magamnak LG 42 LA 690S, vagy az újabb modellt az LG 42 LB 671V.
Melyik a jobb?? Pár ezer forint köztük a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óvodások homokozója
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest