- Milyen egeret válasszak?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fradipuma
tag
Szaisztok! Az lg OLED65CS6LA típusú tv-hez tudnátok egy megbízható fali konzolt ajánlani? Köszi a segítséget előre is!
-
Fradipuma
tag
válasz fornettisuti #111776 üzenetére
Egy tágas nappaliba lenne falra szerelve. Főként sport kozvetítéseket és filmeket néznék rajta ( blu-ray és 4k filmeket gyűjtök)
-
Fradipuma
tag
Sziasztok. Tv vásárlás előtt állok, nézegettem Samsung Tv-t ( SAMSUNG QE75Q60AAUXXH QLED 4K UHD), illetve 2 Lg tv-t (LG 70NANO763QA 70" Nanocell Smart TV, LG 75UR78003LK UHD 75" 4K Smart TV), és szerintem valamelyik Lg-re fog esni a választás. A 70-es Lg ára 289.999Ft. a másiké pedig 389.999Ft akciósan. Az lenne a kérdésem, hogy a drágábbik tv ad-e annyival többet a col méreten kívül, hogy kifizessem azt a 100.000Ft különbséget érte. Illetve szeretnék vásárolni mellé egy soundbart is. Első körben abban is egy samsungot néztem ki (q930-b), de aztán láttam van Lg soundba is hasonló árban (DS75QR). Ha a samsungot venném jól kijönne az LG Tv-vel? Esetleg van valakinek tapasztalat az Lg soundbarjáról a samsungal összehasonlítva? Tapasztalatokat és a válaszokat köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest