Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali médialejátszót?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
Alapfelhasználást tekintve gondolom mindegy, hogy az alap iphone 14-et vagy a 15-öt választom?
-
Årpi
őstag
válasz
sgeza #318093 üzenetére
Használok droidot (EMUI) is párhuzamosan az iPhone mellett, néha ott azért érezhetően segít, ha kilövök 1-2 appot. De igazából ez is függ az adott gyártótól, meg hogy milyen felület fut éppen a telón, teljesen eltérő lehet a memóriakezelés és annak agresszivitása. Az biztos, hogy iPhone-on sosem volt rá szükségem.
-
-
lanszelot
addikt
válasz
DonMedve #318087 üzenetére
Most butaságot mondtál, mert új apple id készítésekor ott van az apple free new apple email lehetőség.
barmi@icloud.com
Így fog kinézni.Más : - iphone 15 pro mennyi a max watt amivel tölteni tud?
- a vezeték nélküli töltője lassabb?
- tv-re csatlakoztattam, szépen kidobja magát rá, lehet hozzá billentyű egeret használni? Vagy ez csak video nézésre van? -
vinacarlos
tag
válasz
undercover #318089 üzenetére
A kijelző és az akksi méret.
-
DonMedve
addikt
válasz
CharlieDrop #318088 üzenetére
Pedig enyém is gmail.
-
undercover
őstag
Köszönöm a tanácsokat!
Nem túl tapasztalt iphone ismerőként
Mi amugy a különbség a sima meg a plus között? Azt vágom, hogy a Pro meg Maxben sokkal jobb a kamera ilyesmi.
-
válasz
atees #318080 üzenetére
Szia!
Sajnos tapasztalatok szerint a 15PM kényes a külső SSD házakra.
Nekem is van egy külső házam, amit nem hajt meg, viszont az Air 4-es iPad-emmel tökéletesen működik.Jó hír, hogy zaskar fórumtársunknak van egy “univerzális” SSD háza, ha türelmesek vagyunk, akkor hátha küld nekünk konkrét linket hozzá, egyébként meg pár nap múlva szerintem írj neki privátot (aztán szintén privátban nekem is elküldheted a linket nyugodtan
)!
-
lanszelot
addikt
válasz
gretzky77 #318083 üzenetére
Ipad va iPhone más. Ezt irtam.
És azt is mire használjuk az ipad ot.Azt is leírtam miért vettük a telefont.
10 év ipaddal, 14 év MacBook Pro val.
Azt is leírtam nem ellenszenv, tapasztalat.
iOs szépsége pl az összes megnyitott alkalmazást zárd már be egy gombbal ... és egyéb ilyen nyalánkságok.
Tudom, tudom ez nem nagy dolog, de ha jövőre az ios "x" -nél bejelentik, hogy tettünk egy gombot hogy minden nyitott alkalmazást könnyen bezárhass, akkor már jujj de jó, mert a guru betette. Mondom nem vagyok fanatikus.
Nálam ami nem jó, azt nem fogom egy jel miatt jónak mondani.
Rengeteg ilyen "nem fontos" dolog van az ios -ben és ez tönkre teszi.Más :
Van apple id-nk. De az email amin van bármikor megszűnhet.
Szeretném kicserélni az email címet rendes apple email -re.
Nincs rendes apple email-ünk, legalábbis tudtommal.
Hogyan tudom ezt megcsinálni, hogy a megvásárolt programokat ne veszítsük el? -
gretzky77
veterán
válasz
lanszelot #318082 üzenetére
Utáljátok az iOS-t, több mint 10 év tapasztalat ez a kettő nekem valahogy üti egymást. iPad, Mac van, gondolom erre vonatkozik a 10 év tapasztalat, de te is kiemelted, hogy iPad os VS iOS más. Egyetlen kérdésem igazából ha ekkora az ellenszenv az Apple felé akkor komolyan kérdezem: Minek vettetek iPhone-t? Vásárlásnál hogy nézted meg a telefont?
Az eredeti első posztra pedig visszatérve, te nem kérdezted, hogy adatok nélkül valóban nem lehet belépni, hanem kategorikusan, tényként közölted. Majd később a "de lehet" -re megjegyezted, hogy az nem segítség! Nem segítséget kértél hanem idegből, tényként állítottál valamit ami nem valós! -
lanszelot
addikt
válasz
lugosi #318076 üzenetére
Nagyon félre lett értve.
Nagyon pozitívan állok a telefonhoz.
Alma hardware jó.A telefon nem az enyém.
A telefon a biztonság miatt lett véve.
Alma 100x biztonságosabb az androidnál.Mind a ketten utáljuk a ios-t. Több mint 10 év tapasztalat után mondom.
Alma céget is. Olyan mint a samsung.
Ez nem indulat ez tapasztalat.
Sose volt alma telefonunk, pont az ios miatt.
De ipad és macbook pro az van.
iPad és iphone nagyon más.
Használata is. 2 alkalmazást használunk: procreate, goodnote.
És itt kifújt, pont az ios miatt.Sok videót néztünk, de mindenhol, amit ti linkeltetek abban is egyből mindenki belép.
Mint írtam, a "de lehet" nem segítség. A hogyan a lényeg.
Nagyon el van dugva, hogy tuti belépjél.Kérdésre a válaszok:
Hogy nézem meg, hogy lopott e, széria szám alapján. Van pár oldal ahol rá lehet keresni. Azt is mutatja mikor hol lett eladva.
Van e apple id hez csatolva ez a széria szám.Jailbreak, gyaluval tuti nem lesz az. Újra húzom az ios-t.
Teszt alatt semmit se adok meg, így nem számít jailbreak vagy sem.Valódi e, működése megmutatja
Működik e, kipróbálom.
Így nézem meg, ehhez nem kell iOS tudás.
Nagyon sok rossz tapasztalatom van az almával. Ma volt az első, hogy kedvesek voltak. Pedig voltam időpontra apple genius-nál is.
Trehányság, hozzá nem értés, lekezelés. Ezt tapasztaltam folyamatosan.Írtam azt is, nem alma ellenes vagyok. Tapasztalatok, tények. Ilyen mikor egy cég a vásárlót elidegeníti. Nem vagyok márka fanatikus, tehát nem tehet meg velem bármit és még akkor is bálványozzam.
Nem érdekel milyen jelek, szignók vannak az eszközeimen.
Működés és szolgáltatás, ez az ami érdekel. -
válasz
Zsolt,72 #318052 üzenetére
Itt látni lehet párhuzamot szerintem a Fotók “Tárhely optimalizálás” funkciójával, ott is “Apple makacs” módon egyénileg dönti el a rendszer ugye beleszólási lehetőséged nélkül, hogy szabad hely fogyása esetén mely képeket hagyjon a telefonon és melyeket ne, ez az akksi optimalizálás is ugyanezen az elven működik és még azzal se vagy előrébb, ha kézzel szakítod meg a töltést, mert az olyan történésekből nem tanul ugye.
De én mindennel együtt szeretem az egészet, hülyeségeket végülis nem tud csinálni és csak használni kell, felesleges figyelgetni (androidos berögződéssel).
Fix 80% töltési korláttal használom a 15PM-et, de csak azért is, mert ez még így is olyan üzemidővel indul, mintha az előző telefonjaim kb 110%-os akksival indulnának. 😁
-
atees
őstag
Sziasztok! Aki 15PM-hoz használ ssdt, melyik marka jott be? Külső házba raktam ssdt, de nem birja meghajtani nálam.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
lanszelot #318054 üzenetére
Nincsen semmi gond. Vissza kell küldeni és megvan oldva. Nem kell ettől még ilyen hangnemben írni. Ez ilyen, el kell fogadni. Amúgy, nézd meg a tavalyi évben melyik telefonból mennyit adtak el. Top 10-be asszem 7 szifon volt... nem való mindenkinek. Én pl. 13+ év android után imádom.
-
DonMedve
addikt
válasz
lanszelot #318075 üzenetére
Véleményem szerint a nehézségeket az okozta, hogy eleve negatívan álltál hozzá, minden körültekintés nélkül. Nekem az Iphone 6s volt az utolsó Iphone-om akkor azt mondtam soha többet apple. Akkor én is csak beleugrottam, az akkor még eléggé szabad android után. Csalódás volt.
Aztán 2 éve kb. rálestem mi a helyzet ios téren. Olvasgattam, videókat nézegettem, bejelöltem az itteni topikokat, hogy képbe legyek. Tavaly megvettem a 15PM-et és teljes megelégedéssel használom. Olyannyira, hogx teljesen át akarok térni az apple ökoszisztémára, a windowst is leváltom. -
gretzky77
veterán
válasz
lanszelot #318075 üzenetére
Szia, elsősorban itt a fő probléma az erős, idegből indítás. Tizen évig droidos voltam és én is tartottam a rendszertől, de megszerettem, megkedveltem. Ha nagy levegőt veszel, kicsit lenyugszol és úgy indulsz neki, akkor lehet magadtól is meg lett volna a megoldás. Alapból többes számban írtál, pedig úgy néz ki neked nem ment a dolog, lehet odaadod párodnak kicsit nyugodtabban áll hozzá és neki sikerül! Ha ilyen lendülettel és idegből állsz hozzá, akkor borítékolni lehet, hogy ez nem a te rendszered és még a párod kedvét is elveszed tőle, pedig simán lehet, hogy ő megkedveli!
-
válasz
lanszelot #318060 üzenetére
“Honnan tudjam nem lopott.
Honnan tudjam valódi e.
Honnan tudjam működik e.
Honnan tudjam nem jailbreakelt e, és ellopják az adataim akitől vettem?
Csak ezeket szeretném megnézni.”Kérdés, hogy ezeket hogy nézted volna meg. A működésen kívül a többit szerintem nem tudtad volna, ha az aktiválás nem ment. Egy gyári visszaállítás után nem tudom hogy ki és hogy lopta volna el az adataidat. Erre szokták azt mondani a topikban, hogy nem az androidos beidegződésekkel kell nekiállni és nem az androidot kell keresni a rendszerben. Úgy óhatatlanul negatív lesz a tapasztalat. Én azt látom az esetedben egyértelmű volt az eleve negatív hozzáállás, mert te azt kerested, hogy hogyan lehet még jobban gyűlölni, hogyan lehet kitalálni hogy neked ne működjön. Alapból erősen nyitottál a topikban, ennek ellenére kaptál segítséget, amit nem akarsz tulajdonképpen, haterkedni meg flamelni nem kell a topikban.
Látom végül sikerült. Ha a továbbiakban kérdések felmerülnek akkor írd be nyugodtan, de flame ne legyen belőle, nem kell minden hsz-t azzal kezdeni hogy mennyire gyűlölöd a márkát, mert abból előbb-utóbb baj lesz a topikban és ha lehet ne legyen balhé.
-
lanszelot
addikt
válasz
#48138511 #318067 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek
A linken ott a megoldás.
Bár elmentünk az apple store -ba és ott megmutatták /amin múltbeli tapasztalataim alapján nagyon elcsodálkoztam/Az, hogy volt aki írta: felhasználó hiba, nem kell hozzá, de el lehet indítani.
Ezek nem segítettek. Azzal kezdtem anno, hogy soha se volt iphone-unk, semmit se tudunk róla.
Így azt se tudtuk mire keressünk. Telefon nélkül nem adott találatot.Végre tudja piszkálgatni, tetszik e neki, jó lesz e. Remélem bele szeret.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
sgeza #318065 üzenetére
Persze, hogy eltudod… Ipadet és a 12 Minit is eleve lenullázva adtam tovább.
Ha jobban megnézed a felületet szinte mindig ott van el dugva a “Keősbb”, “Kérdezz rá később”.
—Ha ennyire köti a készülék az ebet a karó hoz skill issuen felül az lenne az első gondolatom, hogy nem lett eltávolítva a fiókról és hasonlóan mint a Google féle user lock megköveteli a fiókot….
-
törölt tag
Ugyan nem mai útmutató, de kétlem változott volna azóta: How to use an iPhone without an Apple ID
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
lanszelot #318060 üzenetére
"Nem lehet későbbre halasztani, különben nem írtam volna."
"Apple id kötelező, nincs átugrás."
Sajnálom, ennél többet nem tudok neked segíteni. Van halasztási lehetőség, ha nem volna, nem írtam volna neked (50-nél több iPhone-aktiválással a hátam mögött tisztában vagyok vele, miként megy a folyamat, ezért is szerettem volna segíteni, de így nem fog menni).
Tényleg sajnálom, mert rajtad kívül még nem találkoztam senkivel, aki ennyire ellenáll a jó szándékkal felé forduló, neki segíteni próbáló személynek.
-
lanszelot
addikt
válasz
Zsolt,72 #318058 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Nem lehet későbbre halasztani, különben nem írtam volna.
Wifi nem gond, persze, rá is csatoltam.
Apple id kötelező, nincs átugrás.
Oda emailt kell létre hozni.
Email létre hozva, ahhoz telefon kell.
Telefon kötelező nincs átugrásÉs itt mind a kettőnknek betelt a pohár.
Honnan tudjam nem lopott.
Honnan tudjam valódi e.
Honnan tudjam működik e.
Honnan tudjam nem jailbreakelt e, és ellopják az adataim akitől vettem?
Csak ezeket szeretném megnézni.
De nem lehet.
A gondom az hogy az almában tuskó bunkók dolgoznak és nem értenek semmit az alma termékekhez.
Hiába megyek be, el fognak küldeni. Vagy hatalmas baromságot mondanak.
Mindig mindent netről kellett lenéznem, mert apple genius fa bot tudással rendelkezik.8 éve ezért dobtam a samsungot. Undorító cég mind a kettő.
Saját eszközeikről semmit se tudnak és akkora lovon ülnek...Schafranek: nem tudjuk elindítani a készüléket. Nem boldog.
Vettem neki egy téglát jó drágán. Úgy vártuk, gondoltam egész nap majd nyomkodja, és hogy fog örülni, és én meg annak ahogy majd mutogatja, hogy nézd, nézd, nézd...erre csak a szomorúság van. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
lanszelot #318054 üzenetére
Nem szükséges hozzá SIM-kártya behelyezés, elegendő WIFI hálózatra csatlakozni.
"De készítsek emailt, szkenneljem be a pofám, adjak meg telefonszámot... és minden személyes adataimat, hogy pár képét teszteljek."
Ezen lépések során mindig elérhető a "később" opció, egyik sem szükséges az iPhone kipróbálásához. [iPhone 13 Kicsomagolás és Aktiválás /iPhone 13 és 13 Pro Max/]
Szerintem, ha továbbra is ennyi indulattal eltöltve fórumozol, akkor igen nehéz lesz számodra segíteni. Pedig többen is rajta vagyunk, de ehhez szükséges volna a másik fél higgadt hozzáállása, nyitottsága a téma iránt.
"Mi ez ha nem adat halászat? És legálisan engedik."
Nincs adathalászat, semmi illegális tevékenység nem történik, mert amiket írtál, mind halasztható későbbre. Mi ez? Talán a "user error" kifejezés áll ehhez a legközelebb....
-
lanszelot
addikt
válasz
herdsman12 #318055 üzenetére
ejnye
-
lanszelot
addikt
Először is szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget.
Én gondolkodtam az iphone 15 vs iPhone 14 Pro között.
Végül ugyanazon az áron találtam egy iPhone 15 pro -t.
Refurbished természetesen.Ma megérkezett, és eddig is utáltuk az ios-t és az almát, de most már rühelljük.
Ilyen pocsék rendszert és ilyen mocskos céget ....
Mi Az hogy telefonszám nélkül nem lehet kipróbálni egy készüléket?
Csak pár képet akartam lőni és megnézni hogy milyen.
De készítsek emailt, szkenneljem be a pofám, adjak meg telefonszámot... és minden személyes adataimat, hogy pár képét teszteljek.
Csak meg szeretném nézni működik e a telefon.
50% hogy megy vissza ahonnan jött, miért adjam meg minden adatom mindenhol?
Win, linux, android...stb mindenhol van teszt lehetőség.
Alma telefon neeeeeeem.Ez nem alma ellenesség, amit írtam tények.
Mi ez ha nem adat halászat? És legálisan engedik. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Schafranek #318051 üzenetére
A rendszeresség a kulcs hozzá. Anélkül nem megy. Ugyanott, ugyanakkor töltsd rendszeresen, meghatározott ideig.
Ezt (véleményem szerint) kicsit sikerült túltolni, volna egyszerűbb megoldás is. Kapcsoló egy általam meghatározott időponttal, amikorra kérem a teljes töltöttség elérését. Innen pedig vissza tudna számolni a szoftver, hogy mikor állítsa le a töltést (ideiglenesen) és mikor folytassa. Se helyszín, se rendszeresség nem volna feltétel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Schafranek #318042 üzenetére
Nem értelek most, mire gondoltál?
A Mini után nekem nagy előre lépés, hogy 1,5 óra játék + 1 óra sorozat nézés után 70+%-on vagyok.
A Mini kb 45-50-re lement ugyan ezekkel a szokásokkal, 80%-os korláttal ugyan ezt hoztam össze a 15P-vel.
Ricardo nem olvastam vissza, csak érdekes megélés volt gondoltam bedobom.
Zsolt,72 +1, aztán meglátjuk meddig lesz meg. Tetszik annyira, hogy azt mondjam több évre tervezünk és belefér az akku csere de ezt mondtam a két Minire is.
—Teszteken annyira lehúzták, hogy volt bennem azért félsz de teljesen jó… masszívabb játék portok is egész jó eredményt hoznak akku terén:
(A céges 15 messze nem ver rá annyit mint számítottam.) -
Schafranek
tag
válasz
Zsolt,72 #318046 üzenetére
Nálam úgy tűnik, működik (nagyon is), de ez a használattal van összefüggésben.
Akik intenzíven használják (játék, 0-24-ben fb, messenger, und so weiter), nos, ők feleslegesen erőltetik a töltési korlátot, saját magukat szivatják.
Az én esetemben más a helyzet, mivel nincs ilyen körülmény, ráadásul szinte mindig ráérek tölteni.
(Nálam inkább az a kérdés, ennyi idő eltelte után, hogy a 98% mennyire valódi?) -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Razzul #318044 üzenetére
A limitált töltés pedig a kutatások alapján biztos, hogy óvja az akksit, növeli az élettartamát.
Nem zárom ki, hogy így legyen, de a felhasználás során szerintem csökkenti a komfortérzetet (esetemben bizonyosan így van), az elérhető nyereség pedig nem mutat pozitív mérleget az élettartam vége fele közeledve. Hangsúlyozom: szerintem, tehát ha valaki használni óhajtja a limitet, tegye bátran.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Schafranek #318041 üzenetére
Ha jól gondolom, az üveg hátlapot a vezeték nélküli töltés miatt vezették be, így ez jó eséllyel velünk marad tartósan.
Amúgy azzal egyetértek, hogy a fém hátlap jó dolog volt, pl emiatt mai napig is jó érzés megérinteni a 6s-t, vagy ránézni, mert igényes kivitelű hátlapot viselt. -
Schafranek
tag
Akkumulátor használatról:
,,Egy játék + sorozat session és máris 56%-om vagyok, holott alapból 75-77-en szokott megállni ennyi idő után."
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Ricardo #318036 üzenetére
Én sem alkalmazom a korlátot. Az egyik topikban, ami akkumulátor témát vitt, egyszer hosszan kifejtette véleményét egy magát szakértőnek valló felhasználó, hogy ez mennyire jó és hasznos, érdemes csinálni, megerősítésként pedig az elektromos meghajtású járművek akkumulátorainak kezelését hozta fel.
Én akkor is csak ingattam a fejem, inkább nem folytam bele, de szerintem sincs sok értelme -20 százalék kapacitással hajtani a vasat.
A lehető legegyszerűbb utat járom: használom, ahogy jólesik, ha kell, rátöltök (ez ugyanis nem árt neki, bár ezzel kapcsolatosan is él a tévhit, hogy nem szabad), ha pedig úgy látom, akkor kap új akkumulátort a telefon. -
válasz
Zsolt,72 #318029 üzenetére
Mint minden évben... Aztán ha ebből a 10-ből 3 bejön, akkor majd lehozza a Macrumors, hogy mi megmondtuk.
Egyébként jó ilyenekről fantáziálni, meg lehet előbb utóbb "minden lesz", csak ki kell várni, mert szép lassan lesz adagolva, Apple módra, hogy sokáig kitartson a dolog. Plusz mindig lesznek olyan hülyék, mint én is (jólvanna', inkább ez legyen a hobbim, mint más, ami káros) hogy megveszik az újat minden évben, egyre kevesebb újdonság felmutatása után is. Részemről idénre a a nagyobb kijelző, ami számomra várós, sokaknak már most is elég nagy a pro max, de tőlem lehet nagyobb, díjaznám. -
Micsurin
nagyúr
Próbálgatom ezt a 80%-os töltési limitet… hát ez behalás, gyakorlatilag előre leredukáljuk vele a kapacitást.
Nem látom, hogy ha meg is óvná az akku élettartamát miért jó eleve csökkentve használni azt.
Egy játék + sorozat session és máris 56%-om vagyok, holott alapból 75-77-en szokott megállni ennyi idő után. Gyakorlatilag pont ugyan annyi teljes ciklusra fog kijönni a matek… nem sokat nyerünk vele még ha 80-100% közt a legterhelőbb is egy egy cellát töltve… cserébe kb day1 megkapjuk egy 1,5-2 éves készülék akkuidejét…Egyszerűbb akkut cseréltetni 45-ért…
-
Zsolt,72
Topikgazda
Kicsit meglódult a fantázia, avagy a várakozás, ami az iPhone 17-et illeti.
12 GB műveleti memória, megjelenítő alatti arcalapú azonosítás.... és társaik.
-
válasz
undercover #318023 üzenetére
Alza-nal 300 az i15. Ha elkoltened a keretet. De arrol az SE-rol a 13-as is szep ugras.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Ha iphone 13-tól --- iphone 15-ig nézzük a palétátt mi érné meg legjobban?
Az alap 13-as megfelelő választás lehet. -
Razzul
őstag
válasz
Sima 12 vagy 13 teljesen jó lesz, még sok is.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy családtagomnak egy új iphone-t. (Jelenleg még a 2020-as SE verziót használja). Tehát netezésre, telefonálás alapdolgokra használná nem kell a csúcskamerás pro meg max 400-500k forintért.
Én alapvetően androidos vagyok igy kicsit elvagyok veszve ezért szeretnék segítséget kérni
Költségvetésem pedig véges
Szóval gondoltam itt biztosan tudjátok, hogy ár/érték alapján melyik éri meg jobban jelenleg. (200-300k között szeretném, de jobb ha minnél olcsóbb láttom a mediamarktban van valamilyen beszámítási akciós is)
Ha iphone 13-tól --- iphone 15-ig nézzük a palétátt mi érné meg legjobban?
Kívülállóként nekem a 13-14-15 alapkészülékei elég hasonlóak
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni esetleg, hogy milyen bluetooth fülhallgatót vegyek Iphone telefonhoz, amivel normálisan lehet telefonálni útközben is? Veszem a drágábbnál drágább füleseket, de mindegyiknél panaszkodnak, hogy nem hallanak jól. Volt már nálam drágább Xiaomi, Airpods Pro is. Most egy Sony WF-1000MX5 van nálam. Eddig ez a legjobb, de azért valamikor ennél is visszakérdeznek a vonal túloldalán. Ennyit enged ez a technológia? Vagy van esetleg valamilyen plusz beállítás?
Köszönöm mindenkinek!
-
diegho
nagyúr
No akkor 13-at nézek. Rejoy megéri a felárat? Aprón 150-160k között vannak a szebbek, rejoy-on 187k a kiváló 193k az újszerű.
-
válasz
#31816946 #318011 üzenetére
Vannak hűtős magsafe megoldások, de először próbáld meg alacsonyabb 5-7,5w-os adapter fel tölteni.
Én pl. egy ESR hűtős magsafe állványon töltöm vezeték nélkül, de a ventit kikapcsolom, így csak 7,5W-al tölti. Meleg a szoba, de még sosem szüneteltetett, szóval így teljessen rendben van számomra.
-
törölt tag
Ilyen melegben mennyire árt a telefon akkumulátorának a töltés? 32 fokos szobában nagyon melegszik a telefon töltés közben, többször szünetelteti is a töltést.
Telefonhoz van olyasmi hűtő pad, mint laptopokhoz? -
Zοltta
senior tag
Sziasztok az IPhone 15 Plusz mivel marad el a Pro verziótol?
Asszonynak szeretnék kihozni egy IPhonet a Telekomtol és ezt a kettőt néztem ki eddig.
Jelenleg Samsung galaxy a52s 5g típust használ, és régóta szeretne egy IPhonet
Köszi a választ előre is
A szokásos birja az aksi sokáig és legyen hosszú távon megbízható.
-
sztivo
őstag
válasz
Schafranek #317995 üzenetére
Akkor már inkább 14-est, időtállóbb a 6 GB RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete