Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egér probléma
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
domojko #139895 üzenetére
Én Skype-al is szívok iOS-en. Ez van, hiába teszed háttérbe, egy ideig aktív, de aztán "fagyasztja" az alkalmazást, csak néha néz rá a rendszer. Ha közben hívnak, akkor szívás, nem jelzi. Talán iOS 10-zel ez változni fog, jó lenne már, mert elég gáz ez a fake multitask.
-
domojko
senior tag
válasz
-secret- #139893 üzenetére
Úgy van beállítva. Teszem azt ha pár órája nem nyitottam meg a vibert akkor csinálja ezt. Ha csak pár perce zártam be akkor jelez lezárt kijelzőnél is. Nem értem miért van ez. Mindig szívok ezzel a b..i alkalmazással. Wp-on is sz...ott, reméltem ezen a rendszeren minden megy flottul. Volt már hogy 20 perce elküldték az üzenetet, de mivel nem nyúltam a telefonhoz nem is jelzett.
-
domojko
senior tag
válasz
-secret- #139891 üzenetére
Az miért lehet ha sokáig nem nyitom meg a vibert, akkor nem kapom meg az üzeneteket? Ha feloldom a kijelzőt akkor a viber ikonon jelzi hogy van üzenet, viszont mikor megnyitom az app-ot akkor ad hang és rezgő jelzést beérkezett üzenetről. Valamit nem jól állítottam be?
-
Stirbi
addikt
Üdv!
Az elmúlt napokban azt tapasztaltam, hogy az icloud biztonsági mentés nem tudott befejeződni, olyan hibával, hogy a szerver jelenleg nem érhető el, több készüléken és több fiókkal is próbáltam már, ugyan ez a helyzet mindenhol, továbbá az icloud biztonsági mentés visszaállítása sem érhető el néhány napja.
Nálatok minden okés!?
Továbbá az lenne a kérdésem, hogy vásároltam tegnap egy új iPhone 5S-t gyárilag IOS 9.3.1 volt rajta, felkínálat frissítést 9.3.2-re. Ajánlott feltelepíteni vagy sem? Nem szeretnék semmiféle lassulást az eszközön ezért kérdezem. (Ezelőtt egy iPhone 4 volt, IOS 7.1.2-vel)
Visszatérve az icloud mentéshez, már az iphone 4 -en elkezdődött ez a mentéses probléma, asszonykámnál is, kb július első hetétől, jún 29-én még sikeresen tudtunk icloud biztonsági mentést csinálni!
Előre köszönöm mindenkinek!
-
Kaptam SMS-t a T-től: [link]
Megszűnik a Music opció, ami nem lenne gond, de mi lesz azzal aki a korlátlan music-ra fizet elő? Az nagyobb bukó, mert akkor már egyből nem lehet mobilneten hallgatni a Spotify-t, hiába fizet elő máshol magának az ember. Jó lenne,ha a T hozna egy olyan csomagot, ami korlátlan, de lehet bármilyen zene stream-re használni (Deezer, Spotify, DI.FM, Apple Music, stb.).
-
20ár
tag
Sziasztok!
Az Earpods-om jobb fele nem szól. 1 hónapja kezdett el szarakodni, ha nem volt jó, akkor egy gyengébb pöckölés után működöttViszont ma abszolút nem szól a jobb fele. A hangerőszabályzó gombok működnek. Lehet ezt gariztatni? Van tapasztalata valakinek?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Scrake^;DD #139869 üzenetére
Nekem múltkor egy játékba kinyitott egy fizetős páját egy nagy dörgés, szóval van mikor jól sül el a dolog.
-
lacy86
addikt
válasz
Ne mar ... 😅😂😂😂😅😂😅😂😅
-
Scrake^;DD
aktív tag
Most pokémonozzatok esőbe
-
buci30
addikt
válasz
Persze ha belecsap a villám igen 😊😉
-
Scrake^;DD
aktív tag
Csumi! ha a villámot videózod az iphoneoddal az tönkrevághatja a kamerát?
Fogalmazz kulturáltan!
[ Módosította: radi8tor ]
-
VIBO
őstag
Hali
Asszonynak van egy 5s-e. Napokban azt csinálja hogy nagyon nem lehet hallani a másik felet a beszéd hangszórón amikor hívják.
Mit lehet ezzel tenni?
Gari lejárt.
Esetleg hova érdemes bevinni megcsinaltatni? -
leslieke
Jómunkásember
Ios 10 előtt már nem is jön frissítés?
-
buci30
addikt
iOS 10 béta 2 használható már napi használatra?
Vagy nagyon bugos? -
StLui
veterán
Ez csak nekem érthetetlen, hogy ha telepítettem a FB appot, és beléptem, ott maradok állandóan, tehát többször nem kell a jelszót beírnom, akkor miért kell az iOS beállításai között szintén ráböknöm a FB-ra és ott is beírnom a jelszót?
Kiderült ennek hiánya miatt nem tudtam beregisztrálni, belépni a xeropan app-ba FB fiókkal. -
randras
veterán
Itt az alkalmazás megvásárlása után mennyivel jelenik meg egy új vásárlás? Mert iTunes-ból a megvásároltaknál látszik, aminek az árát visszakérném, mert nem működik, viszont itt meg nem.
-
-Ben-
veterán
Már korábban írtam a hálózati problémáimmal kapcsolatban, de azóta se oldódott meg igazán...
A mobilnet mostanában nem döglik már le, de a gyengébb jelű WiFi-k vagy dögletesen lassúak, vagy egyszerűen kiírja, hogy nem lehet kapcsolódni ahhoz a WiFi-hez..Az otthoni wifit leszámítva szinte bárhol eljátssza ezt imádott „készülékem”... Network reset volt, most már teljes reset is, de nem oldódik meg. Múltkor egy stúdióban a kiváló jelű WiFi-re nem akart csatlakozni, home+power reset után azonnal ment... Nem értem. Ilyennel még nem találkoztam és attól tartok, hogy ezzel visszavinni is felesleges, mert nem egyértelműen bizonyítható dolog....
Ötlet? -
Imy
veterán
Valaki használ gmailt a gyári mail alkalmazással?
Már egy ideje feltünt, hogy nem igazán frissíti be a leveleket. Pl most gmail appban van egy olvasatlan levelem, mail szerint meg 14. Push-ra van rakva, de mégsem.Van erre valami megoldás? Vagy a gmaillel nem működik jól a gyári mail?
-
gabee85
újonc
Soha nem nulláztam az adatforgalmat, így nem hiszem, hogy mérvadó adat lenne.
Ami sok, az fb, app store, google map, youtube. De ezek biztos nem aktuális havi adatok... -
lmaresz
aktív tag
Sziasztok! Valaki, aki Hearthstoneozik, tapasztalt olyat hogy a játék iPhone-on (SE), hogy az utolsó frissítés óta a PC/tablet interfész jelenik meg a mobil verzió helyett? Ez csak egy bug vagy komolyan gondolta a Blizzard?
4"-on kicsit olvashatatlan...
-
gabee85
újonc
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan problémával, hogy vmi a háttérben nagyon fogyasztja a mobilnetet?
Iphone 6-osom van, 3 GB mobilnettel (0620-as előhívó), napi 11-12 órát wifin van ráadásul, ennek ellenére 10 nap alatt elfogyott a 3 gigám. Ezt most másodjára csinálja.
Nem youtube-ozok, vagy hasonló appokat nem használok.
A segítséget/válaszokat köszönöm!!!
Gábor -
-
-Ben-
veterán
i5S/SE -t használók: Space gray esetében mit tapasztaltok kopás ügyileg? Anno az i5 -nél eléggé köpködtek az emberek a feketére, ezért is vettem akkor „Silvert”, most mi a helyzet a szürke/feketével?
-
törölt tag
Hello!
nem tud valaki egy oldalt ahol fent van az osszes ipa file?
Az instagram korabbi verziojat es a spotify 5.3-as verziojat szeretnem felrakni a telefonra.
-
Nojbee
tag
válasz
univerzita #139824 üzenetére
Közben feltettem a VOX-ot, thx
-
kovsol
titán
válasz
lugosi #139828 üzenetére
De a Zene app-ban végig be voltam lépve. És ez nem indukolná, hogy a PC-em az iTunesból is eltűnjön minden. Tucatnyi lejátszási lista. Offline tartalmat pont leszarnám, ha a listák meglennének. Minden fost tud felhőben tárolni, akkor ezt miért nem?
Na mind1 túlteszem rajta magam, de ez akkor is kiverte nálam a biztosítékot. -
válasz
kovsol #139827 üzenetére
Ez a lényege, hogy bejelentkezett id-vel azon a telefonon jogosult vagy Apple music tartalmak hallgatására, de ha kijelentkezel akkor nem. Egyébként valóban nem azonnal törli őket hanem kis idő múlva. Ezt én akkor vettem észre mikor próbáltam helyet felszabadítani a telefonon és az Apple music cache-ét akartam törölni.
-
domojko
senior tag
válasz
univerzita #139824 üzenetére
VLC-t felraktam. Miért nem látja a zenéket amit iTunes -al raktam fel? MP3
-
kovsol
titán
válasz
r3dsnake #139820 üzenetére
De átjelentkeztem, de vissza is jelentkeztem miután leszedtem az appot amit akartam. De a zenék később tűntek el, mert utána még hallgattam. Akkor vettem észre, hogy eltűntek, mikor rádugtam a PC-re, és szinkronizált egyet. De a zene appban végig be voltam lépve ugyan azzal a fiókkal. Jó nagy hulladék, ha ilyen miatt bukom az összes lejátszási listámat. Azt még leszarnám ha az offline adatok törlődnek, de most válogathatom újra össze a zenéket.
-
kovsol
titán
Ma fogta magát és az összes apple music zeném eltűnt.
Azok maradtak csak a telefonon amik saját mp3 -ak. Viszont a tárhely nem szabadul fel. Előfizetés nem járt le, restartot is próbáltam. iTunes-ból is eltűntek, még a lejátszási listák is.
-
zuioch
aktív tag
Segítség kéne!
Napokban jobban belemélyedtem az iTunes-ba, 12.1.x.x (nem tudom pontosan) verzó, sikerült is megoldanom hogy indítás után wifi-n felismerte a telefont, és tudtam behúzni zenét, videót, pdf könyvet, stb, tök gyorsan rá is került a telefonra. Örültem hogy kábel nélkül tudom használni...
Aztán ma reggel fel lett téve a legújabb, 12.4.1.6.-os verzió, mert nyekergett hogy frissítsem, most is indítás után felismeri a telefont, de ha be akarok húzni pl egy zenét, kiírja hogy "az iPhone keresése", fut egy csík, aztán el is veszti a telefont, bal felülről a kis készülék ikon is eltűnik. (kábellel továbbra is működik minden)Van valami ötletetek a megoldásra
-
Nincs fólia a telcsimen, de ezt lehet hogy ki kéne próbálni: youtube kalapács videó
-
Imy
veterán
E-bay-es toot milyen ajánlatok? Ami nem túl vastag, de mégis jól védi a telefont. Ilyet vettem elég jó, csak a jobb alsó és felső sarkát nem teljesen védi.
Fogásra tökéletes.
Csak ha arra a sarokra esik, akkor ajajjj... Meg a kamera kb 0.2mm-el kijebb van, mint a tok.
De a hátsó kamerát is védje, mert nem igazán jó, hogy kilóg a hátlap síkjából.
-
Imy
veterán
Akinek volt 6 majd lett 6s-e, mi a véleménye az akksiról? A 6s-nek nem gyengébb? Azaz a proci erősebb, nem fogyaszt többet? Igaz az akksi is kicsivel kisebb. Igaz kb csak 5%-al, de az is valami. 2. nap végére (ma este 8-kor) 3%-on volt a telefon, pedig tegnap reggel 6-kor vettem le töltőről.
-
Vladek83
tag
válasz
univerzita #139803 üzenetére
Köszönöm, azért még próbálkozom.., pedig az iTunes is fent van (Azért bosszantó, hogy nem jön össze)
-
Vladek83
tag
válasz
univerzita #139801 üzenetére
Próbáltam a 3-ast. Az is kéri ugyanúgy..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest