Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
Sziasztok!
Mivel nincs iphone-om, nem tudom hogyan működik pontosan.
Haver vett egy aktiválatlan szlgáltató függő iphone-t és megkért, hogy hozzam el neki és aktiváljam az én kártyámmal. Ha ezek után ő beteszi a sajátját, miután az enyémet eltávolítottam, nem lehet belőle neki problémája, hogy az enyémmel aktiváltam? (i5s) -
samgar
őstag
-
Masterboy84
tag
válasz
univerzita #144089 üzenetére
Sikerült. Köszönöm a választ!
-
samgar
őstag
Sziasztok!
Miért nem tudom feltelepíteni iWatch-ra a 3.0át? Beta profilt is telepítettem.
-
idntknow666
tag
válasz
Ragnar95 #144086 üzenetére
Annak azért nem örülnék,bőven van még mit ezen foltozni véleményem szerint,pl kicsit erőforrás igényesebb appok futtatása közben lehúzom a notification centert és kidob,szintén ilyen appok közben ha üzenetet kapok és válaszolni szeretnék azonnal kirak,ha vissza is lépek azonnal újratölt.
-
univerzita
addikt
válasz
Masterboy84 #144087 üzenetére
Lehet úgy is hogy megnyitod a iTunes -ban a alkalmazásokat majd ha rá kattintva előjön hogy Megjelenítése a Windows Intézőben majd ha rámész a alkalmazásra akkor van olyan lehetőség hogy Using iTools to Install ( és iTools-al feltelepül).
-
Totheground
addikt
válasz
Masterboy84 #144087 üzenetére
Húzd rá a készülékre. Vagy használd a telefonon az AppStore-t.
Más lehetőség nincs.
-
Masterboy84
tag
Sziasztok! Az hogy oldható meg hogy iTunesel vagy iToolsal feltelepítsem a telefonra az appokat? Az iTunesre le van töltve, de hogy varázsoljam a telefonra?
-
Ngtx
aktív tag
Ha az Icloud Fotókönyvtár pipálva van és a telefont újként állítom be akkor a fotóim automatán megmaradnak,vagy is újra szép lassan vissza kerülnek a telefonra?
-
Totheground
addikt
Hm. Az komoly, hogy hiába ül mind3 eszköz az icloudon, mindegyik saját maga dolgozza fel a fotókat? Szép dolog a privacy, de had kapcsoljam már be, hogy a mac keresgesse az arcokat és utána adja át a többinek, ahelyett, hogy 3* megcsinálják ugyanazt.
-
dew
újonc
Sziasztok,Iphone 6 om van és a képernyő bal széle ha megnyomom kicsit , kattogó hangot ad ki erre valami megoldás?
-
agabe
addikt
válasz
marcell2015 #144075 üzenetére
Nekem az a backup (masodik felho tarhely), de nem art tudni, hogy tomorit.
Nem felbontast, hanem mas kepi elemeket (kisebb is az a file amit onnan toltesz vissza)
Ha eredeti meretet valasztasz mentesre akkor a tarhelyed mertekeig tudsz feltolteni.
Ott is fizetni kell a full szolgaltatasert -
marcell2015
tag
válasz
univerzita #144076 üzenetére
Csak a Te hsz.ed volt kéznél
Ez volt az utolsó a témában..
Flickr-t nem ismerem, de azért az 1T is csak csak elég -
univerzita
addikt
válasz
marcell2015 #144075 üzenetére
Én nem görcsölök, csak írtam egy lehetőséget.Én különben a Flickert használom (1TB ingyenes)
-
marcell2015
tag
válasz
univerzita #144073 üzenetére
Görcsöltök itt a foto tároláson.
Google Photos miért nem jó?
16 megapixelig korlátlan. -
-Ben-
veterán
válasz
marcell2015 #144069 üzenetére
Battery life
-
univerzita
addikt
válasz
csababarca #144068 üzenetére
Ha megosztod (akár magaddal) akkor 5000 képet lehet feltenni és nem törlődnek.
-
DaWe94
senior tag
válasz
csababarca #144068 üzenetére
Sajnos nem, nekem is ez a bajom vele és ezért használok OneDrive-ot.
-
HUTCHDB
nagyúr
A 7 plus-t nem tudjatok mikortol lehet elorendelni a telekomnal?
-
csababarca
őstag
ha telefonról feltöltöm icloudba a képeimet, akkor azok ott mindig megmaradnak, akkor is ha telómról közben letörlöm a fotókat?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Hunork #144065 üzenetére
Nem árulnak hivatalosan használt termékeket.
A PH regisztráció 5 perc és teljesen egyetértek agabe kollégával, ha jó áron akar az ember iPhone-t venni, jobb, ha kerüli a GSM boltokat, apróról jobb áron ki lehet fogni készülékeket, ráadásul ha első tulajtól vásárol az ember full dobozos, számlás készüléket, az sokkal biztonságosabb, mint GSM boltból ismeretlen eredetűt venni. -
agabe
addikt
válasz
Hunork #144063 üzenetére
Ha emberbarat aron akarsz akkor Hardverapro-n nezz korul.
Sajna ott is sok aki ebbol egesziti ki keresetet, de ha talalsz egy-egy maganeladot aki jo aron kinalja azzal jarhatsz a legjobban.
Atverni meg boltban is atverhetnek nincs olyan hasznaltakkal foglalkozo ahol nem. -
Hunork
veterán
Üdv!
Hol van a legbízhatóbb olyan bolt, ahol használt iPhone 5/6 telót lehet venni? És persze emberbarát áron.
Segítséget előre is köszönöm! -
Newyorker
addikt
Szerintetek az iphone 6-ra vett előlapi fólia, illetve üvegfóliai jó lehet az iphone 7re? Mert megveszem most a 7et és nem lesz még hozzá fólia azonnal :S
-
StLui
veterán
válasz
pzstm #144045 üzenetére
Openoffice-t használok, semmire nem kell szinte még az sem, pedig könyvelőirodában dolgozom, néha egy levél, max egy oldal, wordpad is elég lenne, táblázat kb egy oldalnyi és max összeadás, szorzás van benne
Ha fizetnék értük, és leosztanám levelekre, táblázatokra, akkor ezer forintokra jönne ki egy-egy -
Kedden mikor várható a végleges iOS 10? 19:00?
-
törölt tag
Érdemes majd az ios 10-et újként telepíteni? Bár akkor újra kell telepítenem mindent és újra beállítani...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
StLui #144034 üzenetére
Nekem van elég nagy "google fotók" tárhelyem, 250 GB.
Ettől függetlenül a 300 forintot havi szinten megéri, ezért is írtam...
Egyéb felhőkkel gondom van/volt, a szinkronizálás nem a legjobb, de én a pc-n is szeretném látni a dolgokat anélkül, hogy bármit csinálnom kellene. -
StLui
veterán
válasz
agabe #144035 üzenetére
Sajnos az nem vált be, meg sem közelíti a onedrive-ot kényelemben, ugyanez a gondom most google drive-val is pedig az ingyenes korlátlan nekem tökéletes, de nem tudom könyvtárszerkezettel föltölteni a képeket stb
Onedrive-ot most is használom, de csak az utolsó év képei vannak rajta, és így csak évente fogok menteni külső HDD-re
-
atees
őstag
Sziasztok!
iPhoneon fent a beta 10, watchra vajon miért nem dobja a frissítést? -
solties
tag
Olvasom itt a hozzászólásokat, de nem is értem miért kell csodálkozni azon, hogy Magyarországon lesz a legdrágább a 7-es. Először is mindent annyiért kell eladni, amennyiért megveszik! (Gondoljunk csak a balatoni lángosos árakra...) Másrészről amíg úgy működik az apple piac, hogy letáborozik a sok fogyatékos a bolt előtt, hogy minél hamarabb övé legyen a cucc gyakorlatilag minden pénzt megadva, addig nincs miről beszélni! De hogy otthon mi van a hűtőjében azt senki sem látja..Nekem i6-om van, és szeretem is, de birka nem voltam, és nem is leszek. Készülékcserében megvettem, rákattintottam a neten hogy kosárba, és két nap múlva csengetett a futár én meg gatyában ajtót nyitottam... Láss csodát kibírtam a két napot Stb...Száz szónak is egy a vége, attól mert apple, attól nem kell meghülyűlni, mert ez viszi fel az árakat mindenhol, magyarországon meg a többszörős adóztatás is, nem beszélve arról hogy nálunk az árrés is nagyobb a magyar mentalitás miatt. Az apple meg jót röhög, és tömi a zsebét!
-
-
-
-
königarjen
tag
Hali!
Az mitől lehet, hogy iTunes-ban azt mutatja, hogy dokumentumok és egyéb kb. 35 GB-t foglal?
iPhone-on 17 GB körül foglal a Drive, de az még mindig nem 30+ GB..Köszi előre is a segítséget
-
oszy
veterán
Az Apple Store-ban ingyenes az INKS! Aki szereti a flippert annak tetszeni fog.
-
Ngtx
aktív tag
Ha az Icloud Fotókönyvtár pipálva van és a telefont nullára formázom és nem állitom vissza hanem nulláról indulok akkor a fotóim autómatán megmaradnak igaz? Vagy is újra rajta lesznek igaz?
Majd az ios10 érkezésével lesz ez aktuàlis. -
nofi
addikt
válasz
szabogabor10 #144013 üzenetére
Azért nem csak BT, meg CarPlay van a világon. 4 éve nekem az akkori legolcsóbb, (~10e Ft-os) Pio fejemmel is tökéletesen működött az USB-s vezérlés, miközben töltött a telefon. Jelenleg sajnos csak aux van, de baromira hiányzik, hogy a műszerfalról léptessem a zenét. Kész röhej, hogy 2016-ban auxba dugdosom a telefont és rácsatlakozásnál picit még pattog is, plusz alapzaja van ha nagyon fülelek.
Mielőtt elvakultsággal vádolna bárki is, engem a gitározásnál hátráltatna némileg a jack-elhagyása. Jelenleg egy iRiggel kötöm össze a gitáromat a lightningen keresztül. Jack nélkül viszont nem tudnám külső erősítőre kiküldeni az effektezett jelet és fejhallgatót sem tudnék használni. Szerencsére mire nekem i7-em lesz (már ha...), minden sarkon lesz majd átalakító hozzá.
-
Vgabor92
tag
válasz
szabogabor10 #144013 üzenetére
A telefon kábelével csatlakozok a fejegységre, tölti és hallgatom a zenét.
nem kell ide carplay és nem is lehetetlen.. -
Alvin_ti4200
félisten
The iPhone 7 is a huge gift to accessory makers
"A new Belkin accessory, retailing for $40 starting in early October, will let you charge your iPhone 7 and listen to wired headphones at the same time. The adapter contains two Lightning ports, so it’s designed for the new EarPods, but it’s also compatible with Apple’s 3.5mm dongle, allowing you to plug the two adapters into one another to listen to music with standard headphones. It’s a gnarly scenario, but at least it’s possible."
Tehát mai árfolyamon 11 ezer forint (illetve az eltérő adózás miatt lesz az 13 is).
Amikor utoljára helyet akartak spórolni, akkor született egy mini-DVI szabvány az első MacBook Airnél, az is egy jól sikerült megoldás lett. Vannak, akik már nem is emlékeznek rá...
"There’s more opportunities on the horizon. You can imagine a Mophie charging case for the iPhone 7 with a built-in 3.5mm adapter. It would let you plug your standard headphones into a device that doesn’t feel like it’s connected to an extraneous dongle you might misplace. There’s also scenarios like wanting to use the new EarPods’ microphone for a conference call on your laptop, but needing a Belkin-made Lightning-to-3.5mm adapter to do so."
Az első csodaszép lesz, a második meg ismét átalakító.
Egyébként a Galaxy S7 egész jó áron van most a T-nél - és még jack dugó is van rajta
-
válasz
Alvin_ti4200 #144008 üzenetére
Nagyon jó, hogy említetted az AUX-ot. Gyakorlatilag lehetetlen lesz azt a felállást megcsinálni, hogy zenét hallgatsz a kocsiban telóról (most hagyjuk a BT-t, gondolom továbbra se lesz támogatott az APTX), és közben töltöd a telót. A jack elhagyása szerintem a legnagyobb idiótaság volt. Tudom, tudom, vegyek CarPlay-es kocsit...
-
Kbali
nagyúr
válasz
Egyébként nem az volt, hogy minden új telefonhoz adják az átalakítót is?
-
Noxy
veterán
válasz
"Belenyúltak az egyik olyan szabványba, ami a világ minden táján elterjedt, az utolsó vackon is rajta van, nem beszélve az autókban található AUX csatlakozókról, nyilván nem én vagyok az egyetlen, aki azon keresztül hallgat Spotify-t telefonról (és még véletlenül sem Apple Music-ot...)"
Nyugi, lehet hogy a Densionál tudnak valamit. [link]
Hétfőn rákérdezek telefonon is, mert péntek délután írtam (kérdeztem) de csak a sablon szöveg jött vissza. (valszeg nem volt már bent senki) -
Воланд
titán
válasz
-
Alvin_ti4200
félisten
Továbbra sem térek napirendre a jack kukázása miatt. Elolvastam, hogy mit nyilatkoztak a vezetők a miért?-tel kapcsolatban, de az eszem megáll. A csúcsot az jelentette, amikor azt írta a hardver dizájner, hogy azért kellett kidobni a jack-et, mert kellett a hely az akksinak és különben nem tudták volna beépíteni a szuper kamerát. Kérdem én, vajon milyen mérnökök dolgoznak az Apple-nél egy vagyonért, akiknek ennyire futja? Ez az ultimate megoldás? Szerintem akármennyire is köszönhetünk nekik sok innovációt, ebbe bele fognak bukni. Belenyúltak az egyik olyan szabványba, ami a világ minden táján elterjedt, az utolsó vackon is rajta van, nem beszélve az autókban található AUX csatlakozókról, nyilván nem én vagyok az egyetlen, aki azon keresztül hallgat Spotify-t telefonról (és még véletlenül sem Apple Music-ot...). De nem megyek messzire, például a tavalyi MacBook Air-embe nem fogom tudni beledugni a lightningos Apple fülest. Nyilván lehet venni majd átalakítókat, de könyörgöm...sebaj, legalább eldőlt, hogyha megtehetem majd, hogy új telefont vegyek, akkor az egészen biztosan a 6s lesz és még véletlenül sem a 7. Amúgy meg valaki írta, hogy majd UK-ban akarja megvenni az új telefont, én a helyében körülnéznék, mert az Apple a Brexit miatt megemelte a UK-s árakat, I'm just sayin'.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !