Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Eleinte én sem tököltem vele.Beöntöttem félig a babtartályt oszt jóvan. Aztán elkezdtem többféle kávét rendelgetni és egyszerre több ízt is ki akartam próbálni. Akkor alakult ki nálam is az,hogy kb csak annyit teszek be amennyit le is főzök. Kicsit macerás,mert ugye annyit úgysem találok el,meg több is kell bele,mert ha pár szem marad azt az Iberital már csak dobálja felfelé. Úgyhogy ha végeztem Ibi fejre fordít,maradék kiönt aztán porszívó.Na ehhez azért nem mindíg van hangulatom van mikor csak hátba verem. A maradék megy egy zacsiba és úgy be kávés dobozba. A kilósakat meg kiporciózom 5-6 adagra bezacskózom és az eredeti csomagolásban be a fagyóba.
Pár nap alatt rengeteget öregszik ha a tartályban hagyod. Megéri azt a kis macerát,hogy visszazacskózd a maradékot szvsz.
Nem tudom a Graef milyen de az Iberitalnál nekem az nem működik,hogy lemérem előre az egész babokat,mert úgysem jön ki annyi,meg le sem darálja ha nincs tömeg ami nyomja be a késekhez.
Parcinál láttam,hogy a Mazzerren ez működik ,bár célszerszámmal piszkálta ő is a végét.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest