-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az iCloud+ előfizetésemet meg tudom úgy osztani Family Share-el, hogy az illetőnek már nincs Apple eszköze? Valahogy be lehet regisztrálni működőképes Photos, Mail stb. fiókot ilyen módon?
A rokonommal akivel beszéltem, hogy közösen megosztanánk egy ilyen bővített tárhelyet kiderült, hogy a korábbi, munkahelyi iPhone X készülékének leadásával sajnos az Apple ID-ja is megszűnt.
-
_ak_
addikt
Jól gondolom, hogy annak ellenére, hogy kiválasztható és elmenthető pár Waze /Siri parancs magyarul, mondjuk a “Csak jelzések.”, attól még a Siri nem fog megérteni magyarul?
Fura hogy felajánlja és lehet diktálni is magyarul, magát a Waze parancsot még nem sikerült a Sirivel elindítani. -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
Tudnátok segíteni, apple watch s4-en megéri üveget cseréltetni? Ha igen akkor tudnatok ajanlani esetleg bp iv vahy xiii kerületben olyan szervizt aki vallal ilyet? Ha nem itt akkor lehet mashol is.
Köszi
-
Gubu0101
veterán
válasz
GreenGoblin #250445 üzenetére
Bugos,nállam semmi nem lett álligatva,még is egyik napról a másikra megkattant
-
plevips
tag
válasz
GreenGoblin #250445 üzenetére
nincs bekapcsolva
-
plevips
tag
Sziasztok!
Amióta felraktam az ios 15-öt, semmilyen értesítés nem jön a telefonomra, ha messengeren rámírnak azt is csak akkor látom ha megnyitom az alkalmazást. Mit kellene beállítanom?
-
antocskin
tag
Üdv!
12 promax-ról tervezek 13 pro-ra váltani. A kamerák meg a kijelző nyilván jobbak az újabban, de ezek nem is annyira érdekelnek. A méret a váltás fő oka...A fő kérdés pedig az akkumulátor. A leírások alapján nagyjából fej-fej mellett lehetnek üzemidőben.
Esetleg tapasztalat valakinek? -
Chereiose
addikt
Szerintetek az normális, hogy ipad 7-en az iphone 7 hardverével gyorsabb a rendszer, mint iphone 8-on erősebb procival? Ott olyan lassú, hiába raktam gyári resetről újra.
-
Noxy
veterán
válasz
#86564352 #250433 üzenetére
Azt tisztázzuk hogy az iCloud for Win-ből 2 féle létezik.
-1 A hagyományos telepítős (msi) amit még a Win7-nél is lehetett használni. (ezt használom én is meg akinek szintén uez a problémája.
-2 Win 10 áruházi letöltős verzió.
A kettő közözőt az a lényeges különbség hogy a telepítős ver.. nem szinkronizál vissza. Magyarul ha az iPhone-n töröltél egy képet, az nem törlődött a PC download mappából. A Win 10-s verz.. viszont úgy működik mint a telon. Törli az iCloudból, meg a PC download mappából is. (ezt mentegetni kell egy másik helyre hogy meg maradjon)
Sztm így már érthető hogy miért használtam (tuk) a telepítős verziót.
Én már csak megszokásból használom, + az sohasem baj, ha a képek több helyen is meg vannak. -
törölt tag
Nem az lesz szerintem. A live photo az csak annyi egy videó .mov is a kép mellé, két külön fájl, a kép felbontását és méretét a videó nem befolyásolja. A probléma, hogy iPhone még 2,4 MB kép Windows-on csak 600 KB fele olyan felbontással. #250404
Ez valamilyen iPhone 13 - félkészen kiadott iOS 15 - iCloud for Windows anomália lesz. (Egyébként Windows-on az iTunes-ból is kiadtak olyat most, hogy ha nem US English volt a géped, akkor kaputt.) -
Noxy
veterán
válasz
BigBlackDog #250420 üzenetére
Én 2 hete vettem az i12 ezért nem tűnt fel.
A másik meg az, ami előbb kimaradt, hogy 1 hónapig nem használhattam a PC-t, az iCloud for Win meg nem hajlandó leszedni az ez idő alatt készült képeket. Csináltam egy képet azt meg rögtön leszedte. Ez már nem 1x fordult elő. Ezért használok régóta NAS-t.
Ja, a 6S-ről meg 8GB mentést csinált az iCloudba.
Töröltem, oszt let belőle 542MB-t. -
bigrock
addikt
válasz
kalapacsolok #250394 üzenetére
Szia,
Nekünk céges Fordokban, VW-kben és KIA-kban tökéletesen működik.
Linkesítettem a linket
CPLAY2air wireless adapter for factory CarPlay -
Noxy
veterán
válasz
Timoboy #250419 üzenetére
Nem vagyok még iOS 15-n.
Az iCloud fotók egy nagyon lassú sokszor átláthatatlan vízfej.
NAS-ra feltölt, PC-re iPhone-ra 1-2mp alatt leszed és kész. Ott van, látod, dolgozhatsz vele, nézheted, stb..
Eddig használtam, de sztm a fotókat lekapcsolom. Elférnek a 128GB-n. Ha meg kell a hely a videóknak akkor még ott vannak a NAS-n is. -
Nite
őstag
sziasztok!
a faceid-nak mennyi "feny" kell, hogy mukodjon? bar tudomasom szerint nem a kamera "nez", de sotetben nem ismer fel, meg ugy sem hogy mar nem viselem el a telefon fenyerejet, annyira felhuzom!
-
Noxy
veterán
válasz
Timoboy #250404 üzenetére
Most hogy írtad megnéztem. Én is a 7.21 használom.
A régi 6S-l nem volt ilyen gond, de az i12 készült 5.2 MB-s képből csak 800 kb képet szedett le a PC-re. [kép]
Ugyan ezt a képet feltöltöm a NAS-ra, bit-re azonos képet kapok vissza a PC-re. A másik meg amit észre vettem hogy a NAS-rol leszedett képet hiába rakom be az Upload mappába nem tölti fel.
Más eszközzel készült bármilyen képet viszont igen.Valami nagyon nem kerek az iCloud-l. Soha nem szerettem de a régebbi kis tárhelyű eszközeim miatt, meg a backup-k miatt kellet használnom. Ezért is vettem 4 éve NAS-t. -
törölt tag
válasz
Timoboy #250400 üzenetére
Ha régebbi iCloud verzió, régebbi telefon felállásban jó volt és most új telefonnál nem, akkor az iCloud legfrissebb verziójával próbálkoznék.
Másik gyanú, hogy a 13 már iOS 15 és van valamilyen kezdeti bug. Amíg ki nem derül mi a hiba, kicsit kényelmetlenebb: húzd le icloud.com-ról a képeket. -
válasz
honeypot #250410 üzenetére
Honor Magic Watchommal sem voltam elégedett ios alatt.
Értesítések faék egyszerűek,nem tűnnek el az óráról ha a telón megnéztem őket.
Ha bt hatótávon kívül került az óra sokszor nem akart magától visszacsatlakozni,csak manuálisan ment,de úgyse mindig.Többször az óra újraindítása segített csak.
AW után rohadtul hiányzérzetem volt a Honorral.
Jóformán a faék értesítéskezelésen,az óráról lebonyolított telefonbeszélgetéseken (talán 3x használtam) és a fitness funkciókon kívül semmire se volt jó.
El is adtam és visszatértem AW-ra.Sajnos,vagy nem sajnos ha iphone-nal rendesen együttműködő sok funkcióval bíró óra kell valakinek akkor az AW-nak nincs rendes alternatívája.
Ha valaki beéri alap fitness funciókkal és értesítéskezeléssel akkor meg felesleges 50-100k közötti összeget elkölteni,arra bőven jó egy Mi Band is.Persze ha valakinek elsődleges a stílusos kinézet akkor az drágább lesz.
Droidhoz vásárlás esetén azért egyszerűbb a dolga van a vásárlóknak,persze nem minden esetben. -
honeypot
tag
válasz
78zolika #250397 üzenetére
Nem tudom, hogy kinek mi az okosóra, de _szerintem_ ezek egyike sem az. Ezeket inkább nevezném fit karkötőknek. A feleségednek sem lesz már ezek közül egy sem okosóra ha kipróbál egy apple watchot. Az említettek egyike sem tud hívást lebonyolítani, üzeneteket/emaileket fogadni/küldeni, nem tudsz rajtuk zenét hallgatni, nem lehet alkalmazásokat telepíteni rájuk, nem jeleznek ha elhagytad a telefont/tabletet/bármilyen apple cuccodat.
-
dptrsk
addikt
válasz
adnoctum18 #250405 üzenetére
Ha a bal felső sarokból húzod le, az értesítési központba jutsz.
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
Szerintetek lehet olyat csinalni IOS 15-on, hogy a home screenen a fentrol lehuzhato eszkoztaron lassam az ertesiteseket? A lock screenre kiteszi oket, de nekem az is kellene, hogy a home screenrol is meg tudjam oket nezni csoportositva. Regen ugy emlekszem ez mukodott IOSen. -
skt
tag
Sziasztok!
Iphone 12 mini-n olyan problemam lenne, hogy lassu a mobilnet 4 illetve 5G-n is. Egy 11-et csereltem le, ott minden rendben volt. Csomagomban valtozas nem tortent, probaltam resetelni illetve kartyat cserelni. Otlet? -
Gubu0101
veterán
válasz
78zolika #250397 üzenetére
Hát,én inkább javasolnám ezt a vonalat,ha teljes értékűként szeretné használni az órát.Annak kell utána nézni,hogy más gyártók elérhetővétesznek-e minden funkciót.Samsung pl az EKG és a vérnyomásmérést nem tette elérhetővé,csak is samsung telefonnal.
Még van a részletfizetési opcio,pl a Telekomnál.Mondjuk egy AW 6 a legolcsóbb előfizetéssel + törlesztés kijön havi ~12-re,persze ha belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest