Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaLeun
senior tag
Válaszolt a fejlesztő az értékelésemre (jóval visszafogottabb volt, mint amit itt leírtam).
Szóval szerintük ez egy f2p játék amiben újraértelmezték az eredeti stratégiáját és újrajátszhatóságát.
És csak én vagyok balfasz, mert a hősök fejlesztése mellett dolgoznom kellene a stratégiámon és a taktikámon.
-
KaLeun
senior tag
Semmi köze az eredetihez (nekem az AoE II az etalon), leszámítva néhány hangeffektet.
Játszottam vele az elmúlt fél évben, egy tipikus mobilos idő és pénz temető pay to win slop.
Egyedül valamelyik a szervert uraló alliance-ban (ez itt a klán) lehet esélyed (amibe csak nagyobb szinten hívnak meg), mert akkor nem mernek megtámadni. Mert a f2p kimaxolt katonáimnak esélye sem volt egy alacsonyabb whale ellen sem (pedig 50-150 közti helyezéseket értem el eventekben).
Habár a szerveren amin voltam elméletileg saját várakat nem támadunk szabály volt érvényben, ezt a fő klánok a szerverek közti pofátlan farmolás során simán felrúgták.
Sőt amikor a kicsi klánunk több kevesebb sikerrel megpróbálta megvédeni magát, ban kértek ránk, mert toxikusan játszunk...
A saját szerverem egyik top játékosa megüzente, hogy el fog pusztítani és esélyem sincs, mert ő 200k-t ölt bele.
Ezt ugye nem forintban értette...
Aztán felőlem mindenki azt tesz a pénzével amit akar.
-
Sazsi
csendes tag
A Google Playes képek alapján nem tűnik túlságosan érdekfeszítőnek. Leginkább ugyanolyan basic telefonos játéknak, mint amilyenekkel meg van töltve az áruház
-
hunluki
senior tag
Pedig én is reménykedtem picit. Alapvetően nem vagyok egy mobil gémer, de régen alma adott csomó játékot ingyen és azokból volt pár amivel tök jól elvoltam tableten.
Valószínűleg el is engedem ezt a mobil géming vonalat, a gyógyír egy ősrégi celeronos thinkpad lett amire feltettem egy XP-t és azon játszom a régi játékokat (netet sose lát). Életem legjobban elköltött 5000 forintja volt

Nyilván olyanokról van szó amik az én gyerekkoromban mentek, age of széria, imperium galactica 2, knights and merchants, cnc széria eleje, rollercoaster tycoon, warcraft 3 és hasonszőrűek. Lehet csak a retro, de hosszú órákra oda tudok zombulni elé
Még a sims2-t is elviszi minimumon, párom elé leraktam csak kíváncsiságból, hajnali 3-ig tolta úgy hogy közbe végigröhögtük az egészet. -
Bad Pritt
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Túl sok reményed ne legyen, vannak kint early access videók róla. Szokásos mobilszemét AoE skinnel.
-
MikeWazowski
veterán
Kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Lexus, Toyota topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest