Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
Telekom vagy istyle-ból jön meg hamarabb egy 13 pro max?
Előnye/hátránya egyiknek a másikkal szemben?
Ki honnan és miért onnan randel? Teljes árú rendelésre értve ha pl Telekom.
-
-
Frozzy
őstag
válasz
pergabb #249096 üzenetére
nem feltétlen állítanám, hogy tele vannak fake posztokkal de azért jó lenne tudni, hogy hogyan is használják ezeket az emberek.. én különösebben nem vigyázok rá de tényleg de azért kulcs mellé vagy bármi más mellé nem rakom meg ilyen alap dolgok. Viszont van ismerosom akinek 12 minije van és érthetetlenül teli van apró meg akár mély karcokkal is.. a srác nem érti, hogy az én telefonom h nem karcos..
-
pergabb
senior tag
Amúgy...
Videó, a cinematic video részt nézzétek meg, szerintem eléggé gázosan szeparálja le a hátteret, ugyan úgy téveszt néha, aztán homályos háttér, de az emberünk feje mellett a tégla háttér is éles egy területenMondjuk ez a része pont nem érdekel a telefonnak.
[link] -
pergabb
senior tag
válasz
icecave #249091 üzenetére
na ez részemről lesz kérdés, álalában új iphone esetén mikor dobják ki az új tokokat és üvegfóliákat? Tök jó, hogy ilyen gnóm apple pie féle youtuber arcok már előre kaptak pitaka tokot, hogy milyen is lesz a telefon kb, de marhára nincs még a terítéken semmi. Iphone 12 hírekből kiindulva (állítólag karcolódik ez a kijelző), szeretnék rá azonnal egész kijelzős 2.5d üvegfóliát és tokot tenni.
-
válasz
jozsi252 #249090 üzenetére
Nyilván, ha sima tokban van, akkor a telefoban lévő mágnesek nem tudják olyan jól fogni a kiegészítőt, mintha még a tokban is lenne mágnes. Egyébkét pont ez az átlátszó Apple tok kemény műanyag, úgy csúszik, hogy "hajjajjjajajaj", míg a Spigen legalább gumisabb szilikon tok, annak jóval jobb a fogása.
-
pergabb
senior tag
válasz
jozsi252 #249088 üzenetére
csak ma rendelted elő?
Már mint event utáni napon már le lehetett adni az "érdeklődést" ami egyenlő az előrendeléssel, mondták is, hogy várjam meg a mailt, hiába látom előrendelhető, akkor már ne nyomjak rá, mert beérkezési sorrendben történik, így hátulra sorolna megint a rendszer. 15.-én 11-kor toltam is az érdeklődésre, így hamarabb kapok mailt és kapom meg a készüléket mint, ha ma 2 után rendeltem volna elő.
Apple tokban van mágnes, másikban nincs, ennyi a különbség. -
jozsi252
veterán
Na végül iStyle maradt, náluk rendeltem elő a 13P Max kék 128GB-os telefont. Készülékbiztosítást mindenképp akarok kötni, eddig amikor Telekomnál vettem akkor ott kötöttem, amikor meg iStyle-nál akkor pedig ott kötöttem 2 évre biztosítást.
Viszont most gondolkoztam rajta hogy meg kellene nézni a biztosítók közvetlen ajánlatát hogy van-e olyan amelyiknél van lehetőség kötni telefonra is biztosítást. Tudtok ilyen biztosítóról ahol van lehetőség kötni közvetlen náluk?Illetve lenne még egy kérdésem. Ha mondjuk veszek egy MagSafe töltőt akkor miben különbözik a töltés ha ez a tok van a telefonon - > MagSafe-rögzítésű átlátszó iPhone 13 Pro Max-tokvagy ha mondjuk ez -> iPhone 13 Pro Max Case Ultra Hybrid ?
Ha Magsafe kompatibilis tokot veszek akkor annál esetleg magasabb a töltési áramerősség? Vagy mégis mi a különbség a 2 tok között?
Köszi! -
válasz
Oldman2 #249048 üzenetére
Teljesen elkülönülnek a dolgok (fotók, névjegyek, jelszavak, beállítások stb). Megosztani külön kell (pl megosztott album), illetve az app store vásárlás automatikusan megosztódik olyan értelemben, hogy amit a család adminja vett appot azt letöltheti a többi családtag magának.
-
pászka
tag
Sziasztok! Meg tudná nekem valaki mondani hogy miként tudom törölni a listából a lejárt előfizetéseimet? Mivel már lejártak és nincs rájuk szükségem teljesen feleslegesnek tartom hogy ott legyenek a listában, szeretném törölni őket, de sehogy sem találok rá választ. Előre is köszi!
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
syIex #249078 üzenetére
Megrendeltem ,27. Hétfőn hozza a futár ,itthon meg levágják a fejem mert a mostani 11 pro max om is tökéletes lenne még mindig.
Hűségem pont lejárt és elvileg 81 000ft. készülék kedvezményt kapok ,360k körül jön ki a készülék teljes ára és a meghosszabbított díjcsomagom is 2k al olcsóbb lett (14900ft. helyett 12300ft.).
-
Oldman2
nagyúr
válasz
burgatshow #249062 üzenetére
Köszi!
-
válasz
TechN7ne #249077 üzenetére
Ők nem árulnak sosem ezüstöt. Vodafone pedig aranyat nem szokott.
Haveromnak arany 12 Pro van és imádja, sose cserélné másik színre azt mondja.
Nekem is volt egy ideig, egyáltalán nem lányos.Szerk.: Az aranynak a legstrapabíróbb az acél része, mert az külön bevonatot is kap.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #249075 üzenetére
13 pro max- ból nincs ezüst Telekom oldalán ,csak szürke ,kék és arany.
Szerintetek az Arany nagyon lányos egy fiú kezében?
Ezüstöt választottam volna de az nincs náluk ,ez a kék nem tetszik a szürke meg már uncsi.(#249078) sylex1
Én is így gondolom ,csak a családban oltogatnak ,hogy az arany lányos. -
Jaded
őstag
válasz
WhiteAngel89 #249073 üzenetére
iPaden engedi nekem is, telefonon nem ment.
-
kakuk.tamas
addikt
Telekom: Listaárak
iPhone13 Pro Max: 464.860
iPhone 13 Pro: 424.820
iPhone 13: 334.840
iPhone 13 Mini: 294.800Link: [link]
-
dns86
tag
X2 Kék Pro Max berendelve! Juppiii
-
SharpSA
veterán
-
válasz
WhiteAngel89 #249069 üzenetére
Néztem én is, de már csak hétfőre ért volna ide aztán elengedtem a plusz rendelést, már egyet leadtam az elvileg péntek..
-
Jaded
őstag
válasz
WhiteAngel89 #249069 üzenetére
Mi a titok? Nekem csak összehasonlítani enged és a 12 minit ajánlgatja
-
WhiteAngel89
aktív tag
na sikerült rendelni T-től. 13 pro-t akartam de vmiért a telekom oldala azt nem akarta engedni, így 13 pro max lett rendelve
-
pethYeti
addikt
Nekem is sikerült apple.com-ról előrendelni a 128-as sierra blue Pro-t. Vettem egy szilikon tokot is, azt nem mutatja az app, de még mindig azt ne mutassa
Nekem se vont le még semmit csak egy 0 Ft-os ellenőrző terhelés volt. Gondolom majd feladás előtt levonják.
Kemény 1 hét lesz.
-
bnorci71
addikt
válasz
Parson #249025 üzenetére
nejem 6S-t használ a mai napig, az aksi már nagyon kuka benne , de más baja nincs vele. Telefonál, Viber Messenger meg CandyCrash vagy mivel játszik erre nem is kel más.
Felvevőpiac annyira nincs már értéke, hogy nem is gondolkodnék csere után az eladásán megy a szekrénybe tartaléknak. -
Frozzy
őstag
válasz
syIex #249053 üzenetére
hát figyelj ha nincs más lehetőség oct 5 se rosz amúgy.. tavaly ilyenkor a 12 megjelenésénél hamarabb el voltak már kapkodva a telefonok.. most még mindig tudnék szept 24-re foglalni telefont.. van pár ami oct 5 és 12 között van deliveryre és storeban már egyáltalán nincs átvehető. ez mindig színtől és tárhelytől függ.. tavaly ilyenkor már November végi kiszállítási dátumok voltak..
-
jozsi252
veterán
Volt aki iCentre-nél rendelt 13 Pro Maxot? Mert a státusza rendelhető, de franc se tudja hogy 1 hét múlva át lehet-e venni? Hátha van olyan aki kapott visszaigazolást egy várható átvételi időpontról.
-
keIdor
titán
válasz
syIex #249053 üzenetére
Utóbbi volt már a kezemben, nem zavar a 60Hz emiatt is vagyok november óta i12P-n, mert az Apple animációi így is szépek, ez nem android.
Meg aztán én tényleg úgy vagyok ezzel, hogy ez csak egy szaros telefon.Soha nem fogyasztok ezen tartalmat, csak ha nincs nálam más.
-
válasz
Frozzy #249051 üzenetére
Nem az sajnos, két óra óta próbálkozom..
Most tudtam volna fizetni az eredeti oldalon, de már 24.-e helyett október 5.-e szóval azt el is engedtem.#keldor; Én sem játszom, de a Fold 3 és az S21U is sokkal jobb volt még csak lapozni is bármit. De majd meglátod, lehet neked valóban nem lesz különbség!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
WhiteAngel89 #248999 üzenetére
Ez a közös iCloud használat ez mennyire "közös"?
Keverednek a dolgok, vagy teljesen elkülönülnek az enyém és a párom cuccai?
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok tudnátok segiteni hogy iphone 12 mini és az iPhone 11 közül akku tekintetében, ha a napi használatot nézzük (internet, email), melyik birja jobban? Esetleg akinek volt/van mind a kettő, kb. mennyi a különbség?
-
Parson
addikt
válasz
Sys85 #249034 üzenetére
Köszi a kimeritö választ, akkor filozik a franc tovább... jó lesz ez még akkor lehet akár 2 évig is...
Igazából 4 éves ciklusokban gondoltam váltani, rádásul úgy, hogy 1 éves konstrukcióként vettem új termékként 3 éve... viszont nem történik semmi baj, ha még 1 helyett még 2 évig tud futni... végeredményben a hivatalos szoftvertámogattság erös támpont tud lenni... aszem utánanézek annak is. -
nord_
veterán
válasz
WhiteAngel89 #249039 üzenetére
Ott 24-e van.
-
válasz
Szia! Szerintem családi megosztáson belül nem lehet mindkettőtöknek külön-külön előfizetése tárhelyre.
-
válasz
burgatshow #249033 üzenetére
Notchosokon is rengeteg ember szeretné, hogy ne kelljen le húzni, hanem ott legyen alapból, mint régebben is volt. Én ezt próbáltam mondani!
-
válasz
Parson #249025 üzenetére
Ram mennyisége lehet szűk keresztmetszet,de ha nem zavar az,hogy az appok újratöltődnek időnként,akkor maga a proci elég lehet még szerintem 2-3 évig.
Sokan használnak a mai napig 6S-t aminek talán még 1 éve van vissza szoftverfrissítéssel és egyáltalán nem érződik idegesítően lassúnak.
Az i8 2 évvel fiatalabb modell,így még lehet 2-3 éve,de a 2 szerintem simán benne van.
Ha elég az üzemideje,nem zavaró a ram mérete,a tárhely mérete sem szűkös és hardveresen sincs baja,akkor simán vállalható még.
Édesanyám első generációs SE-t használ (32GB),tök jó kis mobil a mai napig (az üzemidejét leszámítva).
Egyik jóbarátom most cserélt akkut az i8-ban,ő nem szándékozik még cserélni,mert átlag felhasználásra (net,hébe-hóba fotózás,telefonálás,navi,egyszerűbb játékok nagyritkán) a mai napig megfelelő neki. -
válasz
burgatshow #249031 üzenetére
Nem egyről beszélünk.
-
tuzpenge
őstag
válasz
SpongyaBob #249024 üzenetére
Szerintem iphone-on soha nem lehetett az ikonba tenni...
-
Parson
addikt
Egy kérdés: szerintetek hétköznapi használatra egy i8 64GB mennyi ideig lesz még életképes eszköz? Értem én, hogy ez elég szubjektiv, de akkor ha más nem, a felvevöpiac irányából meddig lesz még érdekes?
Az új iPhone vételt szeretném kijebb és kijebb tolni egyelöre, mivel élböl 3-at kell cserélnem egyidöben... -
-
oszy
veterán
Melyik telefont javasoljátok?
Pro12 vagy Pro13
Árban nem sok különbség van. Most kollégám zargat ezzel a kérdéssel.----
Én valószínű használt Pro12-eset fogok venni. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
buci30 #249014 üzenetére
Frissítést csak akkor fogsz kapni, ha az Apple kiad egy magasasbb verziószámmal egy újabb kiadást, béta profil ide vagy oda. Szóval, ha nem jön újabb végleges kiadás, akkor nem fogsz kapni frissítést.
A profil csak annyit tesz lehetővé, hogy a készülék a "beta" szoftver lerakatban is keressen.
-
Frozzy
őstag
Nehezebb is lett az új felhozatal és vastagabb is: [link]
Tehát kaptunk új notchot ami elvileg 20%-al kissebb de sajnos "magasabb".. szóval így csak keskenyebb lett de a lényegi részból valamennyivel többet takar.. mindezt úgy, hogy több infót nem tudunk megjeleníteni a felső sávban. (mint pl egy akku % lehetne, de nem..
)
[link] -
buci30
addikt
iOS15 béta
Nekem ez az utolsó béta....
A fókusz mód nem jó
A fotorol szoveg mentes nincs
Plusz pár dologAmi fent van az a végleges béta elvileg (aminél nem írta h béta és azt se, hogy rc) és töröltem a béta profil-t is.
Akkor én ma kapok egy hivatalos frissítést is így h a béta profil nincs fent?
Így akkor esetleg ezzel jók lesznek vagy tegyem vissza béta profil és majd a 15.1 be? -
törölt tag
BBox Baleseti Gondoskodassal kapcsolatban mik a pozitiv vagy negativ velemenyek? Most vennek iPhone 13 Pro-t es arban ez legnyerobb biztositas jelenleg a piacon, viszont nem tudom, hogy ez hogy mukodik pl a garanciaval, mik a buktatok, stb. Barmifele tapasztalatnak orulnek veluk kapcsolatban.
-
OCTAMD
őstag
válasz
burgatshow #249009 üzenetére
Ipadet nem javítanak,így nem lehetett nagy kihívás
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
BigBlackDog #249007 üzenetére
Nekem az iPad Air-t (gyárilag kijelző hibás volt) 7 nap alatt szervizelték és ebben a 7 napban benne volt egy aug. 20 is... Tök flottul ment minden.
-
burgatshow
Topikgazda
-
válasz
még nem próbáltam családin belül plusz tárhelyre előfizetni
annyit tudok, hogy Apple One-ban lehet ilyet és akkor hozzáadódik az egyéni tárhely a családihoz -
válasz
BigBlackDog #248998 üzenetére
neki van egy rossz, és elmondja kétnaponta, azért tűnik soknak
amúgy viccet félretéve rendesen átszabták Firebladet ott... itt tudod elolvasni mit csináltak vele: [link]
mindig ez a legnagyobb félelmem hogy kontér melós kezében csak rosszabb telefont kapok vissza....
régebben a Samsung hivatalos szervizpartnere a TMX csinált ilyeneket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay
- SSD kibeszélő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest