-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Üdv
Iphone-hoz lehet kapni stylust? Ha igen, hol érdemes venni?
köszi
-
jozsi252
veterán
Találkozott már valaki olyannal i8 Plus legfrissebb iOS esetén hogy amikor feloldom a képernyőt, akkor van hogy balra elfordul a képernyő majd egyből vissza. Hiába tartom függőlegesen, akkor is. Már egy ideje produkálja ezt, de fogalmam sincs hogy miért.
Valakinek tipp esetleg? -
Rage47
veterán
-
vasi89
őstag
válasz
B-L-A-C-K #176089 üzenetére
nem nagyon nem értem nem is akarom, hagyjuk is. Én se vennék 200ért i7et de azért a 256os i8 100al drágább,ha már az került szóba. Annyi felárat megér a vezetéknélküli töltés? Valakinek biztos
De azzal kezdtem h apr árakhoz képest, van akinek számít h hivatalos helyről vegye.
-
RWD
tag
Hali! Aki esetleg mostanában vett SE-t, mit tapasztalt? Melyik iOS fut a készüléken alap esetben?
-
Ragnar95
félisten
Ha már úgyis előjött az AirPods téma: van, aki több eszközzel használja az AirPodsot? Mennyire könnyű váltogatni az eszközök között, hogy épp melyikre csatlakozzon? Mostani BT fülesemmel ez a fő gondom, hogyha váltogatnám hogy épp géppel/telefonnal használjam, a telefonon le kell csatlakozni róla, csak ez után tudok rácsatlakozni gépről és ha a gépről lecsatlakozik, utána kézzel kell visszacsatlakoznom a telefonnal.
AirPodsnál hogy néz ki ez a folyamat? -
minek?:S
őstag
Üdv!
Történt az, hogy elfelejtettem az AppleID jelszavam. Végigmentem a lépéseken, elküldtem a megadott számra a kódot, amit utána beírtam, és utána kiírta, hogy "When your account is ready for recovery, we will send instructions to ..". Aztán semmi, gépről is próbáltam, meg telóról is. Semmi sms nem jött utána. Mit rontottam el? Vagy csak gépről lehet?
-
törölt tag
Sziasztok. Valaki rendelt már telefont a discount store-ból? Mennyire megbízható?
-
Jst
csendes tag
válasz
megema #176053 üzenetére
Szia, nekem volt egy Spiegen liquid air armor tokom egy i7-en. Az alá kerülő kosz tönkre tette az antenna csíkot, és a matt fekete szín is megkopott halványan, pontokban , mivel a töltő csati közelében ezek kicsit “gatyásodnak”(még szerencse , hogy céges volt! Így csak félig kaptam agy görcsöt). A heti rendszeres takarítás ellenére!
A 6s-en van Nillkin füst árnyalatú , sokkal feszesebb és a jack és töltő nyílásoknál a kihajtható dugasz jobb tartást ad a toknak a lenti részen. A hetes tokok a 8-on szorosabbak. Nekem ezek a tapasztalataim.. -
válasz
TheMarci #176064 üzenetére
Kb szerintem is ez a helyzet. Valamivel jobb de nem egy kategóriával. Pár nap bejáratás után egy kicsit teltebb lesz a hangja, de ez akkor is egy EarPods kategória hangzásban. Ezzel együtt a használhatósága és a kényelmi komfortja megver minden megoldást, amit eddig próbáltam.
-
vasi89
őstag
-
SidCorky
őstag
6s-nél ez jó akkuhasználatnak számít? Barátnőm aggodalmaskodik
-
AGE-T
őstag
Hol tudnék meghallgatni egy airpods -t? Tudtok erre adni tippet? Szeretnék vásárolni egyet, de vaktában para.
Előre is köszönöm!
-
-
tybsen
addikt
Icloud-ból való visszaállításnál az egyes alkalmazásokba külön be kell lépegetni felhasználónévvel és jelszóval vagy ezek is elmentődnek? Köszi :-)
-
Pimpő
tag
Sziasztok!
Béta tesztelőket keresek egy App-omhoz. Ha érdekel küld el privátban az e-mail címed, hogy meghívót küldhessek.
-
tuzpenge
őstag
válasz
megema #176053 üzenetére
A spigen tuti hogy jó! Elég rugalmas, de nem annyira hogy "alá tudj nyúlni". Nekem "kismillió" tokom van (a többsége ebay-es pár száz, max 1500 Ft-os), de mindig visszakerül a spiegen rá egy - két nap után, és azzal használom 1-2 hétig. A nillkint nemrég rendeltem füst színűben, arról egyenlőre nem tudok nyilatkozni, de talán más már használja és majd ír.
-
megema
őstag
Kinek hogy vált be a vezeték nélküli töltés? Nézegetem a töltőket, olvasgatok a Qi-ről iPhone 8-hoz kapcsolódóan, és felmerült egy kérdés. Rezgés esetén mi a tapasztalat? Azt olvastam, hogy megszakadhat a töltés, ha elmozdul a készülék. Arról lehet valamit tudni, hogy az iOS 11.2-ben engedélyezésre kerülő 7.5W-os töltés lesz-e a maximum teljesítmény? Ha minden igaz, az iPhone-hoz ajánlott (Belkin, Mophie) töltők ennyit tudnak csak.
Vett már valaki vezeték nélküli töltős autós tartót? Milyet? Bevált? Gondolom olyat kell nézni, ami alul/oldalt fogja a készüléket, mert a csak hátlappal érintkező tartókra a hátlapi üveg miatt nem rögzül a 8-as.
Szeretnék venni egy jobb átlátszó, szilikon tokot, mert az xPROTECTOR nem 100%-ig méretpontos és túl hajlékony, könnyű alányúlni. Fontos, hogy minél vékonyabb legyen, de a kiálló kamerát hozza síkba. Létezik ebből olyan, amin kevésbé látszik meg mindenféle szennyeződés?
Ezzel van tapasztalat? Spigen Liquid Crystal. A Nillkin se lenne rossz, csak nem tetszik, hogy ennyire kihangsúlyozzák a márkajelölést rajta.
Még egy dolog. Úgy tűnik, mintha a kijelző jobb oldala egy leheletnyivel sötétebb lenne a 8-on. Összehasonlítottam egy pár hetes 7-essel, és azon is ilyen. Ez mennyire normális? Tekintve a korábbi kálváriáimat, nem akarom elkezdeni a garanciáztatást.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nederlanden #176051 üzenetére
Ez tény és való, állítva ha appokat használsz vagy böngészel, akkor minimálisan kisebb az X kijelzőjén a hasznos felület, de több hét X használat után nem sírom vissza egyáltalán a Plus kijelzőjét, hosszútávon nem veszed észre, hogy kisebb lenne a kijelző.
Cserébe pl ha az olvasónézetet bekapcsolod böngészéskor, rögtön nagyobb az X-en a hasznos felület. -
nederlanden
senior tag
válasz
Ragnar95 #176050 üzenetére
Itt nezegetjuk most is,es nem fektetetten egyertelmuen kisebb minden rajta,marpedig en abszolut nem szeretek semmit sem nezni fektetetten.Na mindeggy,lehet annyit meger,h a merete miatt kenyelmesebb a fogasa az x-nek de mindennapos hasznalatban sztem nagyobbnak erezni a plus kijelzojet.
-
Ragnar95
félisten
válasz
nederlanden #176042 üzenetére
6plusról váltottam X-re és egyáltalán nem érződik kicsinek a kijelző. Minimálisan kisebb a hasznos terület a kijelzőn a legtöbb appban, de ez csak akkor tűnik fel, ha egymás mellett nézed a két telefont, használat közben egyáltalán nem tűnik fel.
Használati élményben szerintem többet ad az X, kényelmesebb méretű maga a telefon és fektetett nézetben full screenen nagyobb méretileg egy videó/kép az X-en, mint a Pluson. -
kchris78
veterán
válasz
nederlanden #176042 üzenetére
1 napig az volt
. most már szuper, egyre jobban bejön a telefon.
-
gergo5991
őstag
sziasztok, mivel uj gépem van, és még nincs hangszórom hozzá, megszeretném kédezni meg-e lehet oldani azt. hogyha usbvel a telefonom ( iphone 6s) rákötöm a gépemre, lehetne-e használni valami program vagy bármi által a telefont, mint külső hangfal.
-
nederlanden
senior tag
válasz
kchris78 #176041 üzenetére
Helo.nem tunik kicsinek az x a plus utan?En mikor probalgattam egyszerre mindkettot (x es 8plus),minden kisebb volt mindenhol az x-en,szinte pont akkora volt pl hasznaltauton egy auto vagy facen a posztok mint a 6s-en?!,8plus hozta azt a kulonbseget a meretekben ami mar jol erezheto.
-
kchris78
veterán
válasz
majestic #176040 üzenetére
Nekem most merült le először az első feltöltés után, szerintem hozza az X a Plus erejét: 9 óra használat 40 óra készenlét... 9% szóval egy pár órát még biztosan bírna, és Watch is lóg rajta. Ha meg még többet akar az ember olvasáshoz akkor benyomja az invertálást és fekete háttérrel olvas, az lényegesen kevesebbet fogyaszt.
-
Megjött a fólia az EasySkinz-ről.
Szerintem hamarosan fel is teszem aztán megosztom a tapasztalatot!
-
dns86
tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
- lehetséges egy Iphonehoz 2 watchot párosítani?
- az ébresztő hangereje a médiahangerőt vagy a csengés hangerejét használja? -
Gsx-rr
veterán
Miert van az ,hogy allandoan be kell irnom a jelszavam egy weboldalon a belepesnel?
Kulcskarika bekapcsolva -
BurgBurg
tag
válasz
szabogabor10 #176009 üzenetére
Nekem is igy ment.
-
Ragnar95
félisten
válasz
balhmm #176024 üzenetére
Alapból az összeset látnod kéne, kivéve ha iCloud Photo Libraryt használsz és ki van kapcsolva az eredetik megőrzése, ergo a telefonon csak a kis felbontású képek vannak meg, ezeket gépről nem látod. A másik lehetőség pedig, hogy HEIC formátum be van kapcsolva és ezt a géped nem ismeri.
-
balhmm
tag
válasz
B-L-A-C-K #176025 üzenetére
pedig nem.. régen tuti, hogy csomó telefont mentettem le így, hogy simán itunes nélkül rádugtam gépre és bár több mappára szedve, de lementettem mindent.. Viszont legutóbb az egyik ügyfélnél akartam 3100 képet menteni, mert ennyi volt a telefonon, de csak 600-at láttam kb összesen.. Aztán rádugtam az én telefonom és az 525 képből 190-et látok. 4 gépen néztem és mindenhol ez a helyzet. csak kérdés miért?
-
balhmm
tag
Ha egy iphone-t simán rádugsz egy gépre, akkor mi dönti el, hogy melyik képeket, videókat éred el? Ha van mondjuk 600 fotó, akkor mi alapján látsz mondjuk 190 képet a többit meg nem?
-
Persze mentheted is őket aztán bármelyik telefon és bármelyik app fel tudja dolgozni.
-
majestic
őstag
Animojit csak X-ről X-re kehet küldeni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabogabor10 #176009 üzenetére
Nekem kért.
-
válasz
wrathchild #176004 üzenetére
1. Helyezze be egy másik mobilszolgáltatónál vásárolt SIM kártyát a telefonba, majd kapcsolja be.
2. Internet kapcsolattal rendelkező számítógépre csatlakoztassa iPhone készülékét
3. Indítsa el az iTunes alkalmazást
4. Szinkronizálja a készülékét
5. A szinkronizálás elvégzése után a telefon, hálózat függetlenné válik és az alábbi képernyő jelenik meg: -
válasz
Beraksz egy idegen karit, teló újraaktiválást kér, ennyi. Nem kell iTunes. Legalábbis nálam nem kellett.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Én most csináltam ~1 hete ilyet vodánál. Annyi volt hogy megkaptam az email-t hogy lehet függetleníteni, ez annyiból állt hogy Vodás SIM ki, T-s be, ellenőrizte a kártyát, kérte rakjam iTunes-ra, rádugtam, magától frissített egy kicsit, és kész. Utána kipróbáltam megy e mind2 kártyával és ennyi volt. Nem kell teljes visszállítás meg ilyenek. Annyi hogy egy másik szolgáltató kártyája kell addig hozzá.
-
válasz
Szerintem előtte kel SIM kártyát cserélni aztán rá kötni a gépre. Nagyon elszúrni szerintem semmit nem tudsz.
-
wrathchild
tag
Üdv! Függetlenítéssel kapcsolatban kérdezem:
Szeretném eladni a 6S-emet, ezért függetleníteném.
SMS kaptam, hogy feloldás alatt van.
Majd telefonos Telekomostól azt az infót kaptam (és itt is ezt olvastam), hogy
csatlakoztassam a telót iTunes-hoz, rakjak bele más szolgáltatói SIM-et, azt aktiváljam és ennyi, utána cseréljem vissza a saját SIM-re.
Nos, nem vagyok nagy iTunes guru:
Biztonsági másolatot készítek iCloud-ba.
Ezután előbb cseréljek SIM-et és akkor csatlakoztassam iTuneshoz, vagy fordítva?
a folyamat alatt elbohóckodhatok valamit, ami azt eredményezi, hogy majd újból a saját SIM-et visszarakva esetleg gondom adódik, elvesznek tartalmak...??
Maga az aktiválás folymata egyértelmű?
Itt olvastam olyat is, hogy nem feltétlen szükséges más szolgáltatós SIM: ez esetben én honnan tudom biztosan, hogy már független?
Más: tud valaki ajánlani iPhone 8-hoz olyan tokot, ami teljesen körbeöleli a telót, csak kivágások vannak a gomboknak, csatlakozóknak, masszív, nem csúszós a fogása és nem túl vastag?
(RhinoShield MOD-ot néztem ki, de látatlanban nem rendelek, inkább tapasztalati vélemény alapján)
Köszi! -
Ragnar95
félisten
-
Az mitől lehet, hogy a FB Messengernél eddig ott voltak az ismerősök “napjai” most már viszont csak az online embereket jelzi és a napok eltűntek. Másnál is van így vagy nálam van valami bug?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest