Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FIREBLADE78 #249897 üzenetére
Ha a kamera nem érdekel, akkor az olcsóbb nyilván.
Bár az üzemidő is jobb lett elvileg a 13-nál. -
Razzul
őstag
válasz
Stylewars_kp #249894 üzenetére
Ha beviszed a Vodafonehoz vagy Telenorhoz tudtommal ott az IMEI és egyéb adatok alapján meg kell tudniuk mondani, hogy ők adták-e el a telefont és azt is hogy le van-e tiltva tartozás miatt. Egy próbát megérhet.
-
Noxy
veterán
válasz
Képen piros keretben a story vége. [kép]
Így néz ki egy h.független telefon. -
FIREBLADE78
addikt
Szerintetek 13 vagy 12 pro? Igazából kamera nem érdekel.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
Mert a legutolso behelyezett SIM adatait fogja irni. Mindegy, h lockos vagy nem. Tegyel bele egy masikat, akkor azt fogja irni. Ez normalis.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Gubu0101 #249865 üzenetére
És akkor miért nem ismeri fel a Vodafone sim kártyámat? Közben jelzett az eladó, hogy Ő csak tovább adta. Akitől vette az meg azt mondja h telenoros. Visszafizeti a vételárat ha kérem, de most már érdekel a story vége, hogy tiltott és vodás vagy telenoros és nem értem, hogy miért ír vodát.
Amúgy kivételesen szép állapotú, sajnálnám visszaadni, de ha titltott akkor megy a picbe.
-
Major Lion
senior tag
Valaki használja már a custom email domain-t? Ha jól értem a domain csak a family share-ben lesz megosztható, tehát ha van egy domain amit én és még valaki használ jelenleg de nem akarunk közös Family Share-t, akkor nem fogjuk tudni beállítani?
-
Frozzy
őstag
válasz
sityupityu #249886 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
Ios 15: készülék feloldása nélkül lehet hozzáférni az alkalmazásokhoz
[link] -
KillerATi
tag
válasz
adnoctum18 #249883 üzenetére
Én az Apple.comról rendeltem a tokot délután, és másnap már meg is jött.
-
adnoctum18
senior tag
Hello!
Tudtok olyan helyet, ahol a 13 Minihez a megjelenes napjan tudnek kapni tokot, esetleg foliat? Akarmilyen jo lenne, sajnos a megrendelt tokomat egy honap mulva szallitjak ki...
Megrendeltem a Minit vegul, az akku a tesztek alapjan javult, a 4 giga rammal meg megbekelek.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
A telefonom automatikusan elkezd haza navigálni a térkép appal, amint csatlakozik a kocsihoz Bluetoothal. Miként lehet ezt kikapcsolni?
-
skt
tag
Sziasztok!
Váltottam 11-ről 12 minire. Az lenne a problémám, hogy a mobilnet sebességem nagyon lassú ahhoz képest amilyen a 11-en volt. Telekomos vagyok, a csomagban semmi változás nem történt, annyi hogy e-simre váltottam, a 11-et fizikaival használtam. Okozhatja ezt a problémát? -
oszy
veterán
"A Ne zavarjanak funkció vagy egy másik fókusz használatakor az Üzenetek éretesíteni fogja az Ön kontaktjait arról, hogy Ön elnémította az értesítéseket."
Akinek nem iPhone-ja van, annak sima sms-t küld? Mert erről még nem olvastam sehol.
-
oszy
veterán
válasz
BigBlackDog #249863 üzenetére
Köszönöm! Neked is (#249864) faki_
Ma hívom őket.
-
rkristof
tag
jött ki frissítés a Messengerhez, nálam továbbra sem jó a jelvény.
Van valakinek működő megoldása? (jelvény értesítés ki-be sem működik nálam) -
Madwe
nagyúr
válasz
#86564352 #249860 üzenetére
Hm, mondjuk ha a gyári lehetőségek kicsit több mindent támogatnának, pláne ha lehetne amd/és feltétel (gyárilag jem tudod megoldani hogy kapcsoljon be ha a munkahelyeden vagy és 9-17.00 között van az idő, csal azt ha a munkahelyeden vagy VAGY 9-17.00 az idö) akkor jó eséllyel nem lenne szükség erre a smartra
Mindegy, sokat lehet még fehleszteni rajta, első iterációnak jó, s részemről baromira örülök neki -
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Láttam, hogy Fókusz mód esetén lehetőség van lokáció szerinti váltásra az esetleges módok szerint. Van valakinek már tapasztalata annak kapcsán, hogy ez mennyire működik és mennyire érzékeny a "hatókörre"?Háttér:
Cégen belül az irodában elég lenne ha csak rezegne a készülék értesítések esetén. de ha átmegyek a laborba (2 épület közt, táv kb 30m) akkor válthatna hangos módra, mert ott a rezgés sajnos kevés.
egyelőre jól megvagyok a 14.8-on, ez az egy egyelőre ami miatt váltanék, de várok még picit, ha ez a része nem az igazi...
Köszi a válaszokat! -
batai15
félisten
Tudnátok ajánlani xr-re és se2020ra elő és hátlapi fóliát ajánlani ? Megjött alirol a hidrogel de életembe nem raktam még fel ilyen rondan fóliát mint ahogy kinéz...
-
Divinity
őstag
válasz
Stylewars_kp #249857 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
Azert mert vodafon fuggo.Ha kivennem a simet az enyembol,akkor nekem telenort irna,mert telenor fuggo.De irja is hogy sim zaras,igy tuti nem fuggetlen.Ha mar le jart az elofizetese,akkor be kell mennie annak az illetonek aki el akarja adni neked a vodahoz es ingyen fuggetlenitik.
-
Bilux
veterán
válasz
Én kezdenék aggódni... Ki volt az eladó?
-
Razzul
őstag
válasz
Stylewars_kp #249855 üzenetére
Nem tudja, ja persze...
Végül is honnan tudná, hiszen csak az ő telefonja volt. De azért eladta függetlenként.
-
törölt tag
válasz
Madwe #249852 üzenetére
olyasmi lehet: iOS 15: How to Enable Smart Activation for Focus Modes
megtanulja a rutinjaid, hely, idő, milyen appot nyomogatsz és akkor legközelebb magától kapcsolja a szituációhoz való fókusz módot (otthon, vezetés, tanulás) Úgy képzelem el pl. egy diáknak van egy "nyelvtanulás" fókusz módja, és XY szótár appot használja a könyvtárban minden kedd és szerda délután, akkor ezt a rutint megtanulja és látja legközelebb kedd délután van, itt vagyunk a könyvtárnál, user megint elindította XY szótár appot, akkor ezek szerint tanulás van és magától kapcsolja a fókusz módot.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Jo kerdes, nem tudom megnezni, hog nekem a fuggo SIM nelkul mit irna ki.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Írja is hogy függő. Marad a telekom vagy telenor de előbbi asszem független élet árul.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabonagyur #249856 üzenetére
Köszönöm. Most már csak azt nem tudom, hogy miért írja ki, hogy Vodafone miközben nincs benne sim.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Telekom nem árulta függően, így marad még a Telenor.
SIM kártya próbával kb.
-
Norbi.
őstag
válasz
Stylewars_kp #249850 üzenetére
Alul a szolgáltatói zárnál írja, hogy nem független a készülék
-
Madwe
nagyúr
Azt. h miért csak hely, idő, app megnyitás vagy “smart activation” alapján lehet focust beállítani az érdekes…
de a shortcuts appal is aktiválható, uh be is lőttem pl egyet ha a sisak kommunikátoromhoz csatlakozik bluetoothon akkor menjen a motoros focus… de h ilyeneket miért nem tettek kapásból bele nem tudom, lehet sokan erre nem gondolnak. Mindenestre akkor ha nektek nem jutott volna eszetekbe, ezután talán fogbtw mi a fene alapján működik a smart activation? Figyel s gép tanulással megpróbálja kotalálni mikor szoktam én manuálisan bekapcsolni?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabonagyur #249848 üzenetére
Most nincs benne sim kártya. Miért írja ki, h vodafone ha nem ismeri fel a voda kártyát?
-
oszy
veterán
CIB BANK applikáció!
Új telefonnál hogyan kell regisztrálni az applikációt?
-
batai15
félisten
Közben elkezdett működni az automata autós mód is.
-
-
SharpSA
veterán
Jól tudom, hogy az iPhone 8 volt az első széria, amelybe a vezeték nélküli töltés is belekerült?
-
-
buci30
addikt
Hát én feladtam ezt a fókusz mód....
Ma 4 telefonnal is kipróbáltam és csak foglalt jelez neki de üzenetet nem küld senkinek.
Pedig be van állítva hogy össze kontaktnak küldje. -
KillerATi
tag
válasz
Ron Swanson #249832 üzenetére
Hát, ez jó kérdés
Én bízom benne hogy kellően nagy cég ahhoz hogy valami hatalmas készletet kapjon kezdésnek, és jut majd mindenkinek. De nemsokára kiderül.
-
bigdady
nagyúr
válasz
peugeotmate #249831 üzenetére
Működik. Kb semmi változás
-
-
peugeotmate
őstag
Hahó, iPhone 7-tel vannak tapasztalatok iOS 15-re frissítve?
-
sirfer
aktív tag
Sziasztok, az iPhone össze van kapcsolva Audi MMI-vel és kiszállok az autóból , 2 probléma is adódik: ha be van kapcsolva az oldalsó gombokkal való hangerő állítás a telefon beállításokban, akkor kiszállás után maximális csengő hangerőre állítja magát. Ha ezt az opciót kikapcsolom, akkor a csengő hangerő normális marad, viszont minden jelzés néma lesz. Tudtok erre vmi trükköt ? Az autóban nincs semmi beállítási lehetőség erre.
-
válasz
Ron Swanson #249776 üzenetére
I13 egyre jobban meggyőz ,
-
buci30
addikt
iOS15,1 Béta 6,38 GB 😱
Ez kicsit nagy ahoz képest, hogy most jött ki a végleges.Valaki aki feltette tudja minek ekkora?
-
esbii22
őstag
Ha szeretnék egy gyári visszaállítást akkor mi egyéb teendőm van azon kívül hogy nyomok egy gyári visszaállítást? Watch-al szüntessem meg a párosítást?
-
ImAxRap
csendes tag
Sziasztok. Feleségemnek szeretnék venni új telefont. Jelenleg nem alma van neki, de én csak azt vagyok hajlandó vásárolni. Leginkább a kamera és a 256 gb lenne a lényeg, kellenek a gyerkőcről a fotók.
370 lenne a keret +- néhány ezres, szerintetek melyik most a best buy?
-
Lali-213
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni iCloud bővítéshez. Jelenleg a bankkártyám csak a Wallet alkalmazásban van tárolva, külön az Apple ID-nál nincs.
Ez lehet az oka, amiért nem engedi megvásárolni a nagyobb csomagot?A szállítási cím be van állítva, ezt az imént tettem meg.
-
válasz
icezozo #249803 üzenetére
Üdv itt!
Éppen eszembe jutott a napokban, hogy annak idején a BB-nek volt egy (BES-t igénylő) megoldása a magán és a céges idő szétválasztására. Nem tudom mikor, de szerintem olyan 10 éve kb? Én most kísérletezgetek ezzel a fókusszal, van még pár hiányossága de egész jó dolgokat tud így is. Pl munka közbenre más homescreen az értesítéseken kívül (e-mailt csak munkában jelezzen - de fiókra leválogatni egyelőre nem lehet) tetszik. -
jozsi252
veterán
válasz
Richard #249800 üzenetére
Az előrendelést nekem is visszaigazolták. Akkor marad az izgulás addig. A 11 Pro Maxot vasárnap meghirdettem és hétfőn du. el is vitték. Arra számítottam hogy kicsit tovább fog nálam maradni mondjuk úgy szerda csütörtökig, de tévedtem. Bár nem mintha baj lenne mert jó hogy elment gyorsan, viszont addig anyum régi A5 2017 Samsung telefonját kell használnom.
Lassan a maradék hajam is kihullik mert 12. éve használok iPhone-t és ez így most szarul érint mert semmit se találok a telefonon, olyan mintha minden össze vissza lenne, és még lehetne sorolni. De ez legyen a legnagyobb baj! Remélem hamarosan kézbe foghatom az újat.
Köszi!zunga
Sajnos mindig ez van hogy utolsó utáni pillanatban érkeznek be a telefonok a viszonteladókhoz, aztán sokan csak pénteken tudják meg hogy aznap, vagy netán 1 hét múlva foghatják kézbe az új telót.
Köszi neked is az infót! -
Chereiose
addikt
Este csinálok i8-on egy gyári visszarakást és nem biztonsági mentésről betöltést, hát ha begyorsul az ios 15, de ha nem: akkor a 14.8-at hogyan tudom visszavarázsolni?
-
icezozo
addikt
Rengeteg olvasás után és sok sok év BB használat után beléptem az almás táborba egy XS Max-al
Ha lesznek alap kérdéseim , előre is elnézést érte.
De elsőre úgyis használom a keresőt...Én személy szerint örülök a fókusz módnak mivel teljesen testre lehet szabni a telefont.
És ,hogy az applikációkon belül lehet a betűméretet állítani az fenomenális ! -
Hunt3r22
őstag
Ipaden hol tudom kikapcsolni ha hívnak telón iPaden ne csörögjön ki?
-
Gubu0101
veterán
Most megint muxik a messenger jelveny.Lehet az segitett amit irtak,az ertesiteseknel ki meg bekapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest