- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SoundON
üzenetére
"BIZTOS VAGYOK BENNE HOGY NEKED TÖBB ŐRLŐD VOLT MÁR!
TE NYERTÉL!
És tényleg pííííísz van a részemről!
"komolyan, erre mi a f.sz szükség van?

és minden "písz van" előtt odarúgsz egy öblöset? akkor milyen, amikor nincs písz?egyébként, bár teljesen értelmetlen így bármiről beszélgetni, de: rossi rr45, rancilio rocky, mazzer mini-e, compak k10, mazzer robur-e
a szegény ember ek-ja meg egy elég erős kijelentés, ami félrevezető is szerintem és pont nem annyira szubjektív állítás. az már sokkal pontosabb valószínűleg, hogy ennyiért ilyen őrlemény nincs máshol (persze motor sincs benne, tehát el is várható, hogy olcsóbb legyen). de nem is ezt vitattam, ahogy a szubjektív tapasztalataid sem, én tökre elhiszem, és örülök, hogy ízlik a lidós kávé. és lám, így már a helyére is került jobban a kérdés, az egyszeri user nem feltétlen rohan majd ek helyett lidót venni, hanem érteni fogja a kontextusát is.
milyen ízekben "segítsek neked"? és miért rajtam múlik, hogy mennyit tanulsz?
az elmúlt tíz évben elég sok tapasztalatot megosztottam.
pont abban látok kevesebb értelmet, hogy leírjam, hogy az erősödő savasság mellett a barackosság a háttérbe húzódik, mert ugyanez a kávé másnál "b.szom savanyú" vagy "már túl füstös". ráadásul, mivel saját pörikről van szó, konkrétan senki más számára nem szolgál túl sok infóval...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- NIOH 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
"
pont abban látok kevesebb értelmet, hogy leírjam, hogy az erősödő savasság mellett a barackosság a háttérbe húzódik, mert ugyanez a kávé másnál "b.szom savanyú" vagy "már túl füstös". ráadásul, mivel saját pörikről van szó, konkrétan senki más számára nem szolgál túl sok infóval...