Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Gyanakszom, hogy az 5S-em akksija gyorsabban merül, mint régebben. De mielőtt kicseréltetném esetleg fölöslegesen szeretném valahogy letesztelni. Van erre valami megoldás?
-
chatran
őstag
Az I5 Ios 8.1.3 telefonom kiírta, hogy szolgáltatói frissítés érhető el. Mondtam neki oké, mikor végzett eltűnt a 2G kapcsoló a Beállítások/Mobiltelefon menüből, van helyette 4G.
MOst akkor buktam a 2G-t? 3G-vel vagy 4G-vel merül jobban a telefon? -
h1ght3chzor
őstag
Valaki használt már ilyet? Mennyire pontos, használható?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
radi8tor #104082 üzenetére
When you start recording a time-lapse, the app only captures 2 frames per second. If the recording period extends beyond 10 minutes, the app switches to capturing only 1 frame per second, and deletes every other frame it had captured in the first 10 minutes. When the recording duration doubles (20 minutes), the same thing happens. Now the app is only capturing 1 frame every 2 seconds, and previous frames are dropped to match this tempo. And so forth. The longest video I recorded was 8 hours, but presumably using this method you could record for much longer (Apple's website casually mentions 30 hours). Because the app is being so efficient with frame capture and storage, you don't need to worry about your phone capacity filling up.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #103684 üzenetére
Sziasztok.
Van ugyebár ez a problémám: [link] WiFi bekapcsol de nem talál jelet - nincs kiszürkülve.
Ha a chip lenne megmenve, azt mondják, a BT se menne - de az működik, az N9-emmel látják egymást, tehát SW probléma kell legyen.Ötlet, hogy mit lehetne tenni? iTunes-ból már újrahúztam egyszer
szerk.:miután újrahúztam, látott 3 hálózatot, a sajátomhoz csatlakozott is, majd kb 10mp után elvesztette a jelet és azóta egyet sem lát.
-
paci88
tag
Olyat lehet esetleg appstore-ban, hogy figyelnék egy programot és ha árváltozás van jelezné nekem? Van erre mód? Esetleg külső program is jó
-
-axxon-
tag
Üdv.
van egy iphone 4s, 8.1.3 szoft-al.
a gond hogy majd minden feloldáskor kéri az icloud jelszot.
mindig beírom, de késöbb ismét
miért?
mit kellene tennem hogy ne kérje? -
bigdady
nagyúr
Rádugtam a teló, itunes-ra és fel is dobta nekem is a vivőbeállítások frissitését, már nálam is van voda 4g
Mobilszolg verzió: 18.1 -
M@te
senior tag
Ha szeretnek csinalni iphone-al egy timelapse videot ugy hogy leteszem a telefont hogy3 napig videozzon egy targyat! Ez elmeletileg elkepzelheto ugy hogy 16gb-os 5s-en nincs semmi tartalom, folyamatosan tolton tartva. Gondolom az akksinak nem tenne jot?!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
torrente777_ #104063 üzenetére
Kizárt.
-
torrente777_
aktív tag
Viszem gariztatni a telefonomat pixelhiba és egyébb problémák miatt a starking be telenoros az i6plus om van rá esély,hogy független telefont kapok cserébe?
-
Nescafé
őstag
válasz
totalpatec #104061 üzenetére
Ugyan az
-
totalpatec
tag
Gyerekek, mi a különbség az LTE és a 4G között?
-
Aaron14
őstag
Ha mégis úgy döntenék, hogy a halott pixeles telómat kicseréltetném, akkor szerintetek melyik a gyorsabb, a Bécsi úti iCentre vagy az Almárium?
Szolgáltatós telefon esetében (Telekom) ha a szervíz munkalapot megkapom és a garanciajegyet kitöltetem és lepecséltetem, újraindul az 1 év garancia?
A készülékre biztosítás van, ebben az esetben nekem van valami teendőm, hogy a cserélt készülékre is éljen a biztosítás?
-
M@te
senior tag
Figyelem! Egy fura/nehéz kerdes!
Ha szeretnek csinalni iphone-al egy timelapse videot ugy hogy leteszem a telefont hogy3 napig videozzon egy targyat! Ez elmeletileg elkepzelheto ugy hogy 16gb-os 5s-en nincs semmi tartalom, folyamatosan tolton tartva. Gondolom az akksinak nem tenne jot?!
-
törölt tag
Hello!
Az normalis,hogy az earpodnak a bal hangszoroja halkabb,mint a jobb?
-
roli654
tag
sziasztok. nekem olyan problémám van az i5-ön, hogy az lte hálózat nem megy, mindig csak a 3g. Pedig bevan kapcsolva az LTE. Valaki valami ötlet? T-mobile-os a készülék. ios 8.1.3-al
-
M@te
senior tag
halvány zöld csík körbe a kijelzőn a ragasztó gond? gari lejárt. csak kijelzőcsere oldja meg?
-
cstom
aktív tag
Sziasztok! Az előbb megvásároltam a PlayerXtreme teljes verzióját iPad mini2-őn, viszont a telefonomon (I5S) ugyanúgy upgradelnem kéne a teljes verzióhoz. A telefont újraindítottam, leszedtem, ismét felraktam az appot, de csak köti az ebet a karóhoz. Ezek szerint 2x kéne megvennem ugyanazt az appot, hogy mindkét eszközömön teljes verzióban legyen meg?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #104033 üzenetére
Sztem normálisat nem fogsz találni ingyen, pláne ami több formátumot támogat. Esetleg talán a VLC, de azt sose próbáltam.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #104031 üzenetére
Bár nem ingyenes, de Plex vagy nPlayer.
-
h1ght3chzor
őstag
Valaki használ UPNP playert? Melyik a jó ami ingyenes, és sok kiterjesztést támogat?
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Hegyirabló #104024 üzenetére
Ez a win hibája, hogy képtelen kezelni a metaadatokat a videóknál, OSX alatt semmi ilyen gond nincs.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Hegyirabló #104021 üzenetére
Tedd fel a VLC-t. Bár az meg nálam időnként fejjel lefelé játssza le az iPhone-os vidiket.
-
Sziasztok!
Az mitől van, hogy a telefonnal felvett videóknak a gépen lejátszva nincs hangja? Mit tudok ezzel csinálni, mert el kellene küldenem a videót, de tartok tőle, hogy a túloldalon sem lesz hang. Ez valami kodek gond?
Csak Windows 7-nél tapasztalom ezt, Windows 8.1-en tökéletes.
Köszi!
-
VipJoco
tag
Állapotjelző van az i6+-on azaz ha hívás volt vagy sms akkor villog?
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon durva milyen ütemben meríti a telót a messenger nálam, 2 óra alatt sikerült az i5S-t 30%-ra vinni, pedig főleg csak irkáltam. Másnál is hasonlü?
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Februárban járt le a bankkártyám, ami be volt regisztrálva az iTunesba.
még nem küldték meg az új kártyámat, de szerettem volna vásárolni egy programot, de újra be kellett regisztrálnom a régi bankkártyámat amiért azóta is Foglalásban van több mint 600 ft
Miután megjött az új bankkártyám, az újat is beregisztráltam, aminél megint levont több mint 600 ft-ot.
Ezeket az összegeket, hogy tudom visszakapni?Előre is köszönöm a válaszokat
-
oliwire
őstag
válasz
popely16 #104009 üzenetére
Kapacitás szerint nagyobb akksi van az 5C-ben, ezáltal elvileg ugyanolyan szokások mellett jobban kellene, hogy bírja. Ezen felül több LTE-frekvenciát kezel, ami kevesebbet fogyaszt, mint a sima 3G és így kevesebbszer fog váltogatni 3G és 4G között. Persze ez függ, hogy a mobilinternet-előfizetésben benne van-e LTE használat. Hátránynak én az 5C-nek csak a műanyag külsejét mondanám, de ez meg egy elég szubjektív dolog, valakinek pont az tetszhet. Minden másban előrébb mutató, vagy ugyanolyan, mint a sima 5.
-
popely16
tag
Sziasztok,
Lehet kérdésemre nem lehet konkrét választ kapni. Mert tudom minden a felhasználón múlik es a használati szokásokon.DE! Azert kiváncsi lennék, hogy van e valami tapasztalat vagy statisztika ,hogy tényleg jobb az 5Cben az akku mint a sima 5ben ? Most állok 5c vásárlása elott ezért is kérdezem. Elore is koszi. -
tonyqa23
senior tag
Most nézem, h T-mobilnál megint van 4S 8GB-os verzió...vagy csak megint elrontották az oldal kezelését?
-
vans?
őstag
Udv,
Az miert lehet, hogy frissitesnel az App Store egy ideje azt irja ki, hogy Vasarlas nem lehetseges?
Plusz letolteni sem enged. Restore a megoldas?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mr. Erikszon #104001 üzenetére
Nekem a boci boci tarkát dúdolja...
-
VIBO
őstag
válasz
Mr. Erikszon #104001 üzenetére
Mintha kis áram keletkezne....;D
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest