Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Guenwhywer

csendes tag

Sziasztok. Elolvastam az összefoglalót de nem jutottam előrébb. Keresőben sem volt találatom, és a google sem volt barátom a témában, szóval kérdeznék. Jelenelgi kicsit halódó lg42lh3000-es tévémet cserélném egy lg 75nano763qa-ra. Kép minőséggel nem is foglalkoznék az akkor ugrás lesz hogy nincs is miről beszélni. Kérdésem inkább a beépített média lejátszási lehetőségekre terjedne ki vagyis hogy mit tud a tévé. Mert ebben a témában eléggé semmit mondóak a tesztek és a leírások amiket találtam a készülékről. Haverom Samsungja simán megbírkózik Bluray iso fileokkal remélhetem hogy ez is megteszi? Jelenlegi régebbi média lejátszóm már nem támogatja a 4k-t így ha lehet olyan készüléket vennék hogy ezt a lépést(lejátszó vásárlás/keresés) kihagyhassam. Denon avr 1400 erősítő lenne rákötve a tévére. Tv adás nem szempont streaming sem igazán. Net kábel azért ott van alatta ha szükség lenne rá. Szóval érdemes ilyen szinten számolni a beépített lejátszóval? Inkább eredeti hang/felirat verzió megy jelenleg a kis lg-n is. Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák