Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ulf

    tag

    Túl vagyok az első néhány próbán a Silviával. A tragikusan rossztól elkezdtem haladni a tejjel már egész jó felé. Eddig csak a 2 adagos szűrővel próbálkoztam, egy Cm702-vel és frissen pörkölt kávéval. (14g)
    Miután elindítom a csapolást normálisan mikor kellene elindulnia a kávénak? Nekem eddig nagyon válltozatos az eredmény, 2-3s -től 8-10s -ig. Persze még a darálón sem sikerült szerintem beállítanom a megfelelő finomságot. Sajnos túl sokat még nem tudtam próbálkozni. Egymás után hány kávét lehet/ajánlott lefőzni? Pusztán azért, hogy egy kicsit gyakoroljak.
    Milyen szűrőt és tampert ajánlanátok? Bármilyen 58mm-es IMS szűrő jó lenne? Célszerűen innen venném [link] Tamperben szintén jó nagy a választék.

Új hozzászólás Aktív témák