Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
-
tylerhun
tag
Sziasztok!
A következő - magyar szerző tollából származó - videót ajánlom szíves figyelmetekbe:
Fogyasszátok egészséggel!
-
mango21
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Adott egy iphone 11 pro, amiről szeretném számítógépre lementeni a képeket.
Ezt hogyan tudnám megtenni úgy, hogy az eredeti felbontású/minőségű képeket mentem le? (Nem az icloudból).
Egyszerűen a másolás és a gépen egy mappába a beillesztést próbáltam. Viszont 1-2 perc másolás után “Egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik.” hibát dob fel és leáll a másolás.
Ez miért van?
(Eredeti kábelt használok)
Remélem valaki tud segíteni. Köszönöm. -
la_cc
addikt
Pitaka AirCase mellé milyen üvegfóliát javasoltok i11-re?
-
Micsurin
nagyúr
Egyébként a hardveres hiba mennyire volt gyakori az XS és a 11-re eddig? Nézegettem a GSM árakat azért már igencsak elgondolkodtató a 11 GSM-től ~30-cal drágább mint a közepes tárhelyes SE hivatalos helyről.
Ha megint féltégla méretet veszek hülyét fogok magamtól kapni.
-
bnorci71
addikt
válasz
#89309696 #220059 üzenetére
magam is azt használok megelégedve, de lassan cserélem az új SE-re
ha ingyen hozzádvágja valaki szerintem csak akkor
-aksi csere
-90% hogy kijelző is cserés ez ugye az 5/5S/SE átka, nekem cserélték már 1x gariba de újra elengedett
2-3évet meg én nem jósolok neki támogatást, hisz kihozta az Apple az újat -
bkiky01
senior tag
Ha egy, vagy több fotót meg szeretnék osztani, vagy feltölteni drive-ra az "Előkészítésnél" miért gondolkozik kb percekig iphone 11? Mit állítsak, hogy egyből menjen?
-
szekra
addikt
válasz
la_cc #220072 üzenetére
Ha ennyire számít az ár, akkor ha bontatlan, független készülék, doboz alján és telefonban lévő egyező IMEI-t csekkolva (ami alapján neten ellenőrizhető, hogy aktiválatlan; majd beaktiválod utána írja, hogy 1 év garancia), igen. Ha kell a szavatosság is, akkor hivatalos viszonteladótól kell vásárolnod. A listát itt találod: [link]
-
la_cc
addikt
válasz
szekra #220065 üzenetére
Köszönöm szépen a visszajelzésetek!
Te mernél 230k-t elkölteni egy ismeretlen webshop-nál, ami még alig kapott visszajelzést?
Igen, valami ilyesmit próbáltam megfogalmazni a garival kapcsolatban mivel hosszútávra venném a telót nyilván...
Köszi a linket! 250-ért már van a 220volt-nál is és gondolom ugyanannyi garit adnak mindenhol.
-
aujjobba
addikt
válasz
szekra #220068 üzenetére
Annyi baj lehet a gariztatassal, hogy a masodik ev szavatossag, ahol neked kell bizonyitanod a bolt fele, hogy a telefon gyari hibas volt.
Ezzel szemben a hivatalos forgalmazoknal jelenleg ezzel nem foglalkoznak, ugyanugy kezelik a szavatossagi idot mint a rendes garanciaidot.Legalabbis en igy tudom, jelen allas szerint ez a helyzet, ergo a masodik evben lehet problema.
-
oszy
veterán
-
csatoth79
tag
Sziasztok!
van arra lehetőség iphone esetén ,hogy ha pl hiv xy valaki ,akkor hívás listában android esetén látom az előzményeket adott xy személlyel mikor beszéltem utoljára stb az összes egymás közti előzményt látom ,ez iphone esetén nincs igy ,vissza kell lapozni ,és ha ez régebben volt akkor elég sok plusz időt vesz igénybe .
tud erre valaki bármilyen megoldást ? -
la_cc
addikt
Sziasztok!
i11-esre hol éri meg mostanában beruházni, ahol biztosan nem lenne gond az esetleges gariztatással és tuti EU-s készüléket kapnék? Az árukeresőn pl a legaljáról nem igen szabad vásárolni, nem?
Köszi előre is segítséget!
-
Doki16
addikt
válasz
stvnppp #220054 üzenetére
Igen megjelenik, kétszer is töröltem már és újból hozzáadtam. Látja ott vezeték nélkül a kocsit. Eredeti apple lightning kábel. Én magam bontottam ki tegnap
Gyűlölöm ezeket a problémákat. Főnököm kért meg, hogy segítsek, mert ha értesz a gépekhez valamennyire akkor természetesen mindenhez is érteni kell ami árammal megy. Nagyon messze vagyok én a valóságban egy új Auditól. Telefonom is egy sima olcsó android. Megpróbálom ezzel, ha az AA menni fog az magával az SE-vel van gond vagy a kábellel. -
törölt tag
Hali.
2016-os SE-t érdemes ma még megvenni? Meddig kap még frissítést az iOS?
Nincsenek nagy elvárásaim, fotó, telefonálás, alap email kliens és böngésző megteszi, nagyon keveset használom.
A böngésző update a legkritikusabb igazából, másik 4 telefonom van a fiókban (WP) amik működnek a mai napig csak már netezni nem lehet velük. Nem akarok így járni az SE-vel fél év múlva.
Van egy 5S a családban azon már pl nem tudok megnyitni sok weboldalt.Azt olvastam, hogy akkuproblémával küzdenek és a százalékos kondíció is fals amit kiír, úgyhogy akkucseréltet próbálok keresni és mindenképp 32 Gigásat, a 16 nagyon harmatos, gondolom a rendszer is ebből foglal ahogy mindenkinél.
-
ERipley
tag
Üdv! Egy ideje a telefonon (xs) néhány naponta minimumra áll a csengőhang hangereje. Az "állítás gombokkal" ki van kapcsolva. (Soha nem is volt bekapcsolva) Ilyenkor ha nincs rajtam az óra (pl. akár egész hétvégén) legtöbbször nem is hallom. Mi az ami belepiszkálhat? iOS 13.5
-
kalanchoe
senior tag
válasz
herdsman12 #220056 üzenetére
Ott sajnos nem mutatta.
Végül azzal sikerült megoldanom, hogy az adott app beállításait visszaállítottam az eredetire.
-
kalanchoe
senior tag
Az alkalmazásokban van egy bizonyos megosztásos funkció (például. Save to Files). Ezt viszont sikerült eltüntetni, és az app újratelepítésével sem tudtam visszavarázsolni. Van erre valami opció, vagy marad az újrahúzás?
-
stvnppp
senior tag
válasz
Doki16 #220050 üzenetére
Az SE Beállításaiban az "Általános" "Carplay" alatt megjelenik az autó? Ott le lehet tiltani a Carplayt, hogy ne működjön, ha zárolva van a telefon. De nekem (VW) csatlakozáskor ki is írja, hogy fel kell oldani a telefont. Esetleg próbáld meg elfelejtetni az autót a telefonnal, és újra csatlakoztatni őket.
Milyen kábelt használsz? Nincs kéznél egy másik, eredti Apple kábel kipróbálni vele?
-
bigdady
nagyúr
válasz
MasterMark #220009 üzenetére
Kosz így már működik mutatja a wifiket
-
spawn21
veterán
válasz
FIREBLADE78 #220049 üzenetére
Ha közvetlenül nincs a konzol alatt, akkor annak. Kocsi menüben nincs CarPlay ? Nekem szürkén mind a kettő ott van ha nem aktív. (Kia Stinger)
-
FIREBLADE78
addikt
Én sem tudom összehozni a carplayt X5-ben. Kábelt hova dugjam? Könyöklő alatt van csak usb. De az is lehet,hogy valami cucc hiányzik a kocsiból.
-
stvnppp
senior tag
válasz
Doki16 #220037 üzenetére
Az Audi konfigurátorában az Audi smartphone interface választható extránál az alábbiakat írja:
"Az Audi smartphone interface csatlakoztatja az autó rendszeréhez az okostelefont, amelynek tartalmait USB aljzaton át (Apple iPhone telefonok esetén iOS9 felett 2019/28. gyártási héttől már kábel nélkül is), közvetlenül az MMI-kijelzőn jeleníti meg."
Ezen elindulhatsz. Egyébként a Q3-nál ez egy 229.870,- Ft-os extra, én ellenőrizném, hogy benne van-e. Valamint mintha azt olvastam volna, hogy vezetéknélküli Carplay-hez nem elég Bluetooth, hanem wifi is kell. -
-
válasz
szekra #220027 üzenetére
Biztos, hogy a carplay nem működik BT kapcsolattal? Vagy csak az audinál?
Azért kérdezem, mert az apple ezt írja: "Ha az autó lehetővé teszi a CarPlay vezeték nélküli használatát, nyomja meg és tartsa megnyomva a kormánykeréken található hangvezérlő gombot. Győződjön meg arról, hogy az autórádió vezeték nélküli vagy Bluetooth módban van." [link] -
Doki16
addikt
válasz
szekra #220027 üzenetére
Kábellel próbáltam elsőnek és nem volt jó azzal sem. BT-n nem megy azt gondoltam, de az Audi tudja a vezeték nélküli carplay-t. A kábel után azzal próbálkoztam csak azt nem tudom, hogy az SE tudja-e, mert már régi készülék. Biztos aktiválva van a kocsiban, mert már működött korábban.
(#220028) Noxy: Be van kapcsolva a Siri, az működik is a kormányról. Gondolok itt ilyenre, hogy valami régió gond lehet esetleg?
-
Ngtx
aktív tag
Üdv!
Használ valaki kocsiban ilyet? [link] Reményeim szerint ez tölteni is fogja a telefont nem csak tartani a szintet igaz?
-
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Apple CarPlay gondom van. Szeretnék egy iPhone SE-t hozzá csatlakoztatni egy 2020-as Audi Q3-hoz. Vezetékkel próbálkozom, de egyáltalán nem ismeri fel a kocsi. Vezeték nélküli módban látja a kocsit, össze is párosodnak, de akkor is inaktív marad a menüpont. Egyáltalán az SE tud vezeték nélküli kapcsolatot? Találtam egy ilyet, hogy Magyarországon nem elérhető. Lehet ez a gond vagy esetleg a kábel rossz? Van valakinek sejtése, hogy mit rontok el?
Megjegyzem, hogy ugyanezzel a telefonnal már működött hónapokkal ezelőtt.Előre is köszönöm a választ
-
Micsurin
nagyúr
válasz
-Ben- #220022 üzenetére
Kiderül. De nem hiszem, hogy az apple pont most akarná elárasztani a piacot variánsokkal ha eddig nem tette.
Az egyre biztosabb, hogy következő telónak rápróbálok az IOS-re. Az elmúlt két évben lassan úgy is az out of the box működjön elvet várnám el. EMUI-t szerettem de azt kifektették.
Plusz mind az SE mind a 12 emberi méretű telefonnak ígérkezik. Azt nem tudom a kesztyűs mód, hogy mint van megoldva. Azt nagyon szerettem a P20-ban, nem kellett leoperáljam a motoroskesztyűt., kapott egy kis löttyös bevonatot és tudtam vele böködni ha a teló kesztyűs módban volt.
Néztem most egy Istyle-os javítási táblázatot 22k a 8-ban az akku csere nem gondolom, hogy az SE ezt nagyon fölfelé tornázná így nem tűnik annyira parának a kis akkumulátor. Gari lejárta előtt be kell próbálni egy garis cserét aztán a következőt meg megéri megcsináltatni még. Addigra meg úgy is nagyjából csere érett lenne ~4 évesen.
-
hitchins
őstag
válasz
buci30 #220021 üzenetére
Ha jol ertem Te mar dontottel hogy a 11 a legjobb szamodra. Szerintem nalad jobban senki nem tudja megmondani mi kell neked. Vedd a 11-et elgedett leszel szerintem.
ps: Tudom hogy ez nem az elet es irodalom magazin de azert kicsit irhatnal osszeszedettebben. Borzaszto katyvasz az egesz. Helyesirast meg hagyjuk is
-
-
buci30
addikt
IPhone xs max telefonom van most es gondolkozom egy iPhone 11 váltásra.
Ossze szedtem amit találtam ez alapján nekem a 11 a nyerő.
A 3. lencse a zoom miatt nem érdekel mert őszintén a max-be se használom a zoom.
Az lcd kijelzo nekem megfelelő az aksi is az anyag is es a méret is.
Ugyan az a chip van mindegyikben és a kamera is. Tehát..
Mas különbség nagyon nem találtam ami miatt a pro vagy pro max kénOsszefoglalva:
11 nincs zoom okes eddig se használtam
Mind a 3 ugyan az a kamera elől hátul tehát semmi különbség
A 11 jó méret
A 11 pro kisebb a 11 pro max meg nagy nekem
Az h lcd vagy amoled ez szerintem kb olyan mindegy szemmel nem is lehet úgy észre venni max hogy az amoled erősebb szín a lcd természetes
Tehát nekem lcd
Az h rózsdamentes acél vagy más anyag az kb tokba tartom mindegy
Az aksi idő okes de a kb 2h különbség tehát mondom én kocsiba van töltő házba is minden hol a 2h plusz az elég vicces különbségHa meg jobb kamerát tesznek valamelyikbe akkor azt mondom fuhh mennyivel jobb de mindegyik ugyan az és ugyan olyan képet csinál csak egyikbe van zoom ami viszont a kép minősége nem mindig előny még egy fényképező gépnél is.
A tudás a lényeg szerintem az meg egyforma így felesleges...
Valaki más vélemény?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
eduba #220017 üzenetére
260 MM-ben a i11 mi indokolna majd 1,8x-os szorzót árban a sima 12 esetében?
64-es nekem untig elég mindent felhőben tárolok / zenét streamelem. P20 is 64-es fullon van játékkal és mégis van szabadon mindig 5-10GB.SE-be pont 1,5x ekkorra akku kellett volna akkor nem lenne ingás a nyári vétellel kapcsolatban... de ha az az 1800mAh-es telep veszít még 5-10% akkor már nagyon csücskös lesz 1 nap attól félek.
-
Micsurin
nagyúr
i12 milyen árban várható? Az az 5,4-es kijelző új SE méretben megérheti az ár difit és várakozást ha már úgy is IOS felé kacsintgatok.
De van egy félelmem a 230-240-es határba nálam nem fog beleesni.
-
B.i.L
senior tag
Sziasztok!
Feleségem telefonját / Iphone 11 garanciális cserét eszközöltek,elötte Esimmel használta,elötte fizikai simmel.
Vettünk időközben Multisim kártyát,de megjött a telefon,és a multisim kártyának más száma (0630) is van.A régi szám természetesen él.
Hogyan tudom az új készüléken az Esim szolgálltatást aktíválni? A QR kód már nem működik,újjat kell kérjek? -
bkiky01
senior tag
Azt meg lehet nézni, hogy adott wifire milyen link sebességgel kapcsolódik a telefon?
iPhone 11-en a billentyűzetet be lehet úgy állítani, hogy a számokért ne kelljen a bal alsó gombokra kattintani? Alul a centis sáv megmarad, ha eltüntetem az emojit és a mikrofon ikont? -
bigdady
nagyúr
Tudtok olyan appot amivel meg tudom nézni telon a wi-fi csatornákat mi foglalt és mennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest