Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #180099 üzenetére
A motoros farmernadrágokból kiindulva az ütéseket nem nyeli el, viszont a súrlódásnak ellenáll.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #180097 üzenetére
Szénszálas műanyagot láttál már eltörni? Ez majdnem olyan erős.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Drughi #180095 üzenetére
Csak gyári tokban ilyen kivitelt nem kapsz, ez kb olyan mintha nem lenne a telefonon semmi. Gyári bőrtokom van, az nekem már vastaggá teszi nagyon, és a szilikon még ennél is vastagabb. Árban viszont drága tényleg ez is, annyi hogy első vásárlásnál kapsz egy 10% kupont, így 12 ezerbe jön ki ingyenes szállítással. Valamint ha nem jön be 60 vagy 90 napig (nem tudom pontosan) visszaküldheted (nem tudom mi a menete).
-
B-L-A-C-K
titán
Ma jött meg a Pitaka tokom...Majd csinálok egy normális leírást, mert másik X-en lesz, illetve még várok egy teljes fóliát a telefonra. De első benyomás kb az hogy egy ilyen kellett volna mindig is, pedig tényleg egy vékony semmi szinte, de rárakva olyan passzos, és olyan jó kézbe fogni, nagyon meggyőzőt eddig.
-
akos727
senior tag
Üdv! A baratnomnek leesett a telefonja (6S) es most a kijelzoje csak feketen vilagit (betorve nincs se az uveg, se az lcd). Maga a telefon mukodik, kicsong, rezeg, stb, de ugye nem mutat semmit a kijelzo es nem is erzekel. Jart mar valaki igy? Mi volt a megoldás? Gondoltam, hogy rendelek egy kijelzot ebayrol/alirol, ahogy azt sokan tettek mar itt es azt egy baratom(aki mar cserelt korabban ilyet) vagy en kicserelem, csak kerdes, hogy egy kijelzo csere eleg-e, illetve, hogy elszallna-e a touchid? Koszonom!
-
hemaka
nagyúr
válasz
bjergerking #180088 üzenetére
Nalam nincs ilyen gond 8plusszon.
Ellenben az also menu sav meg mindig ugrabugral, de mar meguntam reportolgatni. Lehet csak nalam rossz, de ezert nem fogok gyari visszat csinalni.
-
mtomi95
senior tag
Na köszi!
-
bjergerking
tag
Sziasztok!
Ios 11.2.5 beta 7-ben még jelen van a lockscreen animáció akadás? Iphone 6s-en még mindig akad kicsit 11.2.2-vel..elég kiábárándítónak találom egy ilyen telefonnál, hogy egy egyszerű funkció akadozik
-
-
mtomi95
senior tag
Üdv!
Hogyan menthetném ki az 11.2.1 SHSH-ját egy 5S-nek?
Hogy később is ezt a verziót tudjam vissza tenni?
A TinyUmbrella-t próbáltam, de Windows 10 van gépen és sehogy nem akar elindulni... -
Nescafé
őstag
válasz
szabogabor10 #180075 üzenetére
Jövőhéten jön a hivatalos verzió
-
11.2.5 beta 7 (GM)-ben iPhone X esetében újra működik az, hogy amikor valaki hív, és ránézek a telóra, lehalkul a csengőhang.
-
aujjobba
addikt
Használ itt valaki Airpods-t és watch-ot is?
Az a gondom, hogy Skype hívás vagy Waze navigáció, vagy pl duolingo használata közben gyakran leválik a füles, aztán vagy vissza kapcsolódik magától vagy nem, de sokszor nem.
Előfordul hogy kézzel se sikerül visszacsatolni mert csak homokórázik a telefon.Olvasom az Apple support fórumokat és azt látom sokaknak van ez ugyanígy, és többször összefüggésbe hozzák ezt a watch-csal, tehát többnyire azoknak ilyen szar akinek watch is van.
Valaki szerint a support azt mondta neki kapcsolja le az órát úgy tesztelje, és ez bevált.
Ezt mondjuk nem szeretném csinálni, nem azért vannak az eszközeim meg az állítólagos ökoszisztéma, hogy egyszerre csak az egyiket használjam, nonszensz.Szóval, van aki közületek hasonló cipőben jár?
-
-
30z.Samu
félisten
Az üzemidő be fog idővel állni, nekem is így kezdte (bár én a 11.0-t tettem egyből), de egy idő után kicsivel jobb üzemidőt is produkált, mint a 10.3.3. A control panel-t megvariálták, ott csak le tudod választani az adott hálózatról a telefont, viszont maga a Wifi bekapcsolva marad. Manuálisan a beállítások között tudod ténylegesen kikapcsolni. Ha csak leválasztod a hálózatról a telefont, akkor hajnali 5-kor visszamászik rá automatikusan.
-
Imy
veterán
Kb 1 hete feltettem az céges SE-mre a 11.2.2-t. Előtte a 10.3.3 volt fent.
Azt tapasztalom, hogy gyakrabban kell töltenem, illetve a wifi kikapcsolása érdekes, mert időnként vissza bekapcsol. -
szmayer1
senior tag
Sziasztok!
Apple music előfizetés mellett, lehet hallgatni saját zenéket?? Tehát olyanokat ami az apple music zenetárában nem található meg!
Köszi.
-
20ár
tag
válasz
Lipton #180050 üzenetére
Már csak a sebesség miatt is örülök... Eddig nem használtam külső billentyűzetet, mert akadt az 5s. Ugyanez a 7-nek meg sem koccan. A nagyobb kijelző is állat és a kamera is javult. A 3D Touch is tetszik, sokat használom. Ezek nagy része működik 6s-en is, de ez a teló azért időtállóbb.
-
TriX2010
tag
Használom néha pl kocsiban a hang alapú szövegbevitelt... Elég jól működik is, viszont az lenne a kérdésem, hogy ha egy üzenetet elmondtam (pl viberen, messengerben), akkor hogyan, milyen hangparanccsal tudom elküldeni? Vagy mindig oda kell nyúlnom a telefonhoz hogy elküldjem?
-
Donat...
újonc
válasz
markknight #180001 üzenetére
Rendben, túl van tárgyalva.
Ha bárki bármi segítséget tud adni, ajánlani, azt nagyon megköszönném.(:
-
Donat...
újonc
válasz
Úgy vettem észre, hogy nem hisztek nekem, esetleg azt feltételezitek, hogy lopott telefonról van szó, aminek a feltörésére itt keresek megoldást. Ahogy látszik a felhasználó nevem is donat, és a képen szereplő két iphone is donat néven van, mint azt már említettem a legelső bejegyzésemnel, pár sorral feljebb. Ennél több "bizonyitékot " nem tudok adni, jogy elhigyétek a saját telefonomról van szó. Csupán csak a régi képeket szeretném valahogy lementeni róla, ha van még rá esély.. Ehez kértem a segítségeteket -
Donat...
újonc
válasz
Mikor nem tartozkodtam otthon, akkor gondolom a jelszót beakarták ütni, hogy tudják használni a telefont. És a sokszori elnem talált jelszó után most már csak annyit ír ki, hogy az iphone letiltva.
-
Donat...
újonc
Sziasztok, egy olyan problémám van, hogy az iphone 4s telefon készülékemet letiltották a hugaim. Már 5s-t használok, csak a régi képeket szerettem volna ma leszedni róla, mikor láttam ezt a szomorú dolgot. Sajnos nem értek nagyon hozzá, és az a lenne a kérdésem hogy van e erre valami megoldás, hogy belépjek újból és hogy az adataim meglegyenek rajta?! Beléptem az apple id oldara, ott mutatja az eszközök menű pontba a régi 4s-t és az 5s-t. Mutatja a 4s-nél a modell, verzio, sorozatszám,IMEI számot. Tudok e valamit kezdeni ezzel, hogy újból életet leheljek a telefonba? Esetleg ha én nem, apple szervízben megtudják e oldani?
Köszönöm: donat -
baal-amiga
senior tag
válasz
California1 #180037 üzenetére
Ez valamilyen fura okból készülékfüggő. 6s/16-om van; amint kijött a 11, pakoltam is fel, de annyira szívta az akkut, hogy használat nélkül is több százalékot merült, bármit csináltam neki, így visszatettem a 10.3.3-at. Nem figyeltem mostanában, vissza lehet-e menni, s a napokban feltettem a 11.2.2-t, már csak a biztonsági javítások miatt is. Előtte-utána geekbench tesztek.
Ugyanazok az eredmények, patent minden, napi használatban is ugyanazt adja, mint előtte a 10.3.3. -
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #180037 üzenetére
Nem feltétlenül szerintem. Egyrészt a biztonsági réseket befoltozó frissítéseket szerintem célszerű telepíteni, másrészt előbb-utóbb el fog jönni az a pont, ahol az appok nem fogják támogatni már az iOS 10-et (habár esélyesen előbb cseréli le az ember a telefonját, minthogy ez bekövetkezzen).
Akkor még akár 2évig is tudja használni .
A 7-est meg 4-ig is talán. -
Lipton
őstag
Koszi a 2 valaszt. Igazabol nem cserelnem le ezt sem csak mar 2x kijelzo csere volt, akku, stb. az evek alatt es mar megint torott de mindenhol... kijelzo tobb helyen, hatul kameranal, haz itt-ott es ezt mar nem eredemes "ujraeleszteni".
tboldi: motor is de vagyogatok tobb topicban.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Lipton #180033 üzenetére
A 6, 6S szériák már "öregek", ha hosszútávon szeretnéd használni (márpedig ha most cserélnéd az 5S-t, akkor gondolom, ez így is van), akkor a 7-es mindenképp jobb választás. Tovább is marad támogatott és az erősebb hardvert kevésbé terhelik meg a későbbi frissítések.
szerk.: Megvan, honnan olyan ismerős a neved - motoros topik.
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék tőletek segítséget kérni. Egy új, most aktivált iphone 8-on miért nem indulnak el a következő appok.
Clips, Imovie, Keynote, Garage band, Numbers, Pages.
Az összes többi, youtube, viber, insta, snapchat, stb... minden működik.
Az icloudba nincsen bejelentkezve a készülék.
Elindítjuk az appot és azonnal kilép. újraindítás után ugyanez.Köszi a segítséget.
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
5s helyett vennek uj telefont. Teljesen atlagos a hasznalat - telefon, fb, messenger, viber, netezes, waze, fenykepezgetes.
32gb modellt neztem.
Melyiket erdemes venni ilyen hasznalat mellett: 6, 6s, 7? -
máyköl
veterán
válasz
MasterMark #180025 üzenetére
-
aujjobba
addikt
válasz
csibabu #180026 üzenetére
1
Tap the “Settings” icon in the iPhone home screen to launch the Settings app.2
Tap the “General” option, and then tap “Reset” to open the Reset Settings screen.3
Tap the “Reset Keyboard Dictionary” option. The Reset Dictionary dialog box displays.4
Tap the red “Reset Dictionary” option. All “learned” words are deleted from the dictionary. -
csibabu
tag
Üdv! Gyári billentyűzet megtanult szavait ki lehet valahogy törölni hogy elfelejtse?
-
MasterMark
titán
válasz
máyköl #180024 üzenetére
Amelyik kamerán nincs normális infra szűrő, azokon látszódik. Mint a távirányító infra led-je, ha mobil kamerákba irányítod. (iPhone-okon nem fog látszani, mert normális infra szűrés van.)
Vagy mint a videón is, amelyik kamerák direkt infra fényt is vesznek (éjjellátó), azokon látszik szépen.
-
máyköl
veterán
válasz
MasterMark #180023 üzenetére
Áh, értem... akkor a videók zavartak meg ahol viszont látszódik.
-
máyköl
veterán
Elnézést a buta kérdésért, de iPhone X -en mikor kellene villogni elöl a lila lednek? Enyém még sötétben sem villogott...
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
iPhone 5C töltő vezérlőt (töltő IC) mennyiért cserélik?
-
dvdbackuper
őstag
válasz
markknight #180008 üzenetére
az meg nem éri meg
-
SPF
senior tag
Telekomos keszulekem fuggetlen lett. Ha egy vodas kartyaval aktivalom, majd visszarakom a telekomos kartyam, akkor minden adatom megmarad?
-
Def26
félisten
Üdv.
Carplay miatt át kéne állítanom a régiót (iphone) olyan országra ahol támogatott ez. Kérdés, hogy szerintetek van annak bármi hátránya, hohy mondjuk Ausztriát állítom be?
-
markknight
veterán
válasz
dvdbackuper #180007 üzenetére
Alaplap csere
-
dvdbackuper
őstag
válasz
markknight #180005 üzenetére
semmit nem tud ezzel kezdeni senki a világon
-
Edina012
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy iphon 4s telefonom. Az történt, hogy az email címem amire az apple ID-t kértem valaki feltörte, és nem tudtam belépni. De bele rondított szerintem a dolgaimba is, mert az apple ID jelszavam se működik onnantól kezdve. És mivel abba az emailcímbe nem tudok belépni, nem tudok új jelszót kérni. Viszont a telefon folyamatosan kéri az ICloudhoz a Apple ID jelszót. Semmit nem tudok csinálni a telefonnal mert hiába nyomom ki 2 másodperc múlva újra felugrik ez az ablak. Próbáltam a gyári beállítások visszaállítását is, de ahhoz is kéri az Apple ID-t hogy tudja törölni az ICloud-ot. Az email címet sem engedi átírni a telefonba, mivel ahhoz is kéne a jelszó.
Van valakinek ötlete mit lehetne kezdeni a telefonnal?
-
markknight
veterán
Sajnos az iOS 11 nekem is bugos mint a franc. Van, hogy megfagynak az appok, ki kell lépnem és újra be. A másik meg, hogy X vásárlása után dobnom kellett a backupomat, mert a flancos icloud music librarym sehogy nem jelent meg rajta. Kiléptem, beléptem, icloud library on/off vagy ezerszer, de semmi. iTunes látja, telefon nem. Ahogy olvastam ez elég sok embernél hibádzik, az Apple meg tesz rá nagy ívbe. Ekkora hibákkal éles verziót futni hagyni..Felelőtlenség.
Úgy tűnik megint be kéne telefonálni, hogy kapcsoljanak amcsiba, leadni a telefonom adatait, majd a programozó fiúkra hagyni, hogy megcsinálják. Meh
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max