Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thea
csendes tag
És ez új? Vagy mennyi idős, mióta van nálad? ez az 5-6 nem tűnik extrának.
Én pl legtöbbet böngészek, olvasok, de ettől még fontos a jó videós képesség, kijelző, és ki szeretném próbálni az IOS-t. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Big_Boss #282095 üzenetére
Igen, tudja:
Edit audio clips in iMovie on iPhone -
válasz
BUZZLGHTYR #282094 üzenetére
Gyári iMovie talán tudja ezt.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Milyen peogrammal lehet lwnemitani a videot es uj hangot alavagni?
-
Gardaai
senior tag
Egyrészt jogos, egyrészt nem.
Szerintem az egy fair összehasonlítás, ha YouTube videókat nézel. Hisz így kiderül azonos körülmények között, hogy mit bírnak egymáshoz képest.
Személyes tapasztalatra én már nem nagyon szoktam adni, persze te adhatsz ettől függetlenül, de aki azt mondja nyúzza és úgy bír neki, mondok egy számot 9 órát, az semmit nem mond nekem.
Valakinek a "sokat használom a mobilom" kimerül 3 óra Facebookban, valaki meg 10 órát nyüstöli YouTube, Insta, Face...Nekem az iPhone X kibír 2 valamikor 3 napot. Mire használom? Második teló (android mellett), folyamatosan mellettem van, jobban szeretem, hogy egyből ha értesítés van "felébred" és látom. Amúgy meg hozzá se nyúlok. Most ez neked releváns lenne, ha úgy írom le mint a többség, hogy:
"Nem tudom mit csináltok, nekem az iPhone X 3 napot is bír."Rövidre zárva:
Egy iPhone 13 valakinél bír 6 órát valakinél 12 órát. Éppen ki válaszol neked. -
SharpSA
veterán
Nekem ugyan 13 Pro van, de megmondom őszintén fogalmam sincs, hogy mennyi a "kijelző idő", sosem nézem, használom a készüléket. Egyébként erre a kérdésre szerintem nem kapsz egyértelmű tuti választ, mert ez teljesen felhasználó függő. Nem mindegy milyen programot használsz, milyen fényerővel, stb. A tesztek és egyéni tapasztalatok neked csupán némi irányt adhatnak erre a kérdésre. Illetve azzal lehetsz előrébb, ha leírod egy átlagos napod, azaz legtöbbször mit, hogyan és mennyi ideig használsz. Talán lesz hasonló felhasználói tapasztalat.
-
-
Thea
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #282087 üzenetére
nem keresek kínai gyártókat, ennél sajnos nagyobb igényeim vannak. Amit a legjobban szeretek, az az amikor a pénztácámban turkál egy vadidegen és 2 sorból összeollózza, nekem mire kell a telefon.
Azt sem tudod milyen mobilt használok most.
Valamint nem 3 mobil közül akarok választani, 13ast írtam, nem összehasonlító videókat kerestem. -
Fritz Teufel
addikt
A fizikát szeretnéd megerőszakolni vagy mi lenne a terv? Maximum 3db témába vágó YT videóból eldönthető, hogy melyik a legjobb... és nincs közöttük eget verő különbség. Ha csak ez volna a váltás lényege, akkor én nem feccölnék bele nagyobb összeget csak ha ennyire sok a felesleges pénzem. Persze nem vagyunk egyformák. Ha kijelző király készüléket keresel, akkor ne felsőkategóriában nézelődj és inkább kínai gyártók között.
-
Korábban XR-rel, 13-14-es iOS-sel rendben működött a screen mirroring Samsung TV-re, de most a 13PM iOS 16-tal nem látja a hálózaton a tv-ket. Mit érdemes megnézni ilyen esetben?
-
Szerintem a cikket akarta csak linkelni,nem a topikjára célzott.
Cimborám tapasztalatait tudom megosztani,neki van 13-ja.
Saját bevallása szerint olyan 7-8óra gond nélkül megvan neki.
Viszont a kijelzőidő nem mérőszám,nem egy egzakt érték.
Függ a fényerőtől,wifin van vagy mobilneten,térerőtől,az adott app/játék energiigényétől,mi mennyit eszik a háttérben,1 sim/dual sim stb-stb.
Nálam is van olyan hogy a 13 Pro a 9órát is veri,de van olyan hogy az 5-6 órát éppen eléri.
Az a lényeg,hogy a 13-mal egy húzósabb napot simán ki lehet bírni,2 nap is meglehet ha nem nyúzza az ember,de extrém nyúzással 1 nap alatt is le lehet meríteni.
Itt láthatod kb mire számíthatsz: [link] -
Wajk
addikt
válasz
gzbotii #282070 üzenetére
rengeteg féle van természetesen, bár ez pont FM-es amit linkelsz. Ha van Jack csatlakozó a stabilitás/minőség és a könyebb kezelhetőség miatt inkább egy Jack/Bluetooth adaptert szoktam javasolni. Ahol nincs Jack akkor ilyen FM-es is lehet alternatíva.
#282071Meghivott: ez érdekes. gondolom a Bluetooth menüben az "Eszköztípus"-okat végigpróbáltad.
-
Thea
csendes tag
Sziasztok! Már régóta szemezek az almával, soha nem volt nekem. Az lenne a kérdésem, hogy egy teljesen új Iphone 13as milyen kijelző időket képes produkálni? Én ezeket a 4-5 órás Sot-okat untam meg az Androidban, teljesen mindegy milyen volt eddig, mind ennyit tudott.
Erről a telefonról jókat hallottam ismerősöktől ezen a téren. -
Wajk
addikt
válasz
Meghivott #282066 üzenetére
azért ha esetleg mégsem szeretnéd dugdosgatni, könnyen lehet bluetoothosítani
-
gzbotii
nagyúr
-
Meghivott
addikt
Még egy kérdés: jack csatlakozó ugye nincs, de létezik valami átalakító esetleg?
-
-Skylake-
addikt
válasz
Meghivott #282056 üzenetére
9. EGYÉB9.1. A+ MEGJELÖLÉSŰ TERMÉKEK
Weblapunkon keresztül lehetőség van kedvezményes áron termékeket vásárolni. Az A+ megjelölésű termékek olyan új állapotú készülékek amelyek:
- minimálisan sérült csomagolással rendelkezhetnek, vagy
- elállásból visszaküldött termékek, vagy
- visszavásárolt, gyakorlatilag új állapotú termékek
Az A+ megjelölésű termékekre sok esetben a gyártó által meghatározott garanciaidő (1-3év), de minimum 1év (FirstPhone garancia) érvényeíthető, ez a jótállási jegyen feltüntetésre kerül. -
Meghivott
addikt
Üdv! A termék (14 pro) megnevezése után mit jelent a -A+ megjelölés?
Köszi! -
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Nemrég vettem egy Iphone 13 ast viszont az iwatch 3 assal nem tud összekapcsolódni. Miért?
-
esbii22
őstag
válasz
Luck Dragon #282029 üzenetére
Care Center inkább.
-
half333
őstag
Üdv! Olyan kérdéseim lennének iPhone 13 mini-t használókhoz, (akik már huzamosabb ideje hasznàlják), hogy van-e valamilyen széria hibája (gondolok itt olyanra mint annó az SE-nél, higy a jobb felső résznél elengedett a kijelző)? Illetve hogy a szines készülékek idő után kopnak? Vagy a fehér nem sárgul be?
-
DaveHutt
őstag
válasz
gzbotii #281958 üzenetére
Mostanában vettem észre a 1,5 éves Airpods Pro-mon, hogy a tok marhára merül. Eddig heti egyszer töltöttem, most már 3 naponta kell, miközben sokkal kevesebbet használom a headsetet. Kikapcsoltam a Lokátor-hálózatot (Find My). Jelentkezem jövő héten, hogy mit csinál. Állítólag (reddit) ettől merülhet, mint a tank.
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Micsurin #282038 üzenetére
Igazából semmi se kell a gariztatáshoz, max ha nagyon kötekednek (Vagy be se kapcsol a mobil). (Volt olyan ismerősöm aki csak a telefont vitte be meló után gariztatni az MM-be, mert elszállt a hangszóró, mert megküldte 6bar-ral.
)
Az első éven Apple garid van fixen, ezt írja is az eszköz.
A boltban meg ha működőképes a telefon tudják bármikor ellenőrizni a vásárlás dátumát és ott az IMEI/SN amit meg ők vezetnek a rendszerben.
-
válasz
Micsurin #282038 üzenetére
Ugyanazt a garilevelet tölti ki amit mindenhez.Mezei Mediamarktos garilevél.Ugyanez az Euronics.Telekom garijegye is saját.
Mind hivatalos garilevél hiába saját,hivatalos viszonteladóktól,szóval nem kell aggódni.
Az Apple-nek nincs a klasszikus értelemben vett saját garilevele mint mondjuk a Samsungnak. -
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #282034 üzenetére
-
-
törölt tag
válasz
CARE center olcsóbb
-
Micsurin
nagyúr
Emag gyártói garijegyet ad vagy sajátot? Visszaolvastam most a topikban és többen írták, hogy nem kaptak gyártói garijegyet emagos (nem marketplace) vásárlás esetén. Ez okozhat gondot?
Gixxer88 pont azért nézem teljes áron mert a 3 évet akarom kihúzni belőlük.
Utána a következőt saccra úgyse idehaza hordom már szervizre...
-
F.B.I.
veterán
válasz
iStyle
-
Hova érdemes vinni gyári akkumulátor cserére két iPhone-t és egy iPad Prot ?
-
sztivo
őstag
válasz
kakuk.tamas #282025 üzenetére
Háát, volt a Vivo-nak is ilyen megoldása (gomb nélküli, sőt azon még port sem volt) de szerintem el kellene engedni a dolgot, nem praktikus akárhogyan nézem
-
Micsurin
nagyúr
Ha kijelentkezek a telefonból az FR-t is végez rajta? Eladásnál érdemesebb a saját fiókunkkal megmutatni gondolom aztán kilépni ha lesz deal nem?
Ha kilépek az dob az Ipad-re megerősítő kódot ami kellhet?
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok! Fiam kapott használtan Anyóstól egy iphone 7 vagy 8-cat, pontosan nem tudom. A lényeg, hogy az akksija cserére szorul és tudnátok ajánlani szervizt ahol cserélik neki nem horror áron? KÖKI vagy Mammut környékén.
-
cross56
senior tag
válasz
esbii22 #282017 üzenetére
Szintén vidéki vagyok, szerintem én is futárral oldanám meg a dolgot. Utánanézek a Care Centernek, őket nem ismerem.
INGJOKE: Idén már 6 éves modell lesz, és úgy tudom csak 5 évig szokták megkapni a legújabb ios-t a telefonok.
Szerintem a 8-as széria meg az X is kimarad a 17-ből.
Mintha lett is volna vmi cikk, hogy a 16-os volt az utolsó ami jött ezekre. -
esbii22
őstag
válasz
cross56 #282001 üzenetére
Care Centert én jobban ajánlom. Én vidékiként szervizfutar szolgáltatással cseréltettem náluk, 4 nap alatt megvolt. Ha a fővárosban élsz akkor mindegy, hogy melyik hivatalos szervizben cserélteted, csak foglalj előre időpontot. Szerintem 1,5-2 óra alatt megvannak vele.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #281942 üzenetére
Kicsit keresgéltem fórumokon, Redditen elég sokan panaszkodnak letett állapotban merülő AirPods-okra.
Akkor lehet, hogy az Apple kottázott el valamit egy firmware frissítéssel... -
Micsurin
nagyúr
1 éven belül számla nélkül is garis a telo ugye? Végülis páromét passzoljuk el hozzá kerül az én akku cserésem és megy az övé, én meg veszek egy 13 minit . Zseniális ez a méret ezt garisan beakarom biztosítani a kezemben egy 2-3 évre...
-
KillerATi
tag
Jól gondolom hogy az iPhone 13Pro-hoz vásárolt spigen teljes képernyőt fedő üveg fólia passzol a 14 illetve 14Prora is? 2db volt a csomagban, és egy még megvan
Illetve a másik kérdés hogy a 13 tokok jók a 14-re? A 13 pro tok gondolom a nagyobb kamera miatt viszont nem jó a 14 Prora. -
válasz
burgatshow #282005 üzenetére
Az X egy különleges modell az applenél, az volt az első FID-es model, és római számmal is írták. Szerintem biztos megkapja még a 17-et.
Akkor váltottam vissza droidra, mert annyit nem akartam/tudtam kifizetni rá. -
-
válasz
cross56 #282001 üzenetére
Szerencsére nekem még nem kellet soha szervizbe mennem, azaz hazudok egyszer az I6-t túláramot kapott és elszállt benne egy kis IC, akkor 2 hétig volt a Westendbe azt hiszem az Isamurájba, Nah őket nem ajánlom, de nem is hivatalos partner. A lényeg, hogy gyári aksit már csak hivatalos partner kap. A többieknek biztos van szerviz tapasztalatuk, de nyilván minden helynek van negatív értékelése is. Én úgy szoktam választani, hogy kevesebb legyen a negatív értékelése, mint a többinek. Én csak azokat olvasom mindig
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest