Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Szabi® #292097 üzenetére
Véleményem szerint nem kell az újatüldözni egy 11 Pro esetén, mert abban is lehet már, hogy az akksi nem túl jó állapotú. Szerintem egy szép állípotú használtat érdemes keresgélni, belekalkulálva egy akksicserét.
A fotózásra visszatérve én vettem egy Oppo Find X6 Prot 1" szenzor a főkamerában és minhárom kamera 50 mp. Az az igazság, hogy ez most állva hagyja a mezőnyt, mindegy, hogy iPhone vagy Samsung. A nagy bajom az vele, hogy nem tudok megbarátkozni a gondolattal, hogy kínai...
-
madle
őstag
Udv,
letezik meg olyan Spigen Ez fit uvegfolia amibrn ketto darab van? Kerestem de csak olyat talaltam ahol nem jelenitik meg hogy 2db-os e? Illetve mivel mar volt ilyenem, megvan a felhelyezo keret, kulon is van foliajuk keret nelkul?
-
válasz
Dudee #292094 üzenetére
Az Apple partner kereskedőkre rá tudsz keresni az Apple honlapján.
Aki ott nem szerepel,az nem hivatalos Apple partner.
Pl partnerek a teljesség igénye nélkül:
Icentre,Istyle,MM,Euronics,Notebook.hu,Emag (csak Emag által forgalmazott cuccok,a piacteres termékek eladóinak termékei nem!),mobilszolgáltatók.
Sokszor van különbség az Apple oldalán látható árazás és a partnerek árai között,az üzlet dönthet úgy hogy olcsóbban adja az adott terméket,ettől még nem lesz gagyi boltigaris. -
Dudee
senior tag
Sziasztok!
Azt honnan lehet megtudni, ha egy bolt saját garival adja a telót, vagy ha gyári apple gari van rá?
Mert pl apple.hu-ról egy iPhone 12 340.000 ft. Ugyanez iStyle.hu-ról már 'csak' 290, de nyilván ők is gyári garit adnak.Aki ez alatt az ár alatt adja az gyanúsan saját garis megoldás? És mennyire érdekes ez egyáltalán?
Köszi szépen!
-
gyapo11
őstag
válasz
xhege #292050 üzenetére
több 1”-os szenzorral rendelkező telefon van a piacon
Jó lenne, ha ez jobban terjedne, és sikerülne megoldani minél laposabb objektívvel.
A másik lehetőség, amit a Samsung Galaxy próbált, hogy a másik irányból indulni, vagyis a fényképezőgépet kiterjeszteni telefonná. Normál szenzor, objektív, kereső, fogás, és egy megfelelő méretű kijelző+telefonos funkciók. De ez sokkal vastagabb, nehezebb mint egy telefon.
Az alapvető probléma az, hogy az emberek jó részének elegendő a telefon fotózási képessége. Nem a fotózást szeretik, hanem képeket akarnak, tehát nem számít nekik a gép fogása, perifériái, a kép minősége, az objektív cserélhetősége, vaku csatlakoztathatósága, dummy akkuval működtetés stb. Mindezek miatt a profi képek fényképezőgéppel készülnek, a fotózást szeretők fényképezőgéppel fotóznak, de az óriási tömegnek megfelel a telefonos fényképezés és az a képminőség amit az ad. -
Szabi®
addikt
válasz
Sgr_A #292085 üzenetére
Ez tuti, nagyon előremutató volt az a készülék. 12-nél már kezdett "viaszbaba" lenni a fotó tárgya, 13-nál meg elképesztően túlélesít, műanyaghatásúvá teszi az emberi fotókat, ezeknek a Pro/max-ját nem vágom, de a sima számozások még manapság sem jobbak szinte, mint a 11 Pro.
-
hitchins
őstag
Iphone akksija kb hany szazalaknal mondja be az unalmast?
Van egy i11 pro keszulekem. Lassan 4 eves. Az akksi 79% allapotban van. Igy is kibir egy napot ha meg veletlenul megsem akkor mindig van a kozelben tolto szoval maga a kapacitas nem olyan nagy gond szamomra.
Attol viszont tartok hogy esetleg egyik percrol a masikra meghal vagy drasztikus eseseket produkal.
Gondolkodtam akksi cseren de lehet fel ev mulva cserelnem ujabbra arra a par honapra meg nem biztos hogy van ertelme. Raadasul tartok tole hogy a vizallosagot is elfelejthetnem a cserevel. -
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
Látom mostanában téma volt a kamera, jönnék egy kérdéssel én is. Ti milyen sűrűn használjátok a 2. meg a 3. kamerát? Mennyire könnyen tudnátok visszaállni az egy kamerás megoldásra? Nem igazán fotózgatok telefonnal (meg amúgy semmivel sem, habár régebben volt milc gépem is), viszont mostanában egyre többet biciklizek hosszabb távokat ahol azért több a látnivaló, lenne mit megörökíteni. Pénz meg elkezdte égetni a zsebem, hátha jobb lenne egy többkamerás rendszer.
Tavaly vettem egy se3-at, előtte 1gen se volt. Tudását egyiknek se használom/tam ki, váltás max a kamera miatt jött szóba. A két minin gondolkoztam, meg a 11-es szérián, de sokszor már az se3 is nagy nekem. -
válasz
Lalikiraly #291998 üzenetére
Utódja elvileg a Here WeGo.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Lalikiraly #292078 üzenetére
Bemész Ikeába és rárakod, kipróbálod
-
Lalikiraly
addikt
válasz
Sgr_A #292077 üzenetére
Húha ez is egy szempont. Mondjuk nekem a Plus lesz. Na jól van köszi az infót nagyon! Lehet akkor valami állvány töltőt nézek hozzá inkább. Sógornőmnek lazánál vettem egy 10 rongyos ilyen iPhone, Apple Watch meg AirPods töltőállomást és ő is úgy járt, hogy a 14 PRO MAX nem tudott rá felfeküdni. Így kénytelen voltam visszavinni. Na jól van még jó hogy írtad
-
válasz
Lalikiraly #292073 üzenetére
A11-hez jó volt a 14-hez nem igazán nagyobb a kamerasziget és nem lehet középre feltenni
inkább vettem egy magsafe töltőt -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Az IKEA töltőhöz: ismeretségi körömben van, aki pár éve használja iPhone-hoz és meg van elégedve vele. Egyszerű, megbízható eszköz, teszi a dolgát.
-
TheMarci
addikt
válasz
Van par itthon, teljesen jok.
-
Lalikiraly
addikt
válasz
xhege #292072 üzenetére
oké, köszi meg is lesem gyorsan.
Még annyi, hogy ikes vezetéknléküli töltőt használ itt valaki?
Kollégám régóta iPhone hoz azt használja és semmi baja.
-
xhege
veterán
válasz
Lalikiraly #292070 üzenetére
Kijelzővédő üvegre gondoltam. Abban is jó a Spigen. Én tokot is használok mindig. Többnyire ezen az oldalon szoktam rendelni: speedshop.hu
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Yetteles iphone 12 pro maxon berepedt a kamera védőüvege. Van rá biztosításom a yettelnél. Nem tudjátok esetleg, hogy ilyenkor telefon csere vagy javítják az üveget? 40k az önrész. Ha nem cserélik a telefont, lehet jobban megéri elvinne
javíttatni. -
xhege
veterán
válasz
Lalikiraly #292068 üzenetére
Én biztosan tennék rá. Spigen márkájú jó lehet.
-
Lalikiraly
addikt
Srácok, a minap már volt róla szó, hogy új 14 Plus om lesz kb két hét. Fóliát rakjak a kijelzőre? Nektek hogy van?
Mert volt aki itt azt írta, hogy egyáltalán nincs se tok semmi neki.Nekem most egy Samsung A13 adom van aminek semmi kijelző védelme nincs mégsincs rajta egy hajszálkarc sem.
Mik a vélemények? Ha rakjak rá milyet hol?
-
törölt tag
válasz
balage25 #292065 üzenetére
Nem semmi pénzt elkérnek ilyen semmi dolgokra, a Waltr Pro is. Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni. Elég a hivatalos Finder/iTunes program. Ingyen barkácsolnod kell:
Akku ciklus: share iphone analytics bekapcsolva, elkészül a log, van rá shortcut is [link] [link]
Csengőhang: .m4r kiterjesztést eszik meg, GarageBand vagy számítógépen létrehozni [link] [link] [link] -
boltvarazs
csendes tag
válasz
merqree #292045 üzenetére
Nem kár, hanem kényszer. Hivaslistabol valo visszahivas alapjan nem tudsz valasztani, igaz en nem irtam le egyertelmuen (es, igen tudom masolas beillesztessel meg lehet oldalni meg ahogy egy korabbi hozzaszolas szal alapjan olvastam, ez nem jellemzo az atlag ios userekre, de ezek szerint en mar a masodik vagyok.
Ahogy irtam, ezen tulleptem. Ha esetleg a tobbi pontban felsorolt problemakra / “feauterek”re is van esetleg javaslatod, azt megkoszonom!
-
válasz
markknight #292064 üzenetére
Eredeti kérdésem az volt, hogy milyen ingyenes 3uTools alternatíva van Mac-en.
A Finder volt a válasz, amit ki is próbáltam és a mindennapokban teljesen jó lesz nekem, amire használni akartam a 3utoolst.#292063M1995
Sajnos igen borsos áron mérik az iMazing progit, annál már egy alap PC is olcsóbb lenne.Ingyenes megoldást keresek. -
Gabesz77
senior tag
válasz
markknight #292056 üzenetére
Igen, ettől féltem. Találtam egy alkalmazást - természetesen fizetős -, de vegyesek a vélemények róla.
Hmm, és olyat lehet, hogy átvinni a beszélgetést iphone-ra, de másik telefonszámra? -
xhege
veterán
válasz
markknight #292056 üzenetére
Valóban nincs
-
Gabesz77
senior tag
Sziasztok!
Létezik működő megoldás amivel Viber csevegést ios-ről androidra át lehet vinni?
-
3utools-nak van ingyenes alternatívája Mac-en?
-
válasz
BeastMode #292047 üzenetére
14PM valamilyen szinten nekem is csalódás, persze AOD és dinamikus sziget miatt rendben van, én pl. amit tudok, használok rajta (jó, hogy mutatja a Wolt rendelést pl. vagy visszaszámlálást, Spotify-hoz is sokat használom, stb.).
Viszont az tény, hogy pl. 12PM-ről a 13PM sokkal többet adott, a 120Hz miatt már önmagában, de a kisebb notch, jóval jobb akku is bőven hozzátett.
Fotókban tényleg nincs mérvadó különbség számomra, ahogy írtam is, 11-re frissítéskor volt egy érezhető ugrás, azóta meg csak kb. a képfeldolgozó algoritmus miatt látunk eltéréseket kontrasztban, élesítésben, meg hasonlókban.
Persze, mostmár nehezen lennék meg az AOD nélkül pl., de hogy akkor 385-ért ment el a makulátlan 13PM és 630 volt a 14PM, annyit tuti nem ért meg, ha józan ésszel belegondolok. Az meg az ugye az én problémám, hogy ilyenkor nem a racionális döntéshozó képességem kerül előtérbe.
-
gyapo11
őstag
válasz
BeastMode #292047 üzenetére
Igen, növelni kellene a méretet hogy csökkenjen a zaj és az lpi elvárás az objektívtől, de telefonnál ezt nehéz megoldani. Jobb és nagyobb méretű objektív kellene, de az drága, viszont a kis méretnél fizikai korlátok is vannak (diffrakció). Lehet növelni a szenzoron a pixelek számát, teljesen felesleges, viszont jól eladható.
-
gyapo11
őstag
válasz
Kbali #292035 üzenetére
Bocs, de a lencsének mióta van felbontása?
A lencse analóg eszköz, nem felbontása van, hanem lpi értéke. Vagyis hogy hány vonalpárt tud rajzolni egy inchre. Van valami határérték, hogy mit fogadunk el vonalnak, minél sűrűbb, annál inkább elmaszatolódnak.
Egy kis számolás. A kompakt digitális gépek szenzora többnyire 1/2.3 inch átlójú, ha 4:3 az oldalarány, akkor a hosszabb oldal 0.35 inch, ha a szenzor 14 Mpixel, 4-gyel osztva a színek miatt 3.5 Mpixel, a hosszabbik oldalon 2160 pixel van, az 1080 vonalpár, az pedig 1 inchre számítva 3086 lpi. A szenzor valóban ennyi pixelen érzékeli a fényt, de mit tud a lencse? Nekem olyan 200-300 lpi dereng, de nem könnyű erre adatokat találni, mindenesetre sokkal nehezebb és egyúttal drágább jó felbontású lencsét csinálni mint szenzort.
Mondok egy gyakorlati példát. Előállítottam egy fullhd 1920x1080 méretű képet, aminek a pixelei felváltva feketék és fehérek, mint a sakktáblán. Ezt kitettem a monitorra, nagyítóval láthatók a váltakozó pixelek, lefotóztam olyan távolságról, hogy a szenzoron is 1920x1080 pixelnyi helyen legyen a monitor képe. És az eredmény egy egyenletes szürke. Tehát a rendszer együtt képtelen volt rögzíteni ezt a sűrűséget, objektív, AA szűrő, Bayer szűrő, szenzor. Raw-ban fotóztam, tehát feldolgozás a gépben nincs. Biztos lehet találni ilyen mérőábrákat a neten, vagy nyomtatni, amivel meg lehet állapítani a rendszer felbontóképességét, lesznek meglepetések. Pont olyan, mint egy luxusautó Trabant motorral, vagy Trabant F1 motorral, mindkettő messze alulteljesít, mert van a láncban egy gyenge szem. -
BeastMode
őstag
válasz
Remus389 #292027 üzenetére
A 48 MP kamera szó szerint egy átb@szás.
11 Pro Maxot váltott a 14 Pro és nagyon megbántam.
Egyedül a kényelmesebb fogás és a ProMotion, ami jobb.
Szerintem szebb képeket csináltam a 11 Pro Max-szal, mint ezzel.
A régebbi kérdésedre is válaszolva: a Dynamic Island iszonyatosan zavaró és mellékesen még buta is.Még mielőtt kapnám a flame áradatot, le szeretném szögezni, hogy ezek 100 százalékban egyéni vélemények.
-
merqree
őstag
"...Két sim-et használok (tudom, tudom, ezt az ios használók 90%a nem használja), azt hogy a sim-et nem tudom kiválasztani híváskor azon már túlléptem..."
Kár volt túllépni.
Miután beírtad a telefonszámot, kiválasztod melyik SIMről telefonálsz, és megnyomod a nagy zöld gombot. -
boltvarazs
csendes tag
Sziasztok,
"Friss" (kb összesen 3 hó) ios használóként lenne néhány kérdésem, amikre eddig nem találtam választ (az alany 14 PRO). Lenne 4 kérdésem amiben a segítségetek kérném:- Mi a technikai magyarázat arra, hogy itt a fekete /sötét mód esetén nem fekete a kijelző, hanem inkább sötétszürke? Samsung esetén az oled/amoled ugye elvileg lekapcsolja ezeket a pixeleket - így effektíve nem fogyasztanak, illetve szerintem jobban is néz ki.
Elvileg a kijelző itt is tudná hiszen már nem IPS.
Szerk: időközben egy olyan megoldást találtam hogy a "fehérpont csökkentése"-t bekapcsolom (80% körül) akkor fekete lesz a szürkéből. Ez a jó megoldás?- A másik kérdésem az Értesítési Központtal kapcsolatos.
Androidon megszoktam, hogy ha jönnek értesítések (pl gmail, outlook emailekről, messenger, viber, stb) de például megnyitom a gmailt és végig olvasom/kitörlöm az adott emaileket, akkor az az értesítési sávból is eltűnik - hiszen érzékeli hogy láttam, annak ellenére hogy nem az értesítési központból megyek bele egyenként. Van erre mód IOS-en is? Ha igen milyen beállítást használjak?- A harmadik dolog: szöveg kijelölése: ha pl egy piszkozatba mentett hosszabb szöveget szeretnék kijelölni, megjelenik ugye a szó kijelőlésének a végén és az elején a "csúszka" amit megérintve le/fel húzva jelöli ki soronként a szöveget. Nekem sokszor előfordul hogy ha húzom lefelé, de már a kijelző aljára érek, nem tovább görgeti hanem visszaugrik a képernyő közeépre és 4-5x alkalomra sikerül neki lefelé görgetni. Van valami egyszerűbb mód? (androidon volt egy teljes szöveg kijelölése opció)?
- Két sim-et használok (tudom, tudom, ezt az ios használók 90%a nem használja), azt hogy a sim-et nem tudom kiválasztani híváskor azon már túlléptem, viszont sokszor előfordul hogy ha kapok egy smst, válaszolok rá (nyilván az adott számmal amire jön), akkor 20-30 perccel később kiírja hogy nem sikerült elküldeni az üzenetet. imessage be van kapcsolva mindkét számnál de elvileg ha a másik félnek nem iphone va akkor automatikusan át kellene váltania sms-re nem? Vagy ez mással függ össze?
Egyelőre ennyi, köszönöm a segítséget előre is!
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok! Dual simnél be lehet állítani valahogy, hogy különböző legyen a csengőhang?
-
gyapo11
őstag
válasz
Remus389 #292032 üzenetére
Könnyű átméretezni, az algoritmust ki kell kísérletezni, hogy melyik adja a legjobb eredményt, sőt még az arány sem mindegy. Fölfelé átméretezni is könnyű, de ott még jobban számít az algoritmus, és ahogy fejlődik az AI pogramozás, várhatóan lesznek egész jó bitszaporító módszerek. A nagyobb felbontású szenzort sose fogja lekörözni, de olcsóbb lesz.
Tkp. azt kellene megnézni telefonoknál, hogy a lencse mit tud a szenzor előtt, mert ha ott már nincs meg az a felbontás, akkor a szenzor csinálhat amit akar, nem lesz annyi részlet amit egyébként tudna.
A másik a kijelző amin a képet nézzük. Az én monitorom pl. full HD, ami 2 Mpixel, vagyis a 20 éves 2 Mpixeles féltégla digit kamera képe is olyan jó, mint a csillió pixeles kép, mert a win vagy bármi más oprendszer röptében átméretezi 2 Mpixelre. Persze egy több pixeles képbe bele lehet zoomolni, egy 2 Mpixelesbe nem érdemes, semmi új részlet nem fog megjelenni. -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Az App Store alapértelmezett értesítésti hangját milyen néven találom a hang beállításokban ?
-
Remus389
veterán
válasz
icecave #292031 üzenetére
Igen én is hobbifotós vagyok maximum, semmi komoly.
Amúgy utánanéztem, hogy egyszerű mezei felhasználónál (tehát nem profi tesztelőnél) mik a különbségek, hogy ha 12 mpixeles mindkettő, akkor nemigen van különbség a részletekben [link]
Színekben egy kicsit, talán a 12 pro élénkebb (pl a faház, vagy a sárga műanyag vagy kicsit a fák levelei), az is lehet kicsit túlszínezett, de simán lehet az a realisztikus, nem tudom nem volt ott ahol készültek a képek.Rázoomolsz a részletekre és nemigen van különbség, hol egyik, hol másik minimálisan jobb talán, de az is csak azért mert lehet kicsit másképp fogta a telót.
-
válasz
Remus389 #292027 üzenetére
Nem igen használom. "Hobbifotós" vagyok, megörökítek pár számomra fontos pillanatot, a képek jól sikerülnek, ennyi. Nem nézegetem utána, meg pixelezgetem (pedig grafikus vagyok). Úgy gondolom, lényegi előrelépés a 11-es széria óta nem történt. 48mp-ben fényképezve már lehet, de az is akkor, ha belenagyítasz ugye, egyébként alapban nézve a képeket nem észrevehető számottevően (max más a szoftveres utómunka, az észrevehető, sajnos nem feltétlen ment el az sem jó irányba (túlélesítés, stb)).
-
markknight
veterán
válasz
merqree #292024 üzenetére
Szerintem a guglinál nem akkora, legalábbis mikor kijelölöm magyarországot egy VERTIKÁL téglalaponon akkor maximum 500 megát ír. Mondjuk azt se értem, hogy azt az álló formát miért nem lehet mondjuk elforgatni vagy ilyesmi.
Meg ugye ha iOS-en az van bekapcsolva, hogy csak wifin keresztül updateljen, akkor ugye meg kell otthon nyitni az appot és várni. De hát otthon miért nyitnám meg az appot 2-3 percnél tovább?
-
Adee_91
aktív tag
-
Remus389
veterán
válasz
icecave #292012 üzenetére
A 48 megapixeles kamerával mik a tapasztalatok?
Engem az Apple ProRAW nem is érdekel annyira, sima fotókat lőnék, mekkorák a 48 mpixeles fotók jellemzően, nem ProRAW-ban?
Illetve azonkívűl hogy jobban rá lehet nagyítani a részletekre, van-e más javulás? Könnyű átkonvertálni 12 mpixeles-re, ha nincs szükség az extra kinagyítási lehetőségre?
-
TheMarci
addikt
válasz
markknight #292022 üzenetére
Asszem ez a Googlenal is igy van, egyebkent meg ott van a Mapy, ahol tudsz orszagokat / regiokat letolteni.
-
merqree
őstag
válasz
markknight #292022 üzenetére
Lehet, a maximális file méret lehet az oka....
Ezen weboldal szerint 1,7 GB a maximális file méret.
-
gyapo11
őstag
válasz
juve600 #291997 üzenetére
Offline térképhez nem kell adat, minden benne van a térképben. Ha élő adat kell a forgalomról akkor persze igen.
Évekkel ezelőtt teszteltem egy pc-s programmal a google-től térkép leszedést, akkor volt vagy 7 nagyítási szint és mindegyikhez más csempék tartoztak, raszteres képekből állt baromi nagy helyfoglalással. nem tudom változtattak-e ezen, mert egy vektoros Magyarország térkép az lehet 100 MB alatt is, sok appnál 200-300 MB. -
Lalikiraly
addikt
Betársulok. Nekem csak a Lila...
-
válasz
Skynet258 #292011 üzenetére
Ezt azért cáfolnám és árnyalnám kicsit.
Az hogy belelóg-e a képbe erősen függ az adott YT videó képarányától.Nálam sok yt videó képébe belógott a sziget.
Igaz nem vészesen és engem az sem zavart,de belelógott sokszor és ehhez belenagyítás sem kellett.icecave:
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek.
Videókat nézni sokkal jobb most az S23 Ultrán mint előtte a 14 Pro Max-on.
A szögletesebb forma és a kis kameralyuk sokat számít,legalábbis nekem. -
válasz
Skynet258 #292011 üzenetére
Van pár, amibe alapból belelóg, de nagyon kevés, aminek a képaránya már úgy adja ki. Viszont ahogy téged sem, engem sem zavar maga a dinamikus sziget. Persze, összességében egy kis lyukkal megáldott sokkal szögletesebb kijelző tartalomfogyasztás szempontjából jobb volt, ezt be kell vallanom (pl. Note 10+,S23U).
-
Skynet258
veterán
válasz
Remus389 #292008 üzenetére
Engem nem zavar a dinamikus sziget, nem akkora truváj mint aminek szerették volna előadni, de abszolút nem zavar. Persze mindenki más, de manapság vagy lyukasztott kijelzőt kapsz, vagy notch-ot, sok választás nincs és mindegyik hülyén néz ki a maga módján. Pár év és remélhetőleg eltűnik teljesen - majd valamelyik elkezdi aztán hopp a többi is követi.
-
Remus389
veterán
válasz
markknight #292006 üzenetére
Hát majd meglátjuk mi lesz.
Viszont a bordó színben a 15 nagyon bejövős nekem [link]
Még a dinamikus szigetet is elnézem, ha kapok 48 mp kamerát és szép színt, meg állítólag lekerekített alja is lesz, tehát kisebbnek fog érződni, bejövős. Nem lehet minden tökéletes persze.
-
Remus389
veterán
válasz
markknight #291994 üzenetére
Köszi a választ, remélem a sima iPhone 15 már a 48 megapixeles kamerával jön, az szerintem várós nekem. Külön jó lenne ha feljebb tolnák a notch-ot, de ha annyira nem zavar be akkor elfogadható lesz nekem.
De egy használt 14 pro-n is gondolkodom, kéne nekem az új kamera.
-
Henry1990
tag
válasz
szabonagyur #292002 üzenetére
igen, lehet hogy hétfőn felkeresem őket, csak nem tudom hogy telefonon hogy bizonyítom hogy az én telefonomról van szó, és nem a buszon találtam
-
Henry1990
tag
Sziasztok. 7 év után gondoltam veszek Iphone-t újra... a jelek szerint marha nagy hiba volt, ugyanis én naív azt hittem, hogy majd a 15 éves Apple ID-mmal bejelentkezek. Csodával határos módon be is léptem, minden rendben ment. Nyilván semmilyen más app jelszavát nem tudtam, így 2 banki hitelesítő program, 1 google authenticator, és egyéb jelszóresetek után kb 3 órával később sikeresen elfelejtettem az Apple ID jelszavam, ami után természetesen letiltották a fiókot. Nem is lenne semmi baj, ha a biztonsági emailcím nem lenne 10éve inaktív, és a telefonszám amivel regisztráltam is élne... szóval számlát lefotóztam, és írtam a supportnak hogy jó lenne ha a telefonról a régi ID-t törölnék. Van esély rá hogy válaszolnak? Közben regisztráltam új ID-t friss fiókkal.... Van esetleg más megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Tomato firmware
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro