Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
Sziasztok! Hol lehet kikapcsolni, hogy ha a touch id-n lefele huzom az ujjam, akkor ne huzza lefele a kijelzot??
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #178097 üzenetére
Akkor meg is van a probléma gyökere.
Úgy tudom, a Google nem adja oda az Apple-nek a megfelelő kodeket, ezért megy csak FHD-ban a lejátszás iOS-en (illetve Mac-en is Safarival).
Ha PC-n vagy Mac-en nézed Chrome-mal, ott lesz a 4K. -
válasz
MasterMark #178097 üzenetére
Majd a napokban biztos kap valami akciót.
-
Gabesz87
veterán
Úgy tűnik a feleségem 6S-ét is utolérte ez az iOS 11-es lassulási probléma. Jobban merül, és be is lassul. Egyelőre még nem figyeltük meg, hogy csak alacsony töltöttségnél, vagy mindig!? Ez az ügy most hogy áll? Lesz ezzel kapcsolatban valami javítás, vagy már ba....hatjuk? Apple így ösztökéli az embereket új telefon vásárlására?
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #178092 üzenetére
Nálam megvan a 4K.
-
törölt tag
Sziasztok. Probaltam csengohangot felrakni az iphone ra. Hat nem jott ossze. At lett alakitva .m4r be es egyszeruen nem tudom felrakni a telefonra. Itunes ba probaltam bemasolnia hangok koze egyszeruen nem engedi. Mi a hiba oka es mit nem veszek eszre ? Koszi
-
kentucky
őstag
Safariban hogyan lehet megjegyeztetni jelszót? Prohardvernél szeretném de nem megy
-
aujjobba
addikt
válasz
Véreshurka #178086 üzenetére
Tényleg nem működik így, próbáltam most én is.
De egy kis csavarral sikerült!Küldd el magadnak email-ben, és ha a mail-ben rányomsz majd kiválasztod hogy Copy to OpenVPN akkor bejön az app, és szól hogy tudja importálni.
-
aujjobba
addikt
válasz
Véreshurka #178084 üzenetére
-
Véreshurka
senior tag
Hali!
Lenne pár kérdésem az IOS-el akpcsolatban (10.1.1):
1. ovpn file-t (router vpn szerveréből importált config file) szeretnék importálni az openvpn connect appba. Ezt hogyan tudom megtenni? Egy Synology nas-t, illetve annak a file kezelőjét tudom még beizzítani erre, itunes-al nem szeretnék szórakozni. Amit eddig próbáltam az az, hogy megosztottam a fájlt és safari alól próbáltam letölteni, hogy hátha tudom társítani, azonban nem társít, csak txt szöveget jelenít meg a böngésző (ha beírom a fájl letöltési címét akkor ott a download, erre hozza be ugyanazon a lapon a fájl tartalmát).
2. Sikerült elérnem, hogy az amerikai store-t tudjam használni (pandora music miatt főleg). Az appleID-mhoz nem szeretnék valós adatokat megadni, viszont jó lenne ha tudnék enélkül is vásárolni a store-ban (főleg az adguard pro érdekelne, illetve még max pár olyan app amit mindenképpen szükségesnek tartanék). Megoldható ez valahogy? Aajándékkártya, vagy akármi?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Laca1212
őstag
Valaki hátha tudja mi lehet az oka?!
Chrome app-ban mobil nézetben nem állnak be azon sorrendbe a kedvencek közé tett topikok mint ahogy normál nézetben szerepelne. Hol van a gond?
-
sethi
senior tag
-
sethi
senior tag
Valakinek fordult már olyan elő, hogy a telefon nem tölt, úgy hogy ha csatlakoztatom a töltőt az akksi jel zöldre vált, adja a töltést jelző hangot, megjelenik az akksi mellett a kis villám de a százalékok nem pörögnek. Nálam ma harmadszorra. Egyszer gyári töltőkével egyszer szivargyújtó töltővel és ma egy Blitzwolf töltővel. Eddig csak Ios11-nél jött elő ez a hiba és teljesen random időközönként. I7 a készülék és februárig garanciális. A
-
atees
őstag
Sziasztok! Tudom régi történet, de volt régen az applenél az 5W-os iphone töltők cseréje program, még fent van az oldalon, elvileg még mehet. Találtam itthon egy régi töltőt, bepróbálkozzak a cseréjével, vagy engedjem el?
Ezt jó régen félreraktam egy felirattal rajta, hogy melegszik
Holnap megyek a corvin felé, azért kérdezem.
Köszi -
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #178070 üzenetére
Most nézem elb@sztam, mert azt kihagytam hogy nézd meg hogy Youtube app-ban beállításoknál a feltöltés minősége teljesen van e, én tegnap visszavettem 1080p-re, és elfelejtettem teljesre rakni most. Lehet nálad is ez a gond. Szóval újra felraktam, itt lesz: link (a másikat töröltem).
tboldi: Persze mi meg haljunk éhen mi...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MasterMark #177959 üzenetére
Tessék most csináltam egy tesztet, úgy raktam fel ahogy mondtam, megnézzük nekem mikorra vált át (jelenleg még FHD-ba se látom)...
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #177959 üzenetére
Azóta se lett 4K.
Hogy a francba csináltad.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Constantin #178065 üzenetére
Persze, amennyiben az adott légitársaság generál Wallet kompatibilis repjegyet.
-
Constantin
tag
Sziasztok! A Wallet alkalmazásban a repülőjegyek kezelését és tárolását is meg tudom oldani?
-
Binglof
csendes tag
Sziasztok. Segítsetek már légyszíves. iPhone SE. Minden be van állítva, ki-, be jelentkeztem a Cloudba, reseteltem, stb. De nem jelzi a teló az üzeneteket. A Viber megjön, hangot is ad, jelez a kezdőképernyőn is, de az iMessage vagy az SMS nem. Pedig eddig minden ment. Köszi a választ.
-
Buldozer99
senior tag
Udv
Sikerult megoldanom a problemat, ment 4orat stabilan viszont utana alkalmazas inditaskor fekete kepernyo vagy random ujraindul , mi lehet a biba oka? (2x eddig) -
MasterMark
titán
-
atesz999
tag
válasz
MasterMark #178059 üzenetére
Nem lehet újra indítani, nem lehet kikapcsolni. Akksit meg ugye nem lehet kivenni. Hiába nyomja hosszan a gombot az ember, nem kapcsol ki.
-
atesz999
tag
Üdv!
Tudom, hogy az én esetemben ipadról van szó, de iphone esetében is jelentkezhetett már ez a gond, így esetleg ha tud valaki segíteni...
Ipad mini 2 gépem az egyik program betöltésekor lefagyott, majd miután a sleep/wake gombot megnyomtam, ez a kép fogadott:
Régebben egyszer már előfordult ez, akkor a hangerő gomb, és a sleep / wake gombok nyomogatásával valahogy egy fél óra után megjavult. De most már órák óta ilyen.
Ha más megoldás nincs, hogy lehet teljesen resetelni a készüléket? Gondolom jelen esetben itunes-on kereszül lehet, meg az ipadon semmit nem lehet csinálni.
Ha itunes-on csinálok biztonsági mentést, akkor az elmenti az ibooks könyveket is , a képeket is, meg a játékok tartalmát is? Tehát amikor visszaállítom nem kell újra kezdeni a játékot?
-
Gmail-ban az új levél érkezésekor hol lehet kikapcsolni a rezgést?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hemaka #178047 üzenetére
Sikerult.
Nem ugy, ahogy te irtad, hanem ezen az oldalon.
Itt az elfelejtettem a jelszot reszre kattintani. -
-
HUTCHDB
nagyúr
Segitseget kernek...nem iphone, hanem ipad, de szerintem tudjatok a valaszt a kerdesemre.
Keresztanyam (70 eves) az ipad-jan levo icloud jelszavat elfelejtette.
A keszuleket tudja hasznalni, a jelkodot azt tudja, de ugye semmit nem tud letolteni a store-bol.Van valami megoldas a helyzetre?
-
Buldozer99
senior tag
üdv!
iphone 5s folyamatossan ujraindul /nem kapcsol be/
ha ituneson keresztül dfu modban probálok visszaállítást vagy szoftvert frissiteni itunes 9es hibát dob kiennek annyi??
-
H0r1
tag
Sziasztok!
Elvittem a 6S-t az akkucsere program miatt az istyleba. Kérdeztem kb mennyi idő (Corvin), azt mondták hogy 2-3 munkanap. Otthagytam. kb 3 óra múlva jött az értesítés, hogy elkészült a telefon
Azóta volt egy 100% feltöltés amit most merítek. Jelenleg így állunk:
Ezt főleg a vidékieknek írtam, hogy tudják, lehetséges napon belüli megoldás is, még az ünnepi roham alatt is!
-
naksys
senior tag
Sziasztok!
Iphone akku töltési-ciklus számát melyik programmal tudom megnézni Windows alatt?
Köszi -
szekra
addikt
válasz
nederlanden #178015 üzenetére
Úristen! Lám lám a gyári tokok nagykövete csalódott egyben?
De hát ez lehetetlen, biztos PS!
-
ludnik
tag
Iphone 5s legújabb 11-es szoftvert lehet mondjuk 9-esre dowgradelni? Ami zavar, hogy pl. a Chrome valami rohadt sok idő mire elindul. Mire érdemes downgradelni vagy mire lehet még?
-
8
senior tag
válasz
Scrake^;DD #178000 üzenetére
Beviszed és pár nap múlva kapsz egy zsír újat (mármint egy refurbished-et), nem cserélgetnek kamerát.
Ezért backupod legyen, és figyelj rá, hogy ha jailbreakelt, akkor előtte szedd le róla.
+ ha esetleg újabbat akarsz venni, akkor jó alkalom elpasszolni az újat amit kapsz még mielőtt használatba veszed -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ha nem működik akkor hibás, gondolom a csereprogramban az egész kamerát cserélik, így valószínű meg is javul.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Erre valaki?
-
-
tboldi
nagyúr
Tölthető az iOS 11.2.5 developer beta 2!
-
MauroN
tag
válasz
szabogabor10 #178012 üzenetére
Nekem akkor szokott pörögni, mikor visszarakom a tokjába.. amikor kiveszem, akkor nem. Ez normális?
Update: lehet jó lesz, nem mindegy neki hogy fel van-e oldva a telefon, vagy nincs. Ha zárolva van pörög, ha fel van oldva nem pörög... tudom tudom #firstworldproblem 😁 -
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #178018 üzenetére
Semmi ilyesmit nem érezni, talán annyi hogy keményebb tényleg mint az i7-emen volt bőrtok, de lehet azért mert még nagyon új, bár ha így marad akkor se zavaró.
-
kengyel
nagyúr
válasz
nederlanden #178018 üzenetére
Nem egy olcsó mutatvány, de mutatós nagyon. Köszi !
-
kengyel
nagyúr
válasz
Pedig nagyon jól néz ki, főleg a hátulja. Mennyi egy ilyen tok ?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Pedig kinézetre az X-é is ilyen, vidd vissza, ha tényleg nem passzos benne meg recseg nekem sem kellene.
-
Lefty
addikt
válasz
Ununqatrium #178013 üzenetére
Ebben az esetben en mindenkepp a 6S-t valasztanam a nagyobb kijelzo miatt. Ennel a modellnel volt csereprogram az akku hidegben torteno kikapcsolasa miatt, ha esetleg ilyenbe futnal, akkor azt garanciaban cserelik, ne aggodj. Bar szerintem a mostani keszlet mar ujabb szeria. Viszont ha 3-4 evre lenne, inkabb az i7 fele kacsingatnek.
-
Ununqatrium
aktív tag
Sziasztok. Idegen terepen kérnék segítséget. Barátnőmnek szeretnék egy almát ajándékba, régóta nagy vágya. Az SE és 6S között kellene döntenem. Árkülönbség nem annyira szämottevő, a méret se. Inkább azt szeretném megtudni, ma tudok-e még rossz 6S-be belefutni? Sok szériahibáról olvasni, valamint a frissítéseket követő folyamatos lustulásról is. Ez az SE-re is jellemző? Vannak esetleg kopási problémák a készülékházat illetően? Aki szaki alma téren, légyszi árulja el, nagy hiba lenne-e a 6S a másikkal szemben, ugyanis 3-4 évre lenne, nem egyre vagy kettőre. Köszönöm
-
-
-
válasz
Balázs0916 #177983 üzenetére
Nekem is ugyanez...i8+
Szoftveres gond. -
MauroN
tag
Akinek Airpods-a van ahhoz szólna a kérdésem, hogy nálam hektikusan működik a kijelzése. Ha felnyitom a tokot illetve amikor lezárom vagy felhozza a kis ablakot vagy nem, vagy működik az animáció és pörög vagy nem. Csak nálam van ez így vagy ez is még ilyen időjárás widget szerű bug?
-
csacsi67
addikt
válasz
Lefty #178003 üzenetére
Nem teljesen igaz ez igy én most 29 % vagyok töltöttségi szintben óra jel 600 .30 % 611 volt. Akku elhasználődás 92 % . Jövö áprilisban lesz 2 éves .De ha feltöltöm az akksit akkor bizony nem 600-on van az óra jel .SE készülékröül van szó. De nem figyelem mert lassulást nem tapasztalok. Ez a téma már majd nem 3 hete felmerült az SE topicba.
-
fpy_
tag
válasz
MasterMark #177970 üzenetére
Olvastam, hogy az IOS kilövögeti a Pebble taskot. Nekem classic van, örülnék, ha jó lenne és maradhatna.
Köszi, hamarosan kiderül... -
Ragnar95
félisten
válasz
geza844 #177980 üzenetére
Nincs semmilyen töltési probléma 5S-nél, nem tudom, hol olvastad ezt. Megbízhatóbbnak nem igazán nevezhető az SE, mivel az 5S-nek sem volt szériahibája, ha az erősebb hardver és emiatt hosszabb támogatottság adta előnyöktől eltekintünk, azért érheti még meg jobban az SE, mert újonnan már csak azt kapsz és használtan is újabb modelleket lehet kifogni, márpedig ha a meghibásodástól félsz, nem árt a minél újabb készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS