Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Skillerz #75200 üzenetére
Van akinek tetszik.[link], de szerintem nem valószínű, hogy jobb a tavalyi Smart tévéknél. Mint a 40" és 43"-os LF630V, LF631V, LF632V-nél. Vagy vannak a 42"-os Netcast-os(egyszerűbb menüvel rendelkező) LF580V, és ugye a legjobb a 652V. Az LH560V is webos2-es, mint az imént felsorolt LF6-os tévék.
farkas-j Úgy tudom a micro soft vette meg a skype-ot, és az összes tv márkánál levetetik így-vagy úgy, tehát őket kell ostorozni kárpótlásért.
[ Szerkesztve ]
-
Petyka3
aktív tag
-
w333
félisten
válasz Skillerz #73842 üzenetére
Az a baj hogy ha kell a normális képminőség + felhasználói élmény akkor ezeket nem tudod elkerülni (Smart + 3D) olcsóbb TV -ben nem csak ezek a funkciók maradtak ki hanem a kijelző panelek is sokkal gyengébb minőségűek, processzor is gyenge, ráadásul USB bizonyos képességei is gyengébbek !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
Watt25
veterán
válasz Skillerz #43555 üzenetére
IPTV esetén mindenképpen kell minden tévéhez a box. Szolgáltatót kell váltanod, ha ez nem tetszik. Hasonló téma.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Tamás34
senior tag
Illetve, egy boxal, egy TV-n digitális, a másik TV-n pedig analógot lehet nézni ami elég rossz minőségű! Akkor kell még egy box, ha mind a két TV-n digitálisan szeretnétek nézni a műsorokat! Én sem vagyok egy nagy guru, de én nálam így van!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Tamás34
senior tag
Szia! Egy settopboxal csak egy TV-n tudod nézni a műsorokat! Ebben az esetben a TV-d csak egy megjelenítő lesz! Boxon tudod váltani a csatornákat! A mediacrd a settopboxot váltja ki, kényelmesebb megoldás, mert egy távirányítóval kevesebb lesz, de vannak negatívumai is!
[ Szerkesztve ]
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
törölt tag
válasz Skillerz #41659 üzenetére
Én itt [link] találtam a legjobb
garanciális, szállítási, és egyéb feltételeket a legjobb árakkal párosítva. Gyári garanciapapírt kaptam, ők vállalják
az esetlegesen meghibábásodott tv-t a szervízbe ,- és vissza szállítani+ cserekészülék is jár. Mellesleg beüzemelik, ha akarod, s le tudod tesztelni azonnal, pixelhiba stb. egyéb dolgokra tekintettel. Mégse egy zsákbamacska dobozt bontasz ki otthon egyedül. Mindezeken felül
be tudtam regisztrálni a gyári számmal az LG honlapon is, ott kijelzi a 24 hó gyári garit, tehát duplán biztosítva vagyok. Később esetleg plusz garit is lehet venni x határidőig.
Javaslom ezeknek a fontos feltételeknek mindenki járjon utána személyesen a webshopok honlapján, s ha valami nem tiszta telefonon kérjen még további információt az adott üzletekről.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.