Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali médialejátszót?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Abban tudtok segíteni,hogy az iTunes albumillusztráció hogyan a legegyszerűbb.
Gondolok arra,mikor egy album normálisan el van nevezve,cím/előadó/évszám/sorozatszám/műfaj/,mégsem ismeri fel borítóként az összeset.
Van amelyik sikerül,de nem mindegyik,én viszont jobban szeretem ha szépen ott van az adott album borítója,én amúgy is csak albumokat szoktam hallgatni.Szerk.:
Albumborítót Windows Media Player-el be tudok illeszteni az adott mp3-fájlokba,de az nem olyan kép minőséget produkál,mint mikor maga az iTunes érzékeli,hogy melyik albumról is van szó....
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
A Photos alkalmazáson belül, miután leszinkronizálta magát a telóm, megjelent egy iPhoto Events almenü. Ezt hogy tudnám onnan eltüntetni anélkül, hogy a fotók törlődnének?
Nem értem még pontosan a iCloud Photos Library működését. Azt tudom, hogy minden eredeti felbontásban van a felhőben, azonban a telefonom néha mintha letöltené a képeket/videókat. Ezek szerint optimalizálva sincs az összes a telefonomon?
-
-
.LnB
titán
válasz
Ragnar95 #110092 üzenetére
Újat vennék, és ha nem muszáj igazából az iOS9 frissítés sem indokolt, ha ki lehet ki is hagynánk a frissítést. Mivel menyasszonyomnak lesz teljesen átlagos hétköznapi használatra + a kisfiunk fényképezésére. Nem hiszem, hogy kell majd neki az iOS9. Ha ezek mellett minden patentül működik akkor nincs is több kérdésem.
Köszönöm szépen a válaszokat.szerk.: Persze ha kijön az iOS9 várok kicsit a tapasztalatokra és frissítem ha nem jelentős a lassulás.
-
Ragnar95
félisten
Nincs ismert jellemző hibája az 5C-nek.
Nem lehet biztosan tudni,h az iOS9-től lassulni fog-e, hiszen az 5S-el egyszerre jelent meg, így csak a 10-től kéne belassulnia, de i5 hardver van benne, ami meg várhatóan az iOS9-től is be fog lassulni már.
Teljesen jól használható modell, még 1-2 évig bőven jó lesz.
Használt vásárláskor nézd meg, esztétikailag minden ok-e, ha nem lenne visszaállítva, a helyszínen nyomj egy teljes törlést, majd aktiváld, ha nem kéri az aktiváláskor az előző tulaj ID-ját és lefut az aktiválás, akkor rendben van, ha kéri, akkor ki kell kapcsolnia az iPhone keresését az előző tulajnak. Szolgáltatós telóval óvatosan a letiltás miatt. -
.LnB
titán
Sziasztok bocsi,hogy bepofátlankodok. Kérhetnék erre választ?
Érdemes venni? Árban elég jó, és gondolom 2évig simán használható lesz ez még.
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
A napokban vettem megy a Earn to Die 2 játékot mindössze 1.99$ volt. De az iTunes mégegyszer levonta az összeget a számlámról. Kérdezem én hogy ez most akkor egy előfizetés a játékra vagy egyszeri összeg kifizetésével megvásárolom a licenszet?
üdv!
-
-
catroot
veterán
válasz
polonic #110080 üzenetére
Én most próbálgatom és hááát na.
Létrehozok egy bejegyzést a telefonon, pár mp múlva megjelenik a weben is. De ha pl. törlök valamit weben, az a telefonon megmarad, vagy rohadt soká tűnik el.
Most létrehoztam egy 5 perc múlva esedékes emlékeztetőt. Kíváncsi leszek jelez-e. Gyanítom nem.
-
törölt tag
Hello!
Erdemes i5s-t felfrissiteni 8.1.2-rol 8.3-ra?
Jailbreakaet erdemes eldobni a stabilabb mukodesert? Vagy van valami plussz?
-
catroot
veterán
Az iCloud-on belül működik valakinél az, hogyha weben létrehozok egy emlékeztetőt, az leszinkronizálódik a telefonra?
Egyáltalán mennyi idő kellene neki? Hiába van beállítva egyébként, hogy szinkronizálja az Emlékeztetőket is, egyszerűen nem megy.
-
bigdady
nagyúr
válasz
univerzita #110069 üzenetére
Fura, ott nekem is
-
bigdady
nagyúr
Használ valaki mytuner pro-t rádió hallgatásra? Nálam ma óta crashel. Hard reset es ujra telepítés sem segít
-
SG3rg0
őstag
iCloudon az elkészített biztonsági mentést hogyan tudom törölni?
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy gyári visszaállítást és a nem sikerült aktiválni az... Az iphone nem aktiválható mert az aktiválási kiszolgáló nem érhető el. Ez összefüggésbe lehet a fentebb említett Icloud nem működikkel vagy valami más a hiba?
-
zuioch
aktív tag
iCloud működik nálatok? Webes felületről sem tudok belépni.
-
Sziasztok,
Lezárt képernyőn a jobb alsó sarokban van egy kamera ikon, amit felhúzva elvileg tudnom kellene fényképet készíteni. Sajnos azonban nem működik, mert azonnal feketére vált a kijelző. Belépve tudok képet lőni, az eszközzel nincs gond. Valami ötlet? (iPhone 6, iOS 8.3)
Köszi! -
Nescafé
őstag
üdv
IOS 8.4 -ről valami hir ?
Vagy a héten még mindig béta jön? -
András.
tag
Köszönöm a válaszokat!
Megérkezett, belaktam. Csak az a kérdésem, aktiválás után akar a készülék valahova sms-t küldeni? Mivel feltöltős vagyok és ötpercenként kapok olyan üzenetet a szolgáltatótól, hogy nincs megfelelő egyenlegem az üzenet elküldéséhez. -
Ragnar95
félisten
Szinte biztos,h nem az iOS a gond, de nem ártana kipróbálni egy másik iOS-t futtató készülékkel is a hangfalat. Ha az ismerősi körben/családban nincs ilyen, vidd el egy boltba és egy kiállított telóval próbáld ki, ha azzal jó, akkor tuti a telefonoddal van a baj.
Alapból gyanús,h azzal van a baj, ha nem tudsz más BT eszközre sem csatlakozni. Ne telefonokra próbálj mondjuk, hiszen azokra amúgy se tudsz csatlakozni az iOS miatt. -
Djuree
félisten
na megrendeltem az 5s-em végre!
nagyon várom már, iphone-om még nem volt, ipadom van, jobban szeretem mint a droidos kütyüjeimet. -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Rokonom kapott a lányától 1 4s-t. be is lakta, de a lánya úgy adta oda ahogy használta. Újra szeretném neki "rakni" (újabb ios) saját id stb. de szeretném hogy a számára lényeges dolgokat vissza tudjam állítani. Ebben kérném segítségeteket, hogy mit kell tennem ahhoz hogy újabb rendszer legyen rajta és a számára fontos dolgokat vissza tudjam állítani a már új/saját id-jén keresztül (vagy nemtudom hogyan vagy ez). Nem igazán tudom mi a menete mert én android vonalon vagyok.
Köszi
-
dracox
addikt
Sziasztok!
Mi a fene történhetett a telefonnal? Egyik percben telefonálok rajta. Zsebre rakom 4-5 perc múlva előveszem aztán meg se nyekken. Se a home gomb se a bekapcsoló gombra nem csinál semmit. Kikapcsolt.. Töltési szint 70% körül volt. A töltőre rádugom akkor sem reagál semmit. Eddig semmi panaszom nem volt rá...kicsivel több, mint fél éves telefon.. (5S) -
adp
őstag
Sziasztok!
Mit csinaljak ha a bluetootom nem lat semmit engem meg latnak, es ha mas kapcsolodik ram akkor oke.
Leginkabb ott a problemam h a bluetooth kihangositos kishangfalra nem tudok kapcsolodni. Bar lehet az nem alma kompatibilis.. Telekomos TDK kishangfalrol van szo es I5s
Valaki? -
Aaron14
őstag
válasz
h1ght3chzor #110038 üzenetére
Ettől függetlenül minden iCloud szolgáltatást tudok használni. Akkor most ez hogy van?
-
SG3rg0
őstag
Safari böngészőbe a Chrome könyvjelzőket be tudom importálni?
-
atees
őstag
válasz
macintosh78 #110020 üzenetére
PróbÁld meg a gyári beállítások visszaállítását.
-
András.
tag
Holnap hozza a futár a készüléket (használt 5S) csak az aktiválási zár állapotát nem biztos, hogy tudom majd ellenőrizni, mivel az oldal nem akar működni. De ha a készüléket bekapcsolom és a setup képernyő fogad, akkor nem lehet semmi gond tovább, igaz?
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Víz Elek #110023 üzenetére
99%-ban új készülék, anyagi vonzata nincs. "Új" készüléket kapsz, vagyis előzőleg leadott jó alkatrészekből új házban összerakott készüléket, ami azonos egy újjal.
Viszont ha szolgáltatós a készülék szolgáltatóhoz vidd, mert ott újra fog indulni az 1 év garancia, hivatalos apple szervizekben meg ezt nem adják meg (vagyis csak ritkán).
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az egyik ismerősömnek olyan problémája van, hogy az i5s-én alig-alig van térerő.. leginkább 1-es, 2-es között ugrál a térerő, olyan helyeken is, ahol másnak ugyanolyan készüléken fullon van a térereje, ugyanannál a szolgáltatónál (vodafone).
Illetőleg LTE-t totálisan nem is fogja, azokon a helyeken is, ahol teljes 4G lefedettség van.Gyári garancia van még rá, ilyen esetekben mit kell tenni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
macintosh78 #110018 üzenetére
Miért nem frissíted telefonról simán?
-
macintosh78
újonc
Üdv! Segítségre lenne szükségem mert magam nem boldogulok a problémával adott egy iPhone 5 (A1429)
Sehogy sem tudom iTuneson keresztül frissíteni 8.3-ra mert 3194-es hibát kapok, rengeteg módszert kipróbáltam már a javítására:
iTunes újratelepítése (legfrissebb)
Másik kábel
DFU Mód
Recovery Mód
Hosts fájl módosítása
Másik usb port
Tűzfal, vírusírtó kikapcsolása
Hiába mind ez akkor is marad a hiba üzenet!Kérném ha valaki találkozott már ilyennel és sikerült megoldania ossza meg velem! Köszönöm előre szép estét!
-
Gsx-rr
veterán
Facebook app masnal sem irja ki a helyet,hogy hol tartozkodsz ha posztolsz?
-
BollaFeri
tag
Hali! Hogy tudnám áttenni egyik 5S-emről a másikra az adatokat? Gondolok itt olyanra, ami nagyon fontos, hogy SMS-ek, imessage, viber (üzenetekkel). Köszi!
-
Frozzy
őstag
válasz
szekfizsolt #110008 üzenetére
tudtommal 5 - 5c - 5s ezekre egységes a fólia.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #110008 üzenetére
Felmegy.
-
szekfizsolt
senior tag
Srácok, az Iphone 5 üvegfólia felmegy 5C-re. Ugyanaz a kijelző mérete? Vagy van eltérés?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Hegyirabló #110004 üzenetére
Rámész a Playlistre, balra fönt Edit, majd jobbra fönt ott lesz egy + gomb.
-
Hegyirabló
veterán
Szevasztok!
Létrehozok a zenelejátszóban egy saját listát, hogyan tudok ahhoz számokat hozzá adni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron