Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Ja akkor oké, gondoltam most az időmből kitellik, de akkor majd otthon.
-
Noxy
veterán
-
Timyyy
őstag
Mivel tudod alátámasztani hogy a szülinapi igo le van butítva?
Nekem eddig konkrétan bármelyik gps-nél hamarabb talál meg mindent amit beírok neki, keresési és betöltési idő konkrétan 0 közeli, és még sosem tévesztett MO-n (bp-n sem). Ahol a rendes autós garmin navi megmakkant, ott ez tudta még mindig hogy mi merre, sokszor kihúzott a szarból amikor kellett. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Scrake^;DD #136587 üzenetére
Csak egy fél nap késésben vagy, de azért köszönjük...
-
Scrake^;DD
aktív tag
elérhető az új IOS 9.3.2
bővebben ITT -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Franky2Ster #136585 üzenetére
Hardverapró
-
Franky2Ster
senior tag
Tudnátok mondani nekem olyan helyet ahol jó áron lehet iphone 6 6s-t venni paypal-al használt is szóba jöhet. Köszönöm!
Csak megbízható hely érdekel.
-
HUTCHDB
nagyúr
En spec. nem azt mondom, hogy "komoly" akadasok vannak, hanem azt, hogy vannak, lathatoak, eszlelhetoek, amelyek szamomra meglepoek, hiszen korabban nem volt ilyen.
Azert irtam, hogy amuba valasza megnyugtat, mert nala is vannak apro darabossagok, csak ez meg a "fogyaszthato" szinten belul van, es ezzel leirta a lenyeget is... -
legiaap
félisten
Garage banddel csináltam pár csengőhangot de ki akarnám törölni. Az iTunes viszon nem látja. Ilyenkor mi van? Hogy tudnám törölni?
-
válasz
Zsolaf #136562 üzenetére
nem csak arról van azért szó, hogy valakit nem zavar, vagy nem veszi észre.
itt a kezemben a 6s plus és a 6 plus, utóbbi nem annyira gördülékeny, bár arra sem lehet azt mondani, hogy komolyan akad, de ha valaki a 6s és a 6s plus esetén komoly akadásokról beszél, akkor ott gond van, ami nem normális és főként nem általános, mert az látható lenne, feltűnne másoknak is, legfeljebb azt írnák, hogy látják, de nem zavarja őket.
nem átvéve lett amúgy az androidból, ez így elég érdekes megfogalmazás, de mióta nem fapados az ios, hanem sorra kapja az újabbnál újabb funkciókat, azóta a hibalehetőség is több, ez mondhatni törvényszerű, illetve az android is jobb lett valamennyivel, meg pakolják alá az erősebbnél erősebb hardvereket, azzal próbálva egyensúlyban tartani a dolgot. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
banana_joe #136559 üzenetére
Koszonom, es neked is (#136561) burasu4 !
(#136562) amuba!
Ezt a "megerositest" vartam, koszonom. Termeszetesen en is elvagyok igy, de kellett 2 nap mire megemesztettem. Plane ugy, hogy az i6 kb. 1,5 eve a 8-as rendszerrel nalam nem produkalt ilyet. -
lacy86
addikt
válasz
Totheground #136533 üzenetére
2GB memoria lett a telomban
( ez valami bug)
-
legiaap
félisten
Azt hol tudom kikapcsolni, hogy az értesítési sávot ne tudjam lehúzni lock screen alatt? Nem találom a beállításokban.
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Feltettem az ios 9.3.2-öt (SE), és mintha kicsit gyorsabban reagálna a teló..
Bár eddig sem volt lassú.Holnap meg kipróbálom recseg-e még a kihangosítómmal. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
agabe #136552 üzenetére
Mit ertesz azon, hogy optimalizalatlansagbol eredo aprosag?
Pl. a szomszedtol eppen reggel kerdeztem, hogy jo -e a 6s-e.
Mire o: "teljesen hibatlan".
Elkertem tole, es detto olyan apro akadasokat produkalt memoria urites utan, mint az enyem.
A safari-ban (teljes nezetnel) a ph! ugyan ugy dadogott jobbra balra huzasnal.
Mutatom neki mirol beszelek, erre " jah, o ilyen aprosagokra nem figyel"...
Amit viszont mondott es mutatott is, az a kamera hiba.
Masodperceken keresztul allo kepet mutat megnyitas utan.
Nem tudom, hogy ezt javitottak e az uj szoftverben, de szolok is neki, hogy frissitsen. -
agabe
addikt
válasz
Diokhan #136545 üzenetére
kiprobalni addig erdemes amig vissza lehet menni elozore ha nem jonne be, persze ha nem a legfrissebb van fent hanem korabbi akkor mar meggondolando !
(#136543) HUTCHDB:
ott valami gebasz lesz.
Kezemben egy friss 6S plus (meg 9.3.1) es nyomat sem latom akadozasnak sem bongeszes sem mas kozben pedig igencsak haklis vagyok ra...
biztos lesz majd hiba, mert olyan nincs, hogy hibatlan, csak elso nehany oraban nem jott elo, es sima 6S-en sem tapasztaltam altalaban, csak a szokasos optimalizalatlansagbol eredo aprosagokat, de itt meg nem volt annyi idom, hogy azokig is eljussak. -
Laca1212
őstag
válasz
anonymus89 #136546 üzenetére
Bemásolod Google Keep-be.
-
Ragnar95
félisten
válasz
anonymus89 #136546 üzenetére
Legegyszerűbben csak belépsz gmailbe telefonon, bekapcsolod a jegyzetek szinkronizációját és a jegyzetek appban átmásolod őket az icloud mappából a gmailbe a jegyzeteket.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudnám egy Iphone 6-ról a jegyzeteket átvinni anroidos telóra?
-
Diokhan
addikt
Itt a lista, hogy mit javít az új frissítés, mindenki eldöntheti, hogy frissít vagy nem!
http://szifon.com/2016/05/16/megjelent-az-ios-9-3-2/
-
kiszi07
senior tag
Én is most telepítem az iPhone 7-et.
-
Laca1212
őstag
válasz
Totheground #136535 üzenetére
6s-em hétté vált...
-
Nescafé
őstag
válasz
Most gyorsabb voltál
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Már fent is, aksi sokkal jobban bírja...
-
Totheground
addikt
Kint a 9.3.2.
-
atees
őstag
Sziasztok! Már régen vettsm és így nem találom most , i6ra teljes keretes üvegfóliát keresek, tudnátok adni, pár megbízható linket? Köszi!
-
Hunt3r22
őstag
válasz
univerzita #136530 üzenetére
Az egyik mail címem jó, viszont a másik nem, ami céges.
Más: használ itt valaki citromail-t is?
Tudom ősrégi, de minden szar regisztrációmat még ezzel csináltam, ez volt az első mail címem. Nem igazán értek ehhez, tehát akinek hozzá van adva a gyári levelezőhöz, annak mi van beállítva a bejövő // kimenő szervernek?
-
Hunt3r22
őstag
Gyári levelező nem kezeli a hotmailt? Nem jönnek be a levelek.
-
törölt tag
Sziasztok, a kontakt kérdésem Ragnarnak köszönhetően megoldódott, de van egy másik problémám amit délelőt óta nem sikerült megoldanom. Nem ismeri fel a laptop a telefont (win 8.1), telepítettem itunest, eszközkezelőben az illesztőprogramokat eltávolítottam, újra telepítette de még mindig nem ismeri fel. (Kéoeket szeretném ráhúzni, telefonról a gépre, hogy resetelni tudjam a telefont.) Ha van bármi más megoldás kérlek írjátok meg!
-
Ragnar95
félisten
válasz
HUTCHDB #136518 üzenetére
Nem lehet összevonni két ID-t, de nincs is rá szükség, nem zavarja a rendszert, ha a rajta lévő appok több ID-val lettek megvásárolva, viszont egyszerre csak egy ID-val tudsz bejelentkezve lenni az AppStore-ba, így ki-/be kell jelentkezni, ha a másik store-ból kéne épp valami.
Azt viszont nem árt tudnod, hogy csak gift carddal fogsz tudni a US store-ban vásárolni, hacsak nincs US bankkártyád.
Hunt3r22:a gépre kötés tök fölösleges, ez az iCloud lényege, hogy interneten keresztül fellövi a felhőbe az adatokat, nem kell kábellel szórakozni. A problémádat pedig nagy eséllyel az okozhatja, hogy több csoport van a névjegyek között és nem az iCloudba mented az újonnan létrehozott névjegyeket. Névjegyek appban tudod kiválasztani, hogy melyik csoportokat lásd. -
TheMarci
addikt
válasz
myself45850 #136522 üzenetére
icloud.com
-
Hunt3r22
őstag
Még mindig nem értem, mit csinálok rosszul.. telefonomba beírtam x új számot, pc-re rákötöttem, szinkronízált automatikusan, az istennek sem jelenik meg a szám icloud.com-on.
-
HUTCHDB
nagyúr
Lehet csinalok egy usa account-ot, mert ugy latom, hogy ugy olcsobbak a dolgok a store-ban.
A meglevo magyar es az usa osszevonhato, vagy nincs ra szukseg, egy telefonon lehet tobb id-vel egyszerre bent lenni? -
univerzita
addikt
válasz
maximilian4 #136512 üzenetére
Igen a Flac formátumot is rá tudod másolni. Csak nem a gyári lejátszóba mert az nem támogatja. Valami más média player - be( pl . VLC) kell másolni.
-
Noxy
veterán
válasz
HUTCHDB #136513 üzenetére
Persze hogy van hibája, de melyiknek nincs?
Pld néha mondja hogy fordulj jobbra vagy balra, de a térképen meg látni, hogy csak egyenesen lehet menni. A TTS hang meg említésre sem méltó.
A szülinap App, meg egy lebutított ingyenes verzió.
Az meg röhejes, hogy az ingyenes iGo App frissebb, mint a 75€.Sygic POI+Speedcam 15.10.14 (POI Plaza)
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szecsy #136496 üzenetére
Semennyire nem meríti az akksit, mivel alapból nem használ GPS-t, csak ha épp egy másik eszközről lekéred a helyzetét, akkor használ GPS-t és internetet.
maximilian4: vagy konvertáld át Apple Losslessbe (.alac) vagy tölts le egy lejátszó programot, ami kezeli a flac-ot, pl Capriccio. Az iTunes store-os 256kbps AAC a 320kbps MP3-nak felel meg. -
Noxy
veterán
Ja és a lényeg lemaradt.
Nincs iTunes file sharing, ahova be lehetne másolni a külön letöltött POI-kat, meg a legfrisseb speedcam adatbázist, (POI Plaza) amit a Sygic inditása után szépen be is importál magának.
Pld: Ausztriában 100% pontosággal jelzi az autópályán a fix trafikat, és csak akkor szól ha azon az oldalon van ahol megyek. (R)iGo akkor is énekel ha a tuloldalon van. -
HUTCHDB
nagyúr
Nem használtam még a fizetős verziót, de a szülinapi nálam sem volt 100-as, de nem mondom, hogy a sygic meg hibátlan, vannak annak is hülyeségei.
A HERE-nél nincs POI, vagyis én nem találom, helyben álláskor alulra középre tesz egy ilyen lehetőséget, de nekem külföldön, ahol viszonylag ismeretlen a környezet, sokkal könnyebb a normális POI-kat használni. -
maximilian4
addikt
Egyébként az itunes-on kapható zenék milyen minőségnek felelnek meg? (Sima 320 kbps mp3?) Valahogy flac formátumú zenefájlokat rá tudom varázsolni az iphone-ra?
-
Noxy
veterán
válasz
bigdady #136503 üzenetére
Igo eu van nekem is.
Amit egy éve frissítetek utoljára. (közben meg volt már 3 térkép frissítés.)
Nincs Magyar TTS hang, nem kapsz hozzá kelet EU TMC licencet, nem lehet a kamionos profilt paraméterezni, (súly, mag.. szélesség) stb..
Képtelenek az országonkénti letöltést megoldani. Csomagonként lehet, de nekem abból pld csak egy kellene.
Egy sz@r kinai Win CE navira meg azt, meg úgy rakod fel, ahogy akarod.
Mind ezt 75 €-ért.
Az NNG nagy ívben sz..ik az iOS-re. -
HUTCHDB
nagyúr
Nekem a sygic jól működik, de lehet, (sőt biztos) hogy vannak benne hibák. Ezeket egyébként folyamatosan javítják, a térképeket pl, kb. havonta.
Az IGO-t néztem, de elég soknak érzem az árát (75 EURO) és nálam az is tévedett már nem egyszer.
A HERE-t használtad külföldön? (garmin térképeket használ elvileg amit a sygic...ha jól tudom.) -
Diokhan
addikt
válasz
GhettoChild #136500 üzenetére
Szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest