Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam egy AR játékot (az indexes videóban lévő mini golf) 6s Plus-on, hát nagyon jópofa. Ha takarásban van a labda, akkor arrébb mész a nézőponttal, közelebb mész stb., nagyon poén. Egy baja van csak, valami kegyetlenül szívja az akksit a játék. Könnyen lehet persze, hogy már az újabb telefonokra készült inkább.
-
Kurzuh
aktív tag
Akinek 3503 hibát dob ki, ne aggódjon. Reggel nekem is azt dobta ki, utánaolvastam és Apple fórumán írták, hogy panaszkodás után kiderült, az Apple szervereivel van éppen probléma, már tegnap óta, de javítás alatt.
Itt lehet róla olvasni:
https://discussions.apple.com/thread/7768437?start=0&tstart=0 -
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
3503 as hibát dob ki nálam is az itunes. Nagyon felidegesit ...
Megprobalom az otthoni gépen hátha...
Valaki tud erre megoldast? -
wolf13
őstag
válasz
Benito94 #170089 üzenetére
Szia.
Én is szenvedtem vele jó ideje. Végül sikerült. Nem nagyon szeretem a nem apple programokat, de most kénytelen voltam máshoz folyamodni az idő hiánya miatt. Mivel nem tudom meddig írja alá az apple.
Így leszedtem a 3utools v2.16 (beta) verzióját. Ezzel sem ment elsőre , egy videó alapján kezdtem bele, szépen recoverybe tettem és betallóztam a már leszedett ipsw filet. De 4% -nál mindig SHSH hibával megállt. Majd mikor már feladtam, kiléptem a programból, még frissítette magát. El is indítottam újra, és így már sikerült is.
Előtte már a win HOSTS file-t böngésztem, hátha ott van gond.
-
-
Ufff
senior tag
válasz
nederlanden #170062 üzenetére
Nálam semmi baja! Két gombos restart volt?
-
Benito94
tag
Olyan segítséget kérnék, hogy mikor a telefonomat vissza akarom állítani akkor ezt a hibát írja ki:
Az új SE készülékemen egy 5 és egy 5s-nél is ezt írja. Újratelepítettem az iTunest és nem lett jó még két másik gépen is próbáltam és ugyan az. Valaki tud erre megoldást? Eddig jó volt 5-el és 5s-el most nem tudom mi lelte. A választ előre is köszönöm.
-
Akelaus
senior tag
Mivel kérdés volt, 5S iOS 11-el, tegnap este szedtem le a töltőről, éjjel repülőgép módba kapcsolva, jelenleg 36 perc nyomkodás után 93%-on van. Sokat ma nem volt időm a telefont nyomkodni. A wifis "automatika" kikapcsolva. Egy napot nálam simán kibír az akksi, gyári van benne, 2 éve használom a telefont.
-
mahoni
tag
H lehet vissza tenni az előző verziót?
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban hogy adott egy ipad air2 amin ios 10.3.1 van. Erre szerettem volna felrakni a 10.3.3-at ituneson keresztül dfu vagy recovery módban. (Még aláírja az apple). De nem jött össze, a következő a probléma. Macbookon folyamatosam
9-es hibakódot kapok (az eszközre való csatlakozás sikertelen). Próbáltam már frissítéssel, visszaálítással, másik usb port, másik kábel, mac újraindítás, minden a legfrissebb rajta stb. Windows-os gépen meg 3503-hibáig jut el. Mac-en legalább eljut az alma logoig és alul már megjelenik a csík is hogy dolgozik, de pár másodperc és jön a hibaüzenet. Windows-on még eddig sem. Az ipad nekiállása előtt csináltam meg ugyanígy egy 5s-t, ott jó volt minden, mondjuk azon ios 8.valami volt, de azon jó lett minen.Valakinek valami ötlete??????
-
aujjobba
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz
aujjobba #170075 üzenetére
Na most megkaptuk... érezzük magunkat leb@szva.. Hát nem megmondta, hogy mit kell csinálni?
Esküszöm szégyellhetnénk magunkat...!(#170077) B-L-A-C-K : Tessék!! Élő példa! A csávónak igaza volt! Ő megmondta! Ennyi! Nincs vita, nó kvescsön abátit! Ennyi! Haza érek én is pakolom felfele!!
Komolyra fordítva kiváncsi lennék 5S-t használók tapasztalataira!
-
aujjobba
addikt
Hihetetlenek vagytok, már a legelején mondtam hogy várjatok pár napot mielőtt komolyabb következtetést vontok le az üzemidővel kapcsolatban, mert beáll idővel.
Kb. mindenki lehurrog, hogy biztos nem így van, mutassak cikket róla, nem létezik olyan hogy beáll.
Aztán most tessék, eltelt egy kis idő, és kb. legtöbb embernél beállt.Nem vettétek még észre, hogy minden főverzió váltásnál pontosan ugyanez a "szar lett az akksiidő" agymenés megy? Pár napig legalábbis, aztán csodafolytán elmúlik, mindig.
-
-
atees
őstag
Sziasztok! I7-hez keresek vezetéknélküli töltőt, adapter+dokkoló, van ami ajánlott és bevált?
-
Chiftain
aktív tag
válasz
Cathfaern #170019 üzenetére
Az én tapasztalatom pedig az hogy a nem “javított” verziókkal sincs semmi gond! Volt 3g-m aztán 4, 5, 6, most pedig 7+. Annak idején nem volt semmi bajom az antenna gate-el mivel nálam nem jelentkezett a 4-en. Egyszer sem dobott el hívást. A fekete 5-ös pl tényleg kopott, de ott is inkább csak amikor leejtettem. Egyébként nem volt vele gond. A 6-osnál az előlapi kamera csúszkált egyeseknek, nekem persze az se. A 7+nak volt valami botránya egyáltalán? Eddig amit én láttam az alapján ugyanúgy meg lehet venni a “sima” kiadásokat mint a “javítottat”. Szerintem ez ilyen urban legend, illetve ezek az aktuális hate-ek hihetetlenűl túl vannak tolva. Elő lehet idézni őket, illetve léteznek is, de vagy speciális körülmények vagy használat következményei. Vagy annyira elenyésző számú felhasználót érint ami meg se jelenik a statisztikákban.
-
Polir7510
csendes tag
Akkor még van 1 hetunk tesztelni. Fel is rakom.
10.3.2 van most a telefonomon.
Az nem baj ugye?
Annyi a lenyeg ugye hogy csináljak most egy backupot!? -
Timyyy
őstag
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
Most látom pár embernél kezd helyreállni az akksiidő.
5-6 napja követem az eseményeket hogy mi újság ezzel az új os 11 el.
I7 em van. Érdemes felrakni szerintetek?
Meddig írja még alá az apple az ios 10.3.3 at? -
nederlanden
senior tag
Mikor jon mar a 11 frissitese mert megorulok!!😖😡olyan a 6s mint egy rossz kukas android........akad lassu mast csinal mint amit akarok....😡😡
-
sajog159
aktív tag
Igén, már sejtem, hogy a magyar Swiftkey billentyűzet lehet a probléma.
Ha a Space billentyún Swiftkey felírat van, nincs mikrofon > Klikk földgömbre > átvált magyar billentyúre "Swiftkey" felírat nélkül és megjelenik a mikrofon.
Az a gyanum, hoy a Swiftkey használata esetén nem lehet diktálni. Igaz?
-
aujjobba
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz
30z.Samu #170043 üzenetére
Én nem tartom feleslegesnek, elmondom, hogy miért.
Nekem iPhone 5S van, mellette pedig egy MacBook pro.
Néha, amikor valamelyik "meggajdul", akkor jól jön, hogy a másikon is be van kapcsolva a net. Pl. a messenger volt, hogy vagy csak gépen vagy épp hogy csak telefonon frissült, mert közben a macen az oldal crashelt úgy, hogy észre sem vettem (azóta nem használok chrome-ot macen). Gondolom ha otthon vagy gép előtt, akkor van otthon egy wifi hálózat, amire a telefonod fel tudod csatlakoztatni. Nos, ebben az esetben sem látom értelmét kapcsolgatni, mert a telefon szépen elvégez mindent magától.
Ezen kívül a gép előtt ülve is frissülnek telefonon pl az időjárás adatok, a különböző telefonos appok információi, az iCloud adatok, mentések, szinkronizációk, jegyzetek, naptár adatok stb stb stb...Szóval értem én, hogy leírtad, azt is értem, amit írtál, de magát a problémádat még mindig nem értem.
(tehát Te azt tartod feleslegesnek, hogy be legyen kapcsolva az internet a telefonodon a géped előtt ülve, én meg azt tartom feleslegesnek, hogy kapcsolgatod. (pláne ahelyett, hogy a telefonra bíznád)). No offense.(#170054) 30z.Samu : Miután próbáltam a iOS11 beta 2-t majd mikor megláttam az 5S userek reakcióit a véglegesre, csináltam egy tiszta telepítést 10.3.3-ra és én ott búcsút mondtam az iOS11-nek.
(#170052) mahoni: Még vissza teheted a tizest.
-
vasi89
őstag
válasz
Tibee86 #170038 üzenetére
Én meg milliószor leírtam h a sz.r a céges wifi, ha nem kapcsolgatom akkor folyamatosan pörgeti a processzort lezárt állapotban is. Gondolom a titkosítás miatt. Csak az ios-el ilyen, minden más oprendszerrel jól működik. De gyanítom, hogy akár másnál is lehet ilyen hiba. Ez csak 1 példa volt
szóval esetemben pl eléggé megnöveli za üzemidőt, plusz ha plázában vagy egyéb helyen vagyok se szeretem ha keresi a wifiket stb.
-
mahoni
tag
Sziasztok
IOS11 óta 5s-n( új 2 hónapos) naponta 3x kikapcsolja a hívószám kijelzést ill a mobilnetet.... és kb fele olyan sebbességű mint az ios 10....
nagy vicc
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok
Ha én ismerőssel hozatok amerikából i8-at akkor lehet valami gond itthon vele?
Applestoreból lenne. -
Ma jöttem rá, hogy 3D Touch segítségével bizonyos appokban a szavakat arrébb lehet rakni. Bár lehet én vagyok béna, de nem mindig sikerül...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
30z.Samu #170039 üzenetére
Mert elviekben ez egy szakmai topik lenne és jó ideje te és pár kolléga napi szinten beszélgettek a semmiről fergeteges poén kommentekkel megspékelve. Amive nem lenne probléma, ha napi minimum 30 komment nem ebből állna.
Furcsa is, hogy már lassan dél és még nem jött a hangos gondolkodás, hogy "megvárjam az X-et vagy vegyek 8-at" és társai.Rage47: ezt írtam én is, hogy több energiát fogyaszt a kapcsolgatás, de már tudom, hogy nem az üzemidő miatt kell kapcsolgatni hanem mert felesleges.
-
Diokhan
addikt
válasz
30z.Samu #170029 üzenetére
Nincs rá mód és szerintem szükség sincs erre. Amit akarsz engedélyezhetsz a beállításokban, amit nem akarsz, azt pedig kikapcsolhatod, ahogy írtad is. Ettől több nem kell szerintem. Én azt sem értem, hogy miért kapcsolgatod ki-be. A mai világban egy okostelefon, pláne az iPhone-ok nem életképesek mobilinternet vagy wifi nélkül, ráadásul most már nagyon olcsón lehet mobilinternethez jutni.
Értelmetlennek tartom, hogy minden nap ki-be kapcsolgassam a mobilnetet, mert amikor otthon vagyok wifi van, amikor elmegyek otthonról, akkor pedig azonnal át áll mobilnetre. -
kbadam83
senior tag
válasz
Yushchenko #170028 üzenetére
A kijelző védő üveg ugyan az a méret az jó lesz hozzá, a toknál egy ici pici eltérés van, az i8 Plus egy hangyányit vastagabb.
Ha passzos tokot rendelnél akkor mindenképpen csak az i8 Plus-hoz valót. DE ha szilikon tokot rendelsz ( én a Nilkin átlátszó szilikon tokját preferálom, mert jó fogása van és a készülék szépsége is megmarad ), abból jó az i7 Plushoz való. Nekem is ami az i7 Pluson volt azt raktam az i8 Plusra
Üvegfóliát amit ajánlani tudok: ha kiadsz rá annyit iGlass
Nekem jelenleg egy olyan van rajta aminek a dobozán egy gorilla található és abból a hybrid fajta ( ujjlenyomatot nem gyűjti és nagyon kellemes tapintású )
Ami még nagyon jó a Nilkin 3D -
Tibee86
nagyúr
válasz
vasi89 #170035 üzenetére
"én meg az nem értem h miért baj, ha valaki ki be szeretné kapcsolgatni?"
Nem baj, de az kicsit zavaró már, hogy hetek óta minden nap ez a téma és néhányan chat-nek használják a topikot... (akinek nem inge.... )
Kapcsolgassa, csak szerintem több energiát használ el vele mintha menne folyamatosan, mert nyilván más magyarázat nincs a kapcsolgatásra, mint hogy ezzel jobb lesz az üzemideje. -
30z.Samu
félisten
válasz
Tibee86 #170032 üzenetére
Mindig feljön ez a kérdés... Azért, mert ha gép előtt vagyok, akkor tök fölösleges, hogy menjen az internet a telefonon. Tudom, egy idő után lelövi magától, de én attól függetlenül kikapcsolom és mivel nincs Mac-em, így az iMessage-et nem tudom nézni, csak telefonon. Bár az sem feltétlenül igaz, hogy lelövi magától, mert pl. ha kapok egy üzenetet Messenger-en, de a gépen valamiért még nem néztem meg, akkor jelez a telefonon.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Kezd beállni i7-en az üzemidőm iOS 11 alatt, 5 óra 50 perce vettem le a töltőről, 1 óra 5 perc volt ebből a használat, és még 93%-on van.
-
válasz
Yushchenko #170028 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
Tudom hülye kérdés lesz, de hátha...azon gondolkodtam, hogy a mobilnetet folyamatosan hagynám bekapcsolva úgy, hogy az iMessage-et és az iPhone keresést engedélyezném, ha mást nem használok. Tudom, ezt a beállításokban egyenként be lehet állítani, de esetleg nincs valami mód arra, hogy egy csoportot csináljak és csak azt tudjam ki-be kapcsolni? Mert egyenként mindig ki-be kapcsolgatni mindent kicsit macerás lenne.
-
Yushchenko
őstag
Iphone 8 plus-hoz jó lesz a 7 plus tokja és kijelzővédő üvege? Szeretnék előre rendelni aliexpress-ről, hogy ha már meglesz a telefon, egyből rá tudjam rakni.
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Létezik a logitech g550hez hasonló gamepad ami pl az alin el érhető !?
-
allein
addikt
válasz
30z.Samu #170017 üzenetére
Valóban, várni kell és majd kiderül. Hatalmas bukta anyagilag amúgy
lehet inkább a házimozimat fejlesztem
(#170019) Cathfaern - 6sPlus-ommal amúgy teljesen meg vagyok elégedve, 2 év után is hasít. Gyakran azt érzékelem, hogy még a Macbookomnál is gyorsabb - MBPR 15" Late 2013, I7
-
oba
addikt
válasz
kchris78 #170015 üzenetére
Nem érdemes... de nem azért mert rossz, hanem mert mocskosul drága. Ennyit nem ér egész egyszerűen. Az amoled szerintem sokkal jobb mint az ips, nekem tetszik hogy picit szaturáltabb (de persze ez állítható), a kontrasztaránya viszont köröket ver az ipsre, a feketék pedig feketék
Kevesebbet is fogyaszt. Összességében egy jobb kijelző technológia, nem véletlen tér át rá az Apple. Ezzel együtt az iPhone 10 egy túlárazott telefon. Semmi forradalmi nincs benne, már ha a piacot nézzük, sőt, le is van maradva. iOS ide vagy oda... akinek az iOS és az "ecosystem" fontos az elvan egy SE -vel vagy 6S -el is. Akinek pedig fontos, hogy csúcs telefonja legyen, hardveresen is, az szerintem jobban jár egy csúcs androiddal majdnem fele annyiért.
(#170020) sylex1: lehet nem a bejövőben van hanem összesen az email fiókon... nézd meg a többi mappát is... bár nem használom a gyári mail appot
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Én tapasztalatom és elvem az, hogy mindig csak a "javított" verziókat szabad megvenni. 4 vs. 4s, 5 vs. 5s, 6+ vs. 6s+, mindegyik esetben az "úttörő" verziónak meg voltak a gyerekbetegségei, ezeket szépen kijavították a következő verzióra ami egy sokáig életképes telefon lett. Amennyi újdonság bekerült most az X-be, tuti lesznek vele problémák. Ez nem feltétlen gond annak aki évente cseréli az iPhoneját, de ha hosszabb távra tervez valaki, akkor érdemes szerintem legalább egy évet várni, hogy kiderüljön tényleg jó-e minden. Arra meg már akkor kijön a javított verzió is
-
kchris78
veterán
válasz
azon gondolkodtam meg hogy vajon az hogy az x egyszeri jubileumi keszulek (elvileg) hogy jon ahhoz hogy az “uj” trendi kijelzo stilus/technologia a kavamentesseg es az amoled... jovore lesz igazan erdekes a dolog.. vagy az x et megetetik jo dragan most a neppel...emiatt van eleg 8 csak..
-
kchris78
veterán
En mar 2 hete ezen ragodok erdemes e az Xre varni... de egyre inkabb a nemre hajlok.. plusz penz es ki tudja az amoled mennyire lesz tartos dolog... ha veszek is olyat max okosba gsm bolttol..
-
allein
addikt
Sziasztok. I6sPlus készülékem mellé szeretnék vásárolni egy apple series 3 órát. Állítólag itthon nem támogatott az LTE, tudtok erről valamit? Potenciális készülék EU modell és nem US.
Szerk: frissítenem kell 11-re ahhoz, hogy működjenek együtt
pedig nem akartam még frissíteni
#170014) -secret- minek EU-ban LTE funkció
-
Ma reggelre megszűnt működni az iMessages és a Face Time a készülékemen. Aktiválásra várakozik a tudtom nélkül. Központi hiba, vagy megint kifogtam valamit?
-
törölt tag
Francba. Ez semmit nem szigetel. Köszönöm azért .
-
törölt tag
Azt megtudja mondani valaki hogy vajon ugyanazt a fülest adják 5S hez és 8 plushoz is?
-
30z.Samu
félisten
Elég érdekesen működik néha a Control Center, tegnap lecsatlakoztam a wifiről, de nem lőttem ki teljesen. Tudtam, hogy 5-kor vissza fog menni, de akkor már úgy is fent vagyok, szóval jó az úgy. Erre 4.25-kor arra ébredek, hogy a telefon bevilágítja a szobát és lekérdezett mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron