Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
reflxx
aktív tag
Sziasztok! Használt I4S vásárlása előtt állok. Szerencsére eltudok menni személyesen megnézni a telefont mielőtt megveszem. A kérdésem hogy főként mi(k)re figyeljek amikor megnézem a telefont?
Olyasmire gondolok hogy honnan tudom 100%-ra hogy nem lopott vagy hamisítvány?De ha tudnátok adni még 1-2 jó tippet hálás lennék
Előre is köszi -
satyátó
tag
Ha iPhone 3G-t jailbreakelnek akkor a telo belassul?
-
hatesz
tag
válasz
vadászcsiga #48080 üzenetére
Telekom kitalálta, hogy nem volt jó nekik, hogy mindenki elkezdett elsején netezni miután újra feloldódott a sebességkorlátozás, mert leterhelték a hálózatot, ezért új, random mobilnet fordulónapot kapott minden előfizető. Most beszéltem velük, nekem ötödikét választották...
Ahelyett hogy fejlesztenék a hálózatot...
Ja ezt elvileg minden előfizetővel közölték -
Criton
veterán
válasz
11.kerületben az Infoparkban teljesen OK a Telekom 3G.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #48084 üzenetére
Akkor mi értettünk félre téged valóban
Amúgy nekem nincs ilyen probléma, ha áthúzok valamit, az ott is marad és gépen + iPaden is egyből látom, hogy megváltoztatta a sorrendet az iCloud. -
nord_
veterán
válasz
Két probléma lehet.
1. hálózatkarbantartás van, 1430-on fenn van a tájékoztató.
2. Ha múlt hónapban túllépted a kereted és belassítottak, nem állt vissza automatikusan a korábbi sebességre (velem ez történt, üszi indította újra). -
DanielK
addikt
válasz
icecave #48079 üzenetére
Nekem az volt a bajom, hogy a gép nem ment állandóan, ipadet használtuk erre és azért hogy nyomtassak, bekapcsolni a gépet...
viszont le akartam cserélni a nyomtatót és akkor gondoltam miért ne wifis legyen!
(#48084) vadászcsiga: bocsesz, akkor félreértettünk.
de ezzel sincs bajom, most próbáltam ki. fel tudtam cserélni bármit.
-
Norbi0517
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 3G-vel lenne gondom, mert a gép egyáltalán nem érzékeli, hogy rálett dugva és recoveryben ragadt.
3.1.3 ra szerettem volna downgradelni, de miután befejezte, a szokásos 1015 hibát dobta, de ezután sikerült kirántanom a kábel a laptopból, és azóta akármit csinálok, mintha rá se dugnám a gépre
-
DanielK
addikt
válasz
iOS<->Mac verzióra gondoltam.
de nálam megy rendesen iOS<->iOS között is. néha volt gond, hogy az egyik eszközön felvett könyvjelző nem jelent meg, ilyenkor kikapcsoltam az icloudban a safarit, az összes könyvjelzőt letöröltem, majd újra engedélyeztem a safarit icloudban és minden jó lett.(#48081) Ragnar95: Ragnar95 értette, mire célzok!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Úgy értette DanielK, hogy OSX és iOS között nincs gond a szinkronnal, csak windowson sz@r az iCloud control panel...
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #48073 üzenetére
macen nincs baj vele.
-
-
vadászcsiga
félisten
Átköltöztem egyik id-ről a másikra, minden fsza, de most a Safari azzal szivat hogy ha átrendezem 1-2 könyvjelző sorrendjét, iCloud sync felül köröz kicsit, majd visszarakja oda ahol eredetileg volt. Imádom az ios-t de ezeket a kis szemetsegeit ruhellem. Volt már ilyen problémám a múltban, ugy néz ki azóta sem javult meg.
-
csacsi67
addikt
válasz
sirszevenap #48071 üzenetére
Icloudbol le lehet menteni vcard formájában.
-
M@te
senior tag
válasz
sirszevenap #48068 üzenetére
az elsőre nem tudom a választ, de úgy néz ha restore nem oldja meg akkor valami komolyabb hardveres hiba lépett fel a becsapódás következtében.
ha a névjegyek szinkronizálva voltak az icloud-al akkor az új telefonon csak be kell jelentkezni azzal icloud accountal és leszinkronizálja
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Kér kérdéssel fordulnék hozzátok jelen esetben!1, Adott egy iPhone 4 , a srác földhöz vágta, majd mikor be akarta kapcsolni azt írta (írja jelen pillanatig), hogy dugja iTunes-ra! Tehát recoverybe van. Próbáltam neki kiszedni mindennel, ki is lökte recoveryből, de vissza dobta az apple logó után. Egyszer sikerült, betöltött, bejött, hogy iPhone majd a nyelv választás aztán megint vissza recoba. Tudni kell , hogy valami 4.x iOS volt rajta, JB-zve. Gondoltam akkor most már fogjuk meg és full restore! Leszedtük a hozzá való 6.1.3-at, majd felrakta szépen. Ugyan ez fogadott.... Megint nyelv választás után visszadobott recoverybe.
Mit tudunk tenni?
2, Új telefon vásárlása esetén, ha nem iPhone-t szeretne, megoldható a kontaktok exportálása iCloudból vagy a készülékről a másikra?
Köszönöm a válaszotokat.
Üdv
-
válasz
vadászcsiga #48064 üzenetére
Az is, nagyon is
Pont azt tudja, amit akartam, csak wifi nyomtató nélkül. Weboldalt, bármit nyomtathatok, csak megnyitom a printer pro-t, megszerkesztem,milyen legyen a nyomtatott oldal és már nyomtatja is a gépem, mert a pc kliens fogadja a kérést wifin, és továbbítja USB-n a nyomtatónak.
-
whitezo88
nagyúr
ismét előjött egy korábbi gond csak most nem akar elmúlni. elmegy a hang, de ez csak az effekteket, zenét, videót, programokat érinti, csörögni csörög. hangerőt állítani nem tudok mert nincs sáv. Ahogy néztem neten sokan az elkoszolódást írják, de takarítom a dockot, semmit. azt írják, valamiért beragad dock állásba vagy mi. néha 1-1 másodpercre visszajön majd megint elmegy (pl unlocknál van hang, aztán meg semmi). Csengés, meg Siri hang van. Ötletek?
hiába húzom ki-be a töltőt nem javul meg.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #48062 üzenetére
Ez például annyi
Amit én rendeltem, az mondjuk Izraelből jött, de ezek is full ugyanolyannak néznek ki, szóval ezek is eredetiek nagy valószínűséggel
-
Ragnar95
félisten
válasz
Okuyama #48045 üzenetére
Exomount 2-t tudom ajánlani, gumisak a szélei, így tutira nem karcolja meg a telót és atomstabilan fogja a telefont is, illetve rögzül a szélvédőre/műszerfalra a speciális ragacsos tapadókorongjának hála. ebayről kb 5000Ft-ból megvan, szóval nem pár $-os kategória, de ennyit megér szerintem az, hogy biztonságosan rögzüljön a telód a szélvédőre
-
zbence
aktív tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy iPhone 3G-ről a kontaktjaimat le tudom valahogyan menteni SIM kártyára?
Itunes kilőve, mert nem kapcsolódik hozzá! -
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #48048 üzenetére
Én ventillátorra raktam, ott nem rezeg semmit.
-
Okuyama
tag
Valakinek van tapasztalata Iphone 5 autós tartóval kapcsolatban ? Pl ez a tipus [link] behelyezésnél illetve kiszedéskor karcolja a krómkeretet ?
-
L_YKing
addikt
Köszi mindkettőtöknek.
És vissza is tudja maj állítani Cloudból? -
L_YKing
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm telefonját szeretné frissíteni. De nem ért hozzá. Az Itunes-om felismerné a telefonját? Tudnám frissíteni rajta?
-
atirag
őstag
Lehet egy számítógép két accountra is feljogosítva?
Mert nem akarom,hogy emiatt valami gáz legyen az itunes match-al. -
Ragnar95
félisten
És a google is csak online kínálja ingyen, ami meglesz az icloudon iOS7-től az Apple-nél is biztosan, ha az offline szerkesztőprogramok is ingyenesek lesznek, az nagy + lesz az Apple-nek, mivel előnybe kerül a Google-el szemben...Bár ettől még a windows és android/wp8 felhasználók nem valószínű, h áttérnének iWorksre, mivel nem valószínű, h offline kliens lenne más rendszerekre, mint amire most van (OSX és iOS)
-
xors
senior tag
Kéne egy kis help iTunes-hoz.. windows-on van zenekönyvtáram, és az iTunes többszörösen jeleníti meg a számokat, sőt van olyan is ami mellett felkiáltójel is van, és nem is létezik...
[link]
hogy tudnám legegyszerűbben rendberakni? avagy nektek hogy van? (nem itunesban voltak vásárolva a számaim) -
Zsolaf
addikt
Muszáj lesz ha tartani akarja a lépést a google-el.
-
xors
senior tag
csak én vettem észre, hogy az icoud webes felületén lehet ingyen használni a pages -t numbers -t és keynote -ot? (beta) ? ez eddig nem volt ott ingyen ugye? vajon lesz mobilra is ingyen?
-
Emlékeztem,hogy régen, mikor ingyenes volt, letöltöttem a printer pro-t. Kipróbáltam, hogy működik-e és igen, lehet vele úgy nyomtatni,hogy a PC kliensét felrakom asztali gépre... Csak kiválasztom az appban a kívánt webpoltadalt, képet, bármit, rányomok, hogy nyomtassa, majd elküldi a PC kliensnek, és az USB-s nyomtatóm már kaparja is a lapra a dolgokat. Remek
Ez az app legalább még egész jól is néz ki, bár nem olcsó...
-
satyátó
tag
Köszönöm. Akkor majd holnap keresem!
-
Kommy
veterán
válasz
icecave #48016 üzenetére
iCan-print próbáld ki.
-
Pont az a lényeg,hogy NE printscreenelni kelljen és úgy nyomtatni, szóval látom "átment" a lényeg...
Inkább segítenél, minthogy beszólogatsz, sokan megköszönnék. Ismerem az Appstore-t, viszont nem tudom, milyen keresőszót alkalmazzak (eprint, webprint, print, stb megvoltak, eredménytelenül), ezért céloztam konkrétan ide a kérdést, hátha más is ezzel szív, csak már talált rá megoldást.
Ragnar95: valahogy sejtettem, hogy nem lesz ilyen megoldás, szóval csak jobb lesz beszerezni majd egy WIFI-s nyomtatót. Addig meg marad a fapados módszer.
-
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #48011 üzenetére
Van olyan lehetőség is, hogy appsoreból letöltöd a nyomtatódnak megfelelő app-et és a hálózatba kötött nyomtatót tudod vele kezelni. Nekem egy HP nyomtatóm van megosztva airport express usb csatlakozójával. Régebben próbáltam több ilyen app-et, de aztán feladtam mert nem volt fontos. Írd be appstoreba pl hogy "hp printer", láthatod mennyi app van hozzá.
-
satyátó
tag
Sziasztok!
Iphone 3G bekapcsológombot szeretnék cseréltetni mivel elromlott...
Aki esetleg ért hozzá, vagy ha tud valakit ajánlani azt megköszönném! -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #48009 üzenetére
+1
Valóban bicskanyitogató a kolléga stílusa, a hsz-ai 90%-ban csak mások sértegetéséből állnak, ráadásul full jogtalanul, de még 1db olyan hsz-t nem olvastam tőle, amiben tényleg segített volna...
Valóban, a remote app is megoldás lehet, bár akkor ugyanúgy át kell juttatni a képet a gépre, tehát nem sok időt/energiát spórol ezzel a megoldással sem sajna. -
Ragnar95
félisten
válasz
icecave #48002 üzenetére
Szerintem ilyen appot nem nagyon fogsz találni, esetleg még azt próbálhatod meg, hogy a géppel hálózativá teszed a nyomtatót, tehát hogy nyomtatószerverként funkcionáljon a gép, bár nem vagyok benne biztos, hogy iPhone-al működne-e a dolog, de tudtommal hálózatba kötött gépeknél windows szerverrel megvalósítható az, hogy USB-s nyomtató hálózativá váljon, ha a szervergépre kötöd...
-
satyátó
tag
válasz
peugeotmate #47998 üzenetére
és ezt hogy használjam?
-
Ez igaz, viszont azt hittem, van olyan app, aminek egy kliens programját a gépre telepítve azzal kommunikál az iPhone/iPad, majd egyből nyomtat is usb-n keresztül (tehát nem kell a gépen külön válogatni, mint,mekkorát, mikor,hogy nyomtassak, hanem csak rányomok az appban,hogy print, majd a kliens a pc-n ezt fogadja és nyomtatja is ki a nyomtatóval (mint wifis nyomtató esetén ugye).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000