- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hippo0315
senior tag
Az lehetséges, hogy a navigációnak azért nincs hangja, mert S9-es okosórával van a telefon összekapcsolva (meg természetesen az autó rendszerére is fel van csatlakozva)?
A telefonon folyamatosan megjelennek a fontosabb információk az útvonallal kapcsolatban és ezeket rezgéssel jelzi is. -
válasz
Micsurin #320093 üzenetére
Szerintem egyre jobb a helyzet. Gépi tanulás / keresés már a Geminiben is elég jó, teljesen jól tudsz vele kommunikálni magyarul. Az automatikus szinkronizációk is meglepően jól fejlődnek, eljön még az az idő, hogy a színészek eredeti hangján fogjuk hallgatni magyarul a filmeket a moziban. Nem mondom hogy 2-3 éven belül, de az unokákat szerintem már tuti úgy viszem majd moziba
-
havri1
félisten
válasz
footy #320094 üzenetére
Én xiaomi buds 3T pro-t használok, és igen, ez tudja amit írtál. Csak ha a telefonon veszed fel, nem a fülesre teszi egyből. Tehát: füles mind a 2 eszközhöz csatlakozik, pc-n nézem a filmet. Bejön egy hívás, a fülesen a hívás hallható. Ha a fülesen veszem fel, ott fogadja, ha telefonon, a telefonon, és át kell rakni fülesre a hívást. Hívás végén meg megy tovább a film.
-
footy
addikt
Feltettem egy kerdest a fulhallgatos topikban, de lehet itt hamarabb kapok ra valaszt:
Sziasztok!
Half-in-ear (BT)fulhallgatot keresek film nezeshez, podcastekhez, alkalmankenti telefonalashoz es zenehallgatashoz.
A 80-150euro kozotti kategoriat nezegetem es az alabbiakat talaltam:
- Apple Airpods 2-3
- Nothing Ear Sticks
- JBL Live Flex
A tesztek alapjan elvileg mind megfelel az igenyeimnek a hangminoseget illetoen, de van egy relative fontos szempont amire nem nagyon talalok konkret valaszt. Az Airpods-on kivul van olyan fulhallgato ami tudja a problemamentes multipointot Iphone es macbook eseten?
pl: Filmet nezek a macen es bejon egy hivas, akkor azt automatikusan fel tudom venni az ipohonon? -
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93 #320062 üzenetére
Hehe legalább nem nekem kellett beleállnom, hogy a bohóc a cirkuszba való és nem az iparba.
MI és a lokalizáció érdekes lesz, eltudom képzelni, hogy a fordítások javulnak idővel de azért óvatosan ezzel.. nézd meg pár játék gépi fordítását és elsírod magad.
Ahogy sem a GPT sem a Github copilot nem tud még értelmes kódot generálni amit ne kéne 5x refaktorálj mielőtt feltudnád használni.xhege A lightning kábeleik minőségéből kiindulva nem meglepő ha megmakkan, Baseus Cafule nekem szépen tölti a 15 és a 15P-t is. Beton stabil mindkettőben, a gyári már 2 hónap után érezhetően "lazult" és kevésbé volt kattanós mikor bedugtam.
-
xhege
veterán
Nálam úgy tűnik a 10 hónap után behalt a gyári töltőkábel a 15PM-hoz (USB C). Most vagy érintkezik vagy nem, vagy tölt vagy nem üzemmód van. Sima noname kábel nem produkálja a hibát eddig. Remélem nem a töltőcsatlakozó akarja megadni magát.
Mielőtt valaki a torkomnak ugrik töltés közben nem szoktam használni a telefont, az íróasztalon pihen. -
gretzky77
veterán
válasz
Rage47 #320060 üzenetére
Nem tudom pontosan, hogy spéci vagy nem, Dubaiban vette, full fekete a tok és a füles is, valamint a tok belseje is színezve van, ilyen bronzos vagy majdnem arany színű! Közben meg is hallgattam! Lehet kár volt, ahogy említetted is!
Valóban nem kell az "agyamig" tolni, szépen beleül a fülembe, stabil, nem zavaró és elég jól is szól sztem.
-
válasz
Viiktor1989 #320086 üzenetére
Az első egy év mindenképp Apple garancia, aktiválás után. Csak a 2. illetve ha az érték akkora, a 3. évben számít, hogy hol veszed.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék tőletek.
Iphone 13-at szeretnék venni,hardverapron ki is néztem kettőt. Az egyik magánszemély,2025 szeptemberig garancia,a másik valószínűleg bolt, viszonteladó,ilyenkor hivatalosan 1 év garancia jár,de csak bolti garancia ugye,100.000 ft feletti telefon?!
Az összefoglalót elolvastam,mire figyeljünk használt telefon vásárlásánál,a magánszemély 50.000 ft-al drágább,de ti jelen esetben kinek szavaznátok bizalmat? -
vargalex
félisten
válasz
DonMedve #320080 üzenetére
A beállításokban (Beállítások->AirPort) engedélyezd a Wi-Fi-kereső opciót:
Ekkor, ha elindítod az alkalmazást, rögtön ott lesz jobb felül a Wi-Fi-keresés lehetőség:
Ezt választva megadhatod, hogy mennyi ideig scannelje a hálózatot (alapban folymatos), majd megnyomod jobb felül a Keresés gombot:
Ezután igaz, hogy nem grafikusan, de mutatja a látható hálózatok adatait.Szerk.: Míg screenshot-okat készítettem, lemaradtam...
-
Shyciii
veterán
válasz
DonMedve #320080 üzenetére
A gyári billentyűzet esetén melyik gesztussal lehet megoldani, hogy a szó gépelése közben felajánlott javítást ne ejtse meg, mikor nyomok egy space-t, hogy a következő szót kezdjem el gépelni?
Mert ritka idegesítő, hogy ha épp angol szöveget akarok beírni, akkor mindig valami baromságra próbálja kijavítani, ahelyett, hogy érzékelné, hogy ez egy angol szó, és nem javítana bele, mint az Androidnál, ha hozzá van adva angol nyelv is. iOS-en ahogy nézem ez kivitelezhetetlen, mert csak akkor hajlandó más nyelvet érzékelni, ha átváltok az ahhoz megfelelő billentyűzetre. Eléggé ósdi megoldás... -
DonMedve
addikt
válasz
burgatshow #320069 üzenetére
Nekem nem működik. Azt írja, hogy "Nem található Airport bázisállomás. Folytatja a keresést." Internetet látja, azt ennyi. Mi nem jó?
-
ZoleeWolf
tag
válasz
burgatshow #320069 üzenetére
Köszi, ez nem rossz, itt legalább látom, hogy csatornánként hány eszköz tombol.
-
Petya XT
senior tag
válasz
havri1 #320072 üzenetére
Igen, Wifin(is). Pár napja örököltem meg a telefont, akkor telepítettem fel, saját icloud, visszaállított telefon. Sajnos állandósult a jelenség. Először azt hittem, hogy az oldalán, a fizikai kapcsoló zavarhatott be, mert amikor megkaptam ez el volt húzva....Eltelt úgy három nap, mire rájöttem, hogy az mi a gyász, mit csinál. Az gondoltam azért nem tudtam Viberen beszélni. De most sem jó sajnos. Rendes hívás megy, kihangosítva is.
-
madkiller
őstag
válasz
november@ #320061 üzenetére
Guritott volna nagyot, ha nem csak angol nyelven lenne meg lenne bent annyi features, mint a samsungban. Ott megy régebbi modelleken is sok nyelv támogatott már most( jó magyar még nem az elvileg jövőre jön csak) és van bent olyan features, hogy fordítja élőben a telefonhívást egy külföldivel odavissza. Jó itt meg van genmoji
Kicsit most irigylem a samsungékat.....Régi S22U-t előkaptam a fiókból, mert ott megy régi modelleken is a képszerkesztő parádé lett. Hiába örültem, hogy a 15 PMem alkalmas AI-ra, ha az unió megszívatott, de emellett valószínűleg magyar nyelv kB sosem lesz az Applenél támogatott.
-
Petya XT
senior tag
Sziasztok,
Több év android használat után váltottam iphone-ra. Sikerült belakni, egy dolog nem megy, és nem is tudok nagyon vele mit kezdeni, ez a Viber. Megvan a jogosultsága a mikrofonhoz, mégsem tudok vele hívni. Azaz tudok, de amikor létrejön a kapcsolat, én hallom a hívott felet, de ő engem nem. Kiírja, hogy rossz vagy elégtelen hálózat... pedig nem, minden más patika. Sajnos sarkalatos pont nekem ez a progi. 13 Pro Max a készülék.
Valami ötletetek van erre? Előre is köszönöm!
-
Sungoo
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #320068 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges. Egy szoftveres bug.
-
ZoleeWolf
tag
Sziasztok,
Tud valaki abban segíteni, hogy szeretnék egy normális wifi elemző progit, ami nem csak a sebességet tudja tesztelni, hanem a wifi csatornákat is mutatja.
A droidon volt a Wifi Analyzer, az gyönyörűen mutatta, itt a szifonon már több progit is kipróbáltam, és nem leltem fel ezt a funkciót, vagy csak nagyon láma voltam.
Erre gondolok amit szeretnék látni:
-
Razzul
őstag
válasz
MikeWazowski #320050 üzenetére
Én megpróbáltam most telepíteni a Fortniteot ha már újra van. Az Epic Store fel is ment szépen a telefonra, a Fortnite viszont file corruption miatt a letöltésen sem jutott túl.
Szórakozzon az Epic Games azzal amire gondolok...
-
november@
kezdő
válasz
Rage47 #320039 üzenetére
Igen,-néha én is elmosolyodom ha erre gondolok…
milyen utasításokat fog kapni az Apple Intelligence
a saját népétől…(sztem ez az Am.angol belbiztonsági kérdés +országon belül sem önzetlenek annyira)
Akkorát gurított ezzel az Apple hogy megint fényévekkel
előzte a teljes versenytábort.Watch-tól,IPhone -on Ipadon,-a “sajtreszelőig-elképesztő.
Meg a hogyan,a security, brilliáns..Annyira hogy a WWDC másnapján Elon Musk
kiírta az X-re,hogy egyetlenegy beosztottjának sem lehet
Iphone - ja.Ő,megértette…
-
válasz
gretzky77 #320059 üzenetére
az Airpods 3 ugyanaz mint a Pro, csak nincs a vegen agybadugos resz, igy nincs zajszures sem.
nincs speci edition (vagy aliexpresses) , de lehet hozza kapni pl. a dbrand oldalan matricat, amivel befeded es voilà.
en is vettem ilyen memoriahabos cuccot de nem tetszett -
gretzky77
veterán
válasz
Rage47 #320058 üzenetére
Kolléga fülese valami spéci edition, mert fekete, a tok is fekete belül pedig bronz színű. Ő vett hozzá memória habos fülillesztéket, a gyárit nem is használta, azt mondta azzal ki tudom próbálni ha gondolom!
Illetve másik kolléga azt mondta, neki Airpods 2 van és nagyon meg van vele elégedve, cserélte is már de akkor a 3ast vette már, viszont az neki kényelmetlen volt és kiesett a füléből. Apple.hu-ra gond nélkül vissza tudta küldeni! Ezekszerint a sima Airpods 2-3 sem egyforma kialakítású, pedig én azt hittem. -
-
sgeza
veterán
válasz
Nortonor #320054 üzenetére
Rendszeresen előfordul kikapcsolt kijelzővel, vagy egyszer volt ilyen? Utóbbi esetén lehet, hogy éppen akkor váltott egyikről másikra stb. Akkor érdekes, ha rendszeresen csinálja. De ezt könnyedén tudjátok is ellenőrizni.
Egyébként szerintem mennie kellene, hiszen ez a lényege. -
Nortonor
tag
Sziasztok!
VoWifi-vel, azaz wifi hívással kapcsolatos kérdés. A munkahelyemen nem túl jó a térerő így beállítottam, kipróbáltam, működött. Aztán később mégis jött az sms értesítés a nem fogadott hívásokról, nem tudtak elérni. Olyan mintha a lezárt képernyő kikapcsolná ezt a funkciót, ugyanakkor hívást kezdeményezni tudok. További érdekesség, hogy kollégám készülékén működik minden gond nélkül. Az enyém egy 15 Pro, az övé 14 Plus. Ugyan azon a wifi hálózaton vagyunk és ugyan annál a szolgáltatónál (Vodafone). -
gretzky77
veterán
Köszi a segítséget, úgy néz ki, hogy lesz egy Pro amit ki tudok próbálni és okosabb leszek!
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
TigerCat #320047 üzenetére
Szia!
Én is így használom (nemzetközi formátum), nekem nem tűnik soknak a 2 mp várakozási idő (persze, ezt mindenki másképp látja, neked „rém lassú”, szerintem oké). Úgy gondolom, a nem kívánt 0 karakter bevitel elkerülése miatt állítottak be ennyi nyomvatartási időt, így biztosan a + jelet fogod beírni.
Konfigurálni nem tudod.
-
Sziasztok!
A tárcsázóban a + karaktert a 0 gomb hosszan tartásával lehet beírni (ország előhívó előtt használom, pl. +36 30 ...), viszont rém lassan történik. Meglepődve tapasztaltam, hogy Androidon mennyivel kezesebb ugyanez. Esetleg lehet konfigurálni, vagy felejtsem el, mert ilyen.
Köszi!
-
válasz
Rage47 #320040 üzenetére
Biztos hogy vissza lehet küldeni?
Csak mert a fülest higiénia terméknek minősítették, szinte sehol sem veszik vissza, csak ha bontatlan a csomagolása, tehát nem is használtad.
Tudom, mert jártam már így....
"Kipróbálni nem tudod, vedd meg ha kíváncsi vagy a hangjára, de ha végül mégsem tetszik akkor így jártál mert higiéniai terméket nem veszünk vissza."
Szóval ezzel csak óvatosan, elötte érdemes az adott boltnál/webshopnál érdeklődni hogy ők hogyan állnak ehhez. -
Micsurin
nagyúr
válasz
november@ #320034 üzenetére
Jójó rossz csúnya szemét EU értjük, még mindig lógunk rajta mi is volt az a hatalmas sok és durva probléma világszerte a 15-ös szériával.
Rage47 Ott én azért rúgnék egy reverse ballt, ha az piac torzító, hogy a saját eszközödön és saját OS-eden csak a saját AppStore-od akarod meghagyni akkor ha átvered a 3rd party storet onnantól eléggé visszás Store lockolni adott alkalmazásokat. Mi is van a szabad piaccal?
-
-
november@
kezdő
válasz
gretzky77 #320032 üzenetére
Szívesen.
Igen,általában.
Az Apple Intelligence egészségügyi infókat,fejgesztus
cuccokat is hoz(18) beszbehu.csak engednék már!Az egész kövi lineup a saját AI -ra van kihegyezve, azzal nyer értelmet.
dehát…
könyökölünk Ázsiára ,USA -ra,az Arab világra.stb..
Kompletten lemaradtunk az ipari forradalomról,
és már bele sem tudunk szagolni.Ez van.
-
Sungoo
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #320028 üzenetére
Bután írtam, bocs. A beállításokon belül ke-be.
-
november@
kezdő
válasz
gretzky77 #319987 üzenetére
AirPods 3:
Nekem gyenge a hangereje,de ez egyedi állapot
20+ év színpad elcseszte a fülem.
De: Ha kicsi a füled,hamar kitud csúszni.A fiúk beszéltek a másféle technológiáról AirPods
Pro szériában,az úgy van-Nem nyom annyira+ ha megkapjuk
2034 ben az Apple Intelligencet+felhagy az EU az irigykedés ssel az IOS 18 normális lesz,csomó szolgáltatást kapsz vele.Érdemes végignézni a WWDC fejlesztőit.
Ja és van már hír új prókról érdemes megvárni szerintem. -
Sungoo
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #320026 üzenetére
Mindig szaraxik. Lépj ki, majd megint be, egy idő után észhez tér.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Kepernyo ido miert nem mukodik?
ha belepek, folyanatosan 0 percet ir
mi zavarhatja az adatok kiirasat?
13 pro is pokt ugyanezt csinalta -
gretzky77
veterán
válasz
captainnemo #320023 üzenetére
-
captainnemo
aktív tag
válasz
gretzky77 #320016 üzenetére
Nekem van a fiókomban Jbl, Panasonic, sennheiser, és mind erősen beszorult a fülembe, míg a AirPod nem, először azt hittem ki fog esni de rázhatom a fejem nem esik ki és jól zár. Én órákat hallgatok Podcastokat és az összes füles egy idő múlva nyomta a fülem, az AirPod nem.
-
manokaki
addikt
Szeretnék érdeklődni , hogy melyik internet bőngészőt ajánljátok ? Melyik a legjobb , ami keveset fogyaszt , illetve esetleg teljes kijelző mod is van rajta ! A gyári Safari -t vagy esetleg van jobb ???
-
válasz
gretzky77 #320016 üzenetére
Ki kell próbálni. Annó én is nagy agybadugós hívő voltam, de ugye azok azért egy idő után kényelmetlenek. Itt is szilikon tartja a füledben, de sokkal lazábban, mégis biztosan, van, hogy ha be van kapcsolva az áteresztő mód és nem szól semmi, észre sem veszem, hogy a fülemben van.
-
gretzky77
veterán
válasz
Rage47 #320013 üzenetére
Alapvetően fejhallgató párti vagyok, de kezdek átszokni a fülesre, mióta a vezetékes is füles lett egy fiio személyében. Az is abszolút hagyományos kialakítású, ezek a szilikonos fülesek nem jönnek annyira be, a fülem sem bírja igazán! Sajna a környezetemben nem nagyon van pro füles, hogy kipróbáljam, látatlanban meg nem szívesen vennék. Füles esetén pedig a 14 napos elállás általában nem lehetséges!
-
esbii22
őstag
-
Jaded
őstag
Tudom hogy béta, de múltkor téma volt az AOD és az értesítések: 18 alatt jelzi az AOD, hogy “x értesítés” a képernyő alján.
-
atees
őstag
válasz
szabonagyur #320004 üzenetére
15PMre megjelent
-
Nescafé
őstag
válasz
szabonagyur #320004 üzenetére
Csak gépre dugva tudod felrakni az új buildet.
Én feldobtam rá -
bbendre
őstag
válasz
CharlieDrop #320001 üzenetére
Vagy 3200001. Jah, bocs az a kommentek "verzió" száma
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s