Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsnorbi21
tag
Sziasztok!
Gmail-es e-mail címem van évek óta, az icloud-ba is ezzel jelentkezem be, de szeretnék eldobni minden Google szolgáltatást ezért @icloud.com e-mail címet szeretnék.
A kérdésem, hogy a megvásárolt appokkal, icloud drive cuccokkal meg fotókkal mi lesz, át lehet őket húzni az új fiókra?
Mi a legegyszerűbb módja az átköltözésnek?Bocs ha hülye kérdés, csak szeretnék biztos lenni benne, hogy minden megmarad.
-
Hellas
senior tag
válasz
nozs23 #202095 üzenetére
Köszönöm a választ!
Szerinted a fekvő, vagy az álló töltőpad praktikusabb? Mondjuk gondolom egyikkel sem nagyon lehet töltés közben használni a telefont teljeskörűen, és feltételezem nem is arra talaltak ki a vezetek nélküli töltést, hanem éjjelre rarakom, reggel pedig leveszem. -
-
-
Hellas
senior tag
válasz
nozs23 #202086 üzenetére
Köszönöm! És amelyik toltore az van írva, hogy tud 5 és 10 wattot, az a 10 watt miatt tudni fogja 7.5-vél tölteni, vagy csak ha külön szerepel a töltő leírásában a 7.5 w is?
Illetve véleményed szerint megéri a fast charge? Ha jól számolom kb 1 órával töltene fel gyorsabban, mint 5 W-on. Kérdés a telefon akksija örül-e ennek.
-
tboldi
nagyúr
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Tudnátok ajánlani egy power bank-et, ami lightning csatlakozón vesz fel áramot? Hogy ne kelljen külön kábel hozzá iPhone mellé.Köszi előre is.
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok
Iphone 4s készüléken ios 6.1.3 szoftver van!
Hogyan tudnék bejelentkezni az icloudba úgy hogy nincs másik megbizhaó készülékem, ja és be van kapcsolva a kétlépcsős cucc!Szervizbe van a telefon, és csak egy 4s van itthon
Köszi
-
tboldi
nagyúr
válasz
justmemory #202083 üzenetére
Ha nem az iSTYLE, iCentre vagy az Almárium Pro cserélte, akkor utángyártott. Csak az authorized service providerek tudnak gyári alkatrészeket rendelni.
-
justmemory
senior tag
válasz
Tibee86 #202060 üzenetére
Hát nem pár fokos volt a levegő, de nyilván hűvös; a gond az lehet, hogy mikor olyan helyre értem, akkor lekapcsoltam a klímát és az ablakot húztam le inkább (user error ügyben kíméljetek, köszi
). Hogy az akksi utángyártott-e, azt nem tudom. Mindenesetre felvettem a kapcsolatot egy budapesti szervizzel...
Köszönöm! -
Gabady
aktív tag
Arra tudtok-e megoldást, hogy a céges telefonomról (iSE) osztok mobilnetet a saját telefonomra (i7P), és ha kikapcsolom a telefonom kijelzőjét egy rövidebb időre, pl 1-2 perc, megszakad a kapcsolat, újból elő kell vennem a céges telefonom is, ismét megnyitni a hotspotot és utána csatlakozik csak.
Nincs erre valami növelhető időkorlát? -
kchris78
veterán
mit jelent az amikor a szolgaltato neve mellett kagylo van kifele mutato nyillal? roaming kozben...
-
csaba1203
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #202063 üzenetére
Nyilvánvaló,ahogy utólag leírta,hogy nem gyári akkumulátor lett beszerelve és a szerelő hozzáértése is kétséges volt.Erről valóban nem az Apple tehet.
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!
iPhone XR-hez szeretnék vezeték nélküli töltőt venni. Az lenne a kérdésem, hogy tud 7.5 wattot felvenni, vagy csak az Apple által ajánlott 2 féle töltővel? Tehát, ha veszek bármilyen QI szabványnak megfelelő toltopadot, ami tud legalább 7.5 wattot, akkor ennyivel fogja tölteni a telefont? Egy tavalyi cikkben olvastam, hogy csak a Belkin és a Nophie (?) egyik töltőjevel vesznek fel 7.5-öt, de lehet azóta ez már változott. Illetve konkrét típust tudnátok ajánlani? Valamint, ha jól sejtem szükségem lesz ehhez egy nagyobb teljesítményű hálózati adatot erre is, az Apple 1A/5w adaptere helyett?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
justmemory #202054 üzenetére
Akkor ott valami más gond van... Ha a szellőzőrácson volt amin keresztül jön a pár fokos levegő még csak melegedni se kezd el a telefon.
Bár írod, hogy utángyártott akku került bele, onnantól kezdve nem kell meglepődni semmin. -
justmemory
senior tag
válasz
tboldi #202058 üzenetére
és col (#202057)
Öcsémé volt a készülék, ő cseréltette ki egy ismerősével, aki elvileg ért is hozzá (azért írom, hogy elvileg, mert én magan nem ismerem). Igényes ezekre a dolgokra, szóval ebben megbízom én is. Ugye ha az akksi utángyártott akkor igen, lehet, hogy ettől tönkre ment.
Pont ezt a figyelmeztető képernyőt dobta ki. Ettől függetlenül most meg sem nyikkan.
-
tboldi
nagyúr
válasz
justmemory #202055 üzenetére
Milyen aksi került bele és hol? Mert az utángyártottra és annak beszerelésére nem tud garit vállalni az Apple.
Egyébként de, figyelmeztet, ha magas a hőmérséklet. [kép]
-
col
addikt
válasz
justmemory #202055 üzenetére
Az Iphone is lekapcsol, azaz elsőként a kijelző fényerejét csökkenti drasztikusan, utána ki is kapcsol. Nálad valami egyéb gond lehet, pláne, ha most nemrég cserélted ezt az aksit, akkor azzal lehet probléma, vagy a szerelés közben történhetett gond szerintem.
-
csababarca
őstag
régebben írtam a fényerő automatikus ingadozását, holott nincs beállítva semmi ilyen, hogy ez szabályozva legyen.nem oldódott meg.most másik probléma, hogy a wifit eldobja állandóan.tehát amikor lezárom a telefont, fél perc múlva feloldom, akkor már nincs rajta a wifin. a hatótáv okés, maxon van, meg hát egy helyiségben vagyok a routerrel. a laptopom stabilan rajta van szintén, sose dobja le. csak a telefont.és használat közben nem, cska ha lezárom a telefont.mikor kioldom se kapcsolódik vissza, csak manuális rásegítéssel.iphone 6om volt 4 évig, azon sose volt ilyen gond.ötlet erre?iphone 8, legújabb szoftver.megoldva, valamiért az automatikus csatlakozás ki lett kapcsolva.
-
justmemory
senior tag
válasz
csaba1203 #202052 üzenetére
Szvsz akkor ez elég szomorú... az Apple ennyire nem képes... a 10 éves Nokia N900-am is tudja, hogy időben lekapcsol és semmi baja nem lesz, ha netalán gond lenne a melegedéssel. És akkor pont egy Apple erre nem tud felkészülni... (nyaralás első napjának odaútját ezzel kezdeni... nálam ez megbízhatóságból egyes...)
Mindegy is, lehet eladom alkatrésznek, ha drága a javítás... Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
csaba1203
addikt
válasz
justmemory #202047 üzenetére
Akkor nem csoda ha tönkre ment.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
justmemory #202049 üzenetére
Szellőzőrácsra kell szerezni egy tartót, a klíma hűti, a telefon boldog.
-
Sefter
veterán
válasz
justmemory #202049 üzenetére
Nekem sajna megfőtt..mutatta a szervizes, púposodott is
-
Sefter
veterán
válasz
justmemory #202047 üzenetére
Jártam így én is i6-al, akksi lett kuka..azóta nyomatom a klímát a szélvédőre (hűti a telót)
-
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Lightning to 3.5 jack adapterből csak a gyárit éri meg beszerezni?
Esetleg valami tuti tipp ultra slim tokra - iPhone 7. Eddig ezt néztem -
zolee1988
tag
válasz
hemaka #202014 üzenetére
Én is falun lakom, 2000 fő alatti. Az órával való fizetést még nem próbáltam, de mikor mondom, hogy kártyával fizetnék és a telefont tartom oda, azért látom a meglepődést. Na nem a pénztároson, hanem akik mögöttem állnak. Az órás fizetés kifejezetten kényelmetlennek tűnik, ki fordítani a csuklóm, meg odanyúlni. Nem kifejezetten vannak felkészülve, a terminál pár centis vezeték végén lóg a pénztárgép mellett, kb fix helyen. A kezed végén lévő kártya vagy telefon épp odaér, de csuklóval szerintem rá kellene hasalnom a pultra 😂
Én kifejezetten utálom a készpénzt, nem hordok tárcát, pár ezrest azért tartok, csak a zsebembe van gyűrve. -
-
-
galaxys80
veterán
válasz
szabogabor10 #202022 üzenetére
Számomra valahogy egyértelmű, hogy Magyarországról beszélünk.
-
kovsol
titán
Köszi mindenkinek a segítséget.
-
kovsol
titán
Sziasztok!
iPhone 6S esetében van valami gyors billentyű kombináció az apple pay behozására? Olyanra gondolok, mint az iPhone X -nél benyomom kétszer a power gombot és bejön a wallet a kártyával. -
l.skywalker
titán
-
csaba1203
addikt
válasz
justmemory #202024 üzenetére
Töltéskor történt ez a felforrósodás?
Nem hagytad kinn véletlenül napon vagy közvetlen napsütés nem érte? -
justmemory
senior tag
Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne... Meg lehet "főzni" egy iPhone 6-ost...?
A következő történt: kiírta, hogy le kell hűlnie, mielőtt tovább tudnám használni, aztán szépen elsötétült. Forró is volt; de mikor lehűlt sem tudtam bekapcsolni. Töltőre dugva mutatta a piros csíkkal az akksit; azt gondoltam tölti. Később ránézve továbbra is sötét volt; aztán már az akksi töltöttségét sem mutatja; se kép se hang. Van ötletetek...; vagy egyenesen a szervizbe vigyem...? -
-
tboldi
nagyúr
válasz
Norbi. #202018 üzenetére
Nem hiszem. Ha ez befér, akkor az alisnak is be kell.
-
Norbi.
őstag
válasz
szekra #202016 üzenetére
Én is azért vettem csak, mert volt egy csomó hűségpontom azt levonva olcsóbb volt, de röhej az eredeti ára.
Rendeltem aliról is, csak attól tartok azt le kell vegyem töltéshez majd, vagy nem?
Esetleg ajánlott linked van?(#202019) tboldi:: Az kemény, akkor nem parálok, köszi.
-
Prowler
senior tag
válasz
l.skywalker #202013 üzenetére
Ezen most felröhögtem, köszönöm
-
col
addikt
válasz
hemaka #202014 üzenetére
Hát meg is értelek, hiszen mi itt "faluhelyen" mind a mai napig a bugyellárisból fizetünk és minden ilyen úri huncutságot is csak a messzi városban látunk, már ha az ökrös szekérrel el tudunk menni odáig.
Amúgy itt faluhelyen senki nem csodálkozott, mikor a kártya helyett a pay pass felülethez a telefonomat tartottam.
Lehet, hogy neked új a telefonnal történő fizetés, de bizonyára tudod, az AP előtt is volt már jó-ideje lehetőség telefonnal fizetni, csak épp Androiddal
-
leslieke
Jómunkásember
Most fizettem AP-vel, minden rendben volt.
-
galaxys80
veterán
válasz
FollowTheORI #202002 üzenetére
Nem erről van szó.
Amint mondtam amint hozzáérek egyből a jelkódot kéri. Nem arról van szó, hogy ne fogadná el az ujjlenyomatot.
-
Madwe
nagyúr
válasz
TheBikerider #202005 üzenetére
Hát ha nincs az embernél pénz, akkor valahogy csak ki kellett egyenlíteni a számlát...
-
-
válasz
l.skywalker #202003 üzenetére
Vagy nem. Mivel állítólag Visa-t se mindig fogadnak el a terminálok.
-
l.skywalker
titán
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
galaxys80 #201988 üzenetére
Szerintem izzadtság lesz az oka... a nedves ujjakat nem veszi be.
Ilyenkor az érzékelő törlése és az ujjak szárítása/törlése segít.
Ma nekem se ment a "menzán" az ApplePay (OTP), szóval igen, most valami gebasz van a rendszerrel.
De ahogy láttam más bankkártyákkal is volt gond, lehet tényleg az OTP rendszerével vagy valami általános terminálos/bankos (ATM/internet hálózati) gond van/volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL