Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztrofotózás
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mdav88 #50494 üzenetére
szándékosan erős és nyilván erősen árnyalandó, de semmi kedvem belemenni a témába, példa volt csak. húsz éve borozom, minden lépcsőt végigjárkáltam már, amit a kávéban nem is fogok. a lényeg, hogy attól, hogy egy bor az ultrahardcore szcéna szerint komplex, még lehet qrva kellemetlen nekem vagy neked, és egy másik, kockázatmentes, alap cucc eshet jobban adott pillanatban. nekem is megvoltak az éveim, amikor a leghozzáértőbbekkel szálaztuk az egyre extrémebb tételeket, tudományosan boroztunk. na, ennél ma már, mindezek infók birtokában is jobban szeretem a hedonista megközelítést. ha nem esik jól, lehet felőlem végtelenül komplex is...
2010-ben egyébként jópár brutál savas, "savanyú" bor született (ha példákat akarnék keresni), ahogy 2012-ben meg csomó savszegény, gejl holmi. a rajnai rizling különben tipikusan tud ilyen kellemetlen lenni, pazar fajta, nagyon összetett borokat ad, de egy masszívan savas, esetleg picit zölden szedett tétel szabályosan fáj. itthon könnyebb "savanyú", nehezen fogyasztható rieslingre futni, mint sem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest