Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali-213
senior tag
Ha már így szóba került a szép kártya: mi annak a technikai akadálya, hogy walleten keresztül vagy csak úgy általában NFC-vel nem kehet használni?
-
Kartács
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #284078 üzenetére
Én sem vagyok mai csirke
86' évjárat.
Bár ezeket az alap maszlagkoat annyira nem csípem van 1-2 profi widget készítő program csak azokba több 10 órát bele lehet ölni mire össze "programozod", de valószínűleg az lesz a jó megoldás, csak rá kell szánni magam.Van 1-2 nagyon szép letisztult felület elég jó widgetettek megtűzdelve, na majd rászánom az időt.
Köszi -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Jorus #284089 üzenetére
Persze elsőre biztos így van. De ne adj Isten valami gebasz van a készülékkel és cserélni kell, az ügyintéző meg éppen Hawai-on sütteti a hasát, akkor egyszerűbb a fizikai simet átrakni.
Mivel rengetegszer cseréltem e-simet, (az ingyenes cseréből már rég kifutottam), sajnos nem mindig megy flottul a csere. Volt, hogy úgy beragadt valami a processznél, hogy csak személyesen a Telekomban tudtam elintézni. De igaz volt olyan is, hogy kb. húsz perces eszmecsere az ÜSZ-tal megoldotta a problémát. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
dvdbackuper #284088 üzenetére
Hááát, ha mindenképpen meg akarom erőszakolni a dolgot, akkor igen, ez legalább nem dektruktív megoldás. Ehhez viszont független telefon kell és meg kell hozzá venni a SIMORE tokot is, mert semmilyen más tok nem lesz jó hozzá.
Valamint nem kellene majd beleejteni pocsolyába...A második megoldás már jobb.
Csak arra kell figyelni, hogy az adapter mindig együtt mozogjon a telefonnal.
-
válasz
FіkuszKukіsz #284080 üzenetére
Telekom nálunk is a céges, az ügyintézőnk küldött emailen egy QR kódot, azt kellett beolvastatni a telefonnal, és megvolt az eSIM költözés, nekem ez nem számít macerásnak, legalábbis egyszerűbb, mint fizikai SIM-et átrakni.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Fritz Teufel #284081 üzenetére
-
Lali-213
senior tag
válasz
Fritz Teufel #284086 üzenetére
Nem érdemes újratelepíteni ezek szerint, abban a reményben, hogy megjavul tőle.
Várok még vele egy kicsit, hátha megoldják.Szintén 6.10-es.
-
Fritz Teufel
addikt
Adatbázis vagy szerver probléma lesz, mert a múlt héten használtam és működött. Azóta meg nem volt alkalmazás frissítés. Egyébként iPhone 14 PM iOS 16.3.1
App verzió: 6.10 -
Lali-213
senior tag
OTP szép kártya alkalmazás nem hajlandó betölteni. Xs + iOS 16.3.1
Másnál is van ilyen probléma vagy csak engem tisztel meg? -
Fritz Teufel
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #284080 üzenetére
Nem tudom, de valami oka biztosan van, hogy nem lehet költöztetni. Nem lesz kevesebb munkájuk egy új generálásával, szóval, valami technikai/biztonsági oka lehet a dolognak. Nem gondolom, hogy valami más miatt nem akarnák.
dvdbackuper: ezzel ugrik is, bárminemű garancia
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Fritz Teufel #284076 üzenetére
Sajnos a szolgáltatók sem partnerek az e-sim elterjedésében. A Telekomnál pl. nem lehet átvinni az e-simet egyik készülékről a másikra. Mindig újat kell generálni. Céges környezetben eléggé macerás lehet egy ilyen költözés.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
balazska92 #284075 üzenetére
melyik modell? lehetseges, de barkacsolni kell
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Kartács #284077 üzenetére
Esetleg ez: Themify - Widget & Icon Themes
Azt sem tudtam eddig, hogy ilyent is lehet. Bár én már öreg vagyok az ilyesmihez, jó nekem a gyári kinézet is
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Téma alkalmazásokban otthon van valaki?
Vagy tudtok normális alkalmazást amivel egész jó témákat lehet beállítani?
Megbízható forrásból persze, nem gagyi csilli villi, minél letisztultabb értedekelne.
Vagy jó leírás ahol szépen végigvezet a beállításokon?Köszi
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
balazska92 #284075 üzenetére
Nem akarok bunkó lenni, de a Galaxy S23-ak egészen jól sikerültek ;-)
Vagy, át is lehetne írni azt a policy-t modernebbre. Nem látok benne biztonsági kockázatot a fizikai SIM-mel ellentétben, de lehetne rá egy kockázat elemzést csinálni.
Nálunk én felelek a vállalatirányítási rendszerért, és tudom, hogy hogy működik. Néha érdemes a dokumentációt felülvizsgálni és összeegyeztetni azzal amit szabályoz és ha eltérés, elavulás van, akkor át is lehet írni. -
Parson
addikt
válasz
balazska92 #284073 üzenetére
Szolgáltatónak meg kellene tudnia oldani - így ez inkább csak számodra extra nyüg. Ha kell az opció, akkor ezt az áldozatot meg kell hozni. Különben marad ahogy jelenleg van.
-
balazska92
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #284072 üzenetére
Ahh igen elnézést, köszi a kijavítást. Sajnos ez nem jó hír, két fizikai simet kellene tudni kezelni, e-sim nem játszik.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
balazska92 #284070 üzenetére
Gondolom a fizikai két simre gondoltál, mert a két dual sim az 4 sim
Hivatalosan csak ázsiai, konkrétan a kínai piacra szánt készülékek tudják a fizikai dual simet. Erre felénk csak e-sim+fizikai sim vagy 2 e-sim jelenti a dual simet.
-
Fritz Teufel
addikt
Szerencsére a telefonok is kikapcsolják, ha CarPlay módban vannak. Mivel én az autó USB portjára kötöm és így lassan tölt ergo nem is melegszik, a telfon el van téve, hogy ne süsse a nap (könyöklő rekeszbe).
-
balazska92
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, iphone 12 fizikailag (nem e-sim!) két dual simet képes kezelni?
-
kchris78
veterán
válasz
lugosi #284067 üzenetére
eleve nyari full fenyero + navi + oled nem tesz jot a kijelzo elettartamanak.. En hosszu navikon foleg palyan kinyomom, ne egesse be foloslegesen a mintakat.. Most gondolkodom hogy sok autozas lesz nekem most navival, valahogy beallitom az ipademet a valtomod valaszto es a muszerfal koze az ipad minit, az vilagithat full fenyeron (ips) meg melegedhet, egy 100-asert vettem decemberben
(cellular).
-
válasz
Geresics #284062 üzenetére
Nekem nem magsafe vezeték nélküli töltésem van a kocsiban, hanem sima qi, de szerintem igaza van a többieknek, inkább a kisebb teljesítményű vezeték nélküli töltést találtam én is jobbnak. Autóban nagyon tud melegedni, és azon kívül, hogy meghibásodást is okozhat, szembesülhetsz azzal, hogy egyszercsak leveszi a teljesítményt meg a fényerőt, ami nem feltétlen jön jól pl. navigáció közben. Szóval szerintem is, ahogy a többiek írják, jó a kisebb teljesítményű töltő.
-
Fritz Teufel
addikt
Autóban én a lassabb töltést preferálnám. Megmondom miért: nyáron amúgy is meleg lesz az autóban, a gyorsabb töltés meg önmagában is nagyobb hőt generál. A hő meg az akkumulátor legnagyobb ellensége. Szóval nem baj, ha a tartó képes hűteni a telefont vagy nincs útjában a befúvónak ha oda fogatod és nem az elérhető leggyorsabban tölti.
Példa:
HaloLock™ Wireless Car Charger with CryoBoost™ - Wireless Charger - Kód: affkl30
ár: 9658 Ft
HaloLock™ Dashboard Wireless Charger with Low-Profile Mounting Arm - Black Kód: affkl30 ár: 7978 FtArra kell figyelni, hogy 10500 forinttól ingyenes a szállítás
-
oszy
veterán
válasz
BigBlackDog #284060 üzenetére
Igen!
-
Geresics
addikt
Sziasztok,
autós MagSafe tartó/töltőt keresnék!Korábban tokból a Spigent javasoltátok, azt azóta is elégedetten használom, és ugyan itt néztem egy Spigen OneTap Pro ITS35W-t, de a 7,5W nekem elég kevésnek tűnik!
Ne aggódjak, és vegyem meg ezt, vagy tudtok jobb tippet is?Köszi minden pro és kotra kommentet!
-
válasz
BoneDragon #284049 üzenetére
Ha van alapértelmezett, akkor elég csak visszahíváskor azt az egyet, amit vissza akarsz hívni.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Van egy iphone 6 om amire sürün érkeznek adathalász sms ek!!!! Mit lehet kezdeni velük? Hogy lehetne letiltani?
üdv -
Van valakinek tapasztalata azzal, hogy megy-e vagy sem a gyorstöltés az “Important battery message” mellett?
@prohardver27:
úgy tudom nem, csak ott ami a képeden is van -
Szabi®
addikt
Iphone 11-nél szoftveres (ios 16) vagy hardveres lehet az a probléma, hogy portré módban nem működik a háttér elmosás a csúszkával és gyakran azt írja ki "menjen távolabb" és már sokszor elég távolról is . . .
Mi lehet a gond ? -
bostone
addikt
Iphone 11 néhány helyen még kapható, de lehet szolgáltatónál is találni.
Yettel vagy Voda korlátoz még? A Telekom biztosan nem, de náluk már nincs 11-es.
Meddig él a támogatás főverziót illetően? Bizonytalan? 5+ év?
Érdemes még ezt a modellt választani? -
MiniXD55
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy magsafe-es tokom van a telefonon, tervezek venni egy baseus autó tartót amely mágnessel rögzül a telefonhoz, eddig amely telefontartókat próbáltam a plusz fémdarab nélkül mind elengedték a telefont, kérdésem a következő, sérülhet-e bármilyen szinten ez a magsafe-es dolog, ha veszek egy sima mágneses tartót és beleragasztom a tokba a kapott fém karikát. -
válasz
Gabesz87 #284032 üzenetére
Viheted de fizetős lesz a javítás, viszont csak ott tesznek bele gyári alkatrészeket
csak hivatalos helyről vett telóra lesz rendes 3 év garanciád
ezek a szürkeimportos boltoknál vett iphone-okra csak egy év hivatalos garid leszérdemes elolvasni a csillagozott részt:
FONTOS: Mivel a gyártók még nem teljes mértékben reagáltak a törvényi környezet változására, ezért előfordulhat, hogy a törvény által garantált plusz garanciát a gyártói szakszerviznél nem, csak a forgalmazónál, azaz az értékesítő boltnál tudja a fennmaradó garanciát érvényesíteni. Bízunk abban, hogy ez a közeljövőben tisztázásra kerül. -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Peat76 #284027 üzenetére
Meg kéne várni a 16.4-et. Hátha az majd kijavítja ezt a bugot. Ha nem javítja meg akkor valami hardveres probléma van a háttérben. De ha hardveres a probléma, akkor a kijelzőt vagy a telefont úgy cserélik, ha látják a hibát, mert állandó. Ha ciklikus, vagy véletlenszerű akkor nem biztos, hogy javítani, vagy cserélni fogják. Más fórumon találtál esetleg hasonló hibajelenséget?
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Musaka #284017 üzenetére
Volt egy részletre vásárolt iPhone 12-őm. 1 éves korában lecseréltem egy 13Pro-ra, Yettelnél ott helyben kifizettem a maradék törlesztőjét, és ki is lett függetlenítve mivel minden rendezve volt. Azt utána már senki nem fogja tiltani semmiért mert teljes egészében rendeztél mindent, mondjuk nekem az előfizura csak egy év hűség van mert flottás vagyok. Ilyenkor felszámolnak egy plusz költséget mert idő előtt törlesztettél de ennyi. Nyílván semmi sem garancia, de egy megbízható, sok pozitív értékeléses régi hardveraprós profillal rendelkező tagtól én személy szerint vennék használt iPhone-t.
-
-
Peat76
őstag
Ez mi ez??
Iphone 13 Pro Max képernyő kikapcs, felvillanó pixel az elsötétedés pillanatában! Restart volt, nem volt előtte ilyen sosem!
Mi okozhat ilyet?? Valakinek volt hasonló?
Mindig ugyanaz a pont, de szerintem van ez 5-6 pixel is egyben! -
Gabesz87
veterán
Feleségemnek XR teloja van, és egy kis furcsaság van, ami nem tudom, hogy a telefon, vagy inkább az otthoni hálózat sara-e, de amikor esténként az anyjával beszélnek Viberen, sokszor van gond a minőséggel. Szétesik a kép, elmegy a hang, lecsatlakozik wifirol, ilyenek. Azért fura, és gyanakszom inkább a telora, mert pl. ha én beszélek anyámmal Google Meet-en, semmi gond nincs a Samsung S21-emmel, ill. emlékeim szerint akkor sem, ha feleségem az én telomrol beszél az ő anyjával. A kérdés az hogy mire érdemes váltani? 14 túl sok pénz. 12 vagy 13 a kérdés? Kisebb boltok is a trv.szerinti 3 év garit adják ugye? Igazából ÁK-n a legolcsóbb megbízható bolt az xre.hu (fel is van tüntetve hogy apple jótállás), 259e / 280e a 2 teló, szóval nem valami hatalmas nagy a kül. árban. Megéri inkább akkor a 13? Hacsak nem rosszabb valamiben, tudom is én, nincs valami ismert hibája...
-
dni
őstag
Sziasztok,
arról van esetleg infótok, hogy a Svájcban vásárolt AirPods Pro 2-re egy vagy két garit ad az Apple? Eltérő infókat látok erről a neten. -
atosan
veterán
Sziasztok,
Lehet váltok iPhonra. Valószínűleg használtan venném. Az összefoglalóban van link, hogy mire figyeljünk használt vásárlásakor. Az egy 2015-ös cikk. Változott azóta valami, van ami abban még nem szerepel?
Samsung Galaxy watch 4 classic órát használok. Fogom tudni használni?
Előre is köszönöm szépen a segítséget -
Pfiucska
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #283979 üzenetére
Szétszedésben nincs tapasztalatom, viszont a Touch ID-vel kapcsolatban rossz hírem van. Amikor nekem tonkre ment az SE-ben, egy hivatalos szervizt nem talaltam, aki kicserelte volna normalis aron..
-
válasz
MasterMark #284003 üzenetére
Az iosban nincs hozzá beállítás. Így értettem. Ahogy nyilván érthető is volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest