-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulf
tag
Túl vagyok az első néhány próbán a Silviával. A tragikusan rossztól elkezdtem haladni a tejjel már egész jó felé. Eddig csak a 2 adagos szűrővel próbálkoztam, egy Cm702-vel és frissen pörkölt kávéval. (14g)
Miután elindítom a csapolást normálisan mikor kellene elindulnia a kávénak? Nekem eddig nagyon válltozatos az eredmény, 2-3s -től 8-10s -ig. Persze még a darálón sem sikerült szerintem beállítanom a megfelelő finomságot. Sajnos túl sokat még nem tudtam próbálkozni. Egymás után hány kávét lehet/ajánlott lefőzni? Pusztán azért, hogy egy kicsit gyakoroljak.
Milyen szűrőt és tampert ajánlanátok? Bármilyen 58mm-es IMS szűrő jó lenne? Célszerűen innen venném [link] Tamperben szintén jó nagy a választék.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest