Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Leonardo91 #273798 üzenetére
Igazából nem tudom mert a szafarit használom itt ios-en mert csak ez tud balról jobbra húzással visszalépni mindenhol. Például ha itt a fórumon képet nyitok meg a többi böngészőben csak úgy tudok vissza lépni ha lapot váltok, a safariban meg simán bal szélétől jobbra suhintás és visszalép! Mondjuk nem értem ezt miért csak a safari tudja de nekem ez elég, hogy inkább ezt használjam.
Chrome is fent van majd megpróbálom de sokat nem érek vele ha a safarit használom és ott kéne szöveg kijelölést fordítani. -
Imi1981
veterán
válasz
markknight #273790 üzenetére
Hát akkor ez sem jött össze. Lehet másolgatni.
-
Peat76
őstag
Icentre is az ahogy nézem, csak ott az XS max akkumulátor csere 34.900
-
Peat76
őstag
Az Istyle hivatalos Apple szerviz is? Aksi csere miatt kérdezem...
-
Leonardo91
őstag
válasz
Fritz Teufel #273756 üzenetére
Ez jól is néz ki , de ha jól értelmezem csak úgy marad ott a teló ha állandóan magsafes tok van rajta
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Jó reggelt! Az megoldható , hogy mikor egy weboldalon kijelölök egy szöveget és le szeretném fordítani akkor ne az alap fordítóval csinálja? Az ugyanis nem fordít magyarra . Ilyenkor jó lenne ha Google fordítóval vagy Microsoft fordítóval fordítaná le a szöveget.
-
válasz
Szabi® #273786 üzenetére
Az szerintem másik emberke lesz,nekem a K5 volt az első GSX-R.
Nekem most egy R1200 RT-m van,illetve volt.Ez fingatta meg a 13 Pro kameráját is.Boxer…
Eladtam,mert hiányzik belőle egy kis boogie,túl nyugis.Ha nem lesz nagyobb gond a világban,akkor tavasszal veszek valami játékosabbat,de nem sportmotort,fájós lett a hátam és magas is vagyok.Még nem tudom mi lesz,nem kell nagyon erős,de legyen benne egy kis tűz.Na meg ne legyen 260kg.
Na de ne OFFoljuk szét a topikot mert megdádáznak minket. -
Szabi®
addikt
-
válasz
Szabi® #273784 üzenetére
Csak volt,de már régen. 750 K5.
Rommá törtem,meg magamat is.Vagyis törtek.Nem én voltam a hibás,főúton lakott területen kívül szemből index nélkül lendületből befordultak előttem,esélyem nem volt menteni 100km/h-nál (hatalmas száguldozás…).
Papó ment a szőlőbe a swift-tel,nem vett észre.
Az volt a mákom és azért nem hagytam ott a fogam,mert átrepültem a motorháztetőn,bele a jó gazos és magas füves árokba ami szerencsére nem volt mély,ellenben jó széles.De azért eltartott egy ideig a lábadozás. -
válasz
HoldfenyLuna #273769 üzenetére
Sajnos ez sem mindig segít.
Édesanyám i7-esét teljesen szét kellett szedni.A fém rácson már annyi dzsuva átment,hogy a külső pucolás nem segített.
Kívülről úgy nézett ki mintha tiszta lenne,de a belső oldalon iszonyat mennyiségű retek volt amin csak a belső takarítás segített.Mondjuk az akku is cserés volt,szóval mindenféleképpen bontottam volna. -
half333
őstag
Üdv! Kb 1 hete frissitettem 16.0.2-re. Tegnapig pár perc videó nézéstől, böngészéstől forrósodott a teló, voltak kisebb laggok. Mostanra viszont egy óra videó utá
sem langyos,meg picit gyorsabb lett. Mi
okozhatta? Ha valami alkalmazás akadt be azt h tudom leellenőrizni?
iPhone X -
davtsik
tag
Üdv, próbálgatom a gyári jegyzetek appot. Csináltam egy mappát amibe szkennelve meg fényképezve is elmentettem a személyiről képeket. A szkennelt változatban eltudom nevezni a jegyzetet de ahol csak kép van azt nem, így a neve: Új jegyzet. Hol lehet ezt átnevezni?
-
kutga
félisten
válasz
7Heads Drago #273764 üzenetére
Szerintem a 11-nek eleve tré a hangja.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
7Heads Drago #273764 üzenetére
Nekem az első iphone-om csak úgy tudtam használni, ha ki volt hangosítva, mert egy pláza környezetben már nem hallottam a másik felet. Igaz, az 5 éves volt, használtam vettem, de annyi retket szedtem ki belőle, hogy csak na. Nem UH-s megoldás, ha alkohol fültisztitó pálcikára, szépen lassan feloldotta a sok lerakódást. Mondjuk érthető, az ember a füle mellé teszi, ott azért kaphat rendesen fültől, hajtól is mindent. Aztán a fültisztító mellé volt kis gyerek fogkefém, meg az orrszívó tisztító ja, ami olyan mint egy miniatűr üvegtisztító. Többször estem neki, de megérte.
-
Lali-213
senior tag
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e olyan szerviz, ahová időpontra lehet akkumulátorcserére menni és meg is lehet várni? Gyári akkumulátorra gondoltam. Köszi!
-
-
válasz
Fritz Teufel #273759 üzenetére
Jól, nyáron jóljön majd az a hűtő, max. nem teszem az ágy mellé.
-
xhege
veterán
válasz
7Heads Drago #273760 üzenetére
Simán lehet, hogy csak el van koszolódva. Létezik ultrahangos tisztítás 5-6 ezer Ft körül. Az megoldás lehet. Hivatalos szervizben meg lehet csináltatni. (Persze csak akkor ha valóban ez a gond, de ez elég gyakran megesik)
-
KD6-3.7
őstag
16.1 Beta 3 (?)
Többször is csinált már olyat a teló, hogy kikapcsolt kijelzôvel rezgett, mintha értesítés jönne, de mikor feloldom nincs semmi.
+ auto fényerô szabályzást simán látom ahogyan fokozatosan veszi le meg fel a fényerőt.
13 mini -
7Heads Drago
veterán
Hangszóró csere mibe fájhat? Nem a média, az jó. Telefonálás közbeni hang a tré valamiért.
I11 -
Fritz Teufel
addikt
válasz
icecave #273757 üzenetére
Igen, tőled kaptam a 20%-os kódot. Egy kicsit tovább gondoltam, így jött hozzá még 5%
Ennyit azt gondolom megér. Ezen gondolkodtam még mint számomra alkalmas eszköz: https://baseus.hu/toltok/vezetek-nelkuli-halozati-tolto/baseus-indukcios-tolto-3-az-1-ben-15w-magsafe-allvany-fekete
Nem tudom... remélem jól döntöttem. -
válasz
Fritz Teufel #273756 üzenetére
Nekem ez az ESR CryoBoost 3in1 töltő megjött hétfőn már-
A venti hangos, nem éjjeliszekrényre való. Szerencsére kikapcsolható, ilyenkor kb. 7,5W-al tölti, így nem melegszik, és éjjel úgyis van elég idő feltölteni a telefont.
Amúgy semmi extra, airpod-os tölti, sőt, még magsafe miatt a telefontöltő rész is, csak ott szerintem van némi áramelosztás gond, mert ha oda tapasztva töltöttem az airpods pro tokot, akkor ki-be kapcsolt a ventillátor. Szóval inkább töltöm én a kijelölt helyén
-
Fritz Teufel
addikt
Ha esetleg valaki ESR kiegészítőben gondolkodik, íme egy kis segítség.
Jelenleg ezek a kódok működnek: https://esr.knoji.com/questions/esr-affiliate-programs/Én most rendelem az HaloLock™ 3-in-1 Wireless Charger with CryoBoost™ - EU Plug-ot 23997 Huf helyett 17998 Huf-ért. Ez 25%-os kód: PN14D25
-
válasz
atees #273715 üzenetére
Heló! Néha elég sokáig tart nálam is, mire kapcsol, hogy elveszett a kapcsolat a telefonnal, és átáll mobilhálóra. Legelső alkalommal több mint egy perc volt emlékeim szerint. Utána később már jobb időket tapasztaltam, 10-20 másodperc, de ne úgy képzeld el, mint mikor a telefon leválik a wifiről és azonnal van mobilnet.
Próbáld meg úgy, hogy nem repülőbe teszed a telefont, hanem elmész tőle olyan távolságra, hogy tutira elveszítse a kapcsolatot (és wifi se legyen). Ha akkor nem kapcsolódik magától, akkor menj be az órán a Beállítások / Mobilhálózatba, és ott kattints rá hogy Telekom.HU. Akkor egy kicsit köröz, és elvileg kapcsolódnia kellene. Bár szerintem nem lenne szükséges, de nekem első alkalommal kellett hogy kattintsak a mobilháló nevére. Azóta nem volt vele probléma. -
ricogsm
őstag
sziasztok!
Azt hittem a családi megosztás működik a megvásárolt appokra is. Ezek szerint nem. -
Imi1981
veterán
Már egyszer kérdeztem de nem jött válasz (lehet nem is ebben a fórumban) , hogy ez a családi megosztás csak azzal lehetséges akinek apple fiókja van? Én konkrétan az apple tv plus-t szeretném megosztani lehetőleg úgy, hogy ne az én l profilomat használja. Szóval ne tudja folytatni amit én nézek. Ha ez a apple tv plus szolgáltatás android tv box vagy LG tévén fut arra meg tudom osztani? Nincs Apple fiókja akinek osztanám ! Szóval kicsit bonyolult a dolog.
-
-
F.B.I.
veterán
Esim+fizikai sim használata, nagyon eszi az aksimat, talán 4 óra kijelző idő ha meglesz. Másnál is ilyen (i12, 96%-os aksi, iOS 16)?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A jófogáson és marketplacen 45k körül hírdetnek páran bontatlan 1. gen Airpods Pro-t. Azok hamisítványok lehetnek?
-
kchris78
veterán
16.1 végleges mikorra várható kb?
-
xhege
veterán
válasz
Jakob.rabbi #273730 üzenetére
Lehet hogy náluk már kikötötték az áramot.
-
válasz
INGJOKE #273727 üzenetére
Azért ez egy kicsit valahol vicces.
Ha 20W-os töltővel tölt valaki minden nap 4 telefont,mindet 1-1 órát (feltételezve hogy nem merült le koppra),az 2,4kW 30 nap alatt.
Ez még a drága árammal is (70ft) 168ft.
Ha 2x ennyit tölt egy család,akkor is ~340ft,de ha hülyére használják és töltik az összes telefont akkor legyen 500ft.Egy hónapban!
Tudom sok kicsi sokra megy,de ezért a 200-300-400ft-ért bohóckodni…
Egy elfogadható minőségű 20000mAh-ás akku árából (~11-12k) minimum 30-35hónapig lehet tölteni 4telefont erős felhasználás mellett is.Mire visszahozná az árát lehet el is pusztul.Az év biznisze aki direkt ilyen céllal fektet be egy powerbankba. -
válasz
Mr.Wiking #273722 üzenetére
hát egyáltalán nem egészséges az akkunak - mert nem elég, hogy a saját hőjével meg kell küzdenie, a szoros érintkezés miatt még a powerbank hőjét is megkapja grátiszba
én a sajátomon biztos nem használnék ilyet, mert:
1) eleve veszteség van az powerbank teljesítmény felvétele és leadása között
2) a vezetéknélküli töltés eleve hatalmas veszteséggel működik - ez jelentkezik hőként3) = 1)+2) ennek a kettőnek a kombinációja - azaz nem elég hogy jó lassan töltöd, még extra forróságot is kapsz
4) mivel a powerbank és a teló "össze van nőve" egy hatalmas féltéglává, még csak használni se tudod a telódat, ellentétben a kábeles töltéssel, amikor szimplán csak lóg ki belőle a kábel, amit már megszoktunk
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
Mr.Wiking #273722 üzenetére
Vezeték nélküli töltésnél igen, sajnos normális. Nem lesz baja a telefonodnak, mert ilyenkor általában az első 30-40% megy bele relatív gyorsan (attól függ, hogy mit tud a töltőd), ezért melegszik fel, aztán belassul és így óvja a telefont a túlmelegedéstől.
Belinkeled, hogy mit vettél? Pont ezen gondolkodom én is. Esetleg ha ide nem, privátban elküldöd? A magsafe-es vezetél nélküli powerbankok aranyárban mennek, ez az egy tart vissza..
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Vettem egy magsafe képes vezetéknélküli powerbankot, de nagyon durván felforrósodik tőle a telefon. Ez normális? Nem lesz így baja a telefonnak?
Köszi! -
plejik
addikt
válasz
atees #273720 üzenetére
Szerintem teljesen mind1 a szín. Manapság mindenki szereti a nem sablon színű telefonokat. Én special örülök neki, hogy az Apple mer színesebb telefonokat gyártani. Nekem most pl.: Fehér 13pro van de nekem baromira bejön. Néztem élőben a 14pro -t lilába a szín is zseniális lett, abszolút nem csajos. Sőt a 13pro szériából a zöld is bejövős, kár, hogy később adták ki. :/
-
ii77
tag
Sziasztok, hamarosan 5. évébe lép ezüst iPhone X 256GB-os telefonom. Utódjául egy 512GB-os 14 Pro Max modellel szemezek. Csak a színén vacillálok még. Szeretem átlátszó tokban hordani a telefonom. A fehér a csillogó keretével még mindig klasszikus szerelem részemről, bár erős ujjlenyomatmágnes. Az új mélylila eléggé megfogott különlegesebb színvilágával és a keret sötétebb árnyalatából adódóan kevésbé csillan be szemből nézve is. Ezért szimpatikus az asztrofekete is, ami így egy egységes és komoly külsőt kölcsönöz neki. Mivel elhatároztam, hogy ezentúl gyakrabban fogok új modellre frissíteni (1-2 évente), ezért is tűnődöm. Van-e és mekkora szerepe a telefon színének a későbbi eladás során? Mi a sláger? Pl. 14 Pro esetén?
Üdv.: István. -
atees
őstag
Sziasztok!
Eddig a watchomon nem volt esim, így nem is volt gondom ilyennel
Most van esimem a watchon, de nem akar működni. Az órán azt írja, hogy kapcsolódva van, de a hálózat jel fehér, nem zöld. Így ha a telefont repülőbe rakom, nem is tudok az óráról telefonálni. Hogy kellene ennek működni ? -
majestic
őstag
iPhone 14 Pro kamera teszt: [link]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
burgatshow #273695 üzenetére
Innen le lehet szedni a telepítőt és felmegy külsőleg telepítéssel?
Mi ennek az oldalnak a pontos linkje? -
markknight
veterán
válasz
ittakary #273696 üzenetére
Főleg ha ha rendesen működnének is.
Fitness widget nekem semmit nem mutat soha
Időjárás sokszor kiírja, hogy nincs kapcsolat, ergo nem képes megmutatni a legfontosabbat
A battery meg sokszor random vagy az egyik airpodst mutatja vagy a tokot.. agyrém.Persze a third party appok widgetei mint pl a gmail, hibátlanul megy.
-
válasz
burgatshow #273695 üzenetére
Pont most néztem meg, ipsw.me oldalon ha az ESZKÖZ-t választod ki, akkor nem írja választhatónak a 15.7-et
viszont ha így keresel rá, akkor szépen ott vannak a letölthető IPSW-k minden készülékhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest