Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
alex devil #84099 üzenetére
Tudtommal a kijelzővel együtt lehet csak cserélni, mivel az előlapba van beépítve.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Igaz, hogy az Ipjone4-en nem lehet közelségérzékelőt cserélni? A barátnőmén behalt. Elhiggyem vagy keressek másik szervizt?
-
szekfizsolt
senior tag
A páromnak kijelzőt cseréltettem (fagyallo-nal) az Iphone 4-ében és szebb színei vannak a kijelzőjének, mint az én gyári I4S-emnek... Élénkebbek és fehérebb a fehér is... Ez nem reklám akar lenni, csak furcsa, hogy egy utángyártott kijelző ennyivel szebb lehet... Gondolom könnyebben karcolódik viszont, így azonnal fólia ment rá...
-
-
harley
őstag
üdv
hogyan lehet mp3-at átrakni sz.gépről telefonra?
kis sárga folt a kijelző sarkánál mi lehet?
-
oszy
veterán
Windowsnál "mindig" megkérdezi a telefon, hogy "megbízik ebben a számítógépben"?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Balázs0916 #84085 üzenetére
Én egy ilyet használok a telefon mellé.
-
zolee1988
tag
válasz
Balázs0916 #84085 üzenetére
Én ilyet vettem, szerintem teljesen jó.
-
Sziasztok!
Milyen bluetooth-os-akksis hangszórót ajánlotok iphone-hoz? max 20eFt-ig.Köszi
-
ádika86
aktív tag
Sziasztok! Dropbox alkalmazassal kapcsolatban erdeklodnek, hogy valoban ront a kepek minosegen? Mert az appstoreban az ertekeleseknel ezt olvastam :/
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #84073 üzenetére
Tizedik ismerkedési, harmadik házassági évforduló
Hogy ON is legyek: jó a Time lapse funkció az iOS 8-ban, csak elég butácska.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #84071 üzenetére
Ma vettem az asszonynak egy fehér i5-öt, csak bent maradhatok így még egy darabig
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #84069 üzenetére
No de érted, inenntől kezdve nem előny az android oldalán. Mint ahogy egy nyüves zseblámpa-gyorselérést meg százalékos akkujelzést sem tudnak beletenni a pucér, mezítlábas droidba.
Vagy lehet én állok hozzá rosszul a dologhoz, haxolás nélkül nem érdemes droidot használni
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #84066 üzenetére
Engem csak az érdekel, hogy a minden sallangtól mentes, tiszta android tudja-e ezt.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #84059 üzenetére
"Mellesleg ez odaát a rendszer része. "
Tiszta Androidon ez a rendszer része? Külön tudom szűrni mondjuk az ismeretlen számokat?
-
Nemo1001
aktív tag
értem köszönöm szépen a választ.
-
Ragnar95
félisten
-
Nemo1001
aktív tag
IMEI: 013........................
Activated: Yes
Find My iPhone: Off
Telephone Technical Support: Expired
Repairs & Service Coverage: May 2, 2015
Estimated Purchase Date: May 3, 2014
SIM Lock:unknownebből derül ki valami hogy független e a teló vagy hol lehet megnézni részletesebben?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vazallus #84055 üzenetére
Igen, azért.
Beállítások>Üzenetek>iMessage alatt legyen kikapcsolva az Apple ID-hoz tartozó email cím az összes készüléken vagy max 1-en maradjon bekapcsolva és akkor nem lesz ilyen gond.
vadászcsiga: valóban nem olcsó, ahogy nézem, 12$ és ráadásul csak 1 évre szól, de ez a legjobb tweak erre a feladatra és a színvonalnak mindig ára van. -
Vazallus
tag
Sziasztok,
Van a családban 4 Iphone. Abból mindegyik ugyanazt az apple ID-t használja. Néha ha van olyan ha egymásnak üzenünk iMessagen,hogy akkor keresztbe is mennek az üzenetek összevissza köztünk, tehát nem az kapja meg akinek kéne és én is látom néha a többiek beszélgetését meg hasonlók. Ez azért van mert egy az ID? Hogy lehet elkerülni ezt a zavaró dolgot?
-
pityeszka
őstag
Sziasztok!
Van olyan app amivel tudom automatikusan tiltani az ismeretlen hívókat? ( 5s )
-
Ragnar95
félisten
válasz
Kis Joe #84050 üzenetére
Az az eladó, aki egy alkatrészként árult telót nem enged megbontani tuti, hogy nem teljesen korrekt, főleg, hogy ha 4(S)-ről van szó, ott elég 2 csavart kicsavarni, hogy belenézz...
Te tudod, de így ez teljes mértékben lutri, szóval ha mégis átvernének egy hamisítvánnyal, mi szóltunk -
Kis Joe
senior tag
válasz
Ragnar95 #84048 üzenetére
Volt olyan hamisítvány a kezeim között ahol csak a súlya és a hátulján a két szélső csík furcsa illesztáse tűnt csak fel. De nincs olyan eladó szerintem aki megengedi hogy megbonts egy telefont vásárlás elött.
Néha még a laptopoknál sem szeretik ha megnézem benn van-e a hdd és a ram. -
dandy91
tag
válasz
univerzita #84046 üzenetére
rendben koszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Kis Joe #84047 üzenetére
Akkor bizony könnyen befürödhetsz a dologgal...
Mondjuk bármilyen jók is a hamisítványok, hogyha láttál már iPhone-t, esetleg használtál is huzamosabb ideig, egyből észreveszed, hogy nem eredeti, mert valami hibát mindig ejtenek a hamisítók általában. Ha meg úgyis bontásra veszed, a legegyszerűbb, ha vásárláskor szétszeded és megnézed, belül is ugyanúgy néz-e ki, mint ahogy kell neki, mert az biztos, hogy a belsejét ha működő hamisítványról is beszélünk, nem fogják lemásolni az eredetinek, hiszen azt úgyse nézegeti senki. -
univerzita
addikt
válasz
dandy91 #84044 üzenetére
Ha új számodra a egész rendszer akkor elolvasnám a iOS-ről hagyan műkodik.Nagyon fontos figyelmesen elolvasni a iTunes és a iCloud használatát.Hidd el megéri mert akkor már konkrét kérdéseket fogsz tudni feltenni és konkrét válaszokat kapni. Helyesírásért elnézést kérek.
-
dandy91
tag
válasz
univerzita #83977 üzenetére
uj minden sajnos egyelore azert varok tanacsokat
-
Kis Joe
senior tag
Sziasztok!
Mostanában egyre több és egyre jobb minőségű i5 hamisítvánnyal találkozok sajnos.
Néha csak a súly amiböl észrevenni addig ameddig nincs bekapcsolva a készülék de sajnos nincs a kezembe beépített mérleg. Tudnátok segíteni pár olyan pontal mit érdemes nézni ha nem bekapcsolható a készülék? -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
viperabácsi #84033 üzenetére
Igaz. Nem adtam hozzá a foglalt 1,3-at...
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
vadászcsiga #84030 üzenetére
Ok köszi csak hihetetlennek tünt hogy több marad mint ios7-tel
-
.zSoLTi.
senior tag
Értem én hogy a 4s megkapja az ios 8-at, node vajon hány giga szabad hely marad a 8gb-os verziókon? Nem találtam semmi ilyesmi leírást. Jelenleg kb 4,7gb-ja marad a faszinak 7.1.2-vel. Valaki tud ez ügybe esetleg vmi infót.
-
bigdady
nagyúr
Ipadem mintha nem rezegne. Hol is van ennek a beallitasa? Iphoneon tudom de itt nincs ott semmi. Ha a nemito pockot eltolom akkor sem rezeg. Wtf?
Kommy: ne már hogy nem rezgett sosem?
rég használtam de ennyire? Játekoknal is rezgett anno vagy nem?
-
-
Bitpalace
senior tag
válasz
viperabácsi #83458 üzenetére
Az almáéknál az szokás, hogy ha nem nyitod meg első értesítés után az sms-t, akkor 1-2 perc után megint jelzi??
Aki ezt a Fleksy bill.-t használja hogyan kell működésre bírni? Mert nagyon aranyosan el tudok benne pötyörészni, de mindenhol máshol a gyári bill.-t tudom csak használni. Vagy ez nem helyettesíti?
üdv!
-
StLui
veterán
válasz
Ragnar95 #84015 üzenetére
Pont ez az, hogy nem mobilon akarok, de hiába adod át az nem 120-as lesz már, ahogy most ki is derült, mert az iPaden a Onedrive automatikusan gépre szinkronizálta teljes méretben a két videot, és mindkettő 30fps, tehát az is amit natúrban átadtam airdroppal az iPadnek, és az is amit iMovieval szerkesztettem és úgy adtam át, méretük is csak a kivágott résszel tér el, és viszont minőség is ugyanaz.
-
StLui
veterán
válasz
Ragnar95 #84013 üzenetére
Na most kipróbáltam, ahol készült a film, azt tudtam sebességileg szerkeszteni az iMovieval, eleve lassítva töltötte be, visszaállítottam 1x sebességre, és daraboltam, majd csak a szükséges két részt lassítottam, egy darabot kivágtam, és elmentettem 720p videoként. Viszont iPadre átadva, az eredetileg még a Fotók appban lassított részt is 1x sebességűnek adta be elsőre, tehát lassítva ment, de 1x sebességűnek írta, és az egész filmet 1x sebességűnek vette, tehát nem 120fps-en adta át az 5S az iPadnek.
-
StLui
veterán
válasz
Ragnar95 #83996 üzenetére
Szóval hiába tettem át iPadre, ottmár iMovieval sem tudtam szerkeszteni a lassítást, azt hiszem csak egy sima videóként küldi át, de úgy, hogy amit belassítottam rajta azt úgy játssza le iPaden is, viszont i5S-en ahol eredetileg készült, továbbra is tudom még a Fotók appban is szerkeszteni a lassítást, csak annyi a gond, hogy ott csak egy egybefüggő részt lehet lassítani, két különállót egy videóban nem, ezért kell az iMovie. Most kipróbálom azt, telefonon.
-
galaxys80
veterán
Tartok tőle, hogy kezd meghalni az aksim.
Egyik pillanatról a másikra 41%-ről 31-re zuhant. Tekintve, hogy 5 hónapos a készülék ez elég elkeserítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával