Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedig jó dolog... elején nem használtam, de mostanában egyre többet. Apponként eltérő funkciók gyorsabb elérésére, szövegben mászkálásra javításra, stb. iOS10-en pedig gondolom már rendszeresen használni fogom.
Érdekes, elején azért nem használtam, mert el is felejtettem, hogy létezik. Főleg, mert csak pár app esetén jutottál új funkcióhoz. Aztán mikor elkezdtem tudatosan használni, megnézni, melyik appnál milyen előnyhöz jutok általa, akkor lett rendszeres a dolog. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
TechN7ne #138598 üzenetére
Nem nem, te tudod jól, nem forgalmazzák már, azért is lehet venni a honlapon gondolom, csak elfelejtették levenni, na meg nem nagyon volt rá még példa (vagyis soha a büdös életben) hogy egy új szériás iPhone-t pár hónap után megszüntetnek T-nél, főleg ugye ha van is egyből el kell (igen az a kevés, mert mindenhol keveset kapnak belőle), azaz brutál kereslet van/lenne rá... De szerinted ez így van. :/ De nem gond, mert szerinted egy szar, inkább vezesd félre az embereket, hatalmas segítségre vagy itt ebbe a topikban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TechN7ne #138595 üzenetére
Mivel az egész Magyarországon emiatt nincs, így nem kivétel a T-s sem. Na meg szerinted olyan hülye lenen a T hogy fogy mint a cukor, és pont nem rendelnek belőle, mert minek. Remélem te sem gondolod komolyan. Amúgy nem tippelek hidd el, nem 1 embert kérdeztem már aki ott dolgozik, azért is lepődtem meg az állításodon (bár számtalanszor írtál már itt ostobaságokat).
-
4264adam
veterán
válasz
TechN7ne #138586 üzenetére
3 napja ezért érdeklődtem nálad, mert még mindig nincs T-pontba, Flottás díjcsomagba meg nem tudok online rendelni, ha van is kb 1-2 óra alatt el is fogy. április 6.-a óta várom, mások is szintén várnak a "törlesztő részletes vásárlásra"
Hatalmas sikernek örvend az SE, Eu-s példányok nincsennek, a sufni GSM boltok pedig az amerikai példányokat árulják áron alul.
MM, Edigital, még az Apple és Istyle is 2-3 hetet ír szállításra. Ha nem lenne kereslet rá rogyásig lennének a polcokon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Már megint akkorra baromságot írtál hogy csak pislogok, elvileg egy szolgáltatónál dolgozol és ilyet írsz hogy nem volt sikere az SE-nek? Azért nem forgalmazzák mert nincs készleten, egyszerűen nem kapnak annyit amennyi kereslet van rá, ha kapnak is egyből elfogy mindenhonnan (nem csak T-mobile, MM, Edigitál..stb mindenhonnan). Szóval nem értem pont te miért írsz ilyet, főleg hogy nem forgalmazzák, mert forgalmazzák (ha így lenne nem lenne a kínálatban sem). Bár kezdetek óta csak fikázod a telefont (hülye aki olyat vesz...stb), de ettől függetlenül valótlant nem kellene állítani egy szakmai topikban.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
"SE nek nem volt hatalmas sikere ,szolgáltatók szinte már nem is forgalmazzák, kevés volt rájuk a kereslett."
Ez most komoly? SE topikban csak azt olvasni, hogy még mindig nem kapni kb sehol annyian akarnak SE-t.
Biztos nem vennék 5S-t ma már, kicsinálják az iOS10-zel tuti. -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
A barátom a kezembe tolt egy Iphone-t, azzal a kéréssel, hogy betelt a memóriája és mentsem már le neki a képeket videókat stb gépre
Ez hogy lehetséges?
ui. sürgős lenne..
-
4264adam
veterán
-
sEtuke
tag
Sziasztok
Tanácsot, segítséget szeretnék kérni
Vásároltam egy 6+ készüléket.
Mint kiderült kis időn belül kétkezes készülék, nekem így kényelmetlen a minden napi használathoz, egy kézhez vagyok szokva, úgy pedig életveszély, főleg tok nélkül.
Mennyire érné meg elcserélnem egy sima 6ra,esetleg SE-re, az anyagiakat(6 esetén)/kijelzőt/kamerát nézve ?
Köszönöm -
-
Imy
veterán
A kamera és a vaku között mi az a szenzor? Most tűnt fel. Csak nem távolság mérésre szolgál?
-
TechN7ne
nagyúr
Hali
Hírek alapján úgy halottam ,hogy a 3,5 jack bemeneti szabvány nem lesz az új iPhone on, ti tudtok erről vlmit?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, nagyon amator kerdesem lenne: Ipad Air 2 -n valahogy megcsinaltam regebben a beta szoftveres temat, es ott mindig hozza a hivatalos betakat h telepitsem, telora lehet feltennem majd a 10 es betat, de azt kulon kell beallitani h betazhassak vele hiaba ugyanaz az apple id ?
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Üvegfóliát szeretnék vásárolni az iphone 6s-emhez.
És olyat ami nem kerekedik le a kielző szélére csak magát az érintő kielzőt takarja el.
Mindenképpen az istyleba vagy a szifonstoreba keresnék ilyet.
Légyszíves segitsetek a választásban. -
d.mate08
tag
Lehet már volt kérdezve, iphone 6(480eu),iphone se (430eu) vagy nexus 5x(250eu). Nem tudok dönteni...melyiket éri meg megvenni 2-2,5 évre?
-
zooole
senior tag
Sziasztok!
Használt iPhone-al kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni.
64Gb-os 6S-t keresek (asztroszürkében). Hardveraprón láttam 200k környékén elvileg újakat. Mennyire reális ez mégis?
Ha pedig használtra hajtok, mire érdemes odafigyelni? Gondolom garanciát le lehet csekkolni IMEI alapján (zseniális dolog btw). Viszont a lopott telefonok ellen gondolom nem véd semmi.
Ha használt, akkor 3-4 hónaposra gondoltam 180k környékén.
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, előfizetem iCloud tárhelyre, szeretném a cuccaimat felmásolni.
Letöltöttem a windowsos applikációt, belehelyeztem a fájlokat. Mikor fogom látni őket webes felületen is? Mikor szinkronizál? :-\
-
matyi19
őstag
válasz
hitchins #138526 üzenetére
Igen, teljesen igazad van...
Ha tehetném kipróbálnám mindkét telefont pár napot aztán döntenék. Erre viszont nincs lehetősegem, így megakarom fontolni mit veszek.Amúgy, ha i6S marad, van valami amire oda kell figyelni? Nincs kopás mint pl. az i5-nél, vagy kijelző ragasztási hiba...?
Space Gray-t vennék. -
Dopii
csendes tag
Erre valaki? #138491
-
Imy
veterán
Milyen jó, erős átlátszó tokot ajánlatok 6-ra? (4.7")
Ami e-bayen elérhető... -
Imy
veterán
válasz
DeathAdder #138500 üzenetére
Még senki sem tudta megmondani nekem sem.
Vagy valakinek ötlet, hogy mit takar pontosan? Mert azért kijelző idő is jólenne, hogy androiddal össze lehessen hasonlítani. -
hitchins
őstag
válasz
matyi19 #138515 üzenetére
Szerintem ebbe felesleges belemenni. Mindket rendszernek van elonye es hatranya. Egyenfuggo hogy kinek mi jon be. Sajnos elolvashatsz 1000 mind szubjektiv. Neked kell megtapasztalnod.
En fel eve valtottam iosre. Nincs vele bajom de nem erzem hogy ez itt a kanaan. Van ami itt jobb van ami ott.
Egyik sem tokeletes. -
válasz
univerzita #138523 üzenetére
Azzal próbáltam. Az egyéb szemetet leszedte, de ez maradt. Pedig már azt a módszert is próbáltam, hogy két évvel visszaállítom az órát, hátha akkor látszik a nemrég törölt (mert persze azt is üresnek mutatja). A gyári visszaállítást utálom.
Köszi zuioch, ha kellene akkor kereslek! -
válasz
univerzita #138514 üzenetére
És zuioch:
Köszi mind a kettőtöknek, egyelőre úgy néz ki, hogy azt a helyet amit most vissza akarok kapni, ilyen módszerrel se tudom visszaszerezni (900 megás helyfoglalása van a fotóimnak és van 5 fotó a telefonon). -
matyi19
őstag
-
-
Jonathan92
tag
Hali!
Kerdees:
Ios 10.0 betarol visszalehet menni 9 es verziora? Akárhogy.(A 9 esnél is beta tesztelo voltam igy azthittem itt se lesz vészes de itt tényleg még elég zavaró hibákról van szó, nem várnám meg mire mindent kijavítanak)
-
Volt az a jó kis app, a battery doctor, ami azt tudta, hogy teleírta az üres helyet adattal, és így beindította az iphone automatikus folyamatait, ami a felesleges cuccokat (cache-t, ilyesmit) kipucolta az appokból. Most leszedtem a store-ból, és eltűnt belőle ez a funkció. Annak a gombnak a helyét, ahol a junk gomb volt, most egy medal nevű gomb vette át, és a funkció nincs meg benne. Nagyon nagy kár...
-
Bagan
aktív tag
válasz
matyi19 #138505 üzenetére
En is igy alltam neki, hogy az a 4,7 col jo meret lesz. Meg meg elmegy, de tevedtem!
Szilveszterkor osszetortem az i6ot. vettem vateran fekete 5st remek aron. Amikor megfogtam akkor dobbentem ra, hogy ez nem is kellett volna lecserelnem az i5 ot hatra mert nagy!
Pedig tepsi kezem van. -
matyi19
őstag
Sziasztok!
Jelenleg, iPhone 5S-t használok (lassan 2 éve).
Szeretnem lecserélni, mi a véleményetek az iPhone 6S-ről?Igazából elgondolkodtam az Androidon is, csak félek csalódni fogok....
-
madle
őstag
Sziasztok,
az miért lehet, hogy két email fiók van csatlakoztatva a Mail.app-hoz(Gmail, Yahoo) és a másodlagos Yahoo-nál a Hangoknál beállított Alapértelmezett (Ding) szólal meg, míg az elsődleges Gmail-nél pedig a Háromszólamú....Pedig a Ding kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest