- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Nem Iphone, hanem Ipad bajom van, pontosabban Safari. A lényeg az, hogy egy gyüjteményes oldalt használok arra, hogy a főbb híreket elolvassam. Kb a legutóbbi frissítés óta van az a hiba, hogy rákattintva a címre, betölti egy másik lapon az oldalt, de csak az első oldalt ami kifér a kijelzőre és ott le is fagy a lap. Nem minden weboldalnál, de elég soknál. Más böngészőből megnyitva ugyanazt az oldalt, az elején a "süti" elfogadás ablakot dobja be, de a Safarinál ez elmarad, viszont ott átváltva olvasó nézetre, görgethető az oldal, de visszaváltva megint nem és meg is fagy.
Próbáltam teljesen kikapcsolt bővítményekkel és egyenként visszakapcsolva, de semmi változás. Egyébként nincs sok bővítmény, csak a mate mint fordító és egy adblock.
Más találkozott már ezzel a hibával? -
DonThomasino
veterán
Szeretnék egy használt iphonet venni,
vásárlás előtt le tudom kérdezni az első aktiválás dátumát ? -
-Skylake-
addikt
válasz
xhege #273492 üzenetére
alapvetoen en apple okoszoszisztemat hasznalok (mac mini, mbp, mba, ipad) , tehat egyreszt adja magat, masreszt pedig : imessage. lenyegeben azert lett mac minim, hogy desktop tudjam hasznalni az imessage-et, mivel akikkel napi szinten (baratok, csaladom, parom ) beszelek azokkal szo szerint _mindenkivel_ ott.
-
xhege
veterán
válasz
-Skylake- #273490 üzenetére
Tényleg semmi rosszindulat nincs bennem, de amit felsoroltál, arra elég vagy esetleg jobb is lehetne egy Galaxy A52s. Abban már 140 ezerért van 120 Hz. Két évig tökéletesen működőképes, de inkább tovább. Ha úgy vesszük, hogy 2 év alatt leírod nullára (50.000 úgyis fog érni), akkor 192 ft/nap (de inkább 123).
Mégegyszer hangsúlyozom, hogy nincs bajom azzal, hogy iPhonet használsz. -
válasz
7Heads Drago #273481 üzenetére
“Ha végig van mobil neted akkor gyorsabban készíted a képeket és a videókat mint ahogy a telo fel tudja tölteni?”
Nem. És remélem ilyet nem is írtam. Viszont örülök neki, hogy gyorsan fent vannak a képek a felhőben, és nem lassan. Ez azért gondolom elfogadható. Mint ahogy az is jó, hogy hotspotként használva a telefont tudok dolgozni mobilneten a laptopommal úgy, hogy gyors a mobilnet.“Sztem ehhez elég a 4G is.”
Néha igen. De nagyon jól tud jönni hogy ugyanaz sokkal gyorsabban megoldható, illetve hogy a kisebb cella miatt akkor is van net, amikor 4G-n nincs (sok felhasználó egyszerre).
Emellett vannak bizonyos dolgok, amiket csak 5G-n enged a telefon.
”Valahogy nekem nem áll össze a kép.”
Nekem se. Mégpedig az, hogy egy tech fórumon meg kell magyarázni azt, hogy miért használom a gyorsabban a lassabb helyett, a technológiailag jobbat a gyengébb helyett. Egy ideje megfigyelhető tech fórum ide vagy oda ez a régifétis, elég a régi mindenből, minek az új, minek a fejlettebb. Én meg ezt nem értem.
-
-Skylake-
addikt
válasz
jocoka75 #273488 üzenetére
szerintem ezt erdemesebb igy nezni :
egy frissen megjelent iphone a megjelenes napjatol minimum ket evig konkretan tokeletes , de inkabb 3. azaz egy ilyen eszkoz a vasarlas pillanatatol minimum 2 evig biztos, hogy le van tudva. namost tegyuk fel, iphone 14, 425ezer (azthiszem).
az azt jelenti, hogy a kovetkezo 2 evben napi ~ 582 forintert van egy hibatlan es teljesen up-to-date keszuleked, ami raadasul az a keszulek, amit altalanosaggban az emberek MAGASAN a legtobbet hasznalnak a keszulekeik kozul. ebbe bele sincs szamolva az, hogy mondjuk 2 ev utan eladod, legtrebb esetben ha 2 ev utan feldobod 200k-ert , INSTANT elviszik. onnantol a napi 582 forintod mar csak napi 308 forint.a kerdes szerintem az, hogy ad-e hozza annyit a mindennapjaidhoz egy telefon, hogy az megerjen 308 forintot minden egyes nap. es szerintem a legtobb esetben itt igen a valasz. nekem pl 12 van, nem fotozok, nem facebookozok (egyaltalan nem), se insta se tiktok, semmi ilyesmi. en 3 dologra hasznalok telefont : olvasas -hiroldalak, konkret szorfolos, csak keresgelek, olvasgatok , kommunikacio csaladdal/nagyon kozeli 1-2 barattal, illetve email - tehat osszesegeben kommunikacio - es kb utolso sorban zene (illetve ezzel fizetek, de mondjuk azt barmelyik tudna lenyegeben). de en ugy dontottem, nekem megeri ezt a napi 3-400forintot, hogy ez jol mukodjon. jovore, mikor cseres lesz (mert boooooooooooooosegesen van meg a sima i12be is 3 ev), akkor ugyan ugy uj iphone lesz, csak valoszinuleg pro max, mert mostmar az asztalim es a laptopom is 120hz+ es ugy dontottem megeri az a napi X forint, hogy amikor bongeszgetek es lapozok, akkor 120hz-el lapozzon. en akkor is megvennek egy iphonet ha konkretan nem is lenne benne kamera.
-
kchris78
veterán
válasz
jocoka75 #273488 üzenetére
igazad van, ilyen alapigenyt hoz az olcsobb telefon is. ha nezzuk az aksit, kiemelkedo a mostani pro max. Egy aksi idot ha mar ott a telefon az ember kezeben akkor nehez nem kihasznalni hiszen csak lemeriti az ember hebe hoba amikor ugy jon ki, ilyenre gondoltam. De abszolut racionalis lehet ugy donteni hogy nincsen az embernek telefonra ekkora szukseglete, ennyiert. Az arcsokkenessel teljesen egyetertek, ezt megtapasztaltam en is a sajat boromon.
-
jocoka75
tag
válasz
kchris78 #273486 üzenetére
Lehet, hogy nem jól közelítem meg a dolgot,de én kihasználtságon azt értem ,hogy egy telefon legyen megbízható,gyors ,jó aksi idő , mert mit csinál az emberek többsége a telefonnal Facebook, böngésző, youtube, ,fényképez ennyi szerintem . Nekem azért is nem ér többet,mert nem igazán tartják az értéküket ,de ez főleg az Android -os telefonokra igaz Pl nézzük a Samsung S22 most függetlenül 250-350e Ft között mozog a hardveraprón ez kb 1-1,5 év múlva 110-140e ft-ért lesz fent.
Hozzá teszem mint fentebb is írtam a feleségemnek nézném a telefont viszont mindketten teljesen vakon vagyunk az iPhone- nal kapcsolatban, igazából kicsit félünk az iOS rendszertől . -
jocoka75
tag
válasz
peugeotmate #273483 üzenetére
Egyébként én a hardveraprón szoktam nézelődni 130 ért nem nagyon van iPhone 11 vagy ,ha van is akkor 77-80%akksival és igen csak használtan ami 100% akksival van és tényleg patika nagyon megkímélt az 189-210eft között mozog.
-
kchris78
veterán
válasz
jocoka75 #273485 üzenetére
mit jelent hogy kihasznalni? ha egy skoda oktavia helyett egy mercit vagy bmwt veszel vagy audit akkor azt lehet "kihasznalni"? nem fog feltetlen olyat tudni amit a skoda nem, csak adott esetben kenyelmesebb lesz mikozben elvisz a-bol b-be. mas az elmeny mikozben tekergeted a kormanyt.
sotetben fotozas stb lehet csinalni mas telefonnal is csak nem olyan lesz az eredmeny. -
jocoka75
tag
válasz
peugeotmate #273483 üzenetére
A 130 -at én általánosságban írtam ez minden készülékre igaz legyen az Android vagy iPhone teljesen mindegy nekem többet nem ér, mivel úgysem használnám ki. Azért kíváncsi lennék, hogy aki 300-400eft ért vesz telót az mindenki ki is használja,mert szerintem nem. Persze lehet,hogy nincs igazam
-
kchris78
veterán
válasz
7Heads Drago #273481 üzenetére
Akkor ha nem DSS akkor az igazi. Viszont tomegrendezveny eseten felhuznak sokszor 3.5GHzes cellat, legalabbis Telekom megtette augusztus vegen Zamardiban. Az brutal volt
.
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Tibee86 #273441 üzenetére
What?
Nem én állítottam baromságokat.
Nekem konkrétan 1 telom van csak. Nincs meg a teljes I11 sorozat. Nem érdekel a PRO meg a PRO MAX árai.
utángyártott gagyi alkatrészekkel dolgoznak horror áron
Ez csak találgatás. Eddig is volt rá ellenpélda. A lényeg hogy gyenge lábakon áll a szervizük. Kerülendő és kész. Témát én zártam veled. -
Norbi887
aktív tag
válasz
peugeotmate #273368 üzenetére
Hát a 48 óra az letelt ugyan, de szerintem mivel pont hétvégére esett a dolog, így emiatt nem történt különösebb változás a Függetlenítés kapcsán számomra. Megvárom a hétfő/kedd-et, sanszos hogy akkora fog történni valami.
Azért remélem Restore-ra nincs szükség ilyenkor, az elég kellemetlen lenne pont most. -
Hooper
őstag
válasz
Sys85 #273470 üzenetére
Igen, papíron -és valószínűleg valóságban is. 11P-ről váltottam 13P-re és nagyobbnak tűnik nekem is a 13.. 1kézzel fogva átellenben már alig tudod átnyúlni - mondjuk megnyitsz egy imesssaget és bal oldalt a kamera ikonra képküldéshez... pont annyival nehezebb, kevésbé ergonómiukus h bizonytalanabb lesz ilyen manővernél a fogása. Biztos menő meg minden de az egész teló nekem kényelmetlen egyelőre.
-
sharp4
őstag
válasz
markknight #273452 üzenetére
Én pl azt használom. Még agglomerációban is elérhető, Budapesten meg főleg!
-
Gicz
addikt
válasz
Gsx-rr #273472 üzenetére
Ó dehogynincs. pl tömegrendevényeken brutál hasznos. Aki tud felmegy 5G-re és lesz normális kapcsolata, és a többiek akik még nem 5G kompatibilisek, nekik is jobb lesz a kevésbé terhelt LTE layer.
BP 6. kerületbe várnom kellett már nem is emlékszem mire, kocsiban ültem egy fél órát, LTE-n nem volt hajlandó menni a YT mert csak 1-2 megám volt, 5G-n meg 300. Szóval végül simán tudtam youtubot nézni míg várakoztam.
Szerintem nagyon is hasznos, a 4G layerek már eléggé terheltek.
-
22balu
aktív tag
Sziasztok ,
Van valami ingyenes megoldás hogy valami szebb időjárás és óra v. naptár widgetem legyen ?
ez a két négyzet a főképernyőn minden csak nem szép. Pl a zárolt képernyő tök jól néz ki azzal az órával
-
válasz
burgatshow #273458 üzenetére
Én is ritkán vagyok olyan helyen mostanában ahol nincs 5G. Én is szeretem, itthon nem egy ász a vezetékes netem, annak az 5G a 8-10x-esét tudja letöltésben. Sokat fotózok a telefonnal, a képek és a videók feltöltése az iCloud fotókönyvtárba sokkal gyorsabb 5G-n mint 4G-n.
-
-
törölt tag
válasz
jocoka75 #273465 üzenetére
Egérmozizni itt is lehet, csak nem úgy direkt torrenttel. Rámásolod előre, vagy ha olyan a mobilneted streamelős oldalak. Az nem opció, hogy női táskában minden elfér alapon megtartaná az Androidját filmezni, az iPhone-nal pedig lenne normál használatra egy megbízható készüléke?
-
bigrock
addikt
válasz
#31816946 #273443 üzenetére
Én először 13-ra váltottam, de nem jött be a méret, úgyhogy 11 Pro-ra vissza. Imádom máig is. Megtehetném éppen, hogy fogcsikorgatva megvenném a 14 Pro-t, de nekem annyira kompakt a 11 Pro mérete és olyan jó fotókat lő (Canon M50 MII-vel pariba lehet tenni), hogy ez fog még sokáig maradni.
-
-
válasz
jocoka75 #273459 üzenetére
XS teljesen jól használható kis telefon a mai napig a nem powerusereknek,de hosszú évekre ezzel már nem nagyon érdemes tervezni.
Közvetlen letöltés (se zene,se film) nincs,azokat max pc-ről lehet felrakni rá a megfelelő szoftverrel (iTunes,3utools,utóbbi egyszerűbb).
Teljesen más az ios,sokkal zártabb,tehát több dolog is van amiket droid után el kell felejteni.
Pl csengőhangot sem tudsz csak úgy letölteni és beállítani közvetlen a telefonon.
Vagy megveszed iTunes áruházból,vagy pl 3utools-szal kell csengőhangot csinálni pc-n.
Ugyanez igaz a zenére/filmre.Vagy megveszed,vagy pcről kell felpakolni mindent,filmeket pl a telefonra letöltött tetszőleges app alá kell közvetlen bemásolni. -
Lali-213
senior tag
válasz
markknight #273454 üzenetére
Ne is mondd, találkoztam a jelenséggel én is.
-
jocoka75
tag
Sziasztok !
Telefont szeretnék venni a feleségemnek , eddig csak androidos használtunk úgyhogy abszolút 0 -ról indulnánk .
Az XS milyen telefon én ezt néztem ki érdemes e még azt venni mondjuk használtan új akkumulátorral ? 130e Ft -nál nem szeretnék többet áldozni rá .
Igazából nincs semmi extra igény megbízható teló legyen , youtube, Facebook, böngésző, a feleségem másra nem nagyon használná.
Viszont egy valamitől tartok ,hogy az ilyen letöltés pl zene vagy torrent oldalról filmletöltés nehézkes vagy nem is lehet .
Az Android -nál le lehet tölteni a filmet egy az egyben a telefonra van ilyen letölthető kliens a playáruházban .
Az iPhone -on van ilyen lehetőség?
Ahogyan fentebb is írtam teljesen vakon vagyunk.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok! 13 Pró-n a videó felbontást 4K-ra állítom, majd a YouTube-ra feltöltve a max választható felbontás a 1080p mitől lehet ez?
-
Lali-213
senior tag
válasz
markknight #273452 üzenetére
Aki 5G szolgáltatási területen én és tölteni ideje nagy részét az biztosan örül a plusz sebességnek. De szerintem abban egyetértünk hogy elenyésző arányról lehet szó.
-
Doki42
őstag
válasz
Totheground #273429 üzenetére
Sendanywhere
Ha jól emlékszem. -
nikos21
aktív tag
válasz
infuse?
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
mazsiii92 #273431 üzenetére
16.1 beta sem mutatja es szerintem azert van igy, mert a jelenlegi widget meretekben csak 1 esemeny fer ki. Ha pedig van egesznapos, akkor annak kene folyamatosan kint lennie.
Persze lehetne annyira intelligens, hogy ha adott napon csak egesz napos esemeny van, akkor kirakja, de ez szerintem felrevezeto lenne, szoval inkabb nem mutatja. -
Tibee86
nagyúr
1-2 hónapos 13 pro-t simán ki lehet még fogni még annyiért 3 év garival. Ha elég az 1 év akkor bontatlant is bőven.
-
norbertoth
senior tag
iPhone 14 Pro
-
törölt tag
Sziasztok!
iPhone X-ről mire érdemes váltani?
-
drfirsty
tag
Igazad van, rosszul fogalmaztam.
iPhone-ról importálom a képeimet Macbook-ra, de az egyszer már importált képeket nem értem miért ismeri fel újnak..
Több készülék is van / volt már a családban, a beállítások ugyan azok (szerintem), de csak az egyik telefonnal történik ez. Roppant idegesítő, tárhely és időigényes... (az iCloud tele van mással, ezért nem használom a fényképeimre, de eddig sem volt ezzel baj ezelőtt) -
Tibee86
nagyúr
válasz
7Heads Drago #273439 üzenetére
Ott linkelted be, az iStyle-nál 25.900 forint. Kívételesen a 11-esnél 900 ft-tal olcsóbb az iSamurai ( pl a 11 pro-nál már 4100 ft-tal drágább, újabb modelleknél még nagyobb különbség lenne, ha egyáltalán foglalkoznának azokkal), de újra elmondom neked, hogy nem hivatalos szerviz, nincs ipr minősítésük se, így nem tudnak az Apple-től alkatrészt rendelni (=utángyártott gagyi alkatrészekkel dolgoznak horror áron). Itthon egyelőre tudtommal csak a smartclinic rendelkezik ezzel a minősítéssel nem hivatalos szervizként.
Ha valamiről fingod sincs, akkor inkább maradnál csendben, mert sületlenségeket egyelőre te hordasz itt össze... -
7Heads Drago
veterán
válasz
Tibee86 #273428 üzenetére
Nem hiszem el....
Akkor nézd meg az Istyle árait. Ott mennyi? Az hivatalos?
icentre:
Apple honlap szerinti árak:
Érdekelne hogy hol rakják bele szerinted olcsóbban mint 26.000?
Nem érdekel pár 1000 Ft ha valami úgy jó, annak kifizetem az árát, de legyünk már tény szerűek és ne hordjunk össze sületlenségeket.
Eddig nem néztem tényleg a hivatalos szerviz listát. Nem tudtam hogy az iSamurai nem az.De semmiképp se drágább mint a hivatalosnál. Mellesleg tudtommal nem annyira zárt márt az Apple a külső szervizek felé, mint régen. Szóval simán lehet hogy gyári az akku.
-
norbertoth
senior tag
Ezt az ip-cím követés korlátozást érdemes bekapcsolva hagyni, nem lassítja a böngészést?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
MasterMark #273434 üzenetére
De ő éppen azt szeretném (ha jól értelmezem), hogy ne frissüljenek automatikusan, de kapjon jelzést arról hogy vannak frissíthető alkalmazások.
-
parloc
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy iphone 12 mini-t Jelenleg még IOS 15.5 van rajta.
Az app store csak akkor jelzi az új frissítéseket ha belépek (bejelentkezve be vagyok folyamatosan) és "lehúzom" a képernyőt. Csak akkor jelenik meg magától a jelvény ikon a képernyőn ami jelzi az új app frissítéseket. Az előző SE1-n ezek automatikusan megjelentek(bár azon még ios 13 volt).
Értesítésekben be van jelölve a jelvény. Automatikus frissítés kikapcsolva.újraindítva. Mi lehet az oka? Érdemes feltenni a 16.0.2? van valakinek ötlete, hogy ezek automatikusan jelenjenek meg?
Az ios 15.7-et még fel lehet tenni. azt érdemes? -
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
A zárolt képernyőre kitettem a naptár widgetet, ami nem mutatja az egész napos eseményeket, csak azokat, aminek fix kezdete és vége van. Erről több macrumors és Reddit bejegyzés is van, kipróbáltam, valóban így működik.. szóval ez van. A kérdésem a bétázókhoz szól, akik esetleg már előrébb járnak mint a 16.0.2, hogy a későbbiekben ez javítva van már?
Nem szívesen használnék harmadik féltől alkalmazást, a gyári naptár amúgy teljesen kielégít, és tudok várni is a megoldásra. Egyébként a főképernyőn szépen mutatja az eseményeket, csak a zárolt képernyőn rossz.
-
Kommy
veterán
válasz
Wi-fi megosztási lehetőség nincs a programban, vagy akár olyan amivel a files-ba át tudod másolni?
-
Totheground
addikt
Adott egy app (japán belpiacos
) amibe le van töltve egy rakat file. Ez az app nem látható a Files appban és nem látom akkor sem, ha rádugom a Mac-re. Van valami app, amivel egyszerűen át tudom másolni a macre a fileokat? Ha jól rémlik, volt valami ilyen app, amivel kicsit jobban hozza lehetett férni az iPhone tárhelyéhez.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
7Heads Drago #273427 üzenetére
Az iSamurai nem egy hivatalos szerviz, akik ráadásul drágábban rakják bele neked az utángyártott akkumulátort, mint a hivatalos szervizekben a gyárit. Az, hogy ők még reklámozzák a honlapjukon hogy fuss szaladj gyorsan amíg nem emelünk árat több mint vicces.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
-Skylake- #273399 üzenetére
1. A kolléga 20.000 beszélt, ami nem = 26.000. Mifelénk.
2. Ha jól néztem ez nem az I14 topikja. Vagyis engedjétek már meg hogy ne csak ahhoz lehessen akkut és szervizet keresni. Konkrétan egy használt I11-et vettem én. De az indító hsz-ben #273332 Tompie szó volt az I14-ről. 20W töltőt keres a fórumtárs, szóval neki is valami hasonló lehet.
3. Szinte mindenhol azt írják hogy a szervizek most rövidesen árakat emelnek. Szóval az I14-hez kétlem hogy 25.990 lenne az akku jövőre. [link] Gondolom van némi összefüggés a zuhanó Ft árfolyammal. -
kinder93
aktív tag
válasz
-Skylake- #273416 üzenetére
Tavaly decemberben minden modell akkucseréje 69 dollár volt. 13, 12, 11, Xr, X. Ezek idén is ennyik, a 14-es cseréjét viszont jelentősen megemelte. Így a tavalyi év alapján azt mondom, hogy a 14-es széria cseréje nem lesz 69 dollár 1 év múlva sem. De hát ne legyen igazam!
-
Imi1981
veterán
válasz
szabonagyur #273423 üzenetére
Eddig nem foglalkoztam vele de már annyit hallottam youtube-on , hogy gondoltam megkérdezem. Igazából nincs iPhone-t használó ismerősöm baráti körben így nem igen lesz használva. Van iPhone-t használó ismerősöm csak azok tényleg csak ismerősök nem haver meg barát és azokkal nem igazán beszélgetek.
Köszönöm mindenkinek! -
Imi1981
veterán
Az imesage az a zöld icon-os [kép] üzenetküldő? Youtube-n tesztekben mindig beszélnek róla de már nem tudom,hogy ez a normál sms üzenetküldő vagy egy másik alkalmazás?
-
markknight
veterán
válasz
lorcsi #273407 üzenetére
Vannak régi ""fajta" widgetek, de azokat nem lehet home screenre tenni. Ilyen "szép" szürke keretük van stb. Onnan tudod, hogy régi, hogy jobbra scrollozol és rámész a customize gombra. Na ott csak olyanok szerepelnek amik nem mozgathatók oda. Pech.
Amúgy tudja valaki mi annak a neve? Nem ugrik be sehogy.
-
-Skylake-
addikt
válasz
kinder93 #273403 üzenetére
de miert ? vegignezve az arakat nagyjabol egyertelmuen latszik, hogy az aktualis generacio draga, minden korabbi olcsobb. a 15 megjelenesevel a 14 lesz az eggyel korabbi generacio. nincs infom, de fogadni mernek ha valahogy ki lehetne keresni, hogy szeptember elott a 13PM akkucsere dragabb volt mint a 12PM es csak a 14PM megjelenesevel kerultek egy arba. logikusnak is igy logikus.
-
Nessiel
tag
válasz
pulyka jocó #273353 üzenetére
Telekom a szolgáltató. Bejelentettem délután a hibát és meg is csinálták. Már működik.
-
chuck91
tag
válasz
Lali-213 #273409 üzenetére
Szia.
Már minden lehetséges kombinációt próbáltunk szinte, a kijelző egyszer sem villant fel...
Kicsomagolás után ,mivel már akkor sem kapcsolt be egyből felraktuk töltőre akkor picit ,mintha melegedett volna a töltéstől. De azóta már ennyi sincs.A Vodafone üzletben is probálták bekapcsolni és töltőre dugni.SN szerint 2020-as gyártású, lehetséges hogy a sok állástól tönkrement az akku? -
chuck91
tag
Sziasztok!
Mai délelőtt vásároltam újonnan (Vodafone) egy Iphone 11-es készüléket, de azóta se kapcsol be, több töltővel is próbálva lett, minimum 1-2 órán keresztül folyamatosan rajta tartva.Délben bezárt a bolt ahol vettük, egy másik még nyitva tartó vodafone üzletben, egyből szervízbe akarták küldeni 1-2 hét átfutási idővel.Lehetséges ,hogy magához fog térni vagy teljesen kuka?Ha nem változik akkor hétfőn vissza visszük abba a boltba ahol vettük.
-
lorcsi
veterán
van egy pakli a főoldalon, amibe szeretnék csak hír oldalakat beletenni (index, hvg, telex)
de csak a hvg widgetet tudom beletenni, mert a hozzáadásnál más nem jelenik meg
de
ha a zárt képernyőn jobbra suhintok és feljön egy másik összegző oldal, ott már widgetként be tudtam tenni az indexet
(i13 mini; 15.7)mi lehet ennek az oka?
-
Lali-213
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #273405 üzenetére
12 Pro, én a komolyabb kamerarendszer miatt választanám. Meg persze a 6 GB RAM miatt.
-
FIREBLADE78
addikt
12 pro vagy sima 13?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest