Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
na, kezdünk összecsiszolódni a bfc-vel végre. ugyan nem tudom mindig fokra eltalálni, hogy hol akarom húzni a kofit, ez a liftezés kicsit kiszámíthatatlanná teszi a pid-szerűen pontos ténykedést. de...
...azt hiszem, hogy ez a 2,5-ös szűkítő ehhez a gépmérethez (1,3 literes e61-hx) tökéletes. két deci víz a hűtőcsapolás általában, utána várni kell 20-30 mp-et, utána viszont konkrétan 0,1 fokon belül marad a fejhőmérő a teljes csapolás alatt (kivéve a legelejét, akkor picit megint felugrik, mondjuk másfél fokot, de pár másodpercen belül vissza is áll). igaza van joltinak, a coffeegeek szemének azért jól esik ezt látni.

a gőzölés pedig - bár sosem hibátlan még, de - álomszerű, életemben nem gazdálkodtam még ennyi kraftból, nehéz lesz visszatérni a silvanóhoz ezek után. ha fullra kinyitnám a csapot, szerintem kilőné a tejet az edényből.
all in all, elég jól működik a czucz, jobban szeretem, mint amire számítottam.
csak a víztartály marad, mint neuralgikus pont, az viszont zavar. a silvanónál hetente elmosogattam a tartályt, kellett is, szépen nyálkásodott. ezt viszont nem tudom elmosni, hiszen egy 4 centis nyílás van a tetején és csókolom, oda meg még a fiam keze sem fér be. ráadásul tűzforró a tartály széle, és benne a víz is jó meleg, képzelem, micsoda tenyészet lehet abban pár nap után.
(lehet ezen kacagni, de nálam ez kritikus pont, nem játék a bacitéma, és meleg, poshadó vízben bizony kitenyésznek)első körben szerintem nem is a bojlert (azt nehéz szépen a sok cső miatt), hanem a tartály bojlerhez eső falát fogom hőszigetelni, mert röhej, hogy forró benne a víz. milyen anyagot javasoltok erre? gondolom sima polifoam nem jó, mert kigyulladhat. xps?

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Gamer Egér RGB!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(lehet ezen kacagni, de nálam ez kritikus pont, nem játék a bacitéma, és meleg, poshadó vízben bizony kitenyésznek)