Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furcsa bugok jöttek elő a 14.8 felrakása óta, más nem tapasztalt hasonlókat?
Ma is, mint minden éjjel, töltőn volt a telefon. Nem tudom mennyivel tettem fel, olyan 75% körül volt. Amikor reggel levettem a töltőről, akkor 50%-on volt, és az akku a beállításokban írta, hogy órákkal korábban megszűnt a töltés.
Ezután ma reggel 3 sms-t nem jelzett. Erre azért figyeltem fel, mert banki sms-ek voltak, indítottam a tranzakciókat és furcsálltam, hogy nem teljesülnek. Mikor megnéztem az asztalon előttem lévő telefont, kiderült, hogy megjöttek az sms-ek, csak éppen semmilyen jelzés nem volt (se a képernyő nem kapcsolt be, se hangjelzés nem volt, se rezgés). A ne zavarjanak mód nem volt bekapcsolva.
Itt csináltam egy force restartot, meglátom, hogy hogy alakul. -
Xtomi
tag
Sziasztok!
Ez mit jelent egy használt telónál?
"Törölték az iCloud -ból"
Milyen hátrányokkal jár? -
válasz
esbii22 #249191 üzenetére
Sajnos van olyan néha,hogy apró por bejut felrakáskor ami buborékot okoz.
Múltkor már szétvágott az ideg édesanyám párjának a telójával.Raktam fel rá a Spigen Glas.tR FC-t és mindig bement alá egy apró porszem.Megemel,matricával benyúl,porszem kiszed,visszasimít.Akkor másik helyen lett por.
Ezt vagy 8x játszotta el mire jó lett.Pedig nem ez volt az első üvegezésem.Spigen AlignMaster Glas.tR-t ajánlom.Full cover,takarja a notch-ot is.
2db van egy csomagban plusz egy felhelyezést segítő keret.
Nekem anno az egyik 11Pro-n és egy 11PM-en is volt,nálam a szenzoroknak se zavart be soha. -
esbii22
őstag
Már a második nillkin 3D cp+ max fólia amit nem tudok buborékmentesen feltenni. Barátnőmnek szépen feltettem meg magamnak is az elsőt még a télen. Spigen fóliából használ valaki olyat ami mindent takar ? Mennyire ajánlott ? Esetleg más fólia? Rock hydrogel felhelyezése hasonló mint az óránál ? A lényeg hogy ne karcolódjon a kijelző.
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Visszaköltöznék a régi bevált iPhone 6S telefonomra, mivel kikészültem az Androidtól. A helyzet olyan szempontból speciális, hogy az Apple ID-m iCloudjában régi kontaktok vannak, amiket csak akkor törölnék ha nagyon muszáj. Magán a telefonon nincsenek adatok.
Ez esetben is működhet a szokásos Move to iOS appal tölténő migrálás?
-
Giles74
csendes tag
Korábban volt szó egy olyan jelenségről, ami sajnos engem is súlyt, miszerint hívásnál csöng a telefon, de fekete a képernyő és nem tudod sehogy sem fölvenni. Nem jelenik meg semmi a képen. Mostanra igen nagy valószínűséggel kiderült, hogy az airpods csinálja a galibát, mert amikor majd egy hónapig nem használtam, újra fel tudtam venni a hívásokat. Most ismét rácsatlakoztam és újra előjött a hiba. Az sem számít, ha kikapcsolom a bluetoothot, úgy is fennál a jelenség. Szervizben sem tudnak semmit mondani erről. Teljesen érthetetlen
-
Giles74
csendes tag
Sziasztok! Egy telepített alkalmazást indítanék, de a feltételek elfogadása közben kilógnak a gombok a képről, így nem tudok rányomni. Régi SE-m van, gyanítom, hogy túl kicsi a képernyő az appnak, de nincs semmilyen megoldás erre? A betűméret átállítása nincs hatással a jelenségre sajnos.
-
Frozzy
őstag
válasz
picsirti #249180 üzenetére
Na pontosan itt rontod el, hogy csak simán kikapcs bekapcsot csinálsz.. azzal nem lesz újra indítva a telefonod. csinálj egy ilyet: hangerő fel (egy klikk) Hangerő le (egy klikk) és tartsd hosszan a bekapcsoló gombot míg nem látsz majd egy fekete képet apple logóval. ez fogja teljesen újra indítani a telefonodat és újra lőni az appokat amik akár be ragadtak és zabálták az akksit feleslegesen. Majd jelezz vissza, hogy milyen lett
-
batai15
félisten
hali! Nagyon bejönnek ezek a beépített dark móddal változó háttérképek.
Csak sajnos unom őket, nem lehet még ilyeneket találni valahol? -
Frozzy
őstag
válasz
picsirti #249172 üzenetére
hogyan inditottad ujra?
#249175 Ronaldohun: Beállítások - App Store - 1. lehetőséget kapcsold ki, programok vagy nem tudom h írja magyarul (nekem angol - Apps) és ott írja is kicsivel, hogy kikapcsolja az automatikus letöltéseket uj vasarlasok utan ezt bele értve az ingyenest amit más eszközön csináltak.
-
Ronaldohun
tag
Segítsetek légyszi! Lehet, hogy inkább Apple tv téma, de hátha tudja valaki. Az Apple tv-re letöltött programok folyamatosan szinkronizálódnak az iphone-omon. Vagyis amit az Apple tv-re letöltök, az egy idő után a telefonomra is letöltődik.
Apple Arcade előfizetésem van, és elég idegesítő amikor a kisfiam letölt vagy 10 játékot és azt veszem észre, hogy a telefonomra is szép sorban felszaladnak a játékok. Nem győzöm törölgetni, már megőrülökHol kell a szinkront kikapcsolni? Már mindent végignéztem telefonon is, az Atv-n is de nem találom.
-
picsirti
tag
Üdv
Segítséget szeretnék kérni: van evy iphone 12 pro, ami 100%-ról 3 óra alatt lemerült úgy, hogy alig volt használva. kikapcsolt képernyövel is folyamatosan meleg, valamin dolgozik. többször volt újraindítva, de nem változott. akku használatnál hol a sirire, hol más appokra hivatkozik.
Hogyan mehet kideríteni, hogy mi az, ami meríti?
köszi elöre is.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
icecave #249169 üzenetére
Az újrapárosítás lehet hogy megoldja, én alapból azzal kezdtem volna.
Ha nem oldja meg, akkor lehet hogy valami gebasz van ott azzal a fülessel.
Ha a probléma fennmarad, akkor mindenképp próbáld ki egyesével őket, és akkor már közelebb jutsz a megoldáshoz, mi lehet a ludas. -
Airpods pro téma: régebben, ha utcán is voltam, vagy zajosabb környezetben, akkor is tudtam telefonálni, nem panaszkodtak a hangomra. Az utóbbi pár hónapban viszont már mindig mondják, hogy nem értenek, meg zajos, stb. Ez a szoftver update-k miatt lett vajon így, vagy problémás a füles maga? Rendkívül tisztán tartom, nagyon ügyelek rá, hogy makulátlan legyen....
Másnak mi a tapasztalata, aki hosszú távon használja? Esetleg párosítsam újra? Természetesen csendes szobában semmi gond, jól működik, de ha már mondjuk megnyitom a csapot a konyhában, vagy bekcsapcsolom a páraelszívót telefonálás közben, a helyzet ugyanaz, mint leírtam. -
antocskin
tag
Az eddiginél több a különbség az iPhone 12 Pro és Pro Max között
Vajon a 13 pro modellek között is van/lesz ilyen különbség vagy csak a méret és az üzemidő? -
zzola
titán
Telenornál 13 PRO MAX 128 GB 439 990-.
Egész jó ár.
Kérdés, hogy 12 pro max-ról van-e értelme váltani? -
Krethx
aktív tag
válasz
antocskin #249162 üzenetére
Szerintem várj még a frissítéssel. Jövő ilyenkor felteszed a 15-ös iOS-t. Mert ha nem megy jön a szívás. Van / lehet olyan is hogy megy de mindig összeomlik. És akár csak egy ponton. Pl. Ha utalni szeretnél stb.
A mai telefonok szinte minden tudnak. Csak hát kell az új OS újdonságokkal hogy eladhatobb legyen. Én ma már igazán újdonságot nem is találok bennük.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok!
PC-re intézővel húzom át a képeket az iPhone-omról, és a mappák neve úgy néz ki, amik a telefonon vannak, hogy 100APPLE, illetve 102CLOUD, 103CLOUD, stb. Ezt azt jelentené, hogy az 100APPLE mappa tartalmazza azokat az elemeket, amelyek fizikailag a telefonon vannak, a CLOUD mappások pedig ami nincs a telefonon, hanem már felhőben van a tárhely optimalizáció miatt?
Azt lehet e tudni, hogy mi alapján kerül be egy egy kép mondjuk a 102 vagy a 103-as mappába?Még új vagyok ebben a témában, nem mentettem még le a telefonról képeket a gépre, de most megtenném. Nagynehezen találtam megoldás arra, hogy ne IMD_XXX legyen a fájlok neve, hanem a dátumot tudjam rávarázsolni, ne egyesével kelljen átírnom. Vagy van esetleg más megoldás arra, hogy alapból így jöjjenek át a tartalmak?
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
ilyennincs #249156 üzenetére
Tudtommal igen, mert hivatalos Apple partnerek. Ha konkrétan az EMAG-tól vetted, nem csak az EMAG-nál a piactéren valamilyen sarki GSM-től.
-
válasz
ilyennincs #249156 üzenetére
Magánszemélyként lenne vásárolva?
Csak mert akkor a 2.-3. éved (ugye ársávfüggő) már nem szavatosság,ha nem rendes garancia idén január 1.-től.
Emag ráadásul Apple partner,tehát rendes garid lesz a 2.-3. évben,csak arra kell figyelni hogy valóban az emag forgalmazza azt a telefont,ne valamelyik ott is árusító más bolt. -
kutga
félisten
válasz
herdsman12 #249154 üzenetére
Pompás, köszi mindenkinek. Mindig tanulok valamit.
-
Krethx
aktív tag
Nem is fogok.
Ezt már régen tapasztaltam. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
-
ilyennincs
tag
Sziasztok,
2020-ban EMAG-nál vásárolt Iphone-ra a garancia időn túl érvényes a plusz 1 év szavatosság? -
-
Frozzy
őstag
Na szóval.. Ki milyen tokot fog venni az i13-ra ? nem akarok 50-70 dollárokat elkölteni tokra ezért inkább kilőném a gyári apple, pitaka és társait. Valami ajánlás? Lehet Ebay,Ali,DHgate,Amazon.. Teljesen mindegy.
Amit nagyon tudnék bírni az egy valami ultra vékony kis tok beépített magsafeval. Mivel kocsiban szoktam használni a MagSafe tartót így fontos lenne, hogy a tok is tudja (mi a francért nincs benne minden tokban már)
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Iphone 12 minihez keresek autóba szellőzőre rakható tartót. Ami van tartóm, mostanság mindig le esik, ezért valam olyat keresek, ami a szellőzőre rakható. Esetleg ha valaki használ innen ilyet, kinek milyen jött be? Tanácsot, tippet elfogadok
Köszönöm.
Gergő
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok. Ha tervez valaki 1 hónapon belül Edigitaltol bármilyen iphonet vásárolni 20000 ft kedvezményt tudok adni a teljes vételárból . 200000 ft feletti telefonra érvényes. 2 év garanciával névreszólóan.
-
kutga
félisten
válasz
herdsman12 #249143 üzenetére
iTunes-zal csináltam de a megosztás jó ötlet kipróbálom úgy.
-
honeypot
tag
válasz
szabonagyur #249146 üzenetére
Igen. Már azt próbálgattuk hogy cserélgettük a telefonokat/tableteket. És mindig csak a két iPhone 11-ről akadozott a hang. Közben arra jöttem rá, hogy simán reprodukálható mindkettőn ugyanúgy. Kezembe tartom a telefont, szembe beszélek vele, majd elfordítom egy picit a fejem és már nem megy át a hang.
-
honeypot
tag
Egy iPhone 6S Plus, iPhone 12 Mini, iPhone SE, két darab iPhone 11 és két iPad közt próbáltunk videóhívást. Videohívás közben a két iPhone 11-et használó féltől akadozó hangok jönnek. Próbáltunk FaceTime hívásokat és Messengert is, a helyzet ugyanaz. Próbáltuk be és kikapcsolt noise cancellationnel is, a helyzet változatlan. Van erre valami fix?
-
herdsman12
őstag
válasz
kutga #249129 üzenetére
Az iTunes ás a 3uTools is képes (PC!) a VLC mappába tenni a videókat, sőt a VLC hálózatról letölti magának.
Ha valami külső alkalmazással csináltad, akkor annál kell keresni.
Az iOS ritka béna filekezelése miatt leginkább csak az adott alkalmazás kezel bármit is, esetleg megosztással lehet bűvészkedni. -
Krethx
aktív tag
Nagyon afelé tartok hogy nem frissítek. Viszont volna egy kérdésem. iOS15RC-n ezek az App-ok mennek e?
- Máv
- Mobiljegy
- MVM Next / Energia
- iCsekk
- Baron
- Revolut / Wise / Vivid
Ezek nélküli a nem lennék meg. Abban sem bízom meg hogy majd ami 20-án meg jelenik hogy azon menni fog. Mivel lehet mard ugyan ez. Aztán azt sem tudni a magyar App-ok mikor frissülnek. Tudom amíg az Apple aláírja vissza lehet tenni a 14-et. Viszont én használni szeretném a telefont. Nem pedig tesztelgetni és telepítgetni. Amúgy kisebb bug-okat leszámitva a 14 elég stabil. Régebben ezzel én is elvoltam. Ma már nincs hozzá kedvem. -
válasz
Hapcimalac #249130 üzenetére
Ez attól függ, hogy neked az 5g vagy a tele lencse a fontosabb
én a kisebb méret a jobb anyaghasználat és a tele lencse miatt a 11 prót venném -
Hapcimalac
tag
Hali!
Uj iphone vasarlasa elott allok, viszont nem tudom eldonteni, hogy 11 prot, vagy sima 12-t vegyek. Arban kb megegyeznek. Akik hasznalnak,hasznaltak ilyen eszkozoket, tudnanak segiteni, hogy melyiket erdemesebb megvasarolni?
Koszi!
-
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Az alapértelmezett videó lejátszót be tudom állítani mondjuk VLC playerre? Tegnap pcről importáltam pár MP4 fájlt de csak a tv alkalmazás alatt jelenik meg. Vagy rosszul csináltam?
-
_ak_
addikt
válasz
st3v3np3t3r #249126 üzenetére
Tegnap frissült: [kép], pár napja még nem indultak el.
-
jozsi252
veterán
Fóliából én évek óta Xpro Ultra Clear-t használok és nagyon jól bevált nekem. Van aki szintén sima fóliát használ és van 1-1 jó márka ami bevált számára?
-
Tegnapelőtt vettem át a piros 12 minit, és tök teszik. Teszek rá, hogy nőies-e, vagy sem, szerintem nagyon vagány kis cucc. Lett hozzá egy átlátszó tok, ha a MagSafe része fekete lenne, az lenne az igazi.
Ha lenne Watch SE pirosban, akkor azt vettem volna, de így maradt a space grey, és lesz hozzá egy piros szíj.A Watch 6 nekem nem ér meg 40-50k felárat, 12 elvezetéses standard EKG-t csinálok, amikor akarok, a pulzoxy meg csuklón nem hiszem el, hogy pontos. Kb. mint a csuklós vérnyomásmérők.
-
SharpSA
veterán
válasz
st3v3np3t3r #249114 üzenetére
Most már semmi és az office frissítés is megjött, most már so is működik.
Annyi volt a probléma, hogy egyik sem indult el.
Egyébként szerintem érdemes az office appot használni, mert az végül is 3 az 1-ben appként működik, azaz Excel, PowerPoint és Word egyben. -
Razzul
őstag
iPhone 6S-hez Aliexpressről milyen tok ajánlott? Nem akarok túl gagyit rendelni, egy visszafogott korrekt minőségű és árú tok kéne.
-
válasz
st3v3np3t3r #249114 üzenetére
15 RC verzión nem indultak el Microsoft alkalmazások
-
SharpSA
veterán
Jött excel frissítés, most már elindul. Az office továbbra sem működik... Birkasoft...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok! Beruhaztam iphone 12-hoz egy Pitaka tokra, keresnek hozza egy Nilkin foliat is, de kicsit elvesztem: van tobb tipus, azzal a kulonbseggel, hogy a folia ramegy-e az ives reszre, vagy nem. Pitaka melle szerintetek melyiket vegyem? Illetve macera feltenni, vagy laikuskent ne is probalkozzak vele? Eszak Pesten ha tudtok ajanlani boltot, ahol fel is teszik szivesen vennem…
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest