Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoyalGuard
tag
Kicsit azért butthurt vagyok.
iStyle-nál előrendeltem 15.-én, 12.34-kor, aztán véletlenül 17.-én 14.46-kor is(ugye eléggé meg volt nyekkenve az oldal, örültem hogy akkor bement a request)
Így sem sikerült grafit 128GB Pro-t behúzni.
Szóval most 2 hétig minimum sz*pok a galaxy S8-al... -
Ck.
addikt
Üdv,
Lehetőleg minél kevesebbet akarom az új jövevénynél a lightning-portot használni, mert már a 11 Pro Max-nál be sem tudom teljesen dugni, valami megmihálylott benne (napi 3x szoktam általában leejteni sajna, az ideivel jobban vigyázok majd), viszont egyelőre még nincs MagSafe töltőm, csak egy egyszerű 4 ezer Ft-os, benzinkúton vásárolt lassú vezetéknélküli korong. Karácsonyra majd kérek szépen egy MagSafe-t, de addig is szerintetek megteszi egy ilyen olcsó, vezetéknélküli lassú töltő? Tönkre tudja tenni az aksit idővel vagy a QI az mindenhol QI, nem kell úgy tartani tőle mint az utángyártott vezetékes töltők esetén? -
Garada
őstag
Köszönöm srácok a hasznos infókat!
Én azt vártam eddig, hogy végre megérkezzen a 120Hz, így mindenképp a Pro széria a befutó.
Anyagi megfontolásból illetve a méret miatt is végül egy 13 Pro 128GB (átgondolva elférek az alap tárhelyen) lesz egyelőre a kiszemelt, lenyelve a kisebb akksi időt is. Fontosabb a kényelem is azért. 175g a jelenlegi telefonom, így is majd 30-al lesz nehezebb a sima Pro is, hát még mennyivel több a Pro Max a 240-el. Igazából a kamerák számomra annyira nem is fontosak, de a sima 13-as széria nálam sajna kiesett a 60Hz-es kijelző és a kisebb RAM mennyiség miatt. Hosszabb távon tervezek a telefonnal (3 évente szoktam váltani) így a jövőt illetően biztos kifizetődik a 6GB RAM is gondolom.Eddig szolgáltatótól vettem telefont, most viszont mindenképp más irányba indulnék el és az Istyle szimpatikusnak tűnik, erről a boltról kinek mi a tapasztala?
-
_ak_
addikt
válasz
Garada #250061 üzenetére
A kényelmes kezelésre mérget azért nem vennék. Nekem a fő mobilom egy Note10+, ami 199g, az iPhone XS-em meg 177g és tartósabb mobilozás közben érezni ezt a 20g különbséget. Ok a méret is beleszól, de a 13PM majdnem akkora mint a Note10+ viszont 240g!
Nyilván a végén csak a felhasználási szokásokon múlik, hogy ez tud-e hátrányosan érinteni vagy sem, de én egy picit félek. Ha van amikor a note is sok, akkor az 13PM nagyon sok lesz. Igaz én csak jövőre tervezek váltani. -
savoo
addikt
Jó ez az IOS, apple ID generálás után az általános szerződési feltételek elfogadására hiába nyomok rá, nem történik semmi.
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Olvasom itt, hogy érdemes telekom/telenor feltöltőkártyás opcióban telefont venni, de sajnos nekem így sem jön ki a matek, hogy olcsóbb lenne a 12 mini. Mit rontok el?
Tudnátok segíteni? Köszönöm előre is -
drk88
senior tag
Hozzám is megérkezett a Telekomos rendelés
nálam is 27 volt az oldalon
-
Madwe
nagyúr
válasz
Tibkokass #250029 üzenetére
Csak szólok amúgy, ha el akarjátok adni a telefont/ másnak adni, akkor is kelleni fog az apple id... vagy kapcsoljátok elötte ki a find my-t, de persze ahoz is kelleni fog az apple id...
amúgy is kelleni fog az az id új telefonhoz. Szóval szvsz a számla nem lesz teljes megoldás, jobb lenne ha a regisztrált email címre kérne helyreállítási emailt.
Mellesleg ha pl a kocsidhoz elhagyod a kulcsaidat, a mesterkkulccsal egyetemben ugyanúgy macera lesz helyrehozni. De azt te se szeretnéd a kocsid esetén hogy kulcs nélkül is használhassa bárki, nem
? s azt hogy ez a kulcs ezért fontos tudod, s nem hányod szanaszéjjel, illetve ha mégis, tudod hogy te hibáztál, s nem az autó gyáróját hibáztatod
?
-
törölt tag
-
Binglof
csendes tag
Sziasztok. Van esetleg ötletetek hogy mit állíthattam el az iPhone SE 2020-on - IOS 15 - hogy a bekapcsolt élő szöveg nem működik a fotókon? Kamera appban viszont igen.. Köszi a választ.
-
szabonagyur
félisten
válasz
lugosi #250064 üzenetére
Bekapcsoltam az XR-en a megosztást és asztali gépről ami tudja a WPA3-at felléptem rá, de kiírja, hogy WPA2 továbbra is.
Sőt nincs ilyen opció sem, hogy lekapcsoljam a WPA3at, tehát nagyobb kompatibilitás vagy hasonló.
Szerintem ez is 12 vagy 13 only opció lesz, mint a mobilneten frissítés.
-
bnorci71
addikt
válasz
Tibkokass #250029 üzenetére
Nem. Még mindig besétálhatsz az üzletbe és ha kedvesen kéred lehet előássák a számlát.
MM nekem megcsinálta mert szépen kértem őket.Na meg még mindig meg lehet nézni a levelezőt a gépen, már ha megvan. Nekem pl. minden levelem 1 fiókba jön be az meg azt meg az Outlook kezeli és minden telepítéskor lementem és újra felrakom így szinte minden e-mailem megvan.
-
Noxy
veterán
-
Bilux
veterán
válasz
Major Lion #250068 üzenetére
Szerintem felesleges vitázni vele elég ha a Nicknevére nézel vagy lehet csak én gondolom túl
-
Major Lion
senior tag
válasz
Tibkokass #250025 üzenetére
A Samsung-nál okosabb mérnökök dolgoznak ezekszerint, ott ha ellopják a kisfiadtól az órát akkor máris tudják használni, hisz csak reset-elni kell az órát mint egy routert és már lehet is használni, milyen jó is az!!
Végülis nem erről szóltak a hírek vagy 10 éve, hogy ezt hogyan kellene megelőzni... -
Pfiucska
aktív tag
válasz
Garada #250061 üzenetére
Ha nagyobb valószínűséggel elég neked a 128GB akkor én a Pro Max felé mennék. Nekem 64-es van (nekem ez is bőven elég) viszont amire nem jó a nagyobb tárhely, hogy legyen egy biztonsági mentés ami a telefon teljesen KO-ra zúzása esetén is megmarad. Így én azt mondom, hogy havi 300ft-t megér a +50GB tárhely és a felhő alapú mentés. Persze csak akkor ha nagy eséllyel elférsz a 128 + 50 GB-n.
-
válasz
szabonagyur #250005 üzenetére
Ezt hol látod? Én egyik cikkben azt látom, hogy a wpa3 iphone 7-től felfelé támogatott.
-
Garada
őstag
Látom szép sorra kapja mindenki az új telókat.
Várom már nagyon a személyes tapasztalatokat.
Több mint 10 éves android vonal után még idén váltani szeretnék és csatlakozni az almás táborba én is.A méret miatt egy 13 Pro Max lenne az ideális választás számomra, tartalomfogyasztás szempontjából is, illetve elég nagy kezeim vannak, szóval a kényelemmel se lenne gond.
Viszont a rendelkezésre álló keret egy 13 Pro Max 128GB-nál áll meg, így erős a filó azon, hogy melyik legyen. A 13 Pro akksi idejétől tartok egy kicsit, illetve attól, hogy megbánnám, hogy nem a nagyobb telefont választottam, de itt beleférne egy nagyobb tárhely is a keretbe például ami szintén nem egy elhanyagolható szempont, bár opció lehet az 50GB icloud tárhely is.
Jelenleg egyébként 6,21 inch-et használok. Kíváncsi vagyok ti mit mondtok.
Lehet, hogy a 6,1 inch lenne az ideális irány. -
Årpi
őstag
Na sikerült behúzni egy éjfekete 13-at ~240 környékén (kedvezményekkel persze) Telekomtól
Hétfőn jön is remélhetőleg. Elég baráti volt így az ár, nem tudtam otthagyni.
-
Razzul
őstag
válasz
MasterMark #250002 üzenetére
Ez jutott eszembe nekem is, úgy nem lehet WPA2-vel használni? Még meglepően sok eszköz nem támogatja a WPA3-at és nem tud olyan hálózathoz csatlakozni, mivel még új szabványról van szó.
-
Egy kérdés: ha egymás mellé teszed a régi és új iPhone-t akkor felajánlja, hogy átmozgat mindent. Mi van, ha Apple watch is van párosítva?
Egy ideig kettőhöz lesz, majd ha átmentek az adatok a régiről le kell választani és ennyi?
-
Pfiucska
aktív tag
A mediamarktban vasarolt + garanciarol van valakinek tapasztalata, hogy hogyan mukodik? Mennyire akadekoskodnak ha problemam van, eleg a szamla arrol h kotottem biztit, hasra utve masfel evvel ezelott?
-
BigBlackDog
veterán
Hely alapú parancsfuttatást használ valaki? 15-re frissítés után vettem fel két új parancsot. Munkahely elhagyásakor automatikus navigálás haza Waze-el, illetve fordítva. A telefon Carplayen csatlakozik az autóra, Waze megnyitva az autó képernyőjén. Ahogy elhagyom a munkahely 100 méteres körzetét, le is fut a parancs az értesítést szerint. Viszont Waze-ben nem történik meg az útvonaltervezés. Viszont, ha ezután kézzel meg van futtatva a parancs, akkor már jól működik, Wazeben is látszódik a tervezett útvonal és aktív a navigáció.
-
csposta24
csendes tag
válasz
WhiteAngel89 #250044 üzenetére
Azóta a T is küldött e-mailt. Én azt vártam, hogy a GLS értesítsen a csomagfeladásról, mindig szoktak. Mivel nem jött semmi, ezért nem is számítottam rá ma. Eléggé meg is lepődtem.
Simán benne van, hogy a telekomnak ez presztízskérdés, ezért elore beizzította a GLS-t. A Vodafone-nál még semmi hír. -
bodorjanos
aktív tag
Fókusz módnál működik valakinek rendesen a hely alapú automatikus be és kikapcsolás, mert nálam valamiért szarakodik. Elvileg minden jog meg van adva a helymeghatározáshoz, de mégsem kapcsolódik be. Nálatok működik rendben?
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
dvdbackuper #250040 üzenetére
Én magam cseréltem a kis SE-ben és közel 1 éve van egy nohon aksi benne. Igazából nincs vele gond, bár nem elsődleges telefonként van használva. Teszi a dolgát. A régi akkumulátorhoz képest nagy az előrelépés. Sajnos kicsit megfeszült a kijelző cseénél, nem tört, de nyomásra kicsit elmosódik a kép, de nem zavaró.
-
csposta24
csendes tag
-
dvdbackuper
őstag
válasz
mr_kickass #249959 üzenetére
ha a regi SE, akkor szinte mindegy milyen akku megy bele, ha az uj, azt csak hivatalos apple szerviz tudja normalisan megcsinalni, mert kalibralni kell az akkut a telefonhoz
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #249944 üzenetére
Amikor elkezdtem bétázni, utána 1hónapra rá elöfizettem 50GB-os iCloud tárhelyre és gondoltam kipróbálom, nálam meg azt játszotta már, hogy egy csomó oldat nem töltött be vagy rohadt lassan! De most már jól működik, viszont ez így érdekes lesz. Megkérdeztem a Telekomot erről a funkcióról, még nem jött válasz...
-
zzola
titán
Na ki lesz az első, aki kézbe veheti az új i13 készülékét?
-
Laca1212
őstag
válasz
Ron Swanson #250013 üzenetére
"128gb pro max 440k így."
Köszi, mondom is le Telekom 13 pro max rendelésem.
-
Frozzy
őstag
válasz
13 éves fiúnak 100e forintos óra? tudod gondolom h a kis srác nem érezte semmi súlyát a dolognak.. De itt apuka is a hibás aki nem felügyelte a kölköket, hogy mind az iphonekat és a watchot is megfeleloen legyenek beaktiválva és ha veletlenül elhagynák vagy ellopnák tőlük akkor meg lehessen találni vagy szalvéta nehezékké tenni, hogy ne tudja más használni.. Szóval a felháborodás helyett.. (mert, hogy ennyire jó a biztonsága pont ezért szeretjük.. )Tessék előkeresni a számlát bemenni egy APR-be és segítenek neked vissza állítani az órát.
-
SidCorky
őstag
válasz
De nem is olyan biztonságos, mint egy Apple eszköz. Ott a megoldás, számlával az Applehöz, a független telefonhoz is jár. Ha meg nincs, akkor most mindenki megtanulta, hogy legközelebb legyen, ilyen drága eszközöknél illik eltenni, főleg, mert sokszor a garancia is csak azzal együtt érvényesíthető. Nem dorgál itt senki senkit.
-
SidCorky
őstag
válasz
Tibkokass #250021 üzenetére
Ha a kacsa nem tud úszni...
Legközelebb olyan aktiválja az órát, akinek fontos annyira, hogy nem felejti el az e-mail címet, ami be lett állítva. De ahogy fentebb is írták, a számla bemutatása után segítenek az Applenél, és nem kell kidobni, az csak megvan egy "100.000 forintos óránál"
-
Thewent12
aktív tag
válasz
Ron Swanson #250015 üzenetére
Ez így elég jól hangzik. Telekomosként akkor simán előrendelem feltöltősre és azonnal függetleníthetném is? Mert ha ez így van, nyílván tőlük kell rendelni.
Årpi: Igen, igen az világos. Telenoros előrendelésre gondoltam amit a kolléga említett a hsz-ben.
-
Tibkokass
lelkes újonc
Sziasztok ! Másfél éve mindkét gyerek kapott egy-egy Iphone 7-t, a nagyobbik egy Apple Watchot. A nagyobbik használta az órát de megunta és a kisebbik nem tudja párosítani mivel kéri az eredeti azonosítót amit a nagy elfelejtett. Mi az orvosság erre a problémára ebben kérem a segítségeteket. Köszönöm szépen. :-)
-
Alonso0180
tag
Én most kaptam emailt, hogy holnap 9-től átvehetem a sima 13-t alzától.
-
-
jozsi252
veterán
válasz
Ron Swanson #250013 üzenetére
Ott nem engedi megnéztem. Az a baj hogy volt már olyan hogy valamit nem jól mondtak, de direkt rákeresett a számomra szóval reménykedek hogy neki kijelezte a rendszer hogy lehetséges a vásárlás.
Na mindegy az lesz a tuti ha holnap bemegyek egy üzletbe.Telenornál nem csak akkor lehet kérni ha már lejárt a hűség?
-
válasz
jozsi252 #250012 üzenetére
Telekom.hu -n lépj be, válaszd ki a telefont és nézd meg hogy mit ír ki / engedi-e ha az "új hűséget vállalok meglévő mobil-előfizetésemre" opciót választod.
Amúgy én listaáron nem vennék a Telekomtól. Akkor inkább a Telenortól feltöltőkártyás csomagban, és a vásárlás után rögtön függetlenítést kérnék. 128gb pro max 440k így. 256gb 480k
-
jozsi252
veterán
Úgy néz ki hogy holnap 100% hogy nem fogom megkapni az előrendelt iPhone 13 Pro Max telefont.
Valaki vásárolt már úgy a Telekomnál hogy listaáron? Most jelenleg hűségem van náluk így hosszabbítani nem fogok tudni, viszont listaáron ugyanannyi mint bárhol máshol így ha ott lenne kék jöv hét elején akkor lehet megvenném azt.Ha listaáron veszek akkor nem kapcsolódik a szerződésemhez ugye?
Közben a Telekomot felhívtam és mondták hogy bármikor lehet hűségidőn belül hosszabbítani, nem kell kivárni semmit. Idáig úgy tudtam hogy 6 hónap, de akkor ezek szerint nem? -
feddel
senior tag
Ez a privát átjátszó (béta) tök jó, be is kapcsoltam rögtön
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Az új telefonra biztonsági mentéssel szeretnék átköltözni (Mac-re menteném, iCloud-ot kihagyom, nem fér el). Lehet tudni miket tartalmaz a mentés? Csak azt találtam, hogy az iCloud mentés mit tartalmaz.
-
gilfoyle
őstag
Az iOS 15-ben lehet már a két simhez külön csengőhangot beállítani?
-
sethi
senior tag
válasz
GreenGoblin #249994 üzenetére
Ott van igen, de ki tudod kapcsolni az állapotsori ikont
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Tomato firmware
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53