Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz
#93966848 #64098 üzenetére
Látom te vagy az, aki a G2 topicban is alkotott, a saját érdekedben szerintem jobb ha távol tartod magad a bétázástól
Alapvetően ezek fejlesztőknek szólnak, persze innen néhány kiváncsi haladó felhasználó is rendszeresen rápróbál, de általában nem hibamentes dolgokról beszélünk, nem véletlenül nem elérhető széles körben az egész.
-
törölt tag
Normalis, hogy 5s-em ennyit mutat Geekbench 3-ban?
https://www.dropbox.com/s/8qyac2p7wpngadl/2013-12-27%2023.59.04.png -
Milgram1
aktív tag
hello!
iPhone 3GS-em van és amióta elkezdtem rendesen használni (mert nincs gépem) nagyon lassú és sokszor összeomlanak az alkalmazások tehát megnyitom feljön de nem tölt be hanem leáll. Ez azért van mert a 3GS gyenge öreg sz@r vagy az én telefonomon nincs valami rendben? -
norbi2010
őstag
Szerintetek 5s-en vagy iPad 3-on éri meg jobban 7.1 béta 2-re frissíteni? Az iPad-en a béta 1 van, már azzal is elég sokat javult, de milyen béta 2-vel?
-
Vasinger!
nagyúr
Köszi, kár hogy Auchan felé nagyon ritkán járok.
Inkább HA! vagy BP-i bolt érdekelne, ahol jó minőségű fóliát árulnak i5-höz.
+1 kérdés:
A 4-4S-5-5C-5S töltőfeje egy az egyben megegyezik? Tehát az 5C-t lehet tölteni sima 4 töltőfejével?
Blaise:
Nem a kábel csatlakozóját, hanem a töltőfejet kérdeztem, amibe csatlakozik a sima USB-s része.
-
Blaise
veterán
Fel akarnám rakni i4-re a 7.1 beta 2-t, de 3194-es hibát dob az iTunes, holott a hosts fájllal minden rendben és az udid is be van regelve. Mi lehet a gond?
-
gabormgp
senior tag
Ha egesz este menni fog a telom,de kozbe tolton lesz,es toltok valami,nem lesz semmi baja?Nem fog felforrosodni?
Szerk:Amm tongbubol akarok egy game-t letolteni -
Vasinger!
nagyúr
válasz
#51177472 #64067 üzenetére
Ha már fólia:
Ki mit ajánl? Mindenképp fényeset akarok, ami csak minimálisan ront a fényerőn és a kijelző minőségén. Érdemes ebből a 4-5k-s darabot venni, vagy ugyanolyan az 500 Ft-os is?
bigdady:
Tudnál valami linket dobni, vagy valami? Így ez sajna nem sokat mond nekem.
-
Kommy
veterán
válasz
#51177472 #64067 üzenetére
Elindítottam ez evasi0n-t csatlakoztattam a tabletet (telefon is volt jb-zve, de arról leszedtem), megnyomtam a jailbreak gombot (közben kikapcsoltam a jelkódzárat, elfelejtettem előtte), követtem az utasításokat és készen van.
Ráadásul az iPad OTA-n van frissítve beta 2-re.
Az iPhone-on "tiszta" telepítés volt. -
törölt tag
Az isten verje meg ezeket a foliakat.. Nezem es a telomon van egy pici potty a home gomb alatt, a foliat meg persze rosszul raktam fel ra. aaaaa..
Kommy: hogy raktad fel a JB-t? -
törölt tag
Van valakinek JB 7.1 beta 2-n?
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Tudok úgy ios 7-re váltani, hogy megmaradjanak a játék mentéseim?
ral racing 3 lenne a lényeg, főleg ha még az új Jb-vel is lehetne local app store-t csinálni -
Ákinard
aktív tag
válasz
bigdady #64052 üzenetére
Az ötlet nem rossz! :-)) Legalább nem kellene 20 féle kábel. És valahogy megoldható, hogy USB-ről töltsön az ipad mini? Mert azt nem nagyon csinálja.
Más: ha veszek olyat, ami lightningot alakítja USB aljzattá, amibe egy pendrive is belefér, akkor azt felismeri az ipad? Vagy mi értelme van ezeknek a kábeleknek? -
adp
őstag
Sziasztok. Wp-ről váltok I4s-re, outlookből exportáltam a névjegyeim és egy szép .csv file lett belőle. ezt az ájfone be tudja majd olvasni?
-
erdoke
titán
válasz
Dendry #63972 üzenetére
Rendszeresen használok más gyártmányú, 0,7-1,2 A leadására képes USB töltőt iPhone-hoz, sőt, több külső akkumulátort is, soha nem volt gondom. Persze egyik se gagyi 200 Ft-os cucc. Ugyanígy, iPadet is szoktam más márkájú, 1-2,1 A-es adapterrel, vagy 1-2 A külső akksiról tölteni.
-
Silverss
aktív tag
válasz
majestic #64049 üzenetére
Én még nem JailBreakeltem (feljebb látod, hogy mivel küzdök xd), de haverom felrakta és nem is a stabilitással hanem a tweakek kompatibilitásával van a legtöbb gond. Szinte semmi nem jött még ki iOS7-re.
Egyébként nemrég kijött egy 2. verzió is evasion JBből, nem tudom az miben más, még nem olvastam utána, ha neked gondjaid vannak akkor egy restoret követően adnék annak is egy lehetőséget.
-
majestic
őstag
Srácok, mondjátok már meg légyszi, hogy a mostani JB mennyire stabil? (a mobilsubstrate problémáról tudok).
-
Silverss
aktív tag
Tudom, ismerem a "trükköt". Korábban már mentett meg, de ebben a helyzetben, most konkrétan "új" csatlakozóm van, mivel a mikrofon egyben van a dock connectorral és csak együtt cserélik, szóval ezért gyanakszom a szervizre.
...mivel lejárt a garancia és pénzes zsák sem vagyok, így rászorultam a nem hivatalos szervizre sajnos, de nem akarom szidni őket, vagy valami, mert korrektek, le is beszéltük telefonon, hogy visszamegyek és leellenőrzik, majd "garanciálisan" javítják a készüléket.
Ezzel párhuzamosan külföldi fórumokat is végigolvastam, több10 hasonló sztorival, de semmire sem jutottam végül, legközelebb januárba megyek pestre, majd jelentem a fejleményeket utána.
Remélem nem alaplapi baj.Tényleg nem akarom szidni a srácokat, gyorsan kész lett a készülék, meg egyenlőre én sem tudom mi a gond, szóval nincs probléma a szervizzel. Ha meg esetleg ők is hibáztak akkor is elégedett vásárló leszek. (Persze amennyiben a korrekció is akadálytalanul zajlik majd.)
-
Silverss
aktív tag
-
Ákinard
aktív tag
válasz
-secret- #64032 üzenetére
Tulajdonképpen nekem is erre kellene. A telefonom Androidos, ahhoz is van egy töltő itthon, van egy "mobilizálható" és van egy a melóban is... De ahhoz semmi extrát nem használok, 2 darab 1,8 méteres kábel 290-ért adták az extreme digitalnál
Jó lenne ehhez is legalább egy készlet a melóba, biztos ami tuti. De ha nem fogadja el, akkor feleslegesen rendelgetnék.
Tehát, válogatós az iKütyü kábel ügyben?
-
Silverss
aktív tag
válasz
vadászcsiga #64026 üzenetére
/on
Na, felhívtam. Azt mondták ilyen még sosem történt, biztos a kábel a rossz. Mondtam, hogy tuti nem, azt mondta menjek vissza, megnézik. Szóval majd januárba mehetek megint./off
Lassan 3 év rajongás után, elegem lett az iPhoneból, újonnan vettem, vigyáztam rá és minden baja van.
Eddig tökéletesen működött, az utóbbi fél évben egymás után jönnek a bajok. Kezdődött olyannal, hogy nem látta a wi-fit, majd recsegett a hangszóró, aztán meghalt a mikrofon. Most megcsináltattam a bajokat, erre meghal a dock connector is.
Szuper!
1 hónapja csak szopok veleHa megkérdezik, hogy vennék-e újra, a válaszom NEM!
Jó meg minden, de alapból instabil vagyok idegileg és mit ne mondjak, mikor a mikrofon megadta magát és nem tudtam telefonálni majdnem földhözvágtam és indultam S3-mat, vagy S4-et venni. -
jozsi252
veterán
válasz
vadászcsiga #64031 üzenetére
Csak hogy valaki találkozott-e ilyen hibával, abból már talán lehetne következtetni. Ja és amikor bekapcsolta akkor az aksi 50%-on volt.
-
Oracle
senior tag
Hi
Ios 7 alatt, tpottal hol találom az alkalmazásokat? Megnéztem az összes mappát de egyikben sem volt.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Egyik ismerősöm úgy járt az 5C telefonjával, hogy este feltöltötte olyan 90%-ig, lehúzta töltőről, majd reggel arra kelt fel hogy a telefon meg se nyikkan. Csak úgy tudta be kapcsolni hogyha a power home gombot nyomta. Esetleg rendszer hiba volt, vagy lehetséges hogy hw-es gond áll a háttérben?
-
Silverss
aktív tag
Sziasztok!
Ma hangszóró és mikrofon cserét kapott az i4S-em, ezekkel semmi probléma a szerviz óta, viszont hazajöttem és hiába próbálom rádugni a gépre az iPhone-t, ismeretlen eszköznek írja.
2 kábelt is próbáltam és 3 gépet, mindenhol ugyanaz, csak tölti a telefont.
Úgy tudom, hogy a mikrofoncsere dock cserével is jár, így gondolom ez lehet a gond. Ilyenkor nekem kéne valamit beállítani, resetelni, vagy mehetek vissza pestre a szervizbe?
-
snooze
veterán
válasz
Mr. Erikszon #64017 üzenetére
az pontosan mire jo?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Valaki használja a swipeselection nevű tweaket ios 7-en?
-
Xero
nagyúr
válasz
-secret- #63999 üzenetére
Na most nem azért, de a partnerek nekem sem utalnak borravalót mondván, hogy volt még pár száz fölösleges € a számlájukon.
Nyilván bizonyos szolgáltatásnál rendben van, ahol elképzelhető, hogy bőven bele van kalkulálva az adott munkaerő bérezésébe, de egy bolt legyen az akár trafik is, ne legyen már ilyen hely.
Normális országokban/helyeken ahol erre szükség van ott már úgyis bele van kalkulálva az árba.Azt meg külön mókásnak tartom, hogy elvárod.
-
206 cc
senior tag
Skacok!
Vett itt már valaki iphonehoz-padhez bármilyen un. okos tartozékot?Mérleg,csuklópánt,játék,vérnyomásmérő stb...... ilyenekre gondolok... -
Blaise
veterán
válasz
Mr. Erikszon #64011 üzenetére
Nyilván nem viccből kapcsolgat ki/be, hanem olyan appot használsz folyamatosan ami igényli a helymeghatározást. A beállításokban egyébként szimplán kikapcsolhatod, akár alkalmazásonként is.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Nincs perference loaderem...van mobile substrafe ios 7-re külön valami...nekem van egy ilyesmim hogy mobil substrafe fix 3 és még egy sima mobile substrafe.
Állandóan ki be kapcsol a gps hogy tudom letiltani akár tweakkel? -
Kommy
veterán
Mivel áll az iTunes Store így állítani sem lehet, hogy mi mennyibe kerüljön a fejlesztők részéről, amúgy tavaly is egy csomó dolog volt már előtte ingyenes, nem kell ezen fennakadni.
-
matyi19
őstag
-
Kommy
veterán
válasz
Mr. Erikszon #64006 üzenetére
azokat nem kell.
-
Kommy
veterán
válasz
Mr. Erikszon #64000 üzenetére
a mobilesubstrate és a preference loadert rakd újra akkor menni fognak de csak a következő újraindításig (telefon).
-
TheMarci
addikt
válasz
-secret- #63999 üzenetére
Jó, de én meg úgy vagyok vele, hogy annyit fizetek, amennyi ki van írva, adja az eladó drágábban, akkor is megveszem az adott terméket, de ne azért adja 980-ért, hogy majd a huszast otthagyom. Kalkulálja bele az árba a hasznát, meg mindent, hogy most plusz minusz 200 forintért veszek egy gyrost, telefontokot, bármit, nagyjából mindegy, de ne nézzen rám morcosan, hogy annyit akarok fizetni, amennyibe kerül.
-
törölt tag
Számomra ez nagyon várós. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Tomato firmware
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!