Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
Sziasztok!
Helyproblémával küszködök. Jól tudtam hogy a 16GB-os verzió mennyi szabadhelyet kínál, de most úgy érzem hogy valami nem stimmel. Legfrissebb iOS-van rajta. (iPhone 5S)
Mellékelem a belsőtárhelyes info képet.
Mi lehet a baj??
Telefonon szinte semmit se tárolok a zenéken kívül. (Apple Musicról letöltött dalok)
Képeket azonnal felhőbe, stb...Ha szemmel gyorsan összeadom, nem jön ki a tárhely...
-
powerup2
addikt
válasz
szekfizsolt #136896 üzenetére
Majd orvosolják vagy lázad a nép xD
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
agabe #136895 üzenetére
Én frissítettem a Messengert, mikor kijött, 10 percen belül észrevettem, hogy csak jelez, de nem látom az értesítések között, hogy írtak. Ezt a véleményezésben meg is írtam, aztán láttam, hogy nem egyedi eset a dolog, másnál is ugyanez a probléma van vele.
Szerencsére gépen az iTunes tárolta a régebbi verzót, visszatettem azóta minden okés.Lényeg ami lényeg, ez nem az IOS hibája, hanem az új Messenger kergült meg...
-
agabe
addikt
válasz
maximilian4 #136894 üzenetére
Elvileg lehet az, hogy air2-on ugyanazzal vagyok bejelentkezve, es arra megjon az ertesites ami utan nem kapja meg iphone, csak fura, hogy van amikor jon, es van neha amikor nem.
Most 9.3.1-en is volt most olyan (felvillanas nelkul), hogy tabon bejott ertesites nem jelent meg iphone-on, ami utan kikapcsoltam az ertesitest a tableten, es jottek a telefonra mikorzben tableten meg hasznaltam a messengert.
korabban is ilyen volt csak en nem emlekszem ?
Mindegy most proba van. -
agabe
addikt
válasz
MitoGábor #136856 üzenetére
Erdekes ez a facetime dolog, de legalabb aki hirdette az nem hulyesegeket beszelt
Ezek szerint nem csak olyan hardveres kulonbsegek vannak amirol tudni lehet, mert ha ugyanaz lenne, abban is akkor a szoftveresen tiltott facetime mukodeset csak fel lehetne oldani (akar Jb-el)Mas:
9.3.2-on messenger ertesitesek neha nem latszanak lezart kepernyonel es az ertesitesi savban sincsenek benne, pedig jott uj uzenet, valami probalkozas meg volt, mert a kijelzo felvillant, de csak a zarkepernyo latszott, es utana mar csak az app-nal latszott, hogy van uj uzi. Nem allandoan, de rendszeresen tobbszor, es nem csak 1-szer tortent meg. Melo kozben kozelemben van a telo az asztalon es azonnal latom ha valami van rajta ezert lepett meg miert villan csak fel a kijelzo es latszatra semmi nincs.
Ezzel nekem 9.3.1 repul is vissza, aztan meglatom azzal lesz-e hasonlo es valami mas a gond, vagy 9.3.2 bugja. -
válasz
Remekelek28 #136887 üzenetére
felesleges utánakérdezned... mert ilyen - mint idáig már 4x leírtuk - NINCS
minden olyan app, ami azt állítja, hogy ezt tudja, csak az adataidat lopja (email címed, ismerőseid neve, emailje, stb)
-
válasz
agabe #136842 üzenetére
a 6s és a 6s plus az a két készülék, ahol mindegyik régiósba betettek mindent - már amit kell, lehet és érdemes -, de ezt reklámozza is a gyártó;
Minden okostelefonnál több LTE‑sávot támogat. (link)
látni azért különbségeket; link (mobilhálózati leírás), de azok már olyanok, ami miatt nem kell aggódni senkinek, mert egyik vagy másik régióban nem is tervezik bevezetni adott hálózati módot, ami a másikhoz képest hiányzik. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Remekelek28 #136884 üzenetére
Hülyeség.
-
válasz
Remekelek28 #136884 üzenetére
nincs ilyen
ami ezt mutatja, az mind kamu
-
válasz
Remekelek28 #136881 üzenetére
Szerintem olyan nincs.
-
MitoGábor
tag
válasz
TechN7ne #136880 üzenetére
Amit utólagosan raknak bele nem hivatalos szervizek, az mind ez az 1500 Forintos fajta. Hiába kérnek el egyik helyen 4ezret, azon a másik helyen is ezt rakják bele, ahol 10-et kérnek el.
15-20 ezer forint hivatalosan az Apple-nél az akku csere. Egy i5-i5S-nél nem biztos, hogy megéri ennyiért a beavatkozás. -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Melyik az az app,mely mutatja,hogy a facebookon ki nézte a képeimet? Tegnap láttam ilyet,csak a nevét elfelejtettem
Köszi. -
MitoGábor
tag
Ne vicceljetek már... Itthoni nagykerben 1500 Forint körül van egy utángyártott i5S akkumulátor...
-
TheMarci
addikt
Jó, látom a lényeg nem ment át.
Ismeritek a viccet, hogy az autószerelőnél is 1000 forint az ütés, és 10000, hogy hova kell. Én sokkal jobban sajnálom a gázszerelőtől a pénzem, aki elvolt 15 percet, számlát sem adott, és elkért 30000 Ft-ot, mert valamit csavarhúzózott. De azt még én nem tudom megcsinálni, azért kérhet annyit, ő meg gondolom a telefonokkal van úgy, hogy nem ért hozzá, és inkább fizet többet.
-
maximilian4
addikt
válasz
TheMarci #136871 üzenetére
Nem 8 ezres javításról van itt szó. Nagyon nem mindegy h 8 vagy 13-15 ezer forint. Ne a 8k-ból vond le az 5k-s akksit. Illetve ne 2 vásárlónak kelljen már a bérleti díjat vagy annak ráeső részét kifizetnie (ha üzletben csinálja).
Tőlem itt lehet jönni a napi betevővel, meg arab gsm-hez viszonyított körülményekkel, adókkal, bérleti díjakkal. Szerintem akkor is pofátlanság amilyen árakat elkérnek a legtöbb helyen.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
TheMarci #136871 üzenetére
Pontosan ,még garanciát is vállalnak érte stb.,
Manapság egy gyári sima füles is 10k a boltban,kijelzőkről és alaplapokról nem is beszélve ,napi főzni való sem egy órabér.
Megoldható 5-6k egy Arab gsm boltban a körúton vagy akár egy aluljáróban ,de ott nem lesz garancia meg ki tudja mit raknak bele és mit vesznek ki belőle..... -
TheMarci
addikt
Elég megnézni, hogy mennyit kell adózniuk utána, plusz ha van üzlet, valahogy annak is ki kell gazdálkodni a rezsijét, bérleti díját. 8000-es javításból 5000 az akksi, 1500 lemegy adókra, a maradékból is vonnak le, máris nem marad olyan sok. Plusz ha elrontja a telefont közben, az az ő felelőssége, fizethet, vagy bármi. Ha az ember maga cseréli otthon, és valami közbejön, az a saját dolga.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
maximilian4 #136869 üzenetére
Egy gyakorlott szerelőnek kb 2-3 perces művelet egy aksi csere.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
maximilian4 #136867 üzenetére
Mennyit kérjenek érte 5k-t ,aztán pont vissza jön a pénzük?
Vlmit keresniük is kell,én sem csinálnám olcsóbban. -
maximilian4
addikt
válasz
ittakary #136850 üzenetére
Meg azzal hogy kiírják a weboldalukra, hogy milyen iszonyat nehéz megszerelni. Pedig egy iphone akksi csere elég egyszerű művelet. 5s-hez egy jó minőségű akku olyan 3k Uk/USA-ból, szállítás 2k az USA-ból. Javításért meg elkérnek 8-10 ezer forintot. Büszkék lehetnek magukra.
-
MitoGábor
tag
válasz
agabe #136842 üzenetére
Semmi. Más a modell számuk és a töltőfej. Én is rendszeresen hozatok az USA-ból készülékeket, és semmi gond nincs velük. Sőt, kint is lehet EU modell-t kapni. Azoknál meg tényleg ugyanaz a készülék van a dobozban, mint az EU-soknál, csak a töltőfej US szabvány.
Igen, az Arab országokban értékesített készülékeken tiltva van a FaceTime. Ez nem urban legend, személyes tapasztalat. Sajnos nem lehet előhozni belőlük, már többféleképpen is próbáltam.
-
Timyyy
őstag
No, tegnap mozgalmas nap volt szerettt kis 5S-emnek is. Elvittem a veszprémi iDevice szervízbe akksi cserére, mint kiderült, szegényke cellazárlatos volt, ezért csinálta ezt a sok hülyeséget hogy 40%-ról hirtelen 0-ra merül, majd 5 perc alatt 60%-os töltöttséget mutat ha elkezdem tölteni....
Szóval kapott egy gyári új akksit (nem utángyártottat), 13-ért cserélték ki, jövő hét lesz a tesztüzem, hogy mennyi különbséget érzékelek. Majd jelentkezni fogok a tapasztalatokkal, hátha segít valakinek aki épp ilyen gonddal kínlódik, hogy megéri-e.Ja, és a frissítés is megtörtént 9.3.2-re, úgyhogy most öröm és bódottá'
-
agabe
addikt
A 6S-eknel meg mar az amcsi verzio (A1633, -34) tobbet is tamogat egyel mint ez EU (es amugy world) keszulekek megpedig a 30-as (2300 MHz) LTE savot.
Az itthoni A1688,-87 es teljesen megegyezik a kinai A1700, -1699 -ekkel legalabbis LTE szempontjabol.
hmmm..ha mar ebben egyeznek vajon mi a kulonbseg ?
Kicsit mas:
Valami hirdetesben nem is olyan reg olvastam, hogy kuwaiti, vagy Emiratusok-bol szarmazo iphone-nal azt irtak a facetime video nem mukodik, mert az az orszagban tilva van
Vagy user error, vagy atveros, es hibas keszulek, vagy orszagballitas kerdese is lehet, de valahogy nem igazan tartottam lehetsegesnek, hogy van olyan verzio is.
Ilyesmirol hallottatok mar ? Csak erdekesseg, de megkavar ha ilyeneket olvasok -
Ragnar95
félisten
válasz
MitoGábor #136838 üzenetére
Szerintem a szavatossággal kapcsolatos hsz-edre vonatkozott a kérdés. Én is úgy tudtam, hogy az EU-s jogszabályok csak a vásárlási országban teszik kötelező érvényűvé az 1év jótállás+1év szavatosság intézményét, persze ettől még előfordulhat, hogy az Apple a jogszabályoktól pozitív irányba tér el a szavatosság terén is.
-
agabe
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
maximilian4 #136834 üzenetére
Szerk: MitoGábor-nak akart menni...
Tapasztalat?
-
válasz
maximilian4 #136834 üzenetére
nincs, a régebbi típusoknál volt.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Ha minden jól megy kapok egy i6S+ ot amerikából. A kérdésem az lenne hogy ha ott megveszi az ismerősöm a üggetlen telót akkor az itt majd működik rendesen vagy van bármi ami miatt nem használható itthon egy amerikai iphone?
Válaszokat előre is köszönöm. -
MitoGábor
tag
válasz
domojko #136743 üzenetére
Amiket kereskedőn keresztül tudsz venni olcsóbban, mint a listaár, azok 99%-ban import telók. Azokhoz nem szokott számla lenni.
A nem bekapcsos készülékek mellé szokták kérni a számlát, de ez nagyon-nagyon ritka, kb. 1000-ből egyszer fordul elő ilyen. Ebben az esetben oda kell vissza vinni a készüléket, ahol vásároltad és intézzék el ők a cserét. -
motoflug
őstag
Megjött az az Ugreen MFI kabel. Gyors kiprobalas utan ugy tunik rendben van, minosegi darabnak tunik, plane ennyi penzert. Koszi az ajanlast!
-
rmartin94
aktív tag
alaki találkozott iPhone 4-nél ezzel a hibajelenséggel? [link]
Tesóm iPhone 4-e az utóbbi napokban meghülyült, rengetegszer újraindult 1 nap, nagyon nehezen kapcsolt be, amiből (természetesen péntek 13-án), lett ez a fentebb linkelt sárga képernyő, azóta se kép-se hang, az iTunes sem látja, töltőre dugva sem reagál semmire. 7.1.2-es iOS volt/van rajta, JB-zve volt, de nem hinném hogy ettől van, mert nekem is volt i4-em, az is volt JB-zve 7.1.2-es iOS volt azon is szintén, és az ilyet nem csinált.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
powerup2
addikt
Valakinek van ötlete hogy ha ipadről osztom a netet az i6s-nek miért szakad meg idővel a net kapcsolat ha pl zsebre teszem a telefont és nem használom a netet mert idegesitő hogy mindig elő kell venni az ipadet feloldani hogy a telefonon legyen net .
-
Chereiose
addikt
Iphone 6-ból goldot már nem gyártanak? Apple oldalán is csak a fekete és a fehér rendelhető.
-
törölt tag
válasz
#74459392 #136811 üzenetére
iCloud.com helyen be tudsz lépni az Apple idval és tudod kezelni a kontaktokat.
Meg persze a telefonon is.
Én kézzel kitöröltem a csak e-mail címet tartalmazó kontaktokat, más megoldásról nem tudok sajnos.
Nem lehet beállítani a névjegyzékben hogy csak a telefonszámosakat mutassa. -
törölt tag
válasz
lugosi #136810 üzenetére
Megvan. Exportáltam a kontaktokat, a vcf fájlt elküldtem emailben, iphone pedig a melléklet megnyitásakor berakta az összes kontaktot. Csak sajnos közben beállítottam gmail-es email címét az androidos telon, szinkronizált, így most az összes email cím, akivel valaha levelezett, az is a kontaktok között van...
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy régi androidos telefont cserélnénk le egy iphone 4s-re. Van mód arra, hogy ne kelljen az összes telefonszámot kézzel átírni?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Aaron14 #136789 üzenetére
Nekem pont ilyen van csak a széle is átlátszó. Innen vettem pont ennyiért, eredeti. Nincs vele semmi gond, nem sárgul, a telefonom 5 hónapos, de patika állapotban van még mindig
Más: tegnap délután felettem az új iOS verziót: nincs vele semmi gond, előtte a 9.3.1 volt, egy gramm változást sem tapasztalok ahhoz képest. Tökéletesen gyors, mint amilyen is volt, üzem időről nem írok csak annyit h egyelőre nem látok változást.
-
Ragnar95
félisten
válasz
@matthew@ #136803 üzenetére
Az iCentre szervize a Bécsi úton van, iStyle-é az Andrássyn, Almáriumból pedig csak egy van, ami egyben szerviz is, ezen helyek egyikéről se küldik sehova se a telefont, kivéve, ha csere helyett javítják, mert az külföldön történik, de ezt bárhol adod le, nem lehet megúszni, ha javítják a telefont.
Régebben az iStyle-nál 3 nap volt a csere, most nem tudom, mennyi idő. -
@matthew@
őstag
Garanciális szervizelésre hova érdemes bevinni iPhone-t, ahol gyorsabb is az ügyintézés, nincs ide-oda küldözgetés? Illetve kb mennyi idő szokott lenni egy garis javítás/csere?
-
roby1520
tag
Sajna a sim-et nem tudták kivágni.újat kaptam.szóval nem tudom átrakni .
Próbálkozok....koszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest