Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sungoo #273697 üzenetére
szégyen vagy sem, ezt ki kellett gugliznom
Egyetértek, hogy lehetne jobb - de ez van, ennek kell örülni
Más kérdés, hogy valami 3-4 évvel ezelőtt tettem egy jailbreak kitérőt, és már AKKOR elérhető volt ez a tweak - szégyenteljes módon egy az egyben lekopizták
nézzétek:
3 éves reddit post
-
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
anderledani #273694 üzenetére
-
anderledani
őstag
válasz
burgatshow #273693 üzenetére
Akkor töltötte le, amikor tegnap este rányomtam hogy "letöltés és telepítés"
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
szabonagyur #273691 üzenetére
Mert az a fránya kriptográfia nem így működik. Az aláírása az IPSW-nek (tök mindegy milyen forrásból kerül a telefonra: OTA vagy kábel) azt a a célt szolgálja, hogy a telefonban lévő magasabb szintű kulccsal az eredetiségét tudja a telefon ellenőrizni az IPSW-nek. Ha a fájl nincs többé aláírva, akkor se frissítéskor, se restore-kor nem használható.
Szvsz az történhetett a kollégánál, hogy a telefon már letöltötte a frissítést, csak még nem telepítette (de már ott volt az aláírt, letöltött IPSW a telefonon).
Más logikus magyarázat nem jut eszembe.
-
szabonagyur
félisten
válasz
anderledani #273682 üzenetére
Visszarakni nem tudod ha nincs aláírva, újabbra frissíteni miért ne tudnád?
-
SharpSA
veterán
válasz
blackmoto #273653 üzenetére
Szerintem ez igényesség kérdése, nálam alap dolgok közé tartozik, hogy ha csinálok valamit, akkor azt rendesen. Sajnos sokaknál inkább jönnek a kifogások, hogy miért nem ad ki a kezéből minőséget mindenhol. Ez van, én sem értem, hogy sokszor miért fáj az a pár másodperccel több idő, amivel adott esetben későbbi, akár több 10 percet, órákat lehet megspórolni.
-
Van új public béta.
-
blackmoto
senior tag
válasz
dvdbackuper #273684 üzenetére
Igen van az a pont amiken az ember elengedi ezt a zárt és nem törődik többe vele hogy mit is csinál a telefon. Így is lehet majd Jósika utáljátok. Ezt tudom összehozni ha nem javítok ki semmit amit áthárított marhaság rá az ios saját billentyűzetek.
Tudtam, hogy kár volt leírni amit gondolok. A fenti minta szövegben szándékosan nincsenek írásjelek.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
anderledani #273682 üzenetére
OTA telepítéshez szükséges béta profil vagy simán felmegy Finder/iTunes-on keresztül?
-
anderledani
őstag
Nem tudom mi volt a konklúzió, de én is látom hogy 13 Pro-ra nem írja alá már az Apple a 15.7-et én mégis tudtam frissíteni most OTA.
-
válasz
HoldfenyLuna #273679 üzenetére
E-mail fiókonként ki- és bekapcsolható az értesítés, és magának az appnak is az értesítése így ahogy írod.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
#86564352 #273661 üzenetére
Az oké, de nekem a Beállítások Mail opcióban ezek voltak beállítva
De mégse jött semmi, csak ha alul bementem a Customise Notification részbe, és ott még külön kellett állítanom
Szóval olyan, mintha a mail appon belül külön meg az accountra magára is engedélyeznem
kellett volna mindent. Ezért a pislogás és keresem a logikát, hogy megértsem és tanuljakEnnyiből jobb a Gmail, ahol van külön fül az elsődleges leveleknek, és még a címkéket is lehet külön állítani, hogy értesítsenek e, de sajnos ezt semelyik másik mail app nem tudja (jelenleg Gmail címemre Edison mailt használok), úgyhogy lassan muszáj leszek külön mail fiókokat kreálni a hírleveleknek, és külön külön kezelni őket.
-
törölt tag
válasz
Imi1981 #273677 üzenetére
Itt írtam erről, ha segít
-
-
-
Imi1981
veterán
válasz
Oldman2 #273669 üzenetére
Megtaláltam de ha itt csak a hangerőt állítom akkor az alvás ütemzés nem jelez külön? Nem is értem ezt. Én csak az ébresztés hangerőt szeretném lejjebb venni külön úgy , hogy az oldalsó hangerő gombok ebbe ne szóljanak bele . Igazából én még nem is használtam iPhone-on az ébresztést . Most egy ismerősöm érdeklődött hogyan lehet az ébresztés hangerőt külön állítani mert ha teljes hangerőn van a telefonja akkor úgy ébreszt ! Hát nem tudtam megmondani neki ezért kérdezem.
-
Imi1981
veterán
Az ébresztő hangerőt hol lehet állítani?
-
törölt tag
-
Gicz
addikt
válasz
syIex #273663 üzenetére
Az airtagben nincs gps, sem mobilnet. A hatokörbe tévedő iphonokat használja gps-nek es mobilnetnek. Anonim modon, szóval nem kell h a te apple id-d legyen bejelentkezve az iphoneba stb. Csak BT rangen belul kell h legyen. Ha egy hétig nem megy kozelebe iphone, akkor nem fog frissulni egy hétig. Ha a munkagépet vezetőnek iphoneja van, akkor fogod csak látni "mindig".
ekkor viszont a sofőr iphonejan fog jelezni h "idegen airtag utazik vele". Ezt azert csinálja, mert sokan használták arra pl h belerejtették a feleség kabátjába, és tudták titokban követni.
-
törölt tag
válasz
HoldfenyLuna #273617 üzenetére
Alapból azért csak badge, hogy az ezer hírlevélre feliratkozott átlagusert ne bombázza az iPhone értesítésekkel és pittyenésekkel.
-
Sziasztok!
Vannak itt AirTag használók?
Eddig egyet használtam és az mindig tök jól frissült stb.
Most vettem egy négyes pakkot még és vasárnap be aktiváltam őket és el is helyeztem őket a kívánt helyekre viszont most azt veszem észre, hogy kb 40 perce egyik sem frissül. Mindegyik más helyen van tehát az kizárt, hogy ne lenne egyszerre jelük. Egy iPhone X-hez vannak hozzá rendelve bár szerintem az nem igazán számít. Próbáltam bezárni az appot és újra nyitni, de ugyan úgy pirossal jelzi, hogy legutolsó frissítés 40 perce. Ez mitől lehet? -
esbii22
őstag
Care Center esetleg ? Ott van szervizfutár megoldás. Erről esetleg valakinek tapasztalat?
-
esbii22
őstag
válasz
Greg-77 #273651 üzenetére
Negatív tapasztalat? Győri Almárium Pro ahova el is tudnám vinni, de csak szombati nap sajnos. Ott nem tudom van-e futáros megoldás. Szombaton 3 órát vannak nyitva remélem ha foglalok időpontot arra a napra akkor meg tudják csinálni.(valaki említette hogy neki 3 óra volt az akksi csere Győrben)
-
Gáben81
senior tag
Makróvezérlő mire való?Ha kikapcsolom, akkor is az ultraszélesre ugrik és még közelebbről is fókuszál…
-
blackmoto
senior tag
válasz
7Heads Drago #273647 üzenetére
Ízlések és pofonok. Mondjuk nem önszántamból használtam a mijin a Swiftkeyt hanem mert jobb mint a Gboard. Utóbbin nem működik a kurzor szabad áthelyezése szövegen belül a szóköz hosszan nyomásával, ami pedig nagyon hasznos ios funkció.
Én szívesen megnéznék egy tesztet arról, hogy mennyi idő alatt tudná beírni egy régóta két ujjal pötyögő, és egy régóta "simogatós" módszerrel irkàló ember, ha ugyanazt a mondjuk tíz sornyi szöveget kellene beírni ugyanazt a készüléket a kezükbe adva.
Párom szokta mesélni hányszor csodálkoznak rajta mikor látják, ahogy őrülten simogatja a telefont és sokszor megkérdezik, hogy te meg mit csinálsz? Nem is tudják az emberek hogy van ilyen beviteli lehetőség. (Nem tűnik fel nekik, ha " véletlen" arrébb húzzák az újjukat hogy megjelenik egy csík??
)
Ezt a mennyiségű szöveget be se írnám mondjuk hagyományos pötyögéssel itt mobilról.Amúgy a legfőbb gond, hogy engem kifejezetten irritál, ha helyesírási hiba van abban amit írok, így rengetegszer kell javítani amit a billentyűzet összehoz. Persze az emberek többsége nem törődik azzal sem ha épp totál értelmetlen amit beírt. Ez van... Majd megfejti aki akarja. Vissza se olvassák mit produkáltak. Nekem ez is bagy hibám. Minimum kétszer ellenőrzöm.
-
7Heads Drago
veterán
Az érdekes hogy eleddig mindenki akivel beszéltem az iTune-t mondta. Erről a szoftverről nem is hallottam.
Más apró fagyás: a gyári óra app-ban állítottam be 4-5 db ébresztést. Random valamiért kifagy. Nem nyitja meg az ébresztés beállítást. Viszont az appból kilépve megy a telo rendesen. Aztán egyszer csak észhez tért és aztán eltűnt a probléma. 2-szer fordult elő eddig 5 nap alatt.
-
Imi1981
veterán
válasz
7Heads Drago #273632 üzenetére
Szia! Én ezt [link] használtam most a napokban és több órán keresztül és nagyon keveset fogyasztott az akkuból ! Bluetooth fülessel hallgattam és kijelző kikapcsolva de tökéletesen működik. Droidon is ezt használtam. Az igaz,hogy néha dob reklámot de csak amikor állomást váltasz de akkor se mindig. Nagyon sok rádió van benne.
-
Noxy
veterán
válasz
Én is most váltottam droidról.
Sztm akkor ne agyrém meg katasztrófáról írjál itt az iOS-l kapcsolatban hanem kérdezzél.
Pld a félnapos cs..hang ekecselésed helyett ha kérdezel, akkor kaptál volna ötletet rá. [link]
Így nehéz lesz megszoknod. -
7Heads Drago
veterán
válasz
blackmoto #273642 üzenetére
Én droidos bill.-től se voltam elszállva. Egyik kutya másik eb.
Azt se értem ki képes swiftkey-t használni... droidon gyorsan dobtam. Szerintem katasztrófa.
Gixxer88: Köszike.
Az engedélyek miatt szívtunk sokat. Sehogy nem akarta a telot látni. Meg mire rájöttünk hogy máshogy viselkedik az egész ha vezetékesen van rákötve és ráhúzva a fájl. -
válasz
TuneIn,vagy ugyanezen rádiók elérhetőek a Zene appból is (ugyanúgy a TuneIn a szolgáltató).
Csengőhangra (meg úgy általában sokmindenre) a feljebb is ajánlott 3utools-t használd.
Sokkal egyszerűbb vele minden az iTunes-hoz képest.
Csengőhang pl:
Make ringtone-From PC (betallózod az mp3-at)-csúszkákkal beállítod a kezdést és a véget (finomhangolhatod a start time/end time részen)-Rákattintasz a Generate ringtone-ra és kb meg is vagy.Megvágja,konvertálja és egyből fel is másolja a telefonra.Legrosszabb esetben finomhangolással is 5-6 perc.
-
blackmoto
senior tag
válasz
xigris #273624 üzenetére
Ha nem valami konkrét nagyon nyomós oka van, hanem puszta kíváncsiság akkor hagyd a fenébe. Androidon milyen szöveg beviteli módot használsz a magyar nyelvhez? Nekem május 3 óta van a 13 mini, de csak és kizárólag a mérete miatt választottam. Sajnos a gyári billentyűzetből hiányzó swipe beviteli mód eléggé sokszor felhúz. A Swiftkey megszűnik, talán kettő napos hír. Marad a gboard de nem megegyező az Android verzióval! Választási lehetőség nincs is több.
A kamera videóban nagyon csúcs, de fotó minőség terén nem hozza amit vártam.
Van benne sok dolog ami nagyon jó, de nagyon sok dolog bosszantó. File kezelés kb nincs. Felejtsd el hogy csak úgy rádugod egy gépre és felmásoldz valamit amit aztán rögtön el is érsz és használhatod is.
A diktafon csak mono hangot vesz fel. Nevetséges ezért az áráért. A videó hangja bokát lefosós, de hogy nem lehet felvenni csak hangot rendesen az röhej. Volna még miket írni, de most hirtelen ez jutott eszembe. Telefonkönyv is csak a gyári van teljesen más logikával.
Ugyanígy sms. Nincs beállítás csak GSM-abc használatára. Vannak használhatatlan weblapok. Pl. mkvkok.hu-ról nem lehet pdf-et letölteni. Biztos a weblap fejlesztő "hibája", de na. Minden más rendszeren és bármilyen böngészőn működik.
Alapvetően a billentyűzet a legnagyobb bajom. Még jó is lehetne ha normális lenne az automatikus javítás és nem ilyen erőszakos. -
plejik
addikt
válasz
xigris #273627 üzenetére
Így már értem. Nos előtte droidon Én is folyamatosan romot cserélgettem stb. Rohadt nehéz volt megszokni, hogy ios alatt kb. semmit nem tudsz, de az az igazság, hogy így 9 hónap után már megszoktam. Nekem stabil a rendszer szerintem egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt app fagyás vagy bármi probléma. Van 1-2 idegesítő dolog az tény, de együtt lehet vele élni. Én összességében biztonságosabb eszközöknek érzem mint a droidos telefonok, de ez egyéni vélemény.
Tesztelésre szerintem elég akár egy iphone 8 is, hogy lásd mit tud a rendszer.
+ az ökoszisztéma a többi apple termék között is kiváló. Én ez miatt váltottam mac-re és apple watchra is idén. Nincs bajom a droiddal, de Én nem szeretnék a közel jövőben visszatérni rá. -
col
addikt
válasz
Van a csengőhang, értesítési hang "problémára" pofon egyszerű megoldás. 3utools program (csak windows alatt megy) és azzal összekötve a telefont ragyogó csengőhang szerkesztőt is kapsz, sok más lehetősége mellett. Ezzel tudsz pl. még zenét, képeket, stb-t is fel és letölteni. Próbáld ki, sokkal egyszerűbb és jobb, mint az ITunes.
-
sethi
senior tag
válasz
mytuner radiot használom. nálam hibátlan
-
kutga
félisten
válasz
7Heads Drago #273634 üzenetére
Igen, sok minden jobb. Én nem tudtam megszokni, végül droid maradt.
-
Drenadar
veterán
válasz
sima apple music? a rádiók előfizu nélkül is elérhetőek benne, és lehet nincs benne minden magyar rádió de pl a radio1 ilyesmi igen
-
kutga
félisten
válasz
A csengőhang bonyolult, de azért nem lehetetlen, Itunes-zal szépen be tudtam pakolni a Samsungos háttereket, értesítési és csengőhangokat.
Az appok itt is bugosak valóban.
Akkuval nekem spec nem volt bajom.
Egy szó, mint száz, IOS alatt sem minden fenékig tejfel. -
7Heads Drago
veterán
válasz
xigris #273627 üzenetére
Én is most váltottam droidról. Az első benyomások jók. Meg néhány agyrém. Pl a csengőhang. Csak fizetős van. 300 ft/db. iTuneből berakni katasztrófa. Egy rakás engedély kell neki és nem mindegy hogy kábelesen dugod rá a telot vagy csak azonos wifin vagytok otthon vagy felhő. Persze van egy rakás videó, de találd ki hogy a sok közül neked melyik jó épp. És a vége az lett hogy 30 mp-t ki tudtunk vágni egy mp3-ból ami hajlandó volt berakni csengőnek. Elment vele a fél szombatunk a lányommal.
De mostmár tudjuk hogy kell. Gondolom ezért van gyári csengője sok Apple usernak.
Az tény hogy kevés rajta a app fagyás, de van. És egyik másik szépen szívja az akkut is.
Pl a Myonlineradio.... Ez helyett valaki tud valami jobbat? Droidon nem volt vele baj. Nekem tegnap hazavágta az akkumat az hogy háttérben maradt ez az app. Pedig kb csak 20 percet ment aktívan. -
Krisztianby
tag
válasz
Krisztianby #273565 üzenetére
Teszt ként elő fizettem musicra.
Zenéket nem enged letölteni vagy ha meg nyomom a lejátszás gombot ugyan ez az ablak jön be. Viszont magára a zenére kattintva lejátsza.- ki be léptem fiókba
- újraindítás volt
- kártya adatokkal minden rendben -
nanamii_o
tag
válasz
mazsiii92 #273625 üzenetére
Nekem még a 15.5 van rajta és csinálja ugyanúgy. Ne kérdezd miért nem frissítettem még,mert én sem tudom.
Amúgy annyira nem gáz,csak a tökömnek sincs kedve folyton kapcsolgatni a pc-t,ha meg akarok nézni gyorsan valamit érted..a firefox-ot meg utálom..na mindegy ez van.
-
Drenadar
veterán
válasz
xigris #273627 üzenetére
ha sűrűn cseréltél romot az androidon, állandóan állítgattál ezt azt amazt, akkor felejtsd el a szifont... rám ez nem volt jellemző, de hogy bizonyos dolgoknál állítási lehetőség kb nincs, ez nekem is nagyon fura. De nekem megszokható, egyre jobban szeretem a 13 prót.
-
válasz
xigris #273624 üzenetére
Tanulni az összes megfelelő,az a kérdés mennyi ideig akarod megtartani?
Ha hosszabbtávban gondolkodsz,akkor i11-től felfelé érdemes nézelődni,a 11-gyel is ellehetsz még kb 3évet biztosan.Egy gyárigaris hazai használt i13 lenne szerintem a legjobb választás,de azért egy használt Xs árának 2-3szorosát kellene kifizetni,cserébe cirka 5évet biztos kiszolgálna.Esetleg egy 12/12 Pro.
Ha csak tanulni/ismerkedni kell és mondjuk cirka 1-1,5éven belül cserélnéd egy újabbra,akkor szerintem jó lehet egy Xs/Xr,de még egy 2020-as SE is ha elég a kisebb kijelző.Persze utóbbinál azért az akku lehet karcsú lenne.Appstore appjait egy másik szifonon megnézheted,pl lányodén,de biztos akad még az ismerősi körben legalább 1 szifon.
-
xigris
őstag
válasz
plejik #273626 üzenetére
Számomra létidegen az iphone, azt sem tudom mi fán terem. Azt sem tudom online megnézhető a storeban az appok amikre szükségem lenne. eddig csak xiaomim volt nyitott Bl CFW rel.
Tudom itt nem lehet s ettől félek a zártságától. Ezért gondoltam valami tanuló készülék, hogy szokjuk egymást. Persze ha nem jön össze akkor menne a háztól. -
xigris
őstag
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék elgondolkodtam a váltáson Android-->IOS.
Kérdés mivel bizonytalan vagyok milyen készülék lenne megfelelő tanulni./A lányom miatt/
Gondolkodtam Xs készülékben, megvehető még? vagy magasabb készülékben gondolkodjam?
Esetleg nem lehet megnézni milyen appok vannak a storeban? -
nanamii_o
tag
Sziasztok,
Hardverapro nézelődés közben,ha "vissza" gombot nyomok felugrik a lap tetejére és nem onnan folytatom ahol jártam. Van erre valami beállítás? (safari) Nagyon idegesítő,de ránéztem és Firefox-al nem csinálja ezért gondolom azt,hogy valami böngésző beállítás lehet a hiba.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Nem nagyon olvastam mostanában ezzel kapcsolatban, úgyhogy kérdezném, hogy nektek jelez rendesen, ha a gyári mail alkalmazásba érkezik e-mail? Azt vettem észre, hogy nem kapok értesítést, pedig minden be volt állítva. Aztán észrevettem, hogy alul van egy plusz menüpont a beállításokban, angolul a Customise Notification, amin belül egy iCloud account "dolgot" ad fel, amiben az alert nem volt aktív, csak a badge, és az emailek pont így jelentek meg, csak jelvény, semmi más. Ez így vajon teljesen rendben van? Hiszen "egyel kintebb", minden be volt állítva, push értesítés, azonnali kézbesítés, hogy lock screen, noti centerbe is megjelenjen az alert, hang is be volt állítva... A gyári mail appal csak az icloud fiókomat használtam, a gmail címemet Edison maillel használom. Valaki tuda, mi a háttérben az összefüggés esetleg?
-
D4rkm4n
őstag
Az új iOS 16-tal csak Mac géppel lehet webkameraként használni az iPhone-t?
-
haxiboy
veterán
válasz
norbi93 #273612 üzenetére
Truenas Core + iocage jail, de ugyanez a szitu a windows WSL és ubuntu docker containerben is.
Helyi hálózatról és nginx reverse proxy mögött is. Cloudflare proxy nélkül és proxyval is.
Igazából a chunked upload óta nem foglalkoztam vele, de lehet hogy a nextcloud nginx-e van rosszul configolva. Majd utána nézek kicsit -
Csabroncka
addikt
sziasztok, érdemes még 2020-as SE készüléket újonnan vásárolni? Vagy 2022 - megmondom őszintén pont a lélektani határon mozog....
-
norbi93
senior tag
válasz
haxiboy #273611 üzenetére
Mi a szerver környezet? Mert nekem is volt ilyen, hogy bizonyos készülékekről ment a 2gb+ fájl, másokról meg nem. Próbáltam egymás mellé owncloudot és nextcloudot is telepíteni, még ott is volt eltérés viselkedésben. Nálam végül a 64 bitre átállás oldotta meg a problémát véglegesen, de persze ettől még előjöhet más környezetben
-
esbii22
őstag
Istyle-nál nem lehet szervizfutárt rendelni. Karbantartást ír. Van erről valakinek infója hogy mikortól lesz ismét? Akksi csere miatt kérdezem. Még gondolkodok hogy Győrben az Almáriumnál cseréltessem az akksit vagy az istyle-nál nagyfaluban (
)
-
plejik
addikt
Köszi mindenki, sikerült beállítani.
Most már safari is kitölti.
-
válasz
Tompie #273601 üzenetére
5W azért már nagyon lassú,egy 10-12W-os már jobban ajánlott,ezzel sem lesz megpusztítva az akkud.Ilyet meg bármilyen más márkából kapsz olcsón.
Abba most ne menjünk bele mélyebben,hogy azért a 18-20W-tal sem fog látványosabban degradálódni akkud,tehát az 5W-tal sem lesz sokkal hosszabb az élettartama,cserébe szivatod magad a mocsok lassú töltéssel.Mocsok lassú alatt sok-sok órát értek. -
válasz
burgatshow #273599 üzenetére
Lehet az volt a baja azért nem ajánlotta fel, mert a lejárati dátum és a cvc nem volt beírva? Elméletben ilyet nem állítottam, szóval a chormeból vette át, vagy nem tudom. A kitöltés engedélyezve volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest