Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bigdady #210098 üzenetére
Szerintem úgy értette,hogy a hivatalos forgalmazóknál vásároltakra adja.
istyle,icentre,MM,Euronics,Edigital stb.
Bár nem tudom a rendszer hogyan különbözteti meg,hogy az most suftnigsm boltból való,vagy hivatalos forgalmazótól.Csak mert a garinál se számít.
Amúgy tegnap délelőtt még nekem is csak a fizetős verziókat dobta fel az app,este már ott figyelt az 1év ingyenes is. -
-
válasz
TheBikerider #210095 üzenetére
Igen, csak APR vásárlásra ad.
-
-
IntelKiller7
veterán
Hali.
Sarki zöldségestől letöltöttem 1 könyvet ami pdf formátumó, viszont amikor airdroppon átküldeném iPhone-ra kiírja, hogy sikertelen a küldés, próbáljam újra. Viszont, hiába próbálom újra nem jó.Mac-en simán megnyitja, eltudom olvasni stbstb.
-
general
addikt
Ezeket a Nomad cuccokat, főleg a tokokat lehet kapni itthon valahol?
-
Krisz1000
tag
Sziasztok, most kipróbáltam hogy icloudban csináltam egy kontaktot, exportáltam, és ugyanúgy nem tudja visszaimportálni a saját vcf file-ját?????
valaki látott már ilyet?
-
Krisz1000
tag
légyszi segítsetek mert ezt nem hiszem el...
700db VCF-et próbálok icloudba behúzni.
nem ment, mert 2.1 verziójú fileok voltak.
oké erre megcsináltam amit ajánlanak, google contactsba importáltam, majd onnan újra ki, ahol direkt van olyan opció, hogy "vCard (iOS-névjegyekhez)"
de igy sem megy!!!
hogy lehet ez ilyen bonyolult az apple-nél??
továbbra is: "Vcard nem importálható mert érvénytelen kontakt adatokat tartalmaz"
-
cross56
senior tag
-
cross56
senior tag
Sziasztok.
Tavaly vásároltam innen hardverapróról az X-emhez egy Ipad töltőt. Írtam is anno, hogy ha rádugom a telefont egy pár percig állandóan sistereg.
Lehetséges, hogy akkor valami utánzatot adtak el nekem? Mivel úgy tudom, hogy ezt leginkább a kínai utánzatok csinálják.Lehet-e baja ettől a telefonnak, illetve használjam-e inkább a gyári töltőjét a telefonnak, még ha lassabb is?
-
DaveNo1
veterán
válasz
TheBikerider #210062 üzenetére
Nálam semmi, 7 napos ingyenességet dobja fel. Neten olvastam, hogy sokaknál nem jó.
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #210056 üzenetére
Valaki? Nekem pl a garageband-el volt az hogy az első készüléken nem volt mert nem én aktiváltam először, de a garanciában cserélthez már le tudtam szedni.
-
-
DaveNo1
veterán
Aki már próbálta, működik már az 1 éves ingyenes előfizetés apple tv+ra? Nekem nem dobta fel.
-
bigdady
nagyúr
válasz
markknight #210038 üzenetére
Kosz berendelve
-
anderledani
őstag
Garanciában cserélt készüléknél vajon kap az ember 1 év apple tv-t?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Hol érhető el? Iphone 11 et felfogja ismerni nekem?
nekem 7 nap ingyent ír.
-
jani70
aktív tag
[kép] A night shift beállításokon bellül miért nem érhető el a napnyugtától napkeltéig funkció?
-
-
INMOTEP
őstag
válasz
TheBikerider #210033 üzenetére
Hát ez eléggé kiábrándító ......
Engem csak a picivel nagyobb kijelző nagyobb akku és teljesitmény vonz .Másban ahogy elnézem nem jobb az új modell .Egyébként Iphone 11 Pro kerete is akkora mint a sima 11 esnek van ?
-
dud998
őstag
válasz
markknight #210040 üzenetére
markknight:
danilla: szerintem gőzerővel fogják bővíteni a tartalmakat. Olvastam nemrég, hogy 4 milliárdot költenek a TV+-ra, illetve forgatásra. Természetesen dollárban.
Ez rengeteg pénz. Az új Apple épület 5 milliárdba került csak viszonyításképpen. -
danilla
őstag
válasz
Nagyon keves ez a 8 sorozat
Nem tervezek venni meg egy evig uj apple eszkozt, ezzel a tartalom mennyiseggel pedig irrelisan sok a havi 1890ft. -
devil-k
nagyúr
válasz
markknight #210040 üzenetére
Azért havi 1 mozijegy ára nem sok érte... Nem?
-
dud998
őstag
válasz
Én már élvezem is. Nagyon minőséginek tűnik. Elkezdtem nézni a SEE-t. Szerintem jó lesz. És a legjobb, hogy egy évig ingyen nézem.
-
markknight
veterán
Elérhetõ az Apple Tv plus, akinek új iPhone van az 1 évig élvezheti ingyen. Van minden sorozatnál magyar felirat, ha ez szempont valakinek.
-
belan
addikt
válasz
TheBikerider #210033 üzenetére
Én is észre vettem pro maxnal vastagabb de azt hittem már hallucinálok.
Azonnal vissza váltok még ilyet, vékonyabban jobban nézik .
-
-
INMOTEP
őstag
Sziasztok ,nagyon de nagyon elgondolkoztam hogy lecseréljem e az iphone X emet Iphone 11 re .Sima 11 re gondolok .Nem tudom ki váltott igy és menyi különbség érződik kijelző terjesimény és méret terén ? Engem ami jobban zavar 11 nél a nagyobb fekete keret a kijelző körül .Iphone X nél sokkal vékonyabbnak látszik .Legalább is videókat néztem erről ,élőben még nem láttam
-
Remus389
veterán
válasz
#40993792 #210029 üzenetére
Köszi a tippet, pl a google fordító kiírja a jelentést, de bosszantó módon nem írja ki, hogy hímnem vagy nőnem, ami azért igen fontos lenne (olyan mint a der-die-das). Meg nem ártana egy hangszóró gomb, hogy tudjam, hogyan kell ejteni.
Szóval a kugli forító gagyi nekem. Különben köszi a tippet.
Prowler: Neked is köszi a tippet!
-
Remus389
veterán
Sziasztok, nyelvet tanulok (francia), tudtok-e valami jó szótárprogramot ájfónra? Ami kiír sok mindent pl hímnem, nőnem, van benne kiejtés is, hogy kell kell kiejteni (hangszóró gomb). Nyelvtanulásra alkalmas app.
Melyik a legjobb? Vagy hol tegyem fel ezt a kérdést? Lehet fizetős is.
Nyílván mindenki angolt/németet tanul, de ha abban jó a progi, akkor biztos a franciában is.
-
ILLDisPozed
aktív tag
Remélem én is nem lesz gond. Jövő héten viszem a 8-ast függetleníteni Telenorhoz. Gond az, hogy az iStyle cserélte a készüléket. A munkalap megvan, viszont azon a sorozatszám szerepel a régi és az új. A Telenoros számlán pedig az IMEI az eredeti. Viszem a dobozt is azon rajta van a régi sorozatszám és imei is, az alapján ha nagyon akarják beazonosítják, remélem nem akadnak fenn ezen.
-
válasz
tothjozsi96 #210012 üzenetére
iPhone függetlenítés esetén nem érkezik értesítés.
-
sethi
senior tag
válasz
California1 #210015 üzenetére
Playerxtreme
-
hemaka
nagyúr
válasz
downtube ha meg nem szedtek le a store-bol.
-
aujjobba
addikt
válasz
A sima Google féle YouTube app, YouTube premium előfizetéssel.
Családi csomag a legjobb, abba hat Google fiókot tudsz bevonni, mindegyikhez jár a YouTube music és a reklámmentes továbbá háttérben lejátszás. -
tboldi
nagyúr
válasz
YouTube Premium előfizu nem játszik?
-
California1
őstag
Üdv urak!
Lányom iPhone 8Plus telójára kellene
olyan YT klienst ami megy lezárt képernyő mellett is. Ajánlanátok valami jó appot?Köszi.
-
Dave567
addikt
válasz
tothjozsi96 #210012 üzenetére
Én biztos nem, a tulaját viszont nem tudom.
-
Dave567
addikt
válasz
tothjozsi96 #210009 üzenetére
Igen, elvileg itt is az volt, de azt nem értem náluk miért szerepel úgy, hogy az, mikor nem az.
Telekomnál csináltam egyet, én is Iphone 4-s, simán ment minden, független is a telefon. -
Norbi.
őstag
válasz
tothjozsi96 #210009 üzenetére
Pedig kb. igy megy.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Dave567 #210008 üzenetére
Elég lutri ez a Telenoros függetlenítés.
Szintén i7 128GB-os készüléket függetlenítettem én is.
A Telenoros hölgy küldött egy emailt az "Apple-szervíznek", ahogy ő mondta és annyit mondott hogy 24 órán belül független lesz.Az IMEI számot küldte el, ha jól tudom.
Eléggé furcsállottam én is hogy ez egy email-en keresztül működik..
-
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Hátha tudtok segíteni.
Sikerült találnom egy Iphone 7 Plusz 128g Jetblacket, ami független volt, sajnos a helyszínen nem tudtam ellenőrizni, hogy tényleg az e, ez az én saram volt, viszont vissza vették a telefont és elvitték a telenorba, hogy ellenőrizzék le, nincs tiltó listán, és azt állítják bent, hogy függetlenként szerepel.
Az illető vett egy Telekomos kártyát, és neki is azt írta ki, hogy nem támogatott a SIM.
Ilyenkor mit lehet tenni? -
csabiks
senior tag
Tegnap cseréltettem ki a SIM kártyámat, mert folyton hanghívás problémáim / és térerő gondjaim voltak.
Az XS Max után a 11 pro is hozta ezeket a hibákat, így már biztos voltam benne hogy nem a készülék a hibás, hanem az ios vagy valami más.
És legnagyobb meglepetésemre, az összes problémám megoldódott, a franc se gondolta volna hogy a SIM kártya képes elromlani. A hanghívások azóta tökéletesek, és nincs térerő gondom.
Ez lehet elszigetelt eset, de akinek hálózati gondja van, 1 próbát megér.
A telenornál 2 évente lehet kérni új kártyát, az enyém 6 éves volt, az új SIM úgy érzem valamivel véknyabb mint ami volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4