-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ez teljesen rendben van. Innen úgy tűnik, kicsit friss még a kávé, ha vársz vele kb. egy hetet, kevésbé fog felhabosodni. A lefolyás jó szvsz.
-
ronin s8
senior tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Tömörítésben is két iskola van. Az angol-szász újhullámosok 15-20 kg-ot mérnek, VDT-znek, és meg vannak győződve, hogy erősen kell tömöríteni. Ezzel szemben az olasz iskola követői viszonylag finomra őrölnek, és picit megkocogtatják a szűrőt, hogy eloszoljon a kávé. Ezután éppenhogy elsimítják a szűrő felszínét, majd csapolnak. Mindkét megoldás lehet jó is meg rossz is. Ki kell tapasztalnod, az aktuális kávéd melyiket szereti.
-
bbuffy
senior tag
Valaki tudja mi a különbség a BWT mg2+ ill. A Longlife kancsók között. Kicsit elveztem az ötféle bwt között ráadásul mindhez ugyanazt a reklámszöveget nyomatják.
Plusz emelett még van két másik kancsójuk amihez ugyanazt a szöveget nyomják. Most tudjam melyik micsoda. -
bbuffy
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Láttam előbb, tényleg.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
DrRicsi
üzenetére
Ez nekem úgy tűnik hogy azért lehet, mert túl erősen volt ráhúzva a szűrőtartó, és egy idő után a gumi már eldeformálódik, nem képes tömíteni. Sajnos kísérletezéssel el kell találni mennyire kell meghúzni, hogy ne eresszen, de ne is nyírja ki a tömítést. Viszont ilyen állapotban már nem biztos, hogy használható. Ugyanakkor én megpróbálnám lecsavarozni a felső szűrőt, kiszedni mindent amit lehet, és megnézni a gumi állapotát, esetleg kicsit igazítani rajta. Aztán megint kipróbálni.
-
bbuffy
senior tag
Gaggia Baby új.
[link] -
Hami33
aktív tag
válasz
DrRicsi
üzenetére
Nekem is poemia van! Jó kis gép,viszonylag csendes jó kávét főz,főleg ha van mellé egy jobb daráló! Bevált saeco alkatrészakből épül! Ár érték arányban szerintem a legjobb választás!!! Sok különbség nincs a gépek közt!! Csak színben ,meg talán a csészetartó rész más! Jó gép nem banod meg!!!
-
bbuffy
senior tag
Plusz egy a nyaralás vonal mellett. Mondjuk könnyen beszélek presszógép mellett van.
Sztem a Brikka ha rendesen kezelik jó kv t főz. De el kell fogadni hogy NEM presszót.
Tény hogy a legjobb produktumot saját darálón leőrölve hoztam össze benne.
Az is tény továbbá hogy jobb kv t főztem vele mint anno a DeLonghi val. -
paljoc
tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
En spec. nem mondom, mert nekem nem nagyon jon be, csak nyaralashoz hasznalom. De sokaknak meg igen.
-
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
az a jó benne, hogy ha később mégis nekiállsz espresso szetet vadászni, akkor sem fölösleges. mi utazásokhoz rendre visszük magunkkal.
-
paljoc
tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Ha pesti vagy, akkor össze tudunk lőni valamikor egy Brikka próbát. Arra ne számíts, hogy gyors egymásutánban lehet vele kávékat készíteni.
-
DrRicsi
csendes tag
Sziasztok,
Két kérdésem is lenne hozzátok.
Úgy néz ki kb a garancia lejárta után épp problémák adódtak a Solac CE4490 típusú gépemmel. Nem tudom vele lefőzni a kávét mivel nagyon ereszt a szűrőnél:
valami hasonlót produkál [link]
Szóval van tapasztalatotok mibe kerül egy ilyen hiba javítása?
Illetve érdemes e javítani mert ha nem akkor két gépen gondolkodom :
1. [link]
2. [link]Melyik lenne vajon a jobb én különbségként csak a csészemelegítót látom de javítsatok ki ha tévedek.
Köszi a válaszokat -
And06
aktív tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
mint irtam, legjobb lenne, ha megkostolnád valahol. be kell kéreckedni valakihez

parci már megirta milyen kávét főz: valahol az espresso és a kotyogó között, ha jól csinálod crema*-val a tetején. képes kihozni a kávé igazi karakterét, tehát hasonló izeket produkál, mint egy espressogép. vannak kávék amik jók vele, és vannak amik kevésbé. némi odafigyelést igényel, de amint megvan a rutin, igen könnyen használható. a kétszemélyes bőven elég, ez kb 50-60ml kávét ad, azaz 2 szimpa espressonyit. Ha ennél több kell, be kell tenni a csap alá és folyatni rá a hideg vizet, és úgy szétszedni. igy akár azonnal lehet csinálni az új adagot.*ez nem igazi crema, de ne legyünk telhetetlenek
-
Smith Ügynök
tag
-
And06
aktív tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
én tavaly vettem, nem tudom mi nem a régi, egy darab fém az egész(na jó, pár darab)
a tömitést kell cserélni időnként, az 300huf kb -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Nem,sajnos valóban nem.
30 -ból képtelenség megoldani,hisz a legolcsóbb ajánlott daráló 25 körül van
-
And06
aktív tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
nem eszik ilyen forrón a kását. ki kell ülni. van, hogy pang az apró, aztán meg 5ösével jönnek a jobbnál jobb gépek!
-
Smith Ügynök
tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Na jó, de az nem jön ki 30-ból
Egyébként kezdek megbarátkozni a Brikka gondolatával, csak más fórumon azt írják, hogy már annak a minősége sem a régi, ennek a hírnek is módfelett örülök.... -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Gaggia Evolution + Graef cm 70
-
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
turmixból is a régi tx10 és tx40 a jó, ezekben az újabbakban már a 3 grammos seaco termoblokk van jellemzően, aminek semmi hőstabilitása sincs. erről a típusról nem tudok semmit, a kávéológián volt már, arra emlékszem, de lusta vagyok feltúrni.
-
And06
aktív tag
leirom én hogy szoktam, aztán javitsátok, ha valami nem jó.
Gaggia baby/classic zsirtalanitása:
Hetente/kéthetente érdemes megtenni, a müvelet nem tart tovább 5-10 percnél.
Vakszűrő és tersonet zsiroldó használatával tisztitjuk meg a háromjáratú szelepet és a kifolyó ágat.Lépések:
Bemelegitett gépen csináljuk a zsirtalanitást. Vegyük le a felső szűrőt: a közepén található csavar kitekerése után magától kiesik. (óvatosan, a fej forró, ha meleg géppel kezdtünk) A felsőszűrőt tegyük a csepptálcába, hogy az oda folyó tisztitószeres vizben ázzon. (opcionális, nem muszáj levenni a felsőszűrőt). Ezután tegyünk 1 kiskanálnyi tersonetet a vakszűrőbe, és húzzuk fel a gépre a kart, mintha kávét főznénk. Inditsuk be a pumpát, és járassuk addig, amig fel nem épül a nyomás. (ilyenkor megváltozik a pumpa hangja és a viztartályba kezdi nyomni a vizet az OPVn keresztül). A nyomás felépülése kb 3-5 másodpercig tart. Kapcsoljuk le a pumpát. Ekkor a viz a 3járatún keresztül a csepptálcába távozik (köp egyet a gép). A müveletet ismételjük meg még párszor, majd vegyük le a kart, és hagyjuk állni a gépet kikapcsolt állapotban pár percig. Ezután öblitsük el a vakszűrőt, és öntsük ki a csepptálcából a koszos vizet, a felső szűrőt vegyük ki, és egy kefével tisztitsuk meg, amenyibben levettük. Most újból tegyük fel az üres vakszűrőt, és párszor mossuk át a 3járatút tiszta vizzel, amig tiszta viz nem jön a csepptálcába. Eztán folyassunk ki 1-2 cappuccinos csészényi vizet kar nélkül. Mossuk el a csepptálcát, majd miután kihült a gép tegyük vissza a felsőszűrőt. -
RBJ
addikt
J.J. Darboven Alberto pad os kávé 40 db kemény 1000 Ft ért szerintem tűrhető. Ha néha gyorsan kell kávét csinálni a babámnak, ha nincs kedvem pepecselni a tömködéssel szerintem jó alternatíva, főleg a többi pod os kávé árhoz képest.
-
bobby_30
tag
Köszi a tanácsokat. Még annyit kérdeznék hogy milyen őrőlt típusokat kedvel ez a szuperkotyogó. Magyarul melyik kávéfajtával lehet kihozni belőle a legjobbakat. Ígérem utána nem kérdezgetek. Legfeljebb majd akkor ha egy következő szintre szeretnék lépni ebben az érdekes világban.

-
válasz
bobby_30
üzenetére
30 ezer forintért lehet már használtan (!) korrekt gépet venni. régi quick mill gépek (0625, 0650, 0800), vagy valamelyik olcsóbb, de jó gaggia (evolution, baby). viszont egy korrekt daráló is kell mellé, ami minimum 25e ft. ennél olcsóbban nincs olyan megoldás, amit ne kéne kukába dobni, ha az ember jó eszpresszót akar.
sokan ilyenkor azt gondolják, hogy ez csak a kávébuzik sznobériája, és nekik jó lesz valami egyszerűbb is. sajnos nem és nem.

-
And06
aktív tag
-
Smith Ügynök
tag
válasz
silentkiller
üzenetére
Természetesen vicceltem csak. Olvasgatom vissza a fórumot, látom, hogy nagy az elismertsége kávés körökben. Remélem nekem is lesz valami jó ajánlata

bobby_30
Gyakorlatilag pontosan ez az én helyzetem is. 30 körül keresgélek valami használhatót én is. -
bobby_30
tag
Sziasztok!
Már sokadjára cserbenhagyott a Saeco Vienna kávéfőzőm és helyette keresnék valami üzembiztosabb gépet. Egy kicsit visszaolvastam nálatok, és úgy döntöttem veszek egy Brikka kotyogóst. A jó kávét szeretem, de különösen nagy ínyencnek nem tartom magam. A kérdésem annyi lenne hogy vegyek-e valamilyen őrlőt is egyből hozzá, vagy vannak olyan kávétipusok aminek megfelelő a szemcsemérete. A segítségeteket előre is köszönöm. Illetve még annyi lenne hogy jelenleg max30-at tudnék áldozni kávéfőzőre. Szerintetek maradjak az eredeti gondolatnál, vagy ennyiért már lehet olyan gépet venni ami sokkal jobb lenne mint a Brikka. -
silentkiller
senior tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Az eddigi kávés körökben elért nem kis reputációjából fakadóan sem nevezném őt egy "ürgének".
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Ürge

Írj neki mailt, es kérdezd meg miket árul most. Itt is jelen van egyébként. -
Smith Ügynök
tag
Olvastam erről a SID nevű ürgéről, hogy lehet megtudni, hogy aktuálisan miket árul?
-
fishi
tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Továbbra is az lenne a legcélszerűbb, ha megkóstolnád, mit tud a Brikka.
- az előrelépési kritériumot (bőven) teljesíti
- nem éget, ha helyesen használod
- nem kötelező hozzá az őrlő
- stabilan jó kávét csinál, nincs vele olyan szívás, mint az eszpresszózással lehetAz ilyen gagyi "eszpresszó" gépek mellett viszont szinte semmi hasonló pozitívumot nem lehet elmondani.
Persze nincs baj, ha ragaszkodsz az eszpresszóhoz, de érdemes megbarátkozni a gondolattal, hogy a linkelt árkategóriában újonnan nincs ajánlható gép, így vagy hűbelebalázsként veszel valamit, és tuti csalódsz, vagy türelmes leszel, elolvasgatod a www.eszpresszo.com-on a tudnivalókat, és megvárod, hogy a neked megfelelő árkategóriában megjelenjen egy gép az apróhirdetések között.
-
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
rémlik, hogy volt róla szó a kávéológián, és a konklúzió az volt, hogy nem ér semmit. az ára vonzó, a kinézete meg nincs kapcsolatban a komolyságával, de ha jól emlékszem, akkor ez mindegy is, nem ajánlott.
-
RBJ
addikt
Ez a készülék elvileg már nem is létezik. Valami próbálkozás volt anno.
-
Pé
senior tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Még jól is néz ki ...
-
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
nagyon ne izgulj rá sztem...
-
Smith Ügynök
tag
-
válasz
silentkiller
üzenetére
hát ez konkrétan ingyen van!!

-
Pé
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ja. Tescos az korrekt. Asszem 1800 a nagy (1l) , és 1000 körül a kicsi (3dl)
-
Toobee
veterán
Nem is baj, ha megtanulsz habosítani, mire lesz daráló, hogy tudjál pöpec kávét készíteni hozzá. Egyébként tök jól ellátja őrleménnyel az i-mini a nagy E61-es gépet. Meg merem kockáztatni, hogy jobb minőségű az őrleménye, mint a Fiamma RR45-nek (ezzel a mondatommal elértem, hogy örökre nálam maradjon
). -
RBJ
addikt
Egyenlőre még egy seaco hd8423 nál tartok. Kezdek ráérezni a habosításra. Nálam még a latte megtanulása a folyamat most. főleg szíves mintást akarok majd a babámnak készíteni egyszer, hagy örüljön.

Kávé daráló beszerzése a következő ami majd a graef lesz. -
Toobee
veterán
Ha komolyan erdekel a dolog, akkor gyorsan el lehet jutni ilyen kavekig. Eloszor is jo kis robusztas blend, azert az nem hatrany, ha ilyen kremre vagyik az ember. 2-2,5 eve meg en is a Taleaval csapoltam a piros Segat. Aztan bementem a Becsi uti szervizbe es meglattam egy La Pavonit. Azonnal eladtam a gepemet es elkezdtem turni a netet. Volt is 65e Ft-ert Vateran egy Achille, de lebeszeltek rola az indexen, igy inkabb egy Baby-t vettem.
-
Toobee
veterán
Pacificaffe Rome Espresso: A korzós ellenvélemények ellenére kipróbáltam risztrettónak is. Nekem tetszett, szerintem így is nagyon finom. Ami érdekessége, hogy ugyanazt a marcipános ízt érzem így benne, mint a barna Puntoban, csak sokkal intenzívebben. Abból nehezebb volt előcsalni. Megmértem mennyi megy a La Scala gyári szűrőjébe: 17-17,5 gramm. 18-19-re gondoltam, de már a 17,5 is kocogtatással fér bele. Visszatérve a kávéra: a kakaó még intenzívebb, étcsoki végig a háttérben, de elég erősen jelen van és az említett marcipán ízzel cseng le. Nem egy összetett dolog, egyszerű, de ezt már múltkor is említettem.
-
And06
aktív tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
mérd le, a viz sürüsége 1g/ml, igy mérlegen jól mérhető

én a 25ml/25-30 sec-et célzom meg mindig, aztán onnan alakitok a kávé függvényében. ha a pumpa bekapcsolása után kb 5-8 másodperccel indul meg a kávé, az a jó (nálam). -
And06
aktív tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
mi a baj ezzel a videóval? a bal oldali csésze hány ml-es?
meg kellett volna állitani 25-30 másodpercnél, és akkor teljesen jó. 30mp-n túl már nagyon szőke! -
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Frenchpress jó lehet. Tescósat ajanlhatjak a másik fórumon, 1800 Ft ha jól emlékszem.
-
And06
aktív tag
válasz
silentkiller
üzenetére
azt irja, vizhálózatról üzemelő rezgőpumpás. azt meg hogy?

-
silentkiller
senior tag
Egész jó ár! La Cimbali Junior
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Paljoc őrölte nekem, megbeszéltük,hogy ebből kiindulva a múltkori kicsit túl finom lett a gépemhez.
Ez azonban úgy néz ki túl nagy szemcsés,mert megint sikerült átzubognia
Nembaj,egyszer csak eltaláljuk
A kérdés,hogy most mit kezdjek ezzel,hogy mentsem a maradékot
-
Toobee
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
El

-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Szerintem nincs ra pontos recept, talán a többieknek van. Elvileg ha jó az örlemény, a tamper súlya szinte majdnem elég, egy kis rasegitessel. Nem kell beton keménységűre tömni, az sem jó
-
Toobee
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor erősebben tömörítsem? Elvileg ez a megoldás?
Toobee Gondolhatod,hogy ízre milyen volt

-
Toobee
veterán
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Gondolom csinalt maganak par csatornat a viz, aztan gyorsan atzubogott azokon. Nem volt kotyogos ize?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Csatornásodás, nem egyforma szemcseméretek stb. Sok minden lehet
-
-HajTömeg-
őstag
Már másodszor fordul elő velem,hogy ugyanaz a kávé,ugyanolyan méretűre őrölve,jól betömörítve nehezen akar elindulni,de mikor elindul,akkor átzúdul

Máskor meg szépen lassan folyik le.
Mit rontok el?
Túlságosan betömörítem, a gép csak növeli,növeli a nyomást, végül 15bárral "átlövi"?
OPV-m nincs sajnos. -
Pé
senior tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Nem égeti meg. Tényleg nem. Próbáld ki. Egy különbséget vettem észre az espressogéphez képest, kevesebb a crema. De ízre majdnem ugyanolyan jó.
-
And06
aktív tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
PODot PODos géppel érdemes használni. előnye, hogy viszonylag olcsón be lehet szállni, kényelmes, hátránya, hogy kicsit drágább a kávé, és nincs akkora választék mint szemesből.
minőségre a gaggia-val jóval jobb kávét készitek. a PODos is az espresso alsó kategóriája inkább, de legalább espresso.
ha később egy hosszú távon használható szettet akarsz, akkor a podos gép nem jó, mivel el kell adjad majd.nekem az irodában van a podos, jobban jövök ki vele mintha a kantinban innék mosogatólé minőségü kávét jó drágán.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Ja, ez a Solac csak POD-os. Így összehasonlítani a karos géppel nem tudom.
POD-ot eddig egyszer próbáltam, de az nem ér, mert spanyol üzleti úton kimutyizott nyaralás alatt volt, akkor meg még a sz.r is édes volt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
Mivel összehasonlítási alapom nincs, pontosabban nem kategórián belül, ezért úgy kell értékelni.
A korábban kóstolt kotyogós/szarvasi/stb. kávékhoz képest más kategória. Azoknak is volt egyféle romantikus hangulata, de nyilván csak addig, míg jobbat nem kóstoltam.
Miután megtanultam a tejhabosító használatát (40-50 próba után), így már azt mondom, hogy jó kávéból egy átlag kávézó számára kitűnő cappuccinot tudok vele csinálni. A kávé is értékelhető, de rengeteg tényező befolyásolja, és az olcsósága, kis hőstabilitása, más működési elve miatt nem veszi fel a versenyt egy 100-500k-s géppel készült kávéval. Ugyanakkor kísérletezéssel el lehet érni azt a szintet, ami miatt az ember továbblép. Már érzem a különbséget a frissen őrölt, a frissen bontott előre őrölt, a régen bontott őrölt, a podos, a kapszulás, a szarvasis és a kotyogós kávé között.
A gép maga meghálálja a törődést. Ki kell ismerni, mikor mit csinál, de ha jól bánnak vele, akkor szerintem tökéletesen kielégíti ezeket a kezdő igényeket. Én szöszölök vele. Temp-surfing, előáztatás, meg effélék, amit a nagyok tudnak, de attól még nyomásfokozós karral, kis teljesítményű géppel dolgozom. Ha nem várok el tőle többet, mint amit tud, akkor képes még meglepni is. És 100-150 főzés után lehet játszani a kávéval, és minden paraméterrel.A tejhabosítót szokni kell, a vízkőmentesítés szükség esetén nagyon fontos, de ha ezek OK, akkor szerintem egy hálás kis gép. Rajta nem múlik egy jó (nem kiváló, de jó) kávé. Friss őrlés, megfelelő méret, megfelelő mennyiség, (megfelelő tampering a nyomásfokozótól függetlenül), megfelelő víz, megfelelő idők, és szerintem megéri a pénzt.
Solac-ot én hanyagolnám, nem az a márka, amihez minimális szinten kötnék kávézást, inkább csak 'ócsó'.
-
RBJ
addikt
Én a múlt héten vettem a vaterán hd8423 t 15e ért. Még tesztelési fázisban vagyok. kávédaráló projekt következik majd.

-
Smith Ügynök
tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
És mi a tapasztalatod, ajánlod esetleg ezt a DeLonghi-t?
Nem ragaszkodok én a Saecohoz, csak valami pici pénzért szeretnék legalább valami alap szinten elfogadhatót.
Kezdésnek daráló nélkül egyébként a POD-ról mit gondoltok?Illetve ezen árkategóriában még egy Solac CE 4410-es gépet találtam, erről valami vélemény?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Oké, én pl. egy DeLonghi EC155-t vettem, 29k-ért, (ráadásul 1 hónapot vártam rá) pedig megnéztem 4 féle Saeco-t, sőt, boltban (sima Euronics, meg társai) csak a Saeco-kat ajánlották, de kicsit úgy érzem, mintha semmi más nem lenne, csak a Phil termékei. Pedig vannak...
Számomra a Saeco-k csillogó, fényes felületű, ujjlenyomatgyűjtő fancy készülékeknek tűntek, ilyen szempontból jobban tetszett a puritánabb DL. -
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
És mindenkinek rémlik valami kapocs az olasz gépekkel, hozzáteszem tévesen.
-
BlacKSouL
addikt
Érdekes ezt látni, hogy olcsó karos eszpresszós kezdőként 10-ből 9 ember valami Saeco-t néz ki..
-
Smith Ügynök
tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Megmondom őszintén nagyon elegem van az égetett kávéból. Nem kóstoltam még Brikkás kávét, de a nyomásfokozó szelep ellenére az is gondolom égeti, mint a Szarvasi....
Amíg nem jön össze egy normális szettre a pénz, addig egy Saeco 8423 + POD-os kávé kombó esetleg? Alacsonyak az igényeim, de az égett savanyú, keserű ízből elegem van.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi