Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiderült már, hogy a Telenoros I13 kártyafüggetlen-e?
Azt néztem bár a vodának szar a netes oldal onnan nincs infóm, ha hivatalos helyről akarod venni akkor a kártyás csomagra egyedül a telenor adhat értelmezhető kedvezményt?
(telenor - 15.000Ft , Telekom - 150Ft, voda?) -
kutga
félisten
válasz
baal-amiga #251896 üzenetére
Ez nagyon jó köszi.
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Van pár internetről letöltött MP3 albumom amit szeretnék az iPhone-ra importálni. iTunes könyvtárba behúzom a mappát amiben van mondjuk az egyik és kettesével külön albumba teszi őket. Valamit rosszul csinálok? A számok jól vannak persze, de én egy albumot szeretnék.
-
balinlin
senior tag
válasz
Tsebacsi #251874 üzenetére
Alapvetően én is Chrome-ot használok. Belefutottam már olyanba, hogy vaoami csak Safariban működött ( SZTE CooSpace alatt BBB), tehát törölni semmiképp se törölném.
Ami azt illeti egyre többször használom a Safarit. Nyilván szokni kell, de pl. hogy így lehet fizetni ApplePay-el több helyen, az igen vonzó.
-
Renwick
őstag
Chrome vs Safari témában fontos kiemelni, hogy utóbbi elég hatékonyan akadályozza meg a profilalkotást, plusz csak azzal működik az iCloud előfizetéssel elérhető private relay.
-
válasz
lugosi #251887 üzenetére
Lehet,ennyire még nem merültem el a témában.
A legtöbb ismerőssel messengeren megy a kommunikáció,pár szifonossal meg imessage-en,szóval még nem próbáltam ki mi is működik szifon és droid között.
Igazából nem is annyira izgat,emailben ment eddig a fájlcsere (főleg a dokumentumok). -
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Iphone 13 Pro alvó állapotban lévő merülése a problémám. Egész nap normálisnak tekinthető, éjszaka mintha használnám tovább a telefont. Van egy Ikeás töltőpadom, többször tapasztaltam, hogy este ráteszem elkezdi tölteni (aztán valamiért abbahagyja), reggelre merül 20-25%-ot. Okozhat a töltőpad ilyen anomáliát? Tapasztaltatok ilyesmit?
Köszönöm
Üdv -
válasz
Szia!
Én sem régóta vagyok Apple vonalon, amire tudok, válaszolok.
Nem gond, ha Chrome-ot használsz, nekem is fent van, jó itt is. Igen, át tudod menteni a jelszavakat a Safariba is, nem volt vele gond. Annyi van, ha egy jelszó frissül a Chrome-ban, akkor az nem fog automatikusan frissülni a Safariban.
Én az Apple féle levelező programot haználom, nálam két gmail címet kezel hiba nélkül.
Létezik másik billentyűzet, GBoard biztos van rá, azt ipad-en próbáltam. A swipe működik rajta, míg az Apple gyárin nem.
zenét tudsz letöteni Apple Music segítségével is, bár gyanítom nem erre gondolsz. Ahhoz iTunes, vagy 3uTools.
Sok minden átmenthető Droidról, telepíteni kell a droidos telefonra egy költözős Apple appot, és már megy is az átvitel. Névjegyzék, üzenetek tuti benne van, hogy konkrétan a híváslistát is átviszi-e azt nem tudom.
Van rá Microsoft Office, nekem Microsoft 365 előfizetésem van, azzal hibátlanul megy minden eszközömön az Office. Hogy ingyenes verzió van-e azt nem tudom.
Nem kell regisztrálnod sehol, a 3 év garit a Telekomon keresztül tudod érvényesíteni, az Apple oldalán csak egy év korlátozott jótállás fog megjelenni.
Játékokat nem tudom, nem játszom. Szerintem, amihez van online profil droidon és iOs-en is, és bejelntkezés, ott megmaradnak a mentések is.
iCloud alapból 5 GB (nekem kb. 10 perc alatt fogyott el a droidról költözés során), és 300 pénz az 50 GB, az már nekem most épp elég.
A nem megjelenő neveket nem tudom, nekem ilyen nem jelentkezett. Lehet, valami nem tetszik a névjegyzéknek.
Megelőztek... -
Chrys_
addikt
Hogy lehet iphone-ról képfile-t eredeti minőségben egy android telefonra leggyorsabban küldeni? Bluetooth fileküldést használtunk eddig andrid telefonok között.
-
Mr X
veterán
válasz
Üdv!
"- Probléma-e, ha Chrome-ot használok böngészőnek, és nem a safarit? Át tudom-e vinni a chrome-ból a kedvenceket és a jelszavakat 1 az 1-ben safari-ba? PC-n, céges gépen chrome van, előny lenne, ha mindent megtalálnék a telefonon is, ahogy a PC-n."
Nyugodtan használhatod a Chrome-ot, hátrányod ne mlesz belőle. Jelszavakat tudtommal nem lehet átvini Safari-ba.
"- Saját Mail vagy Gmail progit használjam a levelekhez (csak Gmailes címem van, de abból 3)"
Mail appnak nálam gondjai vannak a push értesítésekkel. Én Outlook-ot használok.
"- Másik billentyűzet létezik-e, vagy ez a gyári van, meg kell szokni és kész?"
Van itt is többféle, Gboard, Swiftkey, stb. De butábbak, mint droidon.
"- Még mindig csak itunes-al lehet feltenni a telefonra zenét és videót?"
Ha pc-ről akarsz felmásolni, arra jó a 3utools program is, elég sokoldalú eszköz.
"- Híváslista átmenthető-e droidról erre?"
Tudtommal nem.
"- office fájlok (word, excel) mivel olvashatóak-szerkeszthetőek? Ingyenesen leszedhető-e a microsoft word, excel vagy fizetős? Van-e rá elternatíva?"
Itt is ingyenes a Microsoft irodai pakkja.
"- Telekomos vásárlás, alapból él rá a 3 év garancia, vagy regisztrálnom kell valahol a készüléket?"
Nem kell semmit tenned, a magyar jogszabályok adják a három évet.
"- Alapból látom 5GB az icloud tárhely, és ha jól láttam, havi 300Ft körül van az 50GB?"
299 forint havonta. Ha sokat fotózol és használod az icloud mentést, hamar kelleni fog.
-
Sziasztok!
Kvázi teljesen új almásként ma nekiláttam belakni egy 13 pro-t.
Eddig Droidom volt vagy 10 évig!Lenne pár nagyon hülye kérdésem, remélem tudtok rájuk válaszolni és nem leszek se fárasztó, se ismétlődő.
- Probléma-e, ha Chrome-ot használok böngészőnek, és nem a safarit? Át tudom-e vinni a chrome-ból a kedvenceket és a jelszavakat 1 az 1-ben safari-ba? PC-n, céges gépen chrome van, előny lenne, ha mindent megtalálnék a telefonon is, ahogy a PC-n.
- Saját Mail vagy Gmail progit használjam a levelekhez (csak Gmailes címem van, de abból 3)
- Másik billentyűzet létezik-e, vagy ez a gyári van, meg kell szokni és kész?
- Még mindig csak itunes-al lehet feltenni a telefonra zenét és videót?
- Híváslista átmenthető-e droidról erre?
- office fájlok (word, excel) mivel olvashatóak-szerkeszthetőek? Ingyenesen leszedhető-e a microsoft word, excel vagy fizetős? Van-e rá elternatíva?
- Telekomos vásárlás, alapból él rá a 3 év garancia, vagy regisztrálnom kell valahol a készüléket?
- Bizonyos programokból, játékokból (pl. empires and puzzles) átvihetőek-e a jelenlegi állások, vagy ez bukta?
- Alapból látom 5GB az icloud tárhely, és ha jól láttam, havi 300Ft körül van az 50GB?
- Böngészőben megnyitott iCloud kontaktoknál látszik pár név, ami a telefonon nincs ott, ez miért van?
Egyelőre ennyi, maradok és olvasok serényen
-
-
bnorci71
addikt
köszi
közbe rájöttem a lugosi féle megoldássalhackeeeeee
most már csak annak kel utánanézni mi az az AX vevőEz az egész csak azért érdekel mert céges sim-t használok a saját telómba, néha kint terepen a céges notinak kel a hotspot, na most ha a céges noti nem tudja a WPA3-t az nagyon nem lenne jóóóó
Az apple ezt azért komolyan gondolja, hogy egy frissítés után a telefonoddal nem fogsz tudni wifit adni a 2018 előtti eszközödnek....
Azt hiszem jó döntés az amikor a telót nem frissítgetem vagy csak a xy.1 verzióra -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Mennyire teszek kárt a telefonba, iPhone 12 mini, ha a telefon és a tok közé be ragasztok egy mágneses Spigen lapot? Ugye ez vezeték nélküli töltős, nem szeretném ki nyírni a telefont. Mi a vélemény erről?
-
Ohhh. Francba. Köszi! A nagy ipadon ki volt kapcsolva ez. Kérdésem, ha most bekapcsolom, akkor melyik lesz az elsődleges, vagy ezt hol lehet beállítani? Most a nagy ipadon van aktualizálva az összes jelszó, a kicsin (mivel ugye nem volt szinkronizálás) még biztos van olyan ami már nem aktuális. Most az lenne a fontos, hogy a nagy adja át a többinek a tudását.
-
Üdv. 2 ipad és egy iphone van itthon. Amikor a 2. Ipad beállt a sorba, akkor az elsőről vette át a kulcskarika jelszavakat, de onnantól nem adta vissza a réginek. Annyira nem izgatott, mert úgyis a nagyobb volt főleg használva.
Most viszont az iphone is az elsőről vette át a jelszavakat, pedig a telefonra kellenének a frissek is.
Kérdésem, hogy mit kell állítani, hogy mindhármon ugyanaz legyen a kulcskarikában? Köszi! -
-
szabonagyur
félisten
válasz
Sungoo #251848 üzenetére
Egy ilyen szerintem jó is lehetne:
HelloChat megújuló csomag2000Ft / 30 nap1 GB mobilnet belföldön és az EU-banKorlátlan social app (Facebook, Messenger, Instagram, Twitter, WhatsApp) használat belföldön, 3,9 GB adatkeret az EU-banCsak Hello Kártyás tarifacsomaghoz rendelhető!
-
Sungoo
addikt
válasz
szabonagyur #251846 üzenetére
Köszi Neked is. Majd valahogy töltök plusz netet neki, úgy látom a mytelenor appban van ilyen funkció.
-
szabonagyur
félisten
válasz
CharlieDrop #251828 üzenetére
-
_ak_
addikt
válasz
lugosi #251838 üzenetére
Azt próbáltad, hogy manuálisan csatlakozol ahhoz az SSID-hez? [link]
Csak azért vagyok kíváncsi, mert szerintem kell hogy legyen WPA2 fallback, ha a laptopod azt sem támogatja, akkor az lehet kizáró ok. (legalábbis olyat a routerben sem tudok beállítani, hogy mind a 3-at támogassa vagy WPA/WPA2 vagy WPA2/WPA3)Abban a topikban is írta valaki, hogy (manuális) driver frissítés a Wines gépen megoldotta a dolgot, lehet, hogy automatikusan nem tudja kiválasztani a megfelelő protokollt a régebbi.
-
nOvOp
senior tag
Lehet tiltani az adatforgalmat egy appnál? A mobilnetes részt megtalálam, de a wifis tiltást nem találom.
-
-
bigrock
addikt
Ha két különböző telefon van ugyanabba az iCloud fiókba beléptetve, akkor ha az egyiken törlök egy appot, akkor szinkron után a másikon is automatikusan törlődik ? Illetve ilyenkor lehet a két telefonnal különböző neve ??
-
Kérdés: az Apple One-t fizetem (nem családi, a sima), de igazából csak az 50 GB iCloudra és egy ideig az Apple TV-re van szükségem. Ha lemondom, akkor utána újra elő tudok fizetni err a kettőre? Vagy mi a menete, hogy megmaradjon az 50 GB tárhelyem és megmaradjanak az adataim a felhőben?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
eladogeppc #251809 üzenetére
A szoftveré, a 15-ös csak IPv6-ot enged
-
Kint vannak a Watch arak
elozetes joslatommal ellentetben, maradtak a tavalyi arak… azaz 160k a 41mm es 170k a 45mm
szerintem 5k arcsokkenes illett volna toluk ha mar a telefonok ara lekovette hogy 370 helyett mar csak 350 az EUR egy evvel ezelotthoz kepest
-
-
Gubu0101
veterán
Az acel tokozasu watch 7 nek,azert lett ara
De a tobbi turheto.
Mondjk nagyon raer,ahogy nezem november 10-17 a kiszllitas napja -
general
addikt
iOS 15 alatt tényleg megint eltűnt az az opció, hogy az ébresztést billentyűzeten számokkal írhatom be, nem csak ezzel a borzalmas görgetővel?
Mert nem látom…
-
tuzpenge
őstag
Helló!
Ha egy kontakthoz 2 telefonszám is el van mentve hogy lehet beállítani az egyiket mint alapértelmezett szám, és ha a kontakt nevére nyomok akkor azt hívja egyből?
Esküszöm nem találom, pedig elég rég iphone-t használok...
Köszi! -
Sungoo
addikt
Kicsit off srácok…Asszony benyelte ezt a sz@rt, kórházba került. Melyik az a csevegő app, ami legkisebb adatforgalmat generálja videóchat alatt? FaceTime, Viber, Messenger? Nem túl combos a net kerete.
Jó lenne néha látni a két hét alatt.
-
Gabesz87
veterán
Sikerült hozzáadni új fizetőeszközként a kártyát, a régit pedig eltávolítani. Viszont egy valamit nem tudok most. Az 50GB-os tárhely havidíját hol, hogyan tudom kiegyenlíteni, pótolni? Mert tegnap volt esedékes a levonás, de egyszerűen nem találom sehol, hogy tudom kifizetni. Vagy majd próbálkozik ismét levonni automatikusan?
-
szabonagyur
félisten
válasz
CharlieDrop #251808 üzenetére
Igen látom, csak másik oldalon meg a BT nem baj ha nincs bekapcsolva.
-
majestic
őstag
Akinek acéltokos órája van, attól kérdezném, hogy kinézetre szebb mint az aluminium?
-
eladogeppc
veterán
válasz
CharlieDrop #251788 üzenetére
Nocsak. Kié a hiba ?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szabonagyur #251790 üzenetére
egész pontosan be kell kapcsolva legyen mind a két kapcsolódás is, nem elég a csak WiFi és csak BT, mint az AirDropnál.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Kbali #251805 üzenetére
A beállítások/előfizetések-en belül? Mert nincs ott semmi, ill. csak egy Apple TV, ami le van mondva (ingyenes időszak után lemondtuk már rég). Más nincs. Apple One van még, de az csak egy "ajánló" vagy mi, nem aktív előfizetés. Most megpróbáltam új fizetőeszközként hozzáadni az új kártyát (bár ha az ApplePay-el be van állítva, és az hozzá van adva, ezt a lépést fölöslegesnek tartom), de csak pörög a Hozzáadás egy ideje. Email közben jött, hogy sikeresen hozzá lett adva.
-
Gabesz87
veterán
Egy kis segítséget kérnék. Feleségem XR-jén valamiért nem tudjuk eltávolítani a korábbi, már érvénytelen bankkártyát. Kártyacsere volt nemrég. Wallet-ban beállítottam az újat ApplePay-hez. iCloud tárhelyhez esedékes lenne a fizetés, de nem tudja most levonni valamiért. A Fizetés és szállítás alatt ott az ApplePay (amit beállítottam), és a régi MasterCard. Ha ezt megpróbálom eltávolítani, azt írja: "Ehhez a fiókhoz egy aktív előfizetés tartozik, amelyhez legalább egy rögzített fizetési mód szükséges".
Meg ami még tök fura, hogy a beállításokban ott jelzi is a név alatt, hogy Fizetési adatok frissítése, de ha rábökök, van, hogy egyből visszaugrik a menübe, nem tudok ráklikkelni az azon belül megjelenő FIzetési adatok frissítése opcióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest