Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Riasztó topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Mikor először előálltam a mézesüveges ötletemmel még fórum szinten is lököttnek éreztem magam. Lassan meg többen mézesüvegezünk, mint nem. A reggeli méregetés hiánya meg a jobb eltarthatóság hozza a várt előnyöket
Blaze: a fagyasztás inkább amiatt rossz, hogy kiolvadás után napok alatt olyan döglött lesz, mint ha nem fagyasztottad volna. Adagonként úgy tűnik rendben van, csak fagyasztva kell darálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Revolut
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest