-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Az akksi kijelzése meg jól lemásolta a MacBook-osat...
-
vasi89
őstag
Személye szabható Control Center? Ez az igazi innováció 2017ben
Aki feltette attól kérdezném, hogy esetleg személyre szabható hangszínszabályzó került már bele vagy ez az űrtechnológia még továbbra is várat magára?
-
adise
őstag
Ha valaki megnézni a kamera beállításokban látható, hogy az uj kodolásnak köszönhetően kevesebb helyet foglalnak a készített videók is
-
bjergerking
tag
A 3D Touch-csal nem rendelkezo eszkozokon is ugyanugy fog mukodni a cc, hosszu nyomasra! [link]
-
válasz
Hegyirabló #162076 üzenetére
Sokaknak meg lesz az öröme most...
-
univerzita
addikt
válasz
Hegyirabló #162076 üzenetére
Igen.
-
Aaron14
őstag
válasz
szabogabor10 #162074 üzenetére
Nem sajnos.
-
-
Aaron14
őstag
Fent az iOS 11. 6S-sen egész jól fut. A CC zseblámpa funkciójánál vettem észre hibát 3D touch alkalmazása közben (ezt valaki jelezze Feedback-ben légyszi, mert az én ID-mal valamiért nem engedi), plusz nem működik a TV GO. Ezt leszámítva minden működik és teljesen használható eddig. Persze ez majd hosszútávon derül ki, mennyire igaz, de én egyelőre fent hagyom.
Plusz pont, hogy a mobil bank app is és a telekom app is hibátlanul működik és nem merül jobban, mint az iOS 10.
Sajnos a telefonom viszont úgy néz ki újra szervizeltetnem kell. A kijelzőm ugyanott sárgul, sötétedik a bal felső sarokban és a kamera is porosodik...
-
söncö
tag
válasz
DonTuros #162070 üzenetére
Ahogyan az előttem szóló is mondta.
Csak olyan eszközödre rakd fel ami nem a mindennapi használat során van a kezedben. Jelenlegi állapotában (úgy írom ,hogy most próbálgatom) használhatatlan ,vagy legalábbis nagyon nagy küzdelmek árán nevezhetjük működő képesnek. Ami az egyik pillanatban szuperál az a kővetkezőben bugol. -
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
Kezdő userként valaki el tudja magyarázni, hogy az iOS 11 Developer Preview-t hogyan tudom a telefonomra feltelepíteni (iPhone 6s)? Akár privátban is!
Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Abban az esetben, hogyha fent lesz, akkor, amikor kijön a rendes, hivatalos, teljes iOS 11, frissíteni tudom majd? (Gondolom obvious)
-
talamasca
senior tag
A szokásos béta 1: nyalja az akksit rendesen.
-
kchris78
veterán
válasz
szabogabor10 #162065 üzenetére
hajra
! nekem fent van, melegiti szepen az ipad oldalat... reggelre meglassuk.
-
söncö
tag
Felcsavartam iPhone 6-ra.
Egész jól fut ahhoz képest ,hogy beta1.
Hibák(kb5 perc után): animációk hiánya/laggolása ,pl alkalmazásból home gombbal a főképernyőre ugráskor.
Multitask ablak nem zárul be ha kilőttél mindent, ilyenkor vagy home gomb megnyomásával ,vagy pedig a kijelzőre bökéssel jutsz vissza a főképre.
Control center panelon a bluetooth ikon rendetlenkedik.Szerk: Watch párosítása szinte lehetetlen ,látja az eszközt viszont nem éri el.
Restart a telefonra ,aztán a watch alkalmazásában csekkold. Ez megoldja. -
-
kchris78
veterán
valaki feltette telefonra?
-
kchris78
veterán
válasz
szabogabor10 #162062 üzenetére
okes. igy mar oke 🙂. En felteszem de sajnos beta1 nagyon kezdetleges meg, csak az ipademre merem feltenni azon meg nincs hanghivas..
-
-
kchris78
veterán
válasz
szabogabor10 #162060 üzenetére
le fog. ios10 is tudja a Volte-t ehhez miert kellene ios11? Ezert volt a carrier update, a lenyegi dolgot ez tartalmazza..
-
Ha valaki esetleg minimum iPhone 6-tal vagy SE-vel rendelkezik, Telekomos, havidíjas, nem flottás, aktiválva van a VoLTE a telón és frissít iOS 11-re, csekkolja már, hogy híváskor levált-e 4G-ről.
-
Clemi
veterán
Hali, túrázáshoz melyik programot tudnátok ajánlani? Jó lenne, ha tudná kezelni a magyar és az osztrák turista térképeket, amiken a túra utak jelölései is rajta vannak.
-
Boonen007
őstag
Gondolom sima iPhone5-re nem lesz.
-
agabe
addikt
válasz
IntelKiller7 #162056 üzenetére
Nem torol semmit, de meg nem stabil, szoval valiozinuleg vissza kell rakni 10-est egybol, akkor meg mentesben ugyis meglesz minden amit engedelyezel, csak 11-es felteves elott kapcsold ki a biztonsagi mentes funkciot (es elotte csinalj egy frisset kezzel biztos ami biztos meg a 10-es rendszerrel), es akkor nem lesz gond a visszarakassal.
Ha sok a kep/video es nem fer icloudba le kell menteni kulon. -
Ragnar95
félisten
válasz
IntelKiller7 #162053 üzenetére
Minden megmarad, de előfordulhat, hogy adott appok nem fognak elindulni, illetve ha készül iCloud backup az iOS11 betáról, akkor nem fogsz tudni visszarakni backupot iOS10-re visszatérés esetén, mivel felül írja a 11-es backup a régit.
-
agabe
addikt
iPhone 5S-en is hasznalhato lesz, bar meg instabil ahogy latszik, appstore be sem toltodott, de amugy ios 10-hez kepest nem durva a kulonbseg, persze ujabb telok (leginkabb 6S es feljebb) gyorsabbak lesznek.
I7-re most teszik fel epp live-ban -
talamasca
senior tag
-
törölt tag
És ott a CC-ben a mobilnet kapcsoló..
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek esetleg lenne egy linkje iOS 11 BETA 1-hez, kérem, ossza meg itt velünk. 😊
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7 #162046 üzenetére
igen
-
IntelKiller7
veterán
iOS 11 Developer betat akkor ma már lehet tölteni?
-
agabe
addikt
válasz
scabi78 #162042 üzenetére
Ez igaz.
Paromnak nehany honapja meg 5S-e volt, es miutan valtott SE-re egyertelmuen eszrevette a kulonbseget, de nem volt semmi amit 5S-en ne tudott volna megfeleloen hasznalni. Persze SE jobb, es ugy mondta ezt, hogy o nem foglalkozik muszaki specifikaciokkal, meg nem nezegeti hany masodperccel gyorsabban nyilik meg egy-egy nagyobb app, de erzekelte a kulonbseget viszont nem sirt az 5S lassabb mukodese miatt sem az is folyamatos es teljesen hasznalhato volt, igy valoszinuleg 2ev mulva 6S-sel (vagy SE-vel) se lesz nagy gond, csak az idei (szeptember es utana megjeleno) es jovo evi telok gyorsabbak lesznek akkor mar eszrevehetoen, de addig lehet, hogy alig lesz kulonbseg ha nem a nagyobb progik betoltesi idejet nezzuk. -
scabi78
senior tag
válasz
pellesmartin #162034 üzenetére
Én januárban váltottam 5s-re android után és még ez sem lassú. Persze, függ attól, hogy kinek mi az igénye, de még az 5s is vállalható.
-
törölt tag
válasz
bigdady #162038 üzenetére
Már most is megy, a handras.hu-n.
-
bigdady
nagyúr
Wwdc-t handras-ék közvetítik vhol 19:00-tól?
-
-Ben-
veterán
válasz
pellesmartin #162034 üzenetére
Ne aggódj, nem lesz probléma. A 6S/6S+ nagyon jó még ma is. 2 év múlva már biztos, hogy nem lesz annyira gördülékeny, mint most, de attól nem kell félned, hogy az androidhoz hasonló szaggatásokkal szembesülsz majd.
-
pellesmartin
tag
Üdv! A napokban tervezek 6S plusz-t venni. Félek hogy 2 éves telefon és lassú lesz. Sose volt még iPhoneom, Androidom volt csak eddig.
Megállja még ma a helyét a 6S ? 2év múlva se lesz még elavult? -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Az előző évek alapján, van esély arra, hogy ma este elérhető lesz az iOS 11 developer preview? Ennek letöltéséhez elég egy előző developer account telepítése?
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
i5sbe szeretnék akkumulátort rendelni eBayrol, esetleg tudtok valami megbízható eladót?
-
scabi78
senior tag
Hali, használja itt valaki a google fotók alkalmazást? Fel szeretném tölteni a képeket és a videókat éjszaka, de nem tölti. A feltöltési sebességem 1 mega, így nagyon sokáig tart és ha napközben töltöm, akkor nem tudok semmit sem csinálni, annyira lefogja a sávszélességet. Miért van az, hogy a háttérben nem tölti? Ha feloldom a telefont és nem zárom le a képernyőt, akkor tölti, de ne már, hogy ez normális. Egész éjszaka be van kapcsolva a wifi, rá is dugom a töltőre, hogy töltse fel, de ugyan annyi maradt reggelre.
-
Gaber25
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, hogy mi lehet a baj.
Több mint fél éve használok egy 6s+ -t és tegnap óta azt csinálja, hogy ránézek és nincs szolgáltatás. Újraindítom és minden rendben, majd pár óra múlva újra nincs szolgáltatás. Mára eljutottam oda, hogy hiába indítom újra, már egyáltalán nem lát mobil hálózatot. Amúgy vodafonos.
Valami ötlet, hogy ez mitől lehet esetleg? Sim kártyát kivettem, át tettem egy másik készülékbe és tökéletesen megy, tehát nem a kártya szarakszik.Köszönöm szépen!
-
nixit
csendes tag
Sziasztok!
Most állok első vásárlásom előtt.
Iphone 6s-t szeretnék venni van egy eladó aki garanciába cserélt új telókat ad el 3 hónapos apple garanciával.
Mivel nagyon kedvező az ár ezért döntöttem ez mellett.
Viszont a leírásban ilyesmiről nem volt szó a topicban. Szerintetek ez lehetséges és megbízható?Köszönöm a segítséget előre is.
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Mi a legolcsóbb beszerzési forrás iPhone SE 64GB készülékre? (külföldi rendelés is játszik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OLED TV topic
- Honda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest