Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Harciszkunk #272091 üzenetére
13 Pro
Nem javult,de nem is romlott,pont ugyanolyannak érzem és korábban sem volt vele bajom.
Bár most merül rendesen,de a táppénz miatt az àgyban vergődve nyomkodom is rendesen. -
Revesz
aktív tag
IOS 16-nál valakinek van olyan problémája, hogy safariban ha megnyitom a hvg bármelyik cikkét(facebookon ajánlottat pl.) akkor bejön a honlap és nem lehet görgetni, kijelölni meg semmit sem csinálni…?
Letörölni persze nem lehet a safarit, a cookik törlése meg nem segít.
Többi böngészőben nincs ilyen probléma. -
-
szabonagyur
félisten
válasz
Nálam kb változatlan.
-
Imi1981
veterán
válasz
Hát nekem ég és föld és pozitív értelemben! Sokkal jobb lett az üzemidő! Alig akar merülni! iPhone 13 pro .
De sokan meg ellenkezőjét írják úgyhogy nagyon nem biztos, hogy nálad is jobb lesz. -
Harciszkunk
csendes újonc
Mondhatjuk , h a legtobbeteknek javult a 16 alatt az akksi ido? I13 ra szeretnem felrakni es csak ezt tart vissza igazan.
-
oszy
veterán
Tényleg nem lehet automatikusan futtatni mobil adatforgalom ki-be kapcsolást? Próbáltam olyat, hogy ha elindulok otthonról kapcsolja be, illetve megérkezésekor ki.
És igen: kapcsolgatni akarom!
-
Gsx-rr
veterán
Van olyan nemzetkozi idojaras app mint az Idokep ahol vannak elo kamera kepek?
-
-
Imi1981
veterán
Ha aktiválom a 3 hónap ingyen apple tv+ [kép] szolgáltatást azt le kell mondani 3 hónap lejárata előtt? Ha elfelejtem automatikusan hosszabbítják? Kipróbálnám de előfizetni nem akarok.
-
gergo5991
őstag
[link] valaki tudja mi ennek a jateknak a neve?
-
válasz
icecave #272073 üzenetére
Nekem a tapadással sosem volt bajom a Tough Armoroknál,nem éreztem hogy csúszós lenne.
Amivel bajom volt,hogy a gombok alig vannak szeparálva,síkban vannak az oldalsó kerettel egy minimális kis csíkkal és marha rossz kitapintani őket,nyomáspontjuk sem az igazi.
Plusz iszonyat durung lesz a telefon tőle.
Még a Speck Presidio-m is kecsesebb. -
válasz
icecave #272073 üzenetére
A mostani speck tokom is sima az nem zavar. Földre meg ilyen helyekre nem esik alapból, viszont a kocsiba a pohártartóba tud néha pattogni és az ágyra is szokott repülni ezért kell vastagabb tok ami segít neki túlélni. Vigyázok rá alapból, de ő van én értem, nem fordítva.
-
válasz
INGJOKE #272062 üzenetére
Nekem ezekkel a tokokkal az a bajom,hogy általában csúszósak, semmi "grip" nincs az oldalán. Ezért keresek mindig olyat, amin oldalt van valami csíkozás/recézés, akármi, amiben megkapaszkocik az ujjam.
Amit vettem, az is jó anyag, de alapbó csúszós, viszont van az oldalán kialkított érdes rész, ami miatt azért stabilan lehet fogni: [link]Amit néztem még, az a Cyrill széria, ott is legalább az oldalán van fényes-szilikonso csík, hogy az adjon némi tapadósságot (már ha létezik ilyen szó egyáltalán)
-
Na most ránéztem és működik a KH!
15-20perce még nem volt jó.
4x zártam be és nyitottam meg,mind a 4x belépett. -
zeus_2k14
senior tag
válasz
szabonagyur #272069 üzenetére
Szintén ugyan ez
Akkor várunk
.. Köszi mindenkinek!
-
válasz
zeus_2k14 #272059 üzenetére
Pár napja nálam még működött ios16 alatt a KH appja,szerintem valami a KH oldaláról nem oké.
Ma én sem tudok belépni (igaz kb 2 napja nem néztem már rá),újra telepítettem az appot,az ment is,az aktiválás is.
Nem hinném hogy az ios16 lenne bűnös,mivel frissítés után működött,szerdáig biztosan. -
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Telekomnál szolgáltatás nélkül készletről vásárolható 14 Pro és sima 14
Asztrofekete 128GB, 512GB
Lila 128GB, 256GB
Arany 128GBSima 14
128GB minden szín
256GB Fekete és CsillagfényHa valaki nem bírna várni
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
IOS 16-ra frissítettem, viszont nem igen jön be.. főleg az, hogy nem tudok bankolni ( K&H bank, eddig működött, azóta azt írja, hogy az internetkapcsolata megszakadt)
Kérdés, valahogy vissza tudom rakni egy korábbi verzióra, vagy ennek ennyi?
iPhone 12 mini
-
13PM vs. 14PM . Ennek a csávónak jó videói vannak, nem elfogult, megmondja, ami jó, vagy nem az éppen. Majd lesz pár hetes használat teszt is, ez most a pár nap tapasztalatai alaján lett összerakva.
-
Nite
őstag
az rc felrakasa utan az akksim a 13 miniben 99%-os lett, egy ev utan ez eppen nem rossz
amikor kijott a nagykozonsegnek is a vegleges verzio, ami ugye az rc volt akkor mar 98%
tegnap feltettem a 16.1 betat, most mar 97%ez igy megy, ha ujrainditom a telefont (mert csak frissiteskor szoktam) bukok egy szazalekot?
-
Jaded
őstag
Az időjárással az a baj, hogy a The Weather Channelt lecserélték az OMSZ-re.
Ebből már augusztusban is baj volt
-
válasz
INGJOKE #272022 üzenetére
Hát, spigen-ből és a sima átlátszó, magsafe-seket próbáltam végig. A baj azokkal is az, mint a legtöbb ilyennel, sárgulnak, elég hamar. Talán azok bírják jobban egy fokkal, aminek csak az oldala szilikonos, a hátlapja plexi. ESR-ból is van olyan, az egész jól bírta. Viszont silveren nagyon hamar látszik bármekkora mértékű sárgulás sajnos.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Segítség kellene (androidos kezdők).
Öcsém vett egy 13PM-et, szinkronizálta a Google fotókat, majd törölte az appot.
Itt jön a probléma: a Fotókban, összes fotókba lépve, minden képből 3 van (21K feletti darabról beszélünk). Mit tudna tenni, hogy mindenből csak egy legyen?
Csak az iCloud fiókja és az ugyanazon e-mail címes Google fiókja van már fent. -
14 pro max, reggel 6:43-kor vettem le töltőről, előtte töltött így a SOT egyben azt tükrözi mennyit fogyott a feltöltés óta.
4:20 SOT és most van 69%-on… AOD bekapcsolva természetesen, amúgy böngészés, a Messenger az végig video hívás a szülőkkel, asszonnyal tiktokot néztünk, stb. Azért ez hozni fogja a 13PM-szintjét, de majd kiderül.
-
Kerio
őstag
válasz
Kicsirics77 #272042 üzenetére
Én is vettem Lidl-set, annak a dobozán is van MFI jel.
-
Csináltam egy kis összehasonlítást három telefonnal. Mindegyik kép ponit & shoot volt. Egyelőre éjszakai képek még nincsenek, de ma tervezem azzal is bővíteni az albumokat. Csináltam egy makró képet is, de utána tudatosult bennem, hogy a Fold 4 és a 11 PM-ben nincs ilyen kamera szóval azért nincs több belőlük. Viszont 14 P esetén azért van több, mert több nagyításon is készítettem képet portrék esetén. Studio light volt beállítva amit szintén utólag realizáltam így azért világosabbak. Ezek kivételével úgygondolom azonos tárgy / beállítás volt szóval fair a "verseny".
Fold 4 képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]iPhone 11 Pro Max képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]iPhone 14 Pro képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
KunEmber
senior tag
válasz
trebrona #272039 üzenetére
IKEAs olcsó, zöld kábellel megy az autó Carplay-e. Opel Astra K.
Szóval ikeás kábellel is megy a Carplay nálam.
-
törölt tag
Nézegetem neten a kommenteket, akit zavarnak a megszokott dolgok még ne frissítsenek iOS 16-ra. Jó az újdonság, de szokásos Apple módon kivették a maradjon ahogy eddig volt állapotot. Ezekről olvastam:
záróképernyő:
- háttér párok és widget testre szabás indokolatlanul bonyolult
- zenelejátszón nincs már hangerőcsúszka és túl érzékeny, fel akarsz scrollozni láss értesítést, akaratlanul beleteker a zenébe
- hosszú nyomásra szerkesztés érzékeny, a beállításokban lenne a helye
- értesítések már csak alul, nem lehet visszatenni felülre (lista nézet nem az igazi)
- óra betűtípus kövér, nem lehet olyanra mint volt
- nincs már világos/sötét háttér váltás
- nincs már Live Photo háttér lehetőség
- meglévő háttérhez nem tudsz widgetet pakolni, újat kell kezdeni
- kamera és lámpa ikont továbbra sem lehet inaktiválni, cserélni másravideólejátszóban a képernyő közepére rakták a gombokat és halványítja a videót szünetnél, hát szerintem azért állítja meg user a videót, hogy jobban lásson valamit, erre eltakarják, halványítják a tartalmat
világos háttérnél eddig invertálta a betűket sötétre, most csak fehér betű
ami így olvashatatlanAoD túl erős, elvonja a figyelmet, a "dinamikus sziget" zavaróbb mint a notch (és user összetaperolja a selfie kamerát)
beillesztéskor engedélyt kell adni, nem lehet végleges engedélyt adni, minden alkalommal engedni kell az app hozzáférhet a vágólaphoz
Jobb várni a frissítéssel még pár hónapot szerintem.
-
dud998
őstag
Nem tudtok olyan magyar oldalt, ahonnan skint lehet rendelni? Mint a Dbrand vagy Easyskins, stb. Vagy esetleg csak egy bumpert. i13 Pro lenne az alany. Szeretném tok nélkül használni, mert tetszik a Sierra Blue, csak a keret az azonnal nagyon maszatos lesz sajnos. Nézegettem de hátha elkerülte valami a figyelmem.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
mcwolf79 #272030 üzenetére
"Másik ilyen dolog , hogy a különböző hangok hangerejét továbbra sem lehet külön szabályozni . Értem ezalatt , hogy sokszor vajat , hogy játék alatt csendet akarok , de jó lenne , ha a bejövő hívást hallanám .Ez továbbra is csak álom IOs-en ."
Nem álom, pusztán beállítás kérdése csak. -
mcwolf79
veterán
Hali!
Kicsit én is csalódott vagyok , mert a zárolási képernyő testreszabhatóságától többet vártam . Ez még mindig olyan maradt , mint a szokásos “Androidon már 1000 éve megoldott” dolog , IOS-en még mindig sovány a testreszabhatóság .
Másik ilyen dolog , hogy a különböző hangok hangerejét továbbra sem lehet külön szabályozni . Értem ezalatt , hogy sokszor vajat , hogy játék alatt csendet akarok , de jó lenne , ha a bejövő hívást hallanám .Ez továbbra is csak álom IOs-en . Nem tudom, hogy ilyen alapvető dolgokat miért nem tudnak bele pakolni a rendszerbe !
Amúgy azt be lehet valahol állítani , hogy a zárolt képernyőn ne Coupertino-t mutassa , hanem Magyarországot ?
Thx -
válasz
Jakob.rabbi #272027 üzenetére
Már ha valaki stabil rendszeres életet él,mondjuk 1 műszakban dolgozik és kb mindig ugyanakkor kel.
Nálam hébe-hóba működik csak.
Mondjuk most 2 hete működik,de szájszebéset miatt itthon voltam táppénzen,most meg mire mentem volt vissza dolgozni jött egy 39 fokos láz és az Antigén gyorsteszten 2 csík,így még 1 hétig biztos menni fog.
Én azt nem értem,hogy miért nem csinálják úgy,hogy az öntanulás mellett a beállított ébresztőhöz is igazodna.
Teljesen mindegy lenne a beállított időpont,ha be lenne állítva mindig ahhoz igazodna. -
-
Imi1981
veterán
Nekem iOS 16 óta sokkal jobb lett az üzemidő! És itt nem minimális különbséggel jobb hanem tényleg sokkal! Lehet 15.6.1-en be volt ragadva valami alkalmazás? Így most az üzemidővel nagyon elégedett vagyok. Gyorsaság kb ugyan az bár először kicsit fürgébbnek éreztem de szerintem ugyan az.
-
zzola
titán
13pro-ra iTunes-al vissza szerettem voln menni 15.6.1-re. Szépen végigment a downgrade, viszont készülék újraindítása után visszaállítás módban marad a készülék?
Ilyenkor mi a teendő?
KöszSemmiféle 15-ös mentésem nincsen amúgy.
-
Zozo0525
őstag
sziasztok
tervezem egy Iphone SE 3-t venni a 2-s helyett :-)
nekem bejön a forma a méret,.....
Kérdésem ha kérek a szolgáltatótól egy esim-t és a céges kártyát is beletenném a kétkártyás verzióban mennyire merül? (androidnál használtam 2 kártyás telefont ott sokkal jobban merült) itt is hasonlóra kell számolni?
Üdv Zozo -
NemMo
őstag
Kaptam a 14 pro-hoz egy adattörlő beváltó kódot. Ez mire jó?
-
zzola
titán
iOS16 időjárás widget. Saját pozíció és Budapest időjárásokat mutatja. Budapest lehetőséget nem lehet eltávolítani, kilép az app.
-
Clemi
veterán
Tudtok olyan applikációt, ami töltés közben mutatja hány watt vagy esetleg amper csorog töltés közben a telefon felé? Esteleg olyat, amivel beálíltható, hogy bizonyos százalék elérésekor lekapcsolja a töltést?
-
Kerio
őstag
válasz
icecave #272005 üzenetére
Nekem a Nomad Modern Leather jött be. Nem túl vastag, de jó a fogása, MagSafe-es. Viszont 14 pro max-ra még sehol sincs készleten, ezért megvettem ezt a Spigent Crystal Hybrid nevűt. Ennek is jó a fogása, nem csúszik. Jópofa ez az átlátszó megoldás is, de ezek meg általában hamar csúnyák lesznek.
-
válasz
Kerio #272004 üzenetére
Én most 14 pro max-ra vadászok magsafe tokot ami vastagabb (tehát jobban véd, de mégsem ilyen UAG szörny), de a fogása jó. Nem csúszik, hanem rendesen érzi az ember, hogy stabilan tudja fogni. Akár valami recés oldallal. Aki tud ilyet ne tartsa magában kérem.
Nyilván minden olyan tok jó ami előző pro maxokon bejött valakinek, biztos van új verzió belőlük.
-
válasz
Kerio #271998 üzenetére
Akkor nem kell levenni
Csak viccelek.
Nekem nem karcolta össze, a kameránál levő sarkot pattintottam le mindig majd aztán alul ugyanazon az oldalon és óvatosan le. Ettől simán elhiszem, hogy karcol, mert olyan szoros és paszentos, hogy ha ott van valami homok,kosz,akármi akkor az ott biztosan kifejti a hatását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000