Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
norberto_th #168094 üzenetére
Elvileg ez fog kijönni kedden...elvileg...
-
d@vee
őstag
Sziasztok. Hol lehetne Iphone 5s-hez alaplapot rendelni ebayről, vagy más oldalról, ahol nem brutális az ára és működni is fog?
-
norberto_th
aktív tag
Köszi. Tudom de a GM tölthető, ha most azt felteszem kedden frissül valami majd megint?
-
válasz
norberto_th #168092 üzenetére
Persze. De kedden jön a public.
-
norberto_th
aktív tag
Az IOS11 béta az elérhető magyar nyelven?
-
vasi89
őstag
-
törölt tag
válasz
agabe #168082 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy az X-re mennyi előleget kérhet el a Telekom úgy, hogy még soha nem voltam náluk előfizető. Domino aranyszint nem számít. Beruháznék egyre, fizetném is rendesen, de egyben 380-400k-m tuti nem lesz. 150-200 között ha ott hagyok nekik, elhozhatom és fizetem a havidíjakat, úgy oké lenne.
-
lupus_l
aktív tag
-
agabe
addikt
válasz
lupus_l #168081 üzenetére
Az faxa ha így lesz, mert attól még tiltani fogják ha nem fizetik a hűségidő alatt a havidíjat aki megveszi T-től azaz használtan venni csak és kizárólag olyantól szabad aki meg is mutatja / odaadja a számlát a készülékről, mert vannak extra csomagok (pl. havi 22ezerért minden korlátlan) amiben a teló ára is jó lehet (most pl. 7plus 128Gb 164-165ezer)
-
lupus_l
aktív tag
Nem tudom volt-e már, de a Telekom függetlenül árulja majd az iPhone 8, 8 Plus és X készülékeket.
Forrás. -
Huha81
tag
Sziasztok,
az elobb beszelgettunk itt a kollegakkal az uj X-rol. Mindegyiknek futna ra itt a nagy nyugaton (Luxemburg, IT terulet), de erdekes modon az ar naluk is kiverte a biztositekot. Itt a cegnel ketfele ember dolgozik. Van aki iPhone-t hasznal es van aki valami olcso androidos vackot. A nagy eszmecsere kozben az iPhone tulajok nagy reszenek eszeben sincs ennyiert telefont venni, max akkor ha az elofizuhoz adjak 100 eur kornyeken. (Mondjuk azert kivancsi leszek, hogy a vegen megis hany emberkenel fogok majd latni
)
-
oszy
veterán
-
C4mp3r
addikt
lassan 2 eves lesz a 6s-em igy az akkuja mar eleg szar, most megneztem es a serial alapjan benne van az apple akku cserelos programjaban a hirtelen kikapcsolasok miatt. mivel nem pesti vagyok, igy jo lenne, ha minel hamarabb ki tudnak cserelni. melyik apr-t ajanlanatok?
-
-
Most, hogy az iTunes már nem kezeli, hogy tudok alkalmazást elrejteni az App Store-ból?
-
Gigicuci
senior tag
válasz
Laca1212 #168063 üzenetére
Nekem amíg volt S7-em, nagyon kényelmes volt, hogy ha hazaértem akkor csak ráraktam az álló padra, nem kellett a kábel véget megkeresnem, előhúznom stb. Amíg nem volt vezeték nélküli addig sose zavart a kábel de azóta meg hiányzik.
Talán nem zavarna ennyire, ha nem ilyen tetű lassan töltene fel az i7-em a kábelen. Olyan érzésem van, hogy folyamatosan azon lóg. Igaz én naponta 2* töltöm.
-
söncö
tag
Esetleg valaki próbálta az új WatchOS 4 GM kiadást?
-
Laca1212
őstag
Amúgy ez Qi töltés miért akkora bumm?
Otthon vagy irodában pl nekem mindegy hogy be van e dugva vagy sem. Sőt...könnyebben lelököm a vez nélküli töltőről telót ha ketetek...
Egyedül pl kv-zóban vagy hasonló helyen látom értelmét,ha sos rá kell rakjam kis időre az asztalba beépített Qi töltőre.
Vagy csak én vagyok ufó? -
lupus_l
aktív tag
Nekem egy ilyen vezetéknélküli töltőm van, elég jól működik, elvileg az iPhone 8-ast is támogatja. Pár hét és kiderül
-
Gsx-rr
veterán
Kulon ezert nem csinalt toltot,hanem a MacBook toltofejebel es usb-c-lightning kabellal ajalnja az Apple a gyorstoltest.
Gondolom mas gyartonak is van,vagy lehet hasonlo parameterekkel biro toltofeje.
Kerdes,hogy valamilyen szabvanyt kovet-e az Apple gyorsteltes,vagy egyedi!?
Mivel a vezeteknelkuli toltes nem sajat szabvany igy remelhetoleg a gyorstoltes se lesz az.Amugy elvileg a Belkin es a Mophie bejelentette az Iphone X vezeteknelkuli toltot.gondolom ez gyakorlatban annyi ,hogy a sajat reg gyartott toltojukre rairjak ,hogy Iphone 8-X kompatibilis!
Most nezem: mar ugy hirdetik,hogy optimized for Iphone 8 and Iphone X
-
törölt tag
hát srácok... nekem azt írta ki hogy ismeretlen hiba lépett fel... nem tudja telepíteni a 11.0 verziót.. jelenleg a helyreállítás zajlik és imádkozom, hogy visszaállítsa a telefont a 10.3.3-ra..
ekkora szerencsecsomag is csak én lehetek..
azt írja az Itunes: helyreállítási mód: az itunes éppen szoftvert tölt le, az iphone készülékhez.. a letöltés befejeződésekor vissza fogja állítani a készüléket..ez mennyi időt vehet igénybe ? jobb alsó sarokban ott van , hogy KÉSZ.. kattintsak rá ?
-
oba
addikt
válasz
Gsx-rr #168049 üzenetére
Ez az amit nem tudunk. De ha eleve külön árulja akkor profitot remél belőle, szóval esélyes, hogy csak az Apple féle töltő fejjel fog normálisan működni a vezetékes gyors töltés.
Cirkaloo most más a helyzet, gondolom valami qi töltő adaptert használtál amit be kellett dugni a lightning portba és elrejteni a tok alatt pl. Itt most alapból tudni fogja az iPhone a vezeték nélküli töltést és szerencsére a szabvány qi töltést választották.
-
Cirkaloo
tag
Én régebbi iphonehoz is használtam eddig nem hivatalos vezetnék nélkülit.
Kb ugyan olyan gyorsan, és minőségben töltötte. -
majestic
őstag
válasz
-secret- #168046 üzenetére
Jogos, annyi, hogy nekem más a dobozolása, de így is rajta van a QI Logo, csak nem vettem észre...
Szóval ha ezzel lehet tőlteni, akkor az nagy dolog, mert nagyon jó és esztétikus. A vezeték nélküli gyorstőltés teljesen más mint a sima. A különbség a Volt erőségén nem pedig a Watt erőségén múlik. Ha jól tudom, akkor a Samuk 9 valamennyi Volton töltenek “gyors” módban, a “sima” pedig 5 Volton. Lehet “gyorsabban” tőlteni 5 Volton is azzal, hogy növeljük a Watt erőséget, azaz az iPad töltőjével gyorsabban fel tudod tőlteni az iPhone-t mint azzal az 5 Wattos töltővel amit hozzá adnak. De ez nem azonos a vezeték nélküli gyorstőltéssel! Elárulom, hogy “sima” töltéssel is nagyon gyorsan feltöltötte anno a Samumat (Note 7)!
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Annyi, hogy rengeteg hamisított van belőle a piacon és a legegyszerübb kiszúrni, hogy az-e úgy lehet, hogy a hátúlján vannak szellőztető lamellák ami mögött ott van egy hűtőventillátor! Magyarul sokkal nehezebb mint a hamisítottak, amiből értelemszerűen kisporólják azt
.
-
válasz
Yushchenko #168021 üzenetére
PÜ!
-
madgie
titán
-
oba
addikt
De hogy ne csak a levegőbe beszéljek. Apple oldlaláról itt a szöveg:
"A tesztelést az Apple 2017 augusztusában végezte az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az iPhone X prototípusain, a külön megvásárolható Apple USB C hálózati adapterek (a 29 wattos A1540-es, a 61 wattos A1718-as, illetve a 87 wattos A1719-es modell) prototípusainak használatával. A tesztelés során a készülékeken kiadás előtti szoftververziót használtak. A gyorstöltési teszteket teljesen lemerített iPhone-okon végezték. A tényleges feltöltési idő a környezeti tényezőktől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől."
Ez alul van amegjegyzésben ahhoz kapcsolódóan, hogy gyorstöltést tud a telefon. De a dobozban az eddigi lószar usb töltőfej lesz. Ha akarsz gyorstöltést akkor vedd meg az új töltőfejet.
-
Imy
veterán
A gyorstöltöről beszélsz.. Igen pl az LG adja, a többit nem tudom. De jó lenne, ha ez is nem valami speckó apple töltő lenne, de felesleges ilyenről álmodni.
Én maradok a 6S-nél, lehet egy 7-et majd veszek, de valahogy az új Tapic Engine furcsa nekem. A MPR-rél a tauchpad jól működik, de a iPhone 7-en nem igazán.
-
oba
addikt
Miért jó az az Apple -nek hogy az 1000 dolláros telefonhoz még külön kell megvenni a gyors töltőt drága pénzért? Ami ráadásul fele annyi áramot tol ki magából mint lehetne. Felfoghatatlan. Többi gyártónál ebben és az olcsóbb árszegmensben ott figyel a dobozban a gyorstöltő.
-
válasz
insight #168004 üzenetére
A nagyobb Apple Store-okban szerintem biztos hogy lesz. Legfeljebb azt mondanám, hogy bizonyos szín/háttértár kombinációk nem lesznek, de legfeljebb választasz másmilyet. Amúgy Apple Store-ban vásárolni tényleg érdekes élmény, érdemes kipróbálni. Pl én nagyot néztem mikor fizetéskor az eladó elővette a telefonját, a hátulján lévő szerkentyűvel leolvasta a kártyámat, beírtam a pin kódot, és a fa asztal oldalából előjött a blokk.
Igényesen van kialakítva, türelmesek, segítőkészek, ki lehet próbálni dolgokat, szóval szerintem jópofa.
-
nrbi001
senior tag
sziasztok
ios 11 i7 - Ha lerakom a hívást azt írja hivás sikertelen, de csak akkor. Ez másnál is probléma vagy csak nálam szarakszik?
-
BurgBurg
tag
Biztosan lehet venni vhol, engem is igy érdekel, én is onnan hozok függetlent.
-
r4z
nagyúr
Ossze lehet valahogy gyujteni az egy kontakttol, de tobb szamrol erkezo SMS-eket egy beszelgetesbe?
-
-
vasi89
őstag
válasz
Yushchenko #168019 üzenetére
Én a 7est vettem tőlük. Fekete nem volt raktáron, csütörtökön rendeltem és következő hét kedden már a pickpack ponton volt.
-
válasz
Yushchenko #168019 üzenetére
Hétfőn rendeltem, Rose Gold SE... csak az a szín nem volt raktáron és 3-8 napot írtak szállításra... ahhoz képest ez a 4. nap és most jött a GLS-es email.
-
válasz
Yushchenko #168014 üzenetére
Én MobilCorner-től rendeltem SE-t, ami ma érkezik meg. SE-ben Ők voltak a legolcsóbbak akiknek valamire való webshopjuk volt, ha megjön majd írok róla, hogy mi volt.
-
Cirkaloo
tag
válasz
Yushchenko #168010 üzenetére
A garancia hosszát, tartozékokat is nézd meg!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Én GsmPalotánál vettem iPhone 7-et nem olyan régen, magyar töltős volt, teljes bontatlan, gyári 1 év garis, és hivatalos rendes normális számlát kaptam hozzá, és az áraik is jók.
-
válasz
Yushchenko #168012 üzenetére
Azért cégek/boltok szvsz nem nagyon mernek szórakozni.
-
válasz
Árukeresős értékelést less!
-
Yushchenko
őstag
Sziasztok!
Sok kicsi GSM boltot látok, ahol jó áron lehet iPhone-t venni, de ezek közül van olyan, amit tudtok ajánlani? Esetleg volt valamelyikkel már negatív tapasztalat?
Köszi:
Yush -
törölt tag
letöltöttem az ios 11 GM verziót... fenn van az itunes legújabb verziója.. ezt csak MAC gépről lehet felrakni vagy windows gépről is ? mert én bármit nyomok nem csinál semmit és nem találja a fájlt..
secret : esetleg egy sorrendet írnál nekem, hogy mi után mit kell csinálni?
biztonsági mentést már csináltam... de tökmindegy , mert én 10.3.3 ra nem tudok visszamenni.. mert fogalmam sincs hogy kell... ha kiadják 19-én a véglegest arról se mennék vissza..
-
insight
aktív tag
válasz
agabe #168005 üzenetére
A burkolatra nem gyanakodnék, mert masszív lesz, de ha tippelni kellene, túlhevülésre tenném a voksom, a nagy kijelző és akku miatt 🙃
i8 meg egyáltalán nem tud érdekelni, ahogy a 7 sem. 6S-ről nem érdemes upgradelni egyikre sem, szerintem. Már ezt is vezeték nélkül töltöm, a többi fícsör meg egy fillért nem ér meg nekem...
-
agabe
addikt
válasz
insight #168004 üzenetére
Betegsegek majd XI-ben javitjak jovore
Tenyleg nem tudni mi lesz a kovetkezo “gate” de valoszinuleg lesz valami es csak remelheto, hogy nem tul fontos.Nem X, de I8-akrol nemsokara kiderul mennyire kaposak. Elorendeles elso koros orszagokban meg hamarosan kezdodik, apple oldalain epp a hamarosan visszaterunk felirat van az I8-ak alatt.
-
insight
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! November végén mennék, gondolom hiány lesz belőle, de max a következő utamon szerzem akkor be. Hátha addig kijavítják a gyerekbetegségeit is 😃
-
agabe
addikt
válasz
insight #167999 üzenetére
Jokor kell menned, mert ha oktober 27-en nem tudod elorendelni aztan november 3-an vagy utana valamivel atvenni akkor lehet, hogy egy darabig nem lesz elerheto, aztan megint egy adag stb.
Boltban sem valoszinu, hogy egy ideig lesz belole eleg, ezert bemenni apple storeba se lesz megoldas talan ev vegeig sem. -
válasz
szabogabor10 #167977 üzenetére
Igazad van
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- általános iskolai rendszergazda
- Milyen okostelefont vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync