Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Sziasztok
Van egy frissen telepített win10-es dell tabletem. Feltettem a 3utools-t és bedugtam a 12 minit, amin iOS 15.1 beta3 fut. A telefon szerinti 91%-os akkura 86%-ot jelez a 3utools, a tárhelyre pedig azt, hogy 3,x GB szabad, holott a telefon szerint huszonvalahány giga van még.
Utána feltelepítettem az iTunest, az már jól jelzi a szabad helyet.
Gondolom a bétával nem bír zöldágra vergődni a 3utools... -
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Melyik fizetős snyc alkalmazást ajánljátok iTunes helyett?
Eddig Syncios-t használtam, de egyre több a bajom vele.
3utools nem jó!, mert a zene id tageket nem dolgozza fel rendesen és rendszerezetlen a médiatár. Azért emeltem ki, hogy nem jó mert szeretném elkerülni a felesleges köröket.
Továbbá Spotify és ehhez hasonlóak nem megfelelőek zene hallgatásra, számomra azokon nincs tartalom (a zene ízlésemnek nem felel meg, ergo más stílusú zenéket hallgatok). -
m4tyik4
csendes tag
Sziasztok!
Más is tapasztalt olyan hibát, hogy az iOS 15-re frissítés után a telefon (iPhone XS) csak a 3G hálózatra csatlakozik? Már újratelepítettem, illetve manuálisan is konfiguráltam a netet? Telenor.
-
válasz
mr.tamasbiro #251993 üzenetére
Attól függ mire használod a telót.
Nekem a megjelenés napjától fent van a 15 és igazából mostanra csak 1 hibával találkozok rendszeresen,ez pedig a yt appban van.
Rákeresek valamire,de nem indítja el elsőre a videót.Érintést érzékeli,de hiába bökök rá.Ilyenkor egy kicsit megmozdítom (értsd görgetek egy kicsit) és olyankor jó lesz.
Ez inkább a yt app baja.
Én nem dual simezek és alapszinten használom a telót,nincs hotspotozás,nincs ezerannyi munkához szükséges app és beállítás.
YT,Spotify,telefon,messenger,böngészés,Facetime/imessage,ali/banggood,fotózás,waze,insta/fb, stb.
Így nekem semmi bajom a 15-tel,nem akad,nálam nincs bug (nem vettem észre mást),nem merül jobban a teló,hálózati problémám sincs (telekom e-sim). -
mr.tamasbiro
őstag
Van már olyan állapotban a 15-ös verzió,hogy 12-re feltegyem 14.8 után?
-
Coulson
tag
válasz
MasterMark #251955 üzenetére
Benne van az iOS 15-ben. A Jelszavak alatt elérhető.
Én a Microsoft Authenticator alkalmazást váltottam ki vele a napokban, egyelőre nincs panaszom.
[link] -
tuzpenge
őstag
válasz
MasterMark #251955 üzenetére
Miért / miben jobb ez mint az sms-ben küldött kód?
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
iPhone 11 és újabb széria tulajdonosainak címezném a következő kérdésem, akiknek otthon gigabites internethozzáférésük van, Wifi6-os routerrel. Mekkora sebességet tudnak mérni a telefonon fel- és letöltési teszteken?
Nekem most csak Wifi5 képes a hálózatom, a legjobb letöltés 570 Mbit, a feltöltés pedig 298 Mbit volt - ezt egy XS-sel értem el. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
lugosi #251982 üzenetére
köszönöm. igen, ezt kiírta a két cucc is, amivel próbálkoztam, h azok is törlődni fognak, szóval... jah
fjani1981 nem lopott a telefon. ismerősé és betörte. ezért volt merszem ide beírni. próbálok neki segíteni. nem kell egyből mindig corvin-negyedes maszkos tolvajokra asszociálgatni... -
válasz
norbertoth #251971 üzenetére
Szia, ha van egyenleg az apple id-n, akkor onnan vonja először a vásárlást, tudomásom szerint nem lehet állítani.
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
adott egy SE 2
képernyője félig betört és így fele része nem érzékeli a tapintást. sajnos a jelkóddal így is próbálkoztak már, túl sokszor is, le lett tiltódva.
a telefonon lévő képeket és telszámokat szeretnénk valahogy kimenekíteni belőle.
icloud-fiók nincs, nem volt belépve semmivel, tehát azzal nem tudunk operálni.
itunes-al szenvedek egyelőre, recovery-módban csatlakoztattam is, Frissítés-lehetőséget kínált fel, az ios15-tel
a problémám - és itt tartok most -, hogy 5GB ugye a leszedendő cucc, és cirka 70%-nál eldobja, illetve netszakadás-ra, instabil net-re hivatkozva abbahagyja mindig a letöltést. és mindig csak újrakezdi, de ott mindig eldobja
mit tudnék mást csinálni, van-e valami ötletetek?valahogy a telóba kéne bejutni, a jelkódot kellene kiszedni belőle, hogy láthassa az itunes/gép a tartalmat és tudjam kimásolni a médiatartalmat, legalább..
köszi előre is az ötleteket! -
buci30
addikt
i7 probléma iOS15 óta
Az van hogy egyszer csak a hálózat eltűnt.
"Nem sikerült a mobilhálózati frissítés" szöveg volt...
Olvastam hogy előfordul az iOS 15 -re frissítési hiba ez
Újra tettem a rendszert aztán, iTunes-el leszedtem a ios -t és rá is frissítettem pluszbaDe még mindig van hogy jó a hálózat van, hogy eldobja és nincs.
Sim kártya jó mert próbáltam másikkal és azzal is ugyan ez a hiba.
Tehát nem tudom mit kéne csinálnom.
Szerviz lesz belőle vagy van más ötlet?
-
ShadowLac
addikt
Sziasztok. iPhone ra külső kamera alkalmazás, ami létrehoz egy mappát és abba menti a fotókat????!!!!??!!!???
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Be lehet állítani valahol, hogy ha töltök fel pénzt az Appleid egyenlegemre, akkor ne abból vonja pl az Apple One havidíját, hanem rendesen bankkártyáról? -
válasz
Navaren #251968 üzenetére
Igazából még egyet tanácsoltak, hogy kapcsoljam ki, hogy a Siri zárolt képernyőnél is elérhető legyen, de ha megteszem, akkor kikapcsolja a hívások bejelentését. Bár ott a watch, viszont a messenger hívást is bejelenti, arra pedig nincs más, mert az Apple watch nem jelzi, ha hívnak messengeren (gondolom másnak sem?).
-
Navaren
aktív tag
válasz
féldekás #251946 üzenetére
1 - Semennyire, iPhone X -ek óta nem hallottam senkinél 'spontán Face ID' megmurdálásról
2 - A fájlkezelés sokat javult és kicsit szabadabb lett, mint pár éve volt, de azért messze vagyunk még a droid - féle hozzáféréshez, de olyan kb. szerintem sosem lesz.
A legegyszerűbb értelemszerűen az iTunes-ban megvett filmeket kezelni, azokat közvetlen telefonról eldöntve letöltöd vagy csak stream-elve nézed.Korábban letöltött filmekkel viszont a legjobban akkor jársz, ha egy komolyabb médialejátszó appon belül menedzseled őket, ergo
- vagy iTunes-on szinkronizálsz filmeket a megfelelő appot kiválasztva, kábelen vagy wi-fin
- vagy pl. SMB képes, komolyabb médialejátszót telepítesz a telefonra, ami magában kezeli a filmeket NAS-ról, vagy megosztott mappából, kérésre le is tölti a telefonra, vagy épp le is törli a tárhelyről.
Én pl. az Infuse Pro-t használom erre.
iPad screenshot a jobb láthatóság érdekében:
-
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek iPhone 11 Pro-t vagy iPhone 13 minit érdemesebb venni?
-
antocskin
tag
válasz
Gsx-rr #251902 üzenetére
Ezt én is észrevettem az utóbbi időben.
A find my iphone a ludas.Régen csak akkor használta a helyzetet mikor ténylegesen keretem a telefont, újabban meg folyamatosan használta (wifi-re csatlakozáskor, ki-és bekapcsoláskor, híváskor,). Kb 10 percenként megjelent az ikon. Néztem már én is de nem jöttem rá hogy hogyan lehetne visszaállítani. Úgyhogy kikapcsoltam az iPhone keresése funkciót. Ez persze nem biztonságos, de legalább az üzemidőn javított.
-
balinlin
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #251960 üzenetére
Na ezt nekem is ki kell próbálni 😀
-
féldekás
aktív tag
válasz
MasterMark #251947 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
honeypot
tag
válasz
st3v3np3t3r #251951 üzenetére
Teljesen ingyenes és mindenen is működik. Szinkronizál iPhone, iPad, Mac, Windows, android közt.
radi8tor bármihez használható -
MasterMark
titán
válasz
tuzpenge #251954 üzenetére
Azt a kódot vagy egy kézzel beírt számsorral lehet felvenni, vagy egy QR-kóddal hogy egyszerűbb legyen.
Mindenhova lehet használni ahol többszintű hitelesítés lehetséges. Facebook, twitter, amazon, gmail bármi ahol most pl SMS-ben kapsz egy hasonló kódot amit be kell írj belépésnél.
szerk: más: Egyébként a Microsoft Authenticator-t használom én is, de nem iOS 15-től már kéne tudjon ilyet az iCloud is? Ha meglesz én valószínűleg arra állok át
-
tuzpenge
őstag
válasz
st3v3np3t3r #251949 üzenetére
Ti mihez használjátok ezeket az authentikatorokat? Én csak a nas-omhoz a google-t de ott ugye random generál 6 számjegyet és nincs semmi qr kód se semmi. Vagy valamit félreértek (valószínüleg igen)?
Hova és mire való tulajdonkép ez?
Köszi. -
válasz
féldekás #251946 üzenetére
Fájl másolás droidnál szög egyszerű (ugye mint pc-n),de ios alatt ez nem olyan egyszerű a rendszer zártsága miatt.
Filmet az adott lejátszó alá kell bemásolni (itunes,3utools szoftverrel pc-n),csak úgy nem tudod a belső tárhelyre dobni mint droidnál,egyik lejátszó sem fogja látni.Emiatt nem is tudod csak úgy törölni sem közvetlen telóról,ahhoz is kell a fentebb említett 2 program valamelyike.3utools az ajánlottabb. -
honeypot
tag
válasz
st3v3np3t3r #251949 üzenetére
Vagy még jobb az authy.
-
féldekás
aktív tag
A FaceID meghibásodás mennyire gyakori probléma?
A Wifi-s fájlmásolás Discover-rel mennyire ajánlott?Inkább iTunes és kábel?
Ha ráteszek egy filmet a telóra, azt tudom törölni a telefonon?(Droidos vagyok, most térek át, azt hiszem a fajlkezelesnel vannak elteresek a 2 rendszer kozott) -
Átköltöztem iPhone 11PM-ról 12PM-ra úgy, hogy egymás mellé raktam a két telefont, de sajnos valamiért azóta a Siri elég sokat eszik idle-ben.
Csinálnék egy resore-t, de van Apple watch-om is. Elég a telefont resore-olni, azzal az óra is újra rakódik és visszamegy a backupja? Először úgy próbálkoznék, hogy visszaraknám a backupot. Aztán (ha nem működik), majd úgy, hogy a telefont újra belakom de az órára akkor is visszateszem a backupját.
-
HUTCHDB
nagyúr
11 pro max-ot érdemes 15-ös ios-re frissíteni?
Igazából az üzemidő esetleges csökkenése zavarna. Ilyen jellegű negatív jelenség, tapasztalat? -
Chrys_
addikt
Kösz az ötleteket, iCloud linket kipróbálom, g-drive sem rossz. A Viber is jó megoldás lehet, de az ugye nincs mindenkinek.
-
jilian
addikt
Helló,
1., megoldható, hogy a gesztus vezérlésnél a vissza ne balról-jobbra legyen hanem fordítva? Esetleg mindkét irányból?
2., magyar billentyűzetnél miért nincsenek szavakra, javaslatok?
Németnél meg angolnál tök frankó de így olyan cumi mindig mindent végigírni...
3., ki lehet kapcsolni az alsó négy ikon hátterének elmosását? (téglalapját)
4., a hírek widgetben, lehet állítani a tartalmai forrását? -
válasz
zeus_2k14 #251935 üzenetére
Mi a kérdés?
Az akku állapota (max kapacitás)?
Ha igen,akkor teljesen normális.
A 12 mini akkuja nem egy izmos darab ami az üzemidőt illeti,így gyakrabban is töltöd,tehát a ciklusok gyorsabban ugrálnak bele,gyorsabban degradálódik,de ez a 98% egy nagy semmi,nem kell ezzel a max kapacitással foglalkozni.
Sima 12-m 8hónapos és 94%-os,de használva is van rendesen.
Vagy másra vonatkotott a kérdésed? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GreenGoblin #251933 üzenetére
Azon átmehet az úthenger.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
iCloud tárhely tisztogatásra/fotó rendezésre mit ajánlanátok? Majdnem megtelt a 200GB tárhelyem fotókkal, de az Apple gyári opciói kb annyiban kimerülnek, hogy az egészet törölhetem egyben, vagy vegyek bővítést. Olyasmit keresnék, mint duplikáltak törlése, méret szerinti rendezés, stb. Hogyan tudnék ilyen csinálni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tonyqa23 #251929 üzenetére
Azt gondolná az ember, hogy van biztonsági mentés/visszaállítás lehetőség külön az alkalmazásban, de biztonsági okokból nincs.
Recovery kulcsokat most kértem az oldalaktól ahol használom, azt beírtam KeePassba, szerintem így jó lesz legközelebbre. De jó lenne tudni miért törlődött minden...
Ezek szerint neked nem törlődött? -
radi8tor
MODERÁTOR
Használ valaki Google Authenticatort?
Nálam mára minden kód törlődött belőle, 3 helyhez is használom szóval nem volt egyszerű a művelet de sikerült belépnem és újra hozzárendelnem az authenticatort.
Lehet hogy a tegnapi Gmail adathalászós dolog folyománya volt ez?Bár nem értem miért törlődött minden, ami nem Gmailes az is...
-
madle
őstag
Sziasztok,
az milyen okból lehet, hogy egy csörren a telefonom, utána pedig nem játsza le többet a csengőhangot? És csak rezeg? Ez valami beállítás?
-
saincz
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes még 2021-ben Xr-t venni?
Az asszony céges kedvezménnyel 86e forintért tudna venni 128gb-ost.
Ez lenne az első iphone a családban,úgyhogy tapasztalat nincs ios vonalon.
Samu A50-ről váltana. -
kengyel
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #251914 üzenetére
Ilyesmire nem is gondoltam, ki is fogom próbálni.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
herdsman12 #251911 üzenetére
Ez eddig is igy volt ha ez be volt kapcsolva nem mutatta az ures haromszoget, csak a lilat vagy a telit
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
A Chrome-könyvjelzőimet, hogy tudom a Safariba átvinni ? -
bigrock
addikt
USB internet megoszás lehetséges kábelen keresztül olyan PC-re, amin nincs iTunes ?
Egy régi SE2016 készülék mobilnetjét kéne kábelen megosztanon, de nem sikerül.
WIFI hotspot-ként viszont működik. -
rkristof
tag
válasz
Renwick #251889 üzenetére
a Safarinak van több hátránya is, például nem szinkronizálja azonnal az előzményeket, nálam elég bugos is, most például eltűnt a felületről a "gyakran felkeresett oldalak", illetve az iCloud lapoknál olyan oldalakat mutat aktívnak, amiket hónapokkal ezelőtt nyitottam meg, azóta soha
-
Gsx-rr
veterán
válasz
herdsman12 #251904 üzenetére
Eddig nem volt ott miota Iphone-om van ugyanugy hasznalom a beallitasokat!
-
Gsx-rr
veterán
Helymeghatarozasnnal szinte minden ki van kapcsolva,csak a find my iphone megy, megis allandoan kint van a gps ikon a kijelzon vagy teli vagy ures haromszogkent
Regen ez nem volt igy -
kutga
félisten
válasz
baal-amiga #251899 üzenetére
Van ilyen trükk videókra is esetleg? VLC playerbe importálnék lejátszási listákat de ömlesztve teszi fel a fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest